Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: hardstyle, masters, of, solo, thilo, tour, world

Przesunięty przez: Troi
22-06-2008, 20:02
Masters of Hardstyle - Thilo Solo World Tour!
Autor Wiadomość
grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 23-06-2008, 12:51    #571

DefQon.1 napisał/a:
jade dla muzyki a hardstyle mi sie juz nie podoba

to akurat jest zrozumiale... :-P

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 23-06-2008, 12:57    #572

za ile:shock: :O :O:O:O

To jest juz w najgorszym przypadku ;( ...a w lepszym za 3 .... :| ;(
BuZiak ;*

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-06-2008, 13:03    #573

DefQon.1 napisał/a:
Frog napisał/a:
Bede pisal jeszcze maila do szefa w tej sprawie by sytuacja sie polepszyla...
pisz, pisz, bo tez mialem przypadek z tym jedyn ciulem. Stalem na schodach obok djki, nawet na nia nie wlazlem i dobre pol godziny tam stalem i se patrzalem jak Thilo gra, ochroniarz mijal mnie pare razy i nic nie mowil. Nagle przyszedl i mnie wyprosil, co jest zrozumiale i normalne, ale zrobil to w taki sposob, ze jeszcze chwila i by mi wpierdolil za free...

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 23-06-2008, 13:09    #574

Thao napisał/a:
Stalem na schodach obok djki, nawet na nia nie wlazlem i dobre pol godziny tam stalem i se patrzalem jak Thilo gra, ochroniarz mijal mnie pare razy i nic nie mowil. Nagle przyszedl i mnie wyprosil, co jest zrozumiale i normalne, ale zrobil to w taki sposob, ze jeszcze chwila i by mi wpierdolil za free...

Może on przez te 30 minut się krępował i sklecał w myśli zdania jakie chciałby ci powiedzieć, tylko nie wiedział co xd

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-06-2008, 13:18    #575

Daron37 napisał/a:
Thao napisał/a:
Stalem na schodach obok djki, nawet na nia nie wlazlem i dobre pol godziny tam stalem i se patrzalem jak Thilo gra, ochroniarz mijal mnie pare razy i nic nie mowil. Nagle przyszedl i mnie wyprosil, co jest zrozumiale i normalne, ale zrobil to w taki sposob, ze jeszcze chwila i by mi wpierdolil za free...

Może on przez te 30 minut się krępował i sklecał w myśli zdania jakie chciałby ci powiedzieć, tylko nie wiedział co xd
ja bym powiedzial, ze to bylo jedyne co umial powiedziec xD bo "wypierdalaj" to pewnie za dlugie slowo xD wiec bylo agresywne "NA DOL!" xD

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

Sora 
Trolololo

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 23-06-2008, 13:19    #576

AnGeLa HS mi tez bylo milo w sumie "blizej poznac" i pogadac xD
KaLa HS hahaha ten Twoj odpoczynek to byl rzeczywiscie bardzo "odpoczynkowy" xD a faktycznie jak na Ciebie patrzelismy to tylko jeden byl komentarz "patrz Klaudia dalej odpoczywa :-P " zreszta juz wczesniej Twoj odpoczynek spisalismy na straty xD jakos nie moglismy sobie wyobrazic Ciebie jak siedzisz przy piwku i tyle :-P xD

+1

ja powiem tak... jak dla mnie muzycznie było świetnie
cieszę się, że znowu Was wszystkich zobaczyłam
brak klimy i ochrony to zaczyna być standard w Mega i niebardzo mi się to podoba
troche byłam zmęczona po całym dniu pełnym wrażeń i dlatego prawie "przespałam" godzinke, ale My Style Is Dutch mnie obudził i bawiłam się do końca :]

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-06-2008, 14:36    #577

ROoZi napisał/a:
eee co Wy macie do tej impry muzycznie :P dla mnie byla zajefajna ! Thilo i jego spolka zagrali fajny set - szybki, mocny :D malo bylo NU i dobrze ;) duuuzo starszych nutek i malo obytych kawalkow :) ludzi bylo full na parkiecie do konca imprezy !!! fajna atmosferka byla na djce dzieki Thilo i Evanti , moze na poczatku ten ich kumpel co bez koszulki latal bylo nie za ciekawie ale potem ktos mu uswiadomil zeby ja ubral :)

+1!dokladnie tak :d podobalo mi sie ze na dj`ce wszyscy sie bawili :D i ten chlop nawet mi tak w sumie nieprzeszkadzal:) ale wazne ze sie bawili i to nakrecalo reszte:D
muzycznie jak dla mnie tak samo - czyli elegancko :D

ROoZi napisał/a:

w koncu obadalem ten ogrodek i chyba spedzialem tam z 40min xD cobra nadawales ostrooo z tymi swiatelkami :D

hah ja tam z 2 godziny siedzialam:D tam bylo chlodniej :D bo wsrodku piec xD no i cudzilam Rajtu$ia ;* wraz z innymi dziewczynkami:D i konwersowalam (pafcik aka cobra & jojo dzieki za rozmowy:D:D:D :* )

ROoZi napisał/a:
oczywiscie musialem zaliczyc oblanie mnie kamikadze przez Fruwaczka :* xD

kochanie wybacz:*

takze generalnie impreza na plusik jak dla mnie ale minusy w skrocie ktore juz wypisaliscie ale wspomniec musze!

*brak ochrony ;/;/ nie po to placimy za balkon zeby takie jaja byly ;/ (ciekawa jestem tresci tego maila Frog :d mam nadzieje ze tresc tu wrzucisz:) )

*duchota ale coz... mysle ze wszedzie byloby duszno przy takiej pogodzie i tylu ludu nawet z klima super.

*i ta nieszczesna rezerwacja biletow ...no 5zl niezbawi mnie no ale jednak:P ! ale z haj_t juz rozmawialam o tym takze spoko. tylko wyszlo neifajnie to ;/

*brak hardcore`u !!!! no ale o tym tez z haj_t gadalam i moglam sie tego spodziewac ze jednak hc niebedzie. hmm..ale generalnie na szczescie muza mi podeszla ktora grali takze ok:) ale znow nietegez wyszlo i oby to ostatni raz taka dupa.

*koniec tak wczas!!! to byl szok dla mnie niemily bo cholera 1 raz (!!!) widzialam zeby o 4:45 ( wtedy aptrzylam na zegarynke:P ) bawilo sie tyle ludzi na parkiecie !!!!!!! normalnie xDDD padlam. no i po tej 5 gorzej niebylo ! a tu co ;/;/;/

takze before nr 1, nr 2-pod rula i cala impreza na plus :D :D oraz jak zawsze super afterek :*
dziekuje wszystkim na imprezce i ulubionym afterowiczom:* no i Tobie kochanie:*:*:*

ps.milo bylo poznac jojo oraz keriona i chuda :) :* jak kogos jeszcze poznalam to przypomnijcie sie :P

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Martyn_HS 
fuck the system!

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 23-06-2008, 15:10    #578

hmmm tak sie zbieram juz od wczoraj zeby cos tu naskrobac...
podpisuje sie pod waszymi opiniami, bo prawie wszystkie sa takie same, a i tak nic nowego bym nie napisala :-P
1. ochrona... ;/
2. klima... ;/
3. po chOOj nam opaski, skoro na balkon wchodzil kto chcial i ryzyko stracenia swoich rzeczy bylo takie same jak w innych lozach;]
4. brak HC...;/
5. po 5 koniec... ehhhh;/

a poza tym bylo pieeeknie, dzieki Wam:* wytanialam sie :-D dziekuje wszystkim za zabawe. Pozdro dla tych, ktorych mialam okazje poznac:* i dla calej reszty oczywiscie tez!:*

Rajtu$ 
<3 HARDCORE <3

Informacje

Wysłany: 23-06-2008, 15:16    #579

netya napisał/a:
no i cudzilam Rajtu$ia ;*

Noo wlasnie akurat to pamietam ze siedzialas duuuzo przy mnie i ogromne THX :* :*

Chuda 

Informacje

Wysłany: 23-06-2008, 16:40    #580

Ja powiem krotko dla mnie muzycznie byl wypas :D zakwasy wylecze pewnie dopiero za pare dni :) co do ochrony nikotrzy Pnaowie tacy niezwykle ponurzy byli i z tego co widzilam nie zbyt zyczliwi dla niktorych.... a to minus :/

Chcialam tez pozdrowic wszystkich ktorych poznalam :* tak konkretnie po nikach z forum to pamietam tylko Netie :) (nie wiem jak odmienic... ;/ ale wazne ze wiadomo o kogo chodzi)

i dziekuje wszsytkim za czadowy klimat na tej imprezie :) :):) oby kazda kolejna byla jeszcze lepsza :) :)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)