| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W Ĺźyciu siÄ tam nie pojawiÄ! | | 6% | [ 10 ] | | | Głosowań: 164 | | Wszystkich Głosów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 21-07-2008, 15:46 | #321
|
| | Haj_T napisał/a: | p.s. Tak sie zirytowalem ze zaraz poszukam wywiadow gdzie dj po imprezie mowia o naglosnieniu w klubie, chyba nawet Sora pamieta wypowiedz Pavo i Vipera na ten temat |
Dla mnie brakuje mocy i tyle Aha i mam pytanie co do oĹwietlenia , bo rok temu byĹy mega zapowiedzi , Ĺźe na 3 rocznice MOH bÄdzie super wystrĂłj i ĹwiatĹa a tak nie byĹo... jak bÄdzie w tym roku na MOH 4 ? ;> OsobiĹcie dla mnie byĹoby wstyd zapraszac gwiazdy na najwiÄkszÄ
impreze hardstylowÄ
w PL do klubu , gdzie pod sufitem widac drewniane belki no i ogĂłlnie Mega jest sĹabe pod wzglÄdem wystroju itd...Dla mnie urodziny powinny byc na peĹnej pompie czy to z klimatem , ĹwiatĹami czy nagĹoĹnieniem Ale to moje zdanie i bez napinki prosze ;-) | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 21-07-2008, 15:49 | #322
|
| | Rafir napisał/a: | | Haj_T napisał/a: | p.s. Tak sie zirytowalem ze zaraz poszukam wywiadow gdzie dj po imprezie mowia o naglosnieniu w klubie, chyba nawet Sora pamieta wypowiedz Pavo i Vipera na ten temat |
Dla mnie brakuje mocy i tyle Aha i mam pytanie co do oĹwietlenia , bo rok temu byĹy mega zapowiedzi , Ĺźe na 3 rocznice MOH bÄdzie super wystrĂłj i ĹwiatĹa a tak nie byĹo... jak bÄdzie w tym roku na MOH 4 ? ;> OsobiĹcie dla mnie byĹoby wstyd zapraszac gwiazdy na najwiÄkszÄ
impreze hardstylowÄ
w PL do klubu , gdzie pod sufitem widac drewniane belki no i ogĂłlnie Mega jest sĹabe pod wzglÄdem wystroju itd...Dla mnie urodziny powinny byc na peĹnej pompie czy to z klimatem , ĹwiatĹami czy nagĹoĹnieniem Ale to moje zdanie i bez napinki prosze ;-) |
M25 w Warszawie nie ma nic ciekawego a ma nagĹosnie vizuale Ĺadna Dj , swiatĹa , lasery - wiÄc nie potrzebny jest piekny wystrĂłj a przede wszystkim dobre nagĹosnienie i to co wymieniĹem | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 21-07-2008, 15:50 | #323
|
| Rafir, to jak zwracasz uwage na belki pod sufitem to ja dodaje od siebie Konsolke !!! stol z desek zpruchniaĹych ale sie trzymie dobry pomysĹ bym z tymi palmami bo fajnie to wyglada tylko chyba rooziemu przy nagrywaniu troszke przeszkadzaja | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 21-07-2008, 15:51 | #324
|
| | hellboy napisał/a: | M25 w Warszawie nie ma nic ciekawego a ma nagĹosnie vizuale Ĺadna Dj , swiatĹa , lasery - wiÄc nie potrzebny jest piekny wystrĂłj a przede wszystkim dobre nagĹosnienie i to co wymieniĹem |
wiem nagĹoĹnienie jest najwaĹźniejsze takĹźe dla mnie Ale mimo wszystko na takiej imprezie z tyloma gwiazdami klub powinien sie jakoĹ prezentowac tak jak wspomniaĹeĹ jakies ĹwiatĹa i i inne ;-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 179 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Bykowina City  | Wysłany: 21-07-2008, 15:52 | #325
|
| | Hellboy...nie rozumie Cie.Po imprezie w Mega pisales ze naglosnienie zajebiste a teraz nagle co?zepsulo sie? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 21-07-2008, 15:54 | #326
|
| | Eres napisał/a: | | Hellboy...nie rozumie Cie.Po imprezie w Mega pisales ze naglosnienie zajebiste a teraz nagle co?zepsulo sie? |
Nie - nagĹoĹnienie jest dobre - tylko np do mojej muzyki slychac bylo przestery , hardstyle jest innym gatunkiem z innymi dzwiÄkami to logiczne - wiec jak graĹem to duĹźo musiaĹem ĹciszyÄ na gain , kilka rzeczy by dodac i jest super , ja tam nie narzekam i napewno bym zagraĹ znĂłw w mega jest naprawde Ĺwietny klub ludzie atmosfera wiÄc jak dla mnie jedej z lepszych klubow na ĹlÄ
skim terenie.
[ Dodano: 2008-07-21, 16:05 ]
| Rafir napisał/a: | | hellboy napisał/a: | M25 w Warszawie nie ma nic ciekawego a ma nagĹosnie vizuale Ĺadna Dj , swiatĹa , lasery - wiÄc nie potrzebny jest piekny wystrĂłj a przede wszystkim dobre nagĹosnienie i to co wymieniĹem |
wiem nagĹoĹnienie jest najwaĹźniejsze takĹźe dla mnie Ale mimo wszystko na takiej imprezie z tyloma gwiazdami klub powinien sie jakoĹ prezentowac tak jak wspomniaĹeĹ jakies ĹwiatĹa i i inne ;-) |
wiem to jest jak z sylwestrem raz w roku | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 21-07-2008, 16:37 | #327
|
| | skonczcie pie..... i usiadzcie se pod glosnikami to bedziecie miec dobre naglosnienie i kilka % utraty sĹuchu po imprezie... | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Lipiny  | Wysłany: 21-07-2008, 18:08 | #328
|
| | Naglosnienie nie jest te same co np bylo w _/\_ ale narzekac nie ma co bo jest wystarczajaco dobre | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 21-07-2008, 19:02 | #329
|
| nie smec Psychoo tylko jak masz ochote to jedz.. zapewniam Cie ze sam sie nie bedziesz bawil i nic Ci sie zlego nie stanie ;] a co do powrotu to tez sie nie martw bo ja juz 2 razy wracalem z mega w takim stanie ze nie pamietalem wogole jak kupowalem bilet, tylko dopiero w Krakowie wracala mi pamiec ;] zreszta ktos z krk sie napewno wybierze (procz mnie i netyi) wiec sam nie bedziesz napewno jechal.. podsumowujac: *jesli jedziesz na impreze dla muzyki i klimatu - jedz do mega *jesli jedziesz na impreze dla laserow i ladngo wystroju - wybierz w ten week energy ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 21-07-2008, 20:27 | #330
|
| Z wystrojem jest jak z muzykÄ
. SÄ
gusta i guĹciki i nie kaĹźdemu sie podoba. Dla mnie te "belki pod sufitem" na ktĂłre ludzie narzekajÄ
to dodajÄ
uroku
W samym Mega jedynie czego mi brakuje to jakiegos mocnego Lasera .
A w Piramidzie byĹo do bani nagĹoĹnienie... | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
| |