Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Masters of Hardstyle - 4'ta rocznica 11.10.2008 @ Megaclub

Kto wpadnie na impreze?
Bede na bank!
82%
 82%  [ 135 ]
Jeszcze sie zastanowie
11%
 11%  [ 19 ]
W życiu się tam nie pojawię!
6%
 6%  [ 10 ]
Głosowań: 164
Wszystkich Głosów: 164

Autor Wiadomość
grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 21-07-2008, 15:10    #311

PSyHoOo napisał/a:
ja wiem ze dla was zadny problem ;d przyjdzie przedstawi sie i ch*j zajmiemy sie swoimi sprawami a on niech idzie za nami to trafi. to wole bladzic po katowicach ale ze znajoma morda ;d

oj mylisz sie i to bardzo...

spytaj ludzi jak z KrK przyjezdzali lub z Opola jak to wygladalo... zawsze sie znajdzie ktos kto odbierze z dworca zaprowadzi przedstawi itd :-D

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Piwa: 55

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-07-2008, 15:14    #312

PSyHoOo napisał/a:
ale tez jak mysle rano taki styrany bede chodzil po katowicach o suchej mordzie i szukal dworca zeby sie do domu dostac :p ciezko ciezko...

-1 Napewno sam "styrany" byś nie chodził bo wiele osob bedzie bez twarzy po tej imprezie :-P Pozatym jesli warunki pogodowe pozwolą mozna zrobić gdzieś after - by dojśc do siebie :-)

-2 Robisz podsumowanie klubu nie będąć nigdy w nim - nie fair jak dla mnie

-3 Same narzekania w tym Twoim poscie - wiecej puzytywu to świat bedzie lepszy !!

Ja sie ciesze ze 4ta rocznica będzie w Meg@ jest łatwy dojazd mysle dla wszystkich. i mam pewnosc ze nie spotkam nikogo w bialych rękawiczkach (choć zdarzały sie przypadki odludków :-) )

Buszu 
DJ/Producer

Informacje
Piwa: 30

Wysłany: 21-07-2008, 15:14    #313

netya napisał/a:
to rzeczywiscie zes sie w h*** najezdzil. lol. sorry ale takie gadanie jak ktos lubi nute dana i ma problem z wyjechaniem z miasta na impreze to mnie smieszy. ja tez z krk a jakos problemu niemam.:D

co do energy bylam i w sumie jestem ale rzadko teraz (bo hs ma 1szenstwo ) stalym bywalcem od 2lat i niema co porownywac bo zupelnie to jest inny rodzaj lokalu.przedewszystkim nie dyskoteka itp a klub a to juz robi duza roznice.
co do oswietlenia itp to tak jak napisali poprzednicy ale klimat 10x lepszy i ludzie tak samo wiec to rekompensuje wszystko no i muzyka. ato chyba najwazniejsze na imprezie bo dla niej sie jedzie a nie dla laserow lol.

no ale widze ze z NH jestes to w sumie sie niedziwie ze wolisz energy.niemowie, ja tez lubei ale jednak hard klimat to hard klimat a w energy hardstyle to juz nie to samo ;]

pozdrro:):*

Zgadzam sie w 100% ! Ja mam prawie godzine drogi do Katowic jak i do Krakowa a tam i tam na imprezy jezdze, wiem ze 1h to znowu nie tak duzo ale zawsze jakas odleglosc :)
Jest wielu innych userow np. Daron ktory jezdzi skadstam (nie pamietam skad) :P ale ma kawal drogi do przejechania a jezdzi :)
W energy nie bylem bo enerdzi smierdzi :P ale tez sadze, ze na impreze nie jezdzi sie dla ogladania laserow itd. tylko dla klimatu, muzyki i ludzi przede wszystkim a tym Mega bije nrg na glowe :)

lukasz 

Informacje
Piwa: 25

Wysłany: 21-07-2008, 15:15    #314

PSyHoOo, radze napisac Ci do ZielonQ on na ostatniego MOH-a przyjechal az z Gdanska i tez nikogo nie znal a klimat i ekipe z HF chwali do teraz :-D

