Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Masters of Hardstyle - 4'ta rocznica 11.10.2008 @ Megaclub

Kto wpadnie na impreze?
Bede na bank!
82%
 82%  [ 135 ]
Jeszcze sie zastanowie
11%
 11%  [ 19 ]
W życiu się tam nie pojawię!
6%
 6%  [ 10 ]
Głosowań: 164
Wszystkich Głosów: 164

Autor Wiadomość
Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-07-2008, 10:28    #301

PSyHoOo napisał/a:
a was nie znam takze mam maly problem...

nie, to nie jest wogĂłle problem ;)

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 21-07-2008, 10:31    #302

PSyHoOo napisał/a:

co do klubu... mozecie mi go porownac do e2000? bo tam jestem stalym bywalcem :p
jest wiekszy/mniejszy...? jak sam dol...?

w chooj mniejszy , praktycznie zero oświetlenia , nagłośnienie ekhmmm... nic specjalnego... ogólnie szaro buro jak w stodole ^^ No ale może na rocznice wstawią jedno światełko i dodatkowy głośnik hahah xD

Porównywac nie ma co bo sie umywa Mega i jak dla mnie to nie jest klub na tak duże imprezy :) Zresztą przyjedź i sam ocenisz ;-)

Sora 
Trolololo

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 21-07-2008, 11:07    #303

Rafir, nie strasz kolegi, bo aż tak źle nie jest :-) PSyHoOo, ściągnij sobie jakieś zdjęcia z Mega to zobaczysz... rzeczywiście wygląda troche jak w dużej piwnicy ale za to dzieki temu jest fajny klimat. Jakby nie było to kiedyś miejsce to działało jako obiekt Laboratorium Prób Stali - Huty Baildon, która juz od dawna należy do prywaciarzy xD szukałam jeszczena stronie ile ludzi oficjalnie się tam mieści ale nie pisze (albo jestem ślepa xD )

co do 4 rocznicy to wiem, że i tak tam będę tylko szkoda, że (zapewne) nie będzie miejsca żeby cokolwiek poskakać, ale z drugiej strony to HF ma pierwszeństwo co do balkonu i przynajmniej tam będzie "w miarę" dobrze ;-)

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Piwa: 392

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 21-07-2008, 11:34    #304

PSyHoOo, ja ci powiem tak mega strasznie slaby klub ale w naszej stodole jest KLIMAT ktorego nie znajdziesz gdzie indziej a tym bardziej na HS imprezie jak przyjedziesz klubem mozesz sie rozczarowac troszke chodzna 4 rocznice maja byc niespodzianki jakies ale wybawisz sie jak nigdy w zyciu i to ci mowie ja ja ŁOŚ :-p

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 21-07-2008, 11:42    #305

a Wy gadacie w mega jest duzo lepiej niz w enerdĹźi !!!!!!!
kwestia gustu :)

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-07-2008, 13:00    #306

nie bylem w e2k ale moge porownac do ww :P jezeli chodzi o klimat, to sie nie da porownac :D bo ww ssie, zreszta nawet w mega mi sie bardziej podoba jak w ww, moze z przyzwyczajenia, ale jakos nie lubie do ww jezdzic :)

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 21-07-2008, 14:02    #307

PSyHoOo napisał/a:
co do klubu... mozecie mi go porownac do e2000? bo tam jestem stalym bywalcem :p
jest wiekszy/mniejszy...? jak sam dol...?

klub jest duzo mniejszy od E2K - pomiesci okolo 800 osob, na Lunie i Deepacku mysle, ze bylo nieco wiecej, o klimatyzacje sie nie martw, ten problem wystepuje tylko jesli pogoda jest naprawde upalna. Co do samego klubu - najlepiej jak obejrzysz fotki i poogladasz filmy z klubu chocby na youtube - w klubie nie ma laserow, wystruj jest postawiony na wizualizacjach, klimat w klubie duzo lepszy niz w E2K :)

Disiple 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 21-07-2008, 14:12    #308

Thao napisał/a:
nie bylem w e2k ale moge porownac do ww :P jezeli chodzi o klimat, to sie nie da porownac :D bo ww ssie, zreszta nawet w mega mi sie bardziej podoba jak w ww, moze z przyzwyczajenia, ale jakos nie lubie do ww jezdzic :)

+1

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 21-07-2008, 14:57    #309

podsumowujac:
klub malutki, oswietlenie nikle, naglosnienie mierne... -3
hs night, duzo ludzi, pierwszy raz tam bede... +3

daleki dojazd, 50zl wjazd, trzeba zamawiac wczesniej bilety przez internet... -3

bede mial tega rozkmine na ten temat :p bo z jednej strony bardzo bym chcial tam jechac, zwazajac na przygode, bo nigdy wczesniej nie jezdzilem gdzies dalej na takie imprezy ;] ja tylko e2k od 4 lat juz ;d takze chcialbym jechac gdzies w nowe miejsce... ale tez jak mysle rano taki styrany bede chodzil po katowicach o suchej mordzie i szukal dworca zeby sie do domu dostac :p ciezko ciezko... cos czuje ze wezme wyplate po robocie i chyba na mayday odloze...

Daron37, ja wiem ze dla was zadny problem ;d przyjdzie przedstawi sie i chuj zajmiemy sie swoimi sprawami a on niech idzie za nami to trafi. to wole bladzic po katowicach ale ze znajoma morda ;d

coz jeszcze duzo czasu zobaczymy jak to bedzie :)

tak jakby nie mogli tego zrobic w innym klubie, lepszym... w energy? ;d hahaha... ;-)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-07-2008, 15:08    #310

bo nigdy wczesniej nie jezdzilem gdzies dalej na takie imprezy ;] ja tylko e2k od 4 lat juz ;d

to rzeczywiscie zes sie w h*** najezdzil. lol. sorry ale takie gadanie jak ktos lubi nute dana i ma problem z wyjechaniem z miasta na impreze to mnie smieszy. ja tez z krk a jakos problemu niemam.:D

co do energy bylam i w sumie jestem ale rzadko teraz (bo hs ma 1szenstwo ) stalym bywalcem od 2lat i niema co porownywac bo zupelnie to jest inny rodzaj lokalu.przedewszystkim nie dyskoteka itp a klub a to juz robi duza roznice.
co do oswietlenia itp to tak jak napisali poprzednicy ale klimat 10x lepszy i ludzie tak samo wiec to rekompensuje wszystko no i muzyka. ato chyba najwazniejsze na imprezie bo dla niej sie jedzie a nie dla laserow lol.

patrz ile ludzi i z jakich zakatkow PL przyjezdzaja specjalnie wlasnie na MoH . jak dla ciebie problemem jest potem pojsc na pociag itp to niemamy o czym tutaj gadac ;p bo katowice niedosc ze bilet tanio to jeszcze jakby niebylo blisko.i polaczenie z krk dobre jest,nie trza sie tulac niewiaodmo czym i gdzie.

no ale widze ze z NH jestes to w sumie sie niedziwie ze wolisz energy.niemowie, ja tez lubei ale jednak hard klimat to hard klimat a w energy hardstyle to juz nie to samo ;]

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 21-07-2008, 15:10, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)