| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W Ĺźyciu siÄ tam nie pojawiÄ! | | 6% | [ 10 ] | | | Głosowań: 164 | | Wszystkich Głosów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 21-07-2008, 15:10 | #311
|
| | PSyHoOo napisał/a: | | ja wiem ze dla was zadny problem ;d przyjdzie przedstawi sie i ch*j zajmiemy sie swoimi sprawami a on niech idzie za nami to trafi. to wole bladzic po katowicach ale ze znajoma morda ;d |
oj mylisz sie i to bardzo...
spytaj ludzi jak z KrK przyjezdzali lub z Opola jak to wygladalo... zawsze sie znajdzie ktos kto odbierze z dworca zaprowadzi przedstawi itd :-D | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 21-07-2008, 15:14 | #312
|
| | PSyHoOo napisał/a: | | ale tez jak mysle rano taki styrany bede chodzil po katowicach o suchej mordzie i szukal dworca zeby sie do domu dostac :p ciezko ciezko... |
-1 Napewno sam "styrany" byĹ nie chodziĹ bo wiele osob bedzie bez twarzy po tej imprezie :-P Pozatym jesli warunki pogodowe pozwolÄ
mozna zrobiÄ gdzieĹ after - by dojĹc do siebie :-)
-2 Robisz podsumowanie klubu nie bÄdÄ
Ä nigdy w nim - nie fair jak dla mnie
-3 Same narzekania w tym Twoim poscie - wiecej puzytywu to Ĺwiat bedzie lepszy !!
Ja sie ciesze ze 4ta rocznica bÄdzie w Meg@ jest Ĺatwy dojazd mysle dla wszystkich. i mam pewnosc ze nie spotkam nikogo w bialych rÄkawiczkach (choÄ zdarzaĹy sie przypadki odludkĂłw :-) ) | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzień) Piwa: 30 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 21-07-2008, 15:14 | #313
|
| | netya napisał/a: | to rzeczywiscie zes sie w h*** najezdzil. lol. sorry ale takie gadanie jak ktos lubi nute dana i ma problem z wyjechaniem z miasta na impreze to mnie smieszy. ja tez z krk a jakos problemu niemam.:D
co do energy bylam i w sumie jestem ale rzadko teraz (bo hs ma 1szenstwo ) stalym bywalcem od 2lat i niema co porownywac bo zupelnie to jest inny rodzaj lokalu.przedewszystkim nie dyskoteka itp a klub a to juz robi duza roznice. co do oswietlenia itp to tak jak napisali poprzednicy ale klimat 10x lepszy i ludzie tak samo wiec to rekompensuje wszystko no i muzyka. ato chyba najwazniejsze na imprezie bo dla niej sie jedzie a nie dla laserow lol.
no ale widze ze z NH jestes to w sumie sie niedziwie ze wolisz energy.niemowie, ja tez lubei ale jednak hard klimat to hard klimat a w energy hardstyle to juz nie to samo ;]
pozdrro:):* |
Zgadzam sie w 100% ! Ja mam prawie godzine drogi do Katowic jak i do Krakowa a tam i tam na imprezy jezdze, wiem ze 1h to znowu nie tak duzo ale zawsze jakas odleglosc Jest wielu innych userow np. Daron ktory jezdzi skadstam (nie pamietam skad) ale ma kawal drogi do przejechania a jezdzi W energy nie bylem bo enerdzi smierdzi ale tez sadze, ze na impreze nie jezdzi sie dla ogladania laserow itd. tylko dla klimatu, muzyki i ludzi przede wszystkim a tym Mega bije nrg na glowe | _________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 21-07-2008, 15:15 | #314
|
| | PSyHoOo, radze napisac Ci do ZielonQ on na ostatniego MOH-a przyjechal az z Gdanska i tez nikogo nie znal a klimat i ekipe z HF chwali do teraz :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 21-07-2008, 15:19 | #315
|
| | PSyHoOo napisał/a: | , naglosnienie mierne... -3
|
tutaj sie mylisz - naglosnienie jest naprawde dobre - nie sadze aby byl na slasku klub z lepszym soundsystemem. kazdy z zaproszonych dj zwracal na to uwage i sobie chwalil | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 21-07-2008, 15:29 | #316
|
| | MAIN napisał/a: | | PSyHoOo napisał/a: | , naglosnienie mierne... -3
|
tutaj sie mylisz - naglosnienie jest naprawde dobre - nie sadze aby byl na slasku klub z lepszym soundsystemem. kazdy z zaproszonych dj zwracal na to uwage i sobie chwalil |
Ja gralem u was na imprezie - i prawda jest taka , Ĺźe nie jest za mocne naglosnie jak na taki duĹźy klub , powinno byÄ 6 gĹosnikow bassowych 18 calowych - minimum 1000 wattowych , i 6 glosnikĂłw 700 wattowych gĂłrki , poza tym przy takim nagĹosnieniu bÄdzie czysty dzwiek i nie trzeba grac wtedy na cala skale a wystarczy 50% mocy - a przy nagĹosnieniu w mega grajÄ
c gĹoĹno sÄ
przesterowania i to sĹychaÄ - coĹ o tym wiem bo naglosnienie jakie mialem na "Nature One - zagĹusilo 3 sceny w tym 2 gĹowne". | _________________ www.myspace.com/hellboypl | | Ostatnio zmieniony przez hellboy 21-07-2008, 15:34, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 21-07-2008, 15:30 | #317
|
| mi osobiscie naglosnienie w Mega odpowiada:d ale mozna by wzmocnic:P
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 21-07-2008, 15:33 | #318
|
| | hellboy napisał/a: | Ja gralem u was na imprezie - i prawda jest taka , Ĺźe nie jest za mocne naglosnie jak na taki duĹźy klub , powinno byÄ 6 gĹosnikow bassowych 18 calowych - minimum 1000 wattowych , i 6 glosnikĂłw 700 wattowych gĂłrki. |
Hellboy - to znaczy ze bylem gluchy albo mi sie przeslyszalo jak chwaliles naglosnienie w klubie? Do tego nie wiem co ma tutaj ilosc glosnikow - sa rozne systemy i kazdy ma swoja wlasna specyfikacje - jako osoba pracujaca w klubie powinienes zdawac sobie z tego sprawe
p.s. Tak sie zirytowalem ze zaraz poszukam wywiadow gdzie dj po imprezie mowia o naglosnieniu w klubie, chyba nawet Sora pamieta wypowiedz Pavo i Vipera na ten temat | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 21-07-2008, 15:35 | #319
|
| | nagĹosnienie nie jest az tak zle !!! ale idzie sie przysluchac to troszke charczy co nie kiedy dlatego na 4 rocznice juz jak by bylo ciut wzmocnione basowo to byĹ by miodzio | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 21-07-2008, 15:36 | #320
|
| | Haj_T napisał/a: | | hellboy napisał/a: | Ja gralem u was na imprezie - i prawda jest taka , Ĺźe nie jest za mocne naglosnie jak na taki duĹźy klub , powinno byÄ 6 gĹosnikow bassowych 18 calowych - minimum 1000 wattowych , i 6 glosnikĂłw 700 wattowych gĂłrki. |
Hellboy - to znaczy ze bylem gluchy albo mi sie przeslyszalo jak chwaliles naglosnienie w klubie? Do tego nie wiem co ma tutaj ilosc glosnikow - sa rozne systemy i kazdy ma swoja wlasna specyfikacje - jako osoba pracujaca w klubie powinienes zdawac sobie z tego sprawe |
jak najbardziej bass jest sĹyszalny - ale gwizdki mniej , jest przesterowane troche , - klub ma duzy duzy potencjaĹ tylko wiecej Mocniejsznych klimatĂłw typu Schranz / hard techno przed Hardcorem na koniec
Ps. Nie mĂłwie , Ĺźe jest zĹe nagĹoĹnienie - tylko jesli grasz i zajmujesz siÄ tym to sĹyszysz te przesterowania dzwieki , jak siÄ gra to sĹuch troche jest mniejszy wiÄc sĹyszy siÄ w uszach przester i bass a jak jesteĹ jako widz na imprezie to wyglada to inaczej jest to tylko moja sugestia ktĂłra nie musi byÄ brana pod uwage. MoĹźliwe nawet , Ĺźe siÄ pojawie na tej imprezie. | _________________ www.myspace.com/hellboypl | | Ostatnio zmieniony przez hellboy 21-07-2008, 15:48, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |