| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W Ĺźyciu siÄ tam nie pojawiÄ! | | 6% | [ 10 ] | | | Głosowań: 164 | | Wszystkich Głosów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 21-07-2008, 10:28 | #301
|
| | PSyHoOo napisał/a: | | a was nie znam takze mam maly problem... |
nie, to nie jest wogĂłle problem | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 21-07-2008, 10:31 | #302
|
| | PSyHoOo napisał/a: |
co do klubu... mozecie mi go porownac do e2000? bo tam jestem stalym bywalcem :p jest wiekszy/mniejszy...? jak sam dol...? |
w chooj mniejszy , praktycznie zero oĹwietlenia , nagĹoĹnienie ekhmmm... nic specjalnego... ogĂłlnie szaro buro jak w stodole No ale moĹźe na rocznice wstawiÄ
jedno ĹwiateĹko i dodatkowy gĹoĹnik hahah
PorĂłwnywac nie ma co bo sie umywa Mega i jak dla mnie to nie jest klub na tak duĹźe imprezy ZresztÄ
przyjedĹş i sam ocenisz ;-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzień) Piwa: 6 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-07-2008, 11:07 | #303
|
| Rafir, nie strasz kolegi, bo aĹź tak Ĺşle nie jest :-) PSyHoOo, ĹciÄ
gnij sobie jakieĹ zdjÄcia z Mega to zobaczysz... rzeczywiĹcie wyglÄ
da troche jak w duĹźej piwnicy ale za to dzieki temu jest fajny klimat. Jakby nie byĹo to kiedyĹ miejsce to dziaĹaĹo jako obiekt Laboratorium PrĂłb Stali - Huty Baildon, ktĂłra juz od dawna naleĹźy do prywaciarzy szukaĹam jeszczena stronie ile ludzi oficjalnie siÄ tam mieĹci ale nie pisze (albo jestem Ĺlepa )
co do 4 rocznicy to wiem, Ĺźe i tak tam bÄdÄ tylko szkoda, Ĺźe (zapewne) nie bÄdzie miejsca Ĺźeby cokolwiek poskakaÄ, ale z drugiej strony to HF ma pierwszeĹstwo co do balkonu i przynajmniej tam bÄdzie "w miarÄ" dobrze ;-) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 21-07-2008, 11:34 | #304
|
| | PSyHoOo, ja ci powiem tak mega strasznie slaby klub ale w naszej stodole jest KLIMAT ktorego nie znajdziesz gdzie indziej a tym bardziej na HS imprezie jak przyjedziesz klubem mozesz sie rozczarowac troszke chodzna 4 rocznice maja byc niespodzianki jakies ale wybawisz sie jak nigdy w zyciu i to ci mowie ja ja ĹOĹ :-p | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 21-07-2008, 11:42 | #305
|
| a Wy gadacie w mega jest duzo lepiej niz w enerdĹźi !!!!!!! kwestia gustu | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 21-07-2008, 13:00 | #306
|
| nie bylem w e2k ale moge porownac do ww jezeli chodzi o klimat, to sie nie da porownac bo ww ssie, zreszta nawet w mega mi sie bardziej podoba jak w ww, moze z przyzwyczajenia, ale jakos nie lubie do ww jezdzic | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 21-07-2008, 14:02 | #307
|
| | PSyHoOo napisał/a: | co do klubu... mozecie mi go porownac do e2000? bo tam jestem stalym bywalcem :p jest wiekszy/mniejszy...? jak sam dol...? |
klub jest duzo mniejszy od E2K - pomiesci okolo 800 osob, na Lunie i Deepacku mysle, ze bylo nieco wiecej, o klimatