Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: hardstyle, masters, of, solo, thilo, tour, world

Przesuniêty przez: Troi
22-06-2008, 20:02
Masters of Hardstyle - Thilo Solo World Tour!
Autor Wiadomo¶æ
zeberdee89 
^^boMbArdIuSz^^

Informacje
Do³±czy³: 24 Wrz 2007
Piwa: 0
Sk±d: Suchedniów

Wys³any: 22-06-2008, 22:23    #551

No to tak pare słow odemnie :

Dzięki wszystkim za impreze :mrgreen:...... bylo godnie ;-) .To byl moj pierwszy moh (i napewno nie ostatni ;-) ).Na before dotarlem juz kozacko zbeforowany :-D hehe i jeszcze mnie wódką chcieliście poić ? Pozniej mialem za to dobra banie przez prawie cala impreze . To mega jak dla mnie troche obskurne , brak laserow , goraco w ch*j , ochrona ?? ..no wlasnie .Pod wzgledem muzycznym lekkie rozczarowanie nie bylo hardcore`u , walki hs`owe ktore gral ..... na poziomie bez wiekszych rewelacji .No i ten typek co z Thilem przyjechal ten bez koszulki co tanczyl na scenie taki styrany dla mnie porazka.Ale za to mega klimat (nie chodzi mi o ten niby klimat ktory probowal wkrecic Thilo tylko ogolnie panujacy w mega) , mega ludzie i mega bania, calosc imprezy ogolnie na plus , aaaaaaa no i duzo osob nowych poznalem nie bede wymienial po nickach zeby kogos nie pominac ;-)

primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 22-06-2008, 22:44    #552

Na poczatku dziekuje DefQon :) juz bedziesz wiedzial za co :P

Dalej ...
Zaczynajac od beforka, mialam tyle alkoholu we krwi ze az sie dziwie ze bezpiecznie i o wlasnych silach doszlam do mega xD

Jesli chodzi o sama impreze to muzycznie bardzo mi sie podobalo, chociaz naprawde zawiodlam sie ze nie bylo na sam koniec HC ;/ no ale coz ...
Generalnie impreza w wiekszosci przesiedziana, bo jakos nie mialam sil i ochoty by sie bawic, w pewnym momencie mialam juz taki kryzys ze jeszcze chwila i bym spala, ale na szczescie wtedy poleciala moja nutka wiec szybko poszlam troche potaniac :)
Dopiero nad ranem tak naprawde wzielo mnie na zabawe, jednak dlugo nie potanialam bo juz skonczyli impreze ehhh ;/

Wkurzylam sie ze nikt na dole nie stal i nie pilnowal tego kto wchodzi na balkon ;/
Co chwile ktos tam wchodzil do nas na gore, i naprawde sie dziwie ze nic nikomu nie zginelo ;/
Z tego co pamietam to raz jeden ochroniarz wszedl do nas na balkon i sprawdzal obecnym na nim osobom czy maja opaski, po czym ten sam ochroniarz przyszedl sobie spac na loze ;/ masakra generalnie ;/;/;/

Ogolnie impreza mi sie podobala, chodz uwazam ze byl to najgorszy moh z wszystkich na ktorych bylam ;/

pelap 
Pusia

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Sk±d: Lohne

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-06-2008, 22:46    #553

smakowal moj bimberek hehe :P jak zostanie jeszcze cos to wezme na nast wiecej :P

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 22-06-2008, 22:49    #554

Pelap ty juz rob nastepny przyjade do Ciebie i go wypije
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Piwa: 2
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 23-06-2008, 01:05    #555

No wiec teraz naskrobie trochu wiecej :) Tak wiec jak napisalam wczesniej impreza jak dla mnie na ,,+'' :!: Oczywiscie zawiodlam sie na koniec imprezy,wiadomo z jakich przyczyn :-/ tez bardzooo bardzooo czekalam i bylam napalona na HC a tu lipton :| Ale i tak wytanczylam sie MAX ;) Szkoda tylko ze moja Mysia nie dala rady przez ta kostke :( :/ Ja omało tez sie tam nie wyje**lam ... :P ale za to dostałam ladnie w ryj i wogole mam sporo siniakow po tej imprezie haha ;)
DefQon- Twoje zmartwienie i wkurw bylo widac na 1 rzut oka ! :shock: Mnie myslalam ze zjesz wzrokiem niewiem czy pamietasz ;P
HSagi- buhahaha akcja ze ,,zdjeciem'' - video byla najlepsza! jak downy lol2 !!!
Sora i Grzyb - Kochani...a z Was to nie moglam ;P za kazdym razem co sie na Was popatrzalam to juz wiedzialam co chcecie mi powiedziec lol2 => ,,...a Ty dalej odpoczywasz nie?! ...'' :-P
DyBek - thX za piwko :)

Jesli chodzi o kumpli Thilo to powiem Wam ze zajebisci! jaja ładne tam odwalali na DJ'ce :-D bardzo sympatyczni i SUPER sie bawili ;-) a co do koszulek to wiadomo... jest zakaz i niektorym to przeszkadzalo , a niektorym wcale ;) heh.

