Przesunięty przez: Troi 22-06-2008, 20:02 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzień) Piwa: 9 Skąd: krk  | Wysłany: 23-06-2008, 09:25 | #561
|
| a w ogole to widzial ktos takiego starszego pana w czarnej koszuli zapietej na 1 guzik ze mu pepek bylo widac i czarnym, dlugim, skorzanym plaszczu?? wywijal pod scena pare minut. jak nie byl tam przypadkiem i sie dobrze bawil to naprawde od dzisiaj jest moim idolem :mrgreen:
| koko123 napisał/a: | | impreza trwaĹa do 5:30 |
uuu to dobrze bo stracilam tylko pol h. widze ze koko123, baaaardzo zawiedziony :-D | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 23-06-2008, 09:36 | #562
|
| | dla mnie byla zajefajna ! Thilo i jego spolka zagrali fajny set - szybki, mocny malo bylo NU i dobrze duuuzo starszych nutek i malo obytych kawalkow ludzi bylo full na parkiecie do konca imprezy !!! |
z tym sie zgodze a najbardziej do 1:30 bo do tego czasu muza mnie okrutnie miazdzyla :-D pozniej tez bylo ok ale troszke slabiej jednak muzycznie jedna z lepszych imprez na ktorych bylem o ochronie juz napisaliscie wiec nie bede juz sie wypowiadal :-P
AnGeLa HS mi tez bylo milo w sumie "blizej poznac" i pogadac KaLa HS hahaha ten Twoj odpoczynek to byl rzeczywiscie bardzo "odpoczynkowy" a faktycznie jak na Ciebie patrzelismy to tylko jeden byl komentarz "patrz Klaudia dalej odpoczywa :-P" zreszta juz wczesniej Twoj odpoczynek spisalismy na straty jakos nie moglismy sobie wyobrazic Ciebie jak siedzisz przy piwku i tyle :-P
GuGens danke schon za kamikaze kapuche i odwozke :-D
pozdro dla wszystkich ktorych poznalem
i tak sie zastanawiam bo widze ze pare osob deklaruje ze na MoHach sie juz nie pojawi, czemu | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 23-06-2008, 09:49 | #563
|
| | evvellina napisał/a: | koko123, baaaardzo zawiedziony :-D |
no nie aĹź tak baaaardzo bo hs'y byĹy spoko i do dzis mam brak czucia w nogach co swiadczy o tym ze sie wychulawszy, jednak ten hc, gdyby nic o nim nie napisali to bym jakos sie nastawil, ze jak bedzie to niespodzianka i fajnie, alej ak nie bedzie nie ma katastrofy, ale katastrofa byla bo czekalem od 22 na to :mrgreen: no ale tak to juĹź bywa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: impreza i tak byĹa spoko i czekam na nastÄpnÄ
, na ktĂłrÄ
zawitam pewnie dopiero w jakimĹ sierpniu | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 23-06-2008, 10:14 | #564
|
| tak czytam to ni ewiem czy mam ĹźaĹowac czy nie... ale chyba nie zaĹuje tylko ze waszych ryjkĂłw nie widziaĹÄ
m.. pozdr | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Lipiny  | Wysłany: 23-06-2008, 10:15 | #565
|
| | koko123 napisał/a: | | impreza i tak byĹa spoko i czekam na nastÄpnÄ
, |
I tak ma byc. Bylo kilka malych minusow ale mi one w zadnym wypadku nie popsuly imprezy jak np ten koles bez koszulki o ktorym pisaliscie. To nie nasza wina tylko ochrony, a to ze ochrony nie bylo to tez nie nasza wina. Zawsze jakis utabaj sie znajdzie kery sie mysli nie wiadomo co. A co do tego ze bylo mega duszo w srodku to mnie nie zdziwilo zbytnio bo zawsze tam tak jest. Dla mnie liczy sie muza i klimat kere byly na wysokim poziomie. Musza sie kupic nowy cm krawiecki zeby odcinac co dzien po jednym cm do 12go lipca :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 23-06-2008, 10:39 | #566
|
| Frog jak tam gĹowa hehe i te twoje kocie ruchy tego nei zapomna | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzień) Piwa: 79 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 23-06-2008, 11:03 | #567
|
| No to teraz troszke ja :-P
Jak dla Mnie imprezka udana... Muzycznie Mi sie bardzo podobaĹoo... Thilo i reszta zagrali bardzo fajnie... Towarzystko to chyba wiadomo Ĺźe zayebiscie :mrgreen: MiĹo byĹo pozna nowe osĂłbki, nie bede ich wymieniaÄ Ĺźeby nikogo nie pominac
Minusy byĹo jak juĹź wiÄkszoĹÄ wspomniaĹa ... Ochrona balkonu ...masakra poprostu :-/ Brak klimy Koles skakajacy bez koszulki przed Dj blee ... Ahaaa i bym zapomniaĹa ;/ brak HC ... :/
Ogolnie caĹa reszta na plusss :mrgreen: Moh zaliczam do udanych, i dziÄkuje WSZYSTKIM sa superr zabawÄ i do 12-stegoooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 23-06-2008, 12:44 | #568
|
| | grzyb napisał/a: | i tak sie zastanawiam bo widze ze pare osob deklaruje ze na MoHach sie juz nie pojawi, czemu |
Ehhh...no jesli chodzi o mnie to na pewno nie dlatego ze ostatnim czasem trochu zle sie dzieje w Mega, o nie nie nie u mnie to sprawy osobiste, o ktorych na forum raczej nie chce gadac... Ehhh...no zalamka z tego powodu max nawet sobie tego nie wyobrazam ja pier***le ;(;(;( ale coz...czasem tak bywa. Nie wszystko jest tak, jakbyĹmy tego chcieli dozobaczenia za 4msc dupeczki ;(;( :*:* | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 23-06-2008, 12:46 | #569
|
| | KALA_HS napisał/a: | dozobaczenia za 4msc dupeczki ;(;( :*:* |
za ile:shock: :O:O:O | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 23-06-2008, 12:50 | #570
|
| | Frog napisał/a: | | Bede pisal jeszcze maila do szefa w tej sprawie by sytuacja sie polepszyla... |
sam chcialem napisac, ale jak piszesz to pisz
| koko123 napisał/a: | | gdyby nic o nim nie napisali to bym jakos sie nastawil, |
to ja bym w ogole nie przyjechaĹ...
| i tak sie zastanawiam bo widze ze pare osob deklaruje ze na MoHach sie juz nie pojawi, czemu |
jade dla muzyki a hardstyle mi sie juz nie podoba wiec nie wydam 30 zl zeby tylko z Wami pogadac... tylko przyjde jak schizek pod rule i potem pojade do domu... | _________________
 | |
| |
 | |
| |