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 21-07-2008, 15:19    #315

PSyHoOo napisał/a:
, naglosnienie mierne... -3

tutaj sie mylisz - naglosnienie jest naprawde dobre - nie sadze aby byl na slasku klub z lepszym soundsystemem. kazdy z zaproszonych dj zwracal na to uwage i sobie chwalil

hellboy 
Schranz

Informacje
Piwa: 17

Wysłany: 21-07-2008, 15:29    #316

MAIN napisał/a:
PSyHoOo napisał/a:
, naglosnienie mierne... -3

tutaj sie mylisz - naglosnienie jest naprawde dobre - nie sadze aby byl na slasku klub z lepszym soundsystemem. kazdy z zaproszonych dj zwracal na to uwage i sobie chwalil

Ja gralem u was na imprezie - i prawda jest taka , że nie jest za mocne naglosnie jak na taki duży klub , powinno być 6 głosnikow bassowych 18 calowych - minimum 1000 wattowych , i 6 glosników 700 wattowych górki , poza tym przy takim nagłosnieniu będzie czysty dzwiek i nie trzeba grac wtedy na cala skale a wystarczy 50% mocy - a przy nagłosnieniu w mega grając głośno są przesterowania i to słychać - coś o tym wiem bo naglosnienie jakie mialem na "Nature One - zagłusilo 3 sceny w tym 2 głowne".
Ostatnio zmieniony przez hellboy 21-07-2008, 15:34, w całości zmieniany 3 razy  

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-07-2008, 15:30    #317

mi osobiscie naglosnienie w Mega odpowiada:d ale mozna by wzmocnic:P

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 21-07-2008, 15:33    #318

hellboy napisał/a:

Ja gralem u was na imprezie - i prawda jest taka , że nie jest za mocne naglosnie jak na taki duży klub , powinno być 6 głosnikow bassowych 18 calowych - minimum 1000 wattowych , i 6 glosników 700 wattowych górki.

Hellboy - to znaczy ze bylem gluchy albo mi sie przeslyszalo jak chwaliles naglosnienie w klubie? Do tego nie wiem co ma tutaj ilosc glosnikow - sa rozne systemy i kazdy ma swoja wlasna specyfikacje - jako osoba pracujaca w klubie powinienes zdawac sobie z tego sprawe

p.s. Tak sie zirytowalem ze zaraz poszukam wywiadow gdzie dj po imprezie mowia o naglosnieniu w klubie, chyba nawet Sora pamieta wypowiedz Pavo i Vipera na ten temat

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Piwa: 392

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 21-07-2008, 15:35    #319

nagłosnienie nie jest az tak zle !!! ale idzie sie przysluchac to troszke charczy co nie kiedy dlatego na 4 rocznice juz jak by bylo ciut wzmocnione basowo to był by miodzio

hellboy 
Schranz

Informacje
Piwa: 17

Wysłany: 21-07-2008, 15:36    #320

Haj_T napisał/a:
hellboy napisał/a:

Ja gralem u was na imprezie - i prawda jest taka , że nie jest za mocne naglosnie jak na taki duży klub , powinno być 6 głosnikow bassowych 18 calowych - minimum 1000 wattowych , i 6 glosników 700 wattowych górki.

Hellboy - to znaczy ze bylem gluchy albo mi sie przeslyszalo jak chwaliles naglosnienie w klubie? Do tego nie wiem co ma tutaj ilosc glosnikow - sa rozne systemy i kazdy ma swoja wlasna specyfikacje - jako osoba pracujaca w klubie powinienes zdawac sobie z tego sprawe

jak najbardziej bass jest słyszalny - ale gwizdki mniej , jest przesterowane troche , - klub ma duzy duzy potencjał :) tylko wiecej Mocniejsznych klimatów typu Schranz / hard techno przed Hardcorem na koniec ;)

Ps. Nie mówie , że jest złe nagłośnienie - tylko jesli grasz i zajmujesz się tym to słyszysz te przesterowania dzwieki , jak się gra to słuch troche jest mniejszy więc słyszy się w uszach przester i bass a jak jesteś jako widz na imprezie to wyglada to inaczej jest to tylko moja sugestia która nie musi być brana pod uwage. Możliwe nawet , że się pojawie na tej imprezie.
Ostatnio zmieniony przez hellboy 21-07-2008, 15:48, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)