Na koniec napisze ze w koncu milo mi bylo oficjalnie poznac Thilo i z nim pogadac, bo tak to tylko maile ... :( no i bardzo sie ciesze z tego powodu :) a tatuazyk na przedramieniu ma Zajebiaszczy :-D A jesli chodzi o dziewczyne z ktora sie calowal , to chyba wiem ktora to byla...ale nie bede jej tu opisywac, bo nawet niewiem czy jest z HF ale podejrzewam ze tu zaglada wiec koniec tematu ;)

A teraz ...ehhhh :( Chce sie z Wami wszystkimi pozegnac bo tez juz sie na MOHu nie zobaczymy przez jakies (mysle 4miesiace) :( sprawy osobiste ... Takze jak Krakoff juz napisal nie rozwalcie tam tej budy...bawcie sie tak zajebiscie jak do tej pory...no i dozobaczenia za 4miechy :* :*:* Bede śledzic jak sie bawicie tutaj na HF :)

Pozdrawiam wszyyyyystkich bez wyjÄ…tku :*

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 23-06-2008, 01:19    #556

KALA_HS napisa³/a:
Mnie myslalam ze zjesz wzrokiem niewiem czy pamietasz ;P

??

Esio 

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Sk±d: Ruda Åšlonsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 23-06-2008, 03:29    #557

dla mnie impreza ok a ten typ na scenie bez koszulki w ogóle mi nie przeszkadzał tylko że powinien się trzymać regulaminu ale no cóż nie zrobił tego ale i tak było git muza była ok i klimat również :-)

evvellina 

Informacje
Do³±czy³a: 01 Gru 2007
Piwa: 9
Sk±d: krk

Wys³any: 23-06-2008, 08:43    #558

a mi tam typ bez koszulki nie przeszkadzal. przeszkadzaloby mi jakby sie bawil miedzy ludzmi i sie ocieral taki goly i spocony. taka prawda ze jakbvy laska wyskoczyla bez bluzki to by wszyscy byli szczesliwi bo jak w staniku samym tancuja na scenie to jest ok :mrgreen: jedynie co mi przeszkadzalo w imprezie to to ze przez pewien moment nikt nie pilnowal wejscia na scene i nagle tanczylo na niej z 20 osob z samego przodu. Thilo nie bylo widac tylko osoby ktore sobie urzadzaly pokaz tanca.... :-/ a ta dziewczyna to taka niska z czarnymi wlosami :-P muzyka mi sie tez baaaardzo podobala i osobiscie mi sie ani przez sekunde nie nudzilo. w ogole to do ktorej trwala impreza?? bo wyszlysmy punkt 5, mimo ze sily i niedosyt pozostal. w ogole jechalysmy [ja i moja siostra] bardzo niechetne, w pociagu rozkninialysmy czy by nie wrocic sie bo bylysmy takie spiace a %% nie wchodzily i gdyby nie to ze nmialysmy bilety do mega wczesniej kupione to pewnie bysmy tak zrobily. ale na szczescie dotarlysmy i jestem z tego bardzo zadowolona :!: :!: swoja droga to wlasnie wstalam (po mega sie obudzilam na godzinke zeby cos zjesc) wiec 23h przespane :mrgreen:

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-06-2008, 08:51    #559

impreza trwała do 5:30 koorde i nie było hardkorów :( (( a ja czekając na nie tylko patrzyłem na także wkoorwioną mine Hardmastera (którego przez przypadek poznałem i POZDRAWIAM!:D), który też czekał i chooja nie doczekalismy sie :( (((((((( :D :D:D:D

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 23-06-2008, 09:03    #560

Ok tera JO.

Na wstepie chcialem przeprosic Towarzystwko ktore mialo ze mna stycznosc a w szczegolnosci (Malutka) za siebie. tzn. Za moja BANKE.... O jedno Kamikaze za duzo chyba poszlo :/ Takze za ewentualne pierd. bezsensu lub sjakies thebillne poczynania PRZEPRASZAM.... Na szczescie za 2 miechy oddaja mi prawo jazdy takze bede najgrzeczniejszym Klubowiczem jezdzacym autem na Hard Imprezki jak dawniej ;)

Co do imprezy to na plusy zalicze to ze byliscie WY....i muzycznie tez moglo byc chodz REWELACJI nie bylo.....

Na minusy to napewo KLIMATYZACJA ! A raczej jej brak.
BRAK HARDCORE !!!!!!! :/
No i poziom ochrony ! Tak jak zauwazyliscie i na DJce byly chwile ze panowal nieporzadek tak i na nasz balkon wejscie nie bylo tak jak trzeba strzezone.... Z poczatku chyba @Sora zwrocila mi na to uwage to poszedlem do SZEFOSTWA poinformowac o tym i ktos sie pojawil. No ale potem znow sytuacja sie powtorzyla tylko ja juz pozniej tak jak wyzej napisalem nie bylem za bardzo wstanie zalatwiac cokolwiek.....:/ Ale mysle ze cala sytuacja z LEWA OCHRONA byla spowodowana ze z tego co wiem to SZEFA nie bylo i sie chlopaki wyLOOZowali. Bede pisal jeszcze maila do szefa w tej sprawie by sytuacja sie polepszyla...
PEACE ALL !!!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 20683
Odpowiedzi: 607
Odwiedzin z google: 5700
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: