Przesuniêty przez: Troi 22-06-2008, 20:02 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 22-06-2008, 21:38 | #541
|
| | Gashul napisa³/a: | ChciaÅ‚bym aby ktoÅ› mi napisaÅ‚ o co chodzi z tym "brakiem kontroli przy wejÅ›ciu" ?
|
oprocz tego balkonu co juz opisaly Ci tutaj dziewczyny chodzi mi tez o to ze nie bylo nawet najmniejszej trzepanki na wejsciu.. kazdy mogl sobie wniesc kose, siekiere, toporek, breche czy cokolwiek czym chcialby komus zaj*bac.. odpukac w Mega nikt nei ma takich glupich pomyslow i prychodzi do tego klubu sie bawic, no ale lepiej dmuchac na zimne zeby pozniej nie bylo jakiejs tragedii w klubie.. a w Krakowie niestety juz sie takie zdazaly wlasnie przez niedokladne sprawdzanie co ktos moze probowac wniesc.. | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 22-06-2008, 21:38 | #542
|
| | właśnie zastanawiałem się kto to był, to chyba jakiś ziomek Thilo, ale hehe śmieszny był :-D wygłupiał się i był okej, a nie prężył się spocony po 45 dropsach tak jak kiedyś na a-lusion taki kolo hahaha | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 22-06-2008, 21:39 | #543
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | ahaa i jeszcze jedno :
| | Na imprezie obowiazuje zakaz chodzenia bez koszulek |
dlaczego nikt nie zwracal uwagi na tego pajaca co tanczyl przed dj'ka ? ;| to kolejny powod dlaczego odechciewalo mi sie zabawy ;/ |
nooo zapomnialem o nim ;/ zygac mi sie chcialo jak go widzialem ;/ | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 22-06-2008, 21:39 | #544
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | | dlaczego nikt nie zwracal uwagi na tego pajaca co tanczyl przed dj'ka ? ;| |
bo to byl ziomek od thilo P takze wiesz im bylo wolno ale jeszcze jakis tanczyl chudzielec bez koszulki koko123, milo bylo poznac :D | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 22-06-2008, 21:40 | #545
|
| | Q-bus napisa³/a: | | DefQon.1 napisa³/a: | ahaa i jeszcze jedno :
| | Na imprezie obowiazuje zakaz chodzenia bez koszulek |
dlaczego nikt nie zwracal uwagi na tego pajaca co tanczyl przed dj'ka ? ;| to kolejny powod dlaczego odechciewalo mi sie zabawy ;/ |
to samo powiediozlech Thaowi jak my stali przy dj ale on powiedizoł ze to był znajomy od Thilo chyba . A jo mu odpowiediozł no i h...j jest zakaz | taa pamietam, ale pozniej widzialem, ze zlazl z djki i poszedl po koszulke, wiec nie ma zle xP | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 22-06-2008, 21:44 | #547
|
| | AnGela_HS napisa³/a: | | krakoff napisa³/a: | | heheh Angela_HS wlasnie sie tak zastanawialem i troche martwilem co to sie dzieje ze praktycznie wogole Cie nie ma przy Kali |
Pisalam juz PipeCko Jak sie konczy drewniany podest i jest ta klapa na Djce to bylo tam rozlane piwo a ja nie zauwazylam i noga mi zjechala, poczulam tylko przeszywajacy boool ;/;/ Usiadlam i nie umialam sie na niczym skupic kur*** ;/ Ehh....ale wkur*** sie i poszlam taniac ..... bylo coraz gorzej ale musialam sie chociaz "troche" wytanczyc ;/ Dzisiaj siedze caly dzien w domu i nie potrafie jej nawet zgiac bo tak jest spuchnieta !! ;/ Nooo to kuruj sie tam kuruj ... i wybaw sie za mnie porzadnie na Black'u Hmm .... po GG to cos Ty zrobil ?? |
no czytalem czytalem ale na imprezie tego nei wiedzialem ;-) po GG to ja nic nie zrobilem ale na GG sie troche za bardzo znieczulilem na zmeczenie no i okolo 10h przetancowane przy mojej kondycji (100m sprintu na autobus=dochodzenie do siebie przez 3-4 przystanki nastepnme :-P) skonczylo sie wlasnie takim bolem nogi.. ale dzis juz jest nawet dobrze ;-) no to rowniez zyczem wyleczenia nozki szybko ;-) pozdrooo | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 71 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 22-06-2008, 22:14 | #548
|
| teraz już wszystko rozumiem dzięki za wyjaśnienie.
Po prostu nigdy nie byłem w tym klubie i w sumie nie wiedziałem o jaki balkon wam chodzi a jeśli faktycznie on był wynajęty to może zdenerwować takie idiotyczne zachowanie bramkarza... żenada... | _________________ HARD to the CORE!!
I HATE TRANCE!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 22-06-2008, 22:16 | #549
|
| | pelap napisa³/a: | | DefQon.1 napisa³/a: | | dlaczego nikt nie zwracal uwagi na tego pajaca co tanczyl przed dj'ka ? ;| |
bo to byl ziomek od thilo P takze wiesz im bylo wolno ale jeszcze jakis tanczyl chudzielec bez koszulki koko123, milo bylo poznac :D |
co z tego nawet jakby to był niewiem Wasz hhz to tez mu nie wolno jak jest zakaz ;/ | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 22-06-2008, 22:17 | #550
|
| eee co Wy macie do tej impry muzycznie dla mnie byla zajebista ! Thilo i jego spolka zagrali fajny set - szybki, mocny malo bylo NU i dobrze duuuzo starszych nutek i malo obytych kawalkow ludzi bylo full na parkiecie do konca imprezy !!! fajna atmosferka byla na djce dzieki Thilo i Evanti , moze na poczatku ten ich kumpel co bez koszulki latal bylo nie za ciekawie ale potem ktos mu uswiadomil zeby ja ubral w koncu obadalem ten ogrodek i chyba spedzialem tam z 40min cobra nadawales ostrooo z tymi swiatelkami oczywiscie musialem zaliczyc oblanie mnie kamikadze przez Fruwaczka
pzdr dla tych co poznalem i tez nie i big thx 4 U:* | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
| |