Przesuniêty przez: Troi 22-06-2008, 20:02 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
zeberdee89 ^^boMbArdIuSz^^

Informacje Do³±czy³: 24 Wrz 2007 Posty: 126 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Suchedniów  | Wys³any: 22-06-2008, 22:23 | #551
|
| No to tak pare słow odemnie :
Dzięki wszystkim za impreze :mrgreen:...... bylo godnie ;-) .To byl moj pierwszy moh (i napewno nie ostatni ;-) ).Na before dotarlem juz kozacko zbeforowany :-D hehe i jeszcze mnie wódką chcieliście poić ? Pozniej mialem za to dobra banie przez prawie cala impreze . To mega jak dla mnie troche obskurne , brak laserow , goraco w ch*j , ochrona ?? ..no wlasnie .Pod wzgledem muzycznym lekkie rozczarowanie nie bylo hardcore`u , walki hs`owe ktore gral ..... na poziomie bez wiekszych rewelacji .No i ten typek co z Thilem przyjechal ten bez koszulki co tanczyl na scenie taki styrany dla mnie porazka.Ale za to mega klimat (nie chodzi mi o ten niby klimat ktory probowal wkrecic Thilo tylko ogolnie panujacy w mega) , mega ludzie i mega bania, calosc imprezy ogolnie na plus , aaaaaaa no i duzo osob nowych poznalem nie bede wymienial po nickach zeby kogos nie pominac ;-) | _________________ <3 HardCore !!! <3
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 22-06-2008, 22:44 | #552
|
| Na poczatku dziekuje DefQon juz bedziesz wiedzial za co
Dalej ... Zaczynajac od beforka, mialam tyle alkoholu we krwi ze az sie dziwie ze bezpiecznie i o wlasnych silach doszlam do mega
Jesli chodzi o sama impreze to muzycznie bardzo mi sie podobalo, chociaz naprawde zawiodlam sie ze nie bylo na sam koniec HC ;/ no ale coz ... Generalnie impreza w wiekszosci przesiedziana, bo jakos nie mialam sil i ochoty by sie bawic, w pewnym momencie mialam juz taki kryzys ze jeszcze chwila i bym spala, ale na szczescie wtedy poleciala moja nutka wiec szybko poszlam troche potaniac Dopiero nad ranem tak naprawde wzielo mnie na zabawe, jednak dlugo nie potanialam bo juz skonczyli impreze ehhh ;/
Wkurzylam sie ze nikt na dole nie stal i nie pilnowal tego kto wchodzi na balkon ;/ Co chwile ktos tam wchodzil do nas na gore, i naprawde sie dziwie ze nic nikomu nie zginelo ;/ Z tego co pamietam to raz jeden ochroniarz wszedl do nas na balkon i sprawdzal obecnym na nim osobom czy maja opaski, po czym ten sam ochroniarz przyszedl sobie spac na loze ;/ masakra generalnie ;/;/;/
Ogolnie impreza mi sie podobala, chodz uwazam ze byl to najgorszy moh z wszystkich na ktorych bylam ;/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 22-06-2008, 22:46 | #553
|
| smakowal moj bimberek hehe jak zostanie jeszcze cos to wezme na nast wiecej | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 22-06-2008, 22:49 | #554
|
| | Pelap ty juz rob nastepny przyjade do Ciebie i go wypije | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 23-06-2008, 01:05 | #555
|
| No wiec teraz naskrobie trochu wiecej Tak wiec jak napisalam wczesniej impreza jak dla mnie na ,,+'' Oczywiscie zawiodlam sie na koniec imprezy,wiadomo z jakich przyczyn :-/ tez bardzooo bardzooo czekalam i bylam napalona na HC a tu lipton Ale i tak wytanczylam sie MAX Szkoda tylko ze moja Mysia nie dala rady przez ta kostke Ja omało tez sie tam nie wyje**lam ... ale za to dostałam ladnie w ryj i wogole mam sporo siniakow po tej imprezie haha DefQon- Twoje zmartwienie i wkurw bylo widac na 1 rzut oka ! Mnie myslalam ze zjesz wzrokiem niewiem czy pamietasz HSagi- buhahaha akcja ze ,,zdjeciem'' - video byla najlepsza! jak downy lol2 !!! Sora i Grzyb - Kochani...a z Was to nie moglam za kazdym razem co sie na Was popatrzalam to juz wiedzialam co chcecie mi powiedziec lol2 => ,,...a Ty dalej odpoczywasz nie?! ...'' :-P DyBek - thX za piwko
Jesli chodzi o kumpli Thilo to powiem Wam ze zajebisci! jaja ładne tam odwalali na DJ'ce :-D bardzo sympatyczni i SUPER sie bawili ;-) a co do koszulek to wiadomo... jest zakaz i niektorym to przeszkadzalo , a niektorym wcale heh.
Na koniec napisze ze w koncu milo mi bylo oficjalnie poznac Thilo i z nim pogadac, bo tak to tylko maile ... no i bardzo sie ciesze z tego powodu a tatuazyk na przedramieniu ma Zajebiaszczy :-D A jesli chodzi o dziewczyne z ktora sie calowal , to chyba wiem ktora to byla...ale nie bede jej tu opisywac, bo nawet niewiem czy jest z HF ale podejrzewam ze tu zaglada wiec koniec tematu
A teraz ...ehhhh Chce sie z Wami wszystkimi pozegnac bo tez juz sie na MOHu nie zobaczymy przez jakies (mysle 4miesiace) sprawy osobiste ... Takze jak Krakoff juz napisal nie rozwalcie tam tej budy...bawcie sie tak zajebiscie jak do tej pory...no i dozobaczenia za 4miechy :*:* Bede śledzic jak sie bawicie tutaj na HF
Pozdrawiam wszyyyyystkich bez wyjÄ…tku | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 23-06-2008, 01:19 | #556
|
| | KALA_HS napisa³/a: | Mnie myslalam ze zjesz wzrokiem niewiem czy pamietasz |
?? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 23-06-2008, 03:29 | #557
|
| | dla mnie impreza ok a ten typ na scenie bez koszulki w ogóle mi nie przeszkadzał tylko że powinien się trzymać regulaminu ale no cóż nie zrobił tego ale i tak było git muza była ok i klimat również :-) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: krk  | Wys³any: 23-06-2008, 08:43 | #558
|
| a mi tam typ bez koszulki nie przeszkadzal. przeszkadzaloby mi jakby sie bawil miedzy ludzmi i sie ocieral taki goly i spocony. taka prawda ze jakbvy laska wyskoczyla bez bluzki to by wszyscy byli szczesliwi bo jak w staniku samym tancuja na scenie to jest ok :mrgreen: jedynie co mi przeszkadzalo w imprezie to to ze przez pewien moment nikt nie pilnowal wejscia na scene i nagle tanczylo na niej z 20 osob z samego przodu. Thilo nie bylo widac tylko osoby ktore sobie urzadzaly pokaz tanca.... :-/ a ta dziewczyna to taka niska z czarnymi wlosami :-P muzyka mi sie tez baaaardzo podobala i osobiscie mi sie ani przez sekunde nie nudzilo. w ogole to do ktorej trwala impreza?? bo wyszlysmy punkt 5, mimo ze sily i niedosyt pozostal. w ogole jechalysmy [ja i moja siostra] bardzo niechetne, w pociagu rozkninialysmy czy by nie wrocic sie bo bylysmy takie spiace a %% nie wchodzily i gdyby nie to ze nmialysmy bilety do mega wczesniej kupione to pewnie bysmy tak zrobily. ale na szczescie dotarlysmy i jestem z tego bardzo zadowolona swoja droga to wlasnie wstalam (po mega sie obudzilam na godzinke zeby cos zjesc) wiec 23h przespane :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 23-06-2008, 08:51 | #559
|
| impreza trwała do 5:30 koorde i nie było hardkorów (( a ja czekając na nie tylko patrzyłem na także wkoorwioną mine Hardmastera (którego przez przypadek poznałem i POZDRAWIAM!:D), który też czekał i chooja nie doczekalismy sie (((((((( :D:D:D | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 23-06-2008, 09:03 | #560
|
| Ok tera JO.
Na wstepie chcialem przeprosic Towarzystwko ktore mialo ze mna stycznosc a w szczegolnosci (Malutka) za siebie. tzn. Za moja BANKE.... O jedno Kamikaze za duzo chyba poszlo Takze za ewentualne pierd. bezsensu lub sjakies thebillne poczynania PRZEPRASZAM.... Na szczescie za 2 miechy oddaja mi prawo jazdy takze bede najgrzeczniejszym Klubowiczem jezdzacym autem na Hard Imprezki jak dawniej
Co do imprezy to na plusy zalicze to ze byliscie WY....i muzycznie tez moglo byc chodz REWELACJI nie bylo.....
Na minusy to napewo KLIMATYZACJA ! A raczej jej brak. BRAK HARDCORE !!!!!!! No i poziom ochrony ! Tak jak zauwazyliscie i na DJce byly chwile ze panowal nieporzadek tak i na nasz balkon wejscie nie bylo tak jak trzeba strzezone.... Z poczatku chyba @Sora zwrocila mi na to uwage to poszedlem do SZEFOSTWA poinformowac o tym i ktos sie pojawil. No ale potem znow sytuacja sie powtorzyla tylko ja juz pozniej tak jak wyzej napisalem nie bylem za bardzo wstanie zalatwiac cokolwiek.....:/ Ale mysle ze cala sytuacja z LEWA OCHRONA byla spowodowana ze z tego co wiem to SZEFA nie bylo i sie chlopaki wyLOOZowali. Bede pisal jeszcze maila do szefa w tej sprawie by sytuacja sie polepszyla... PEACE ALL !!! | _________________
  | |
| |
 | |
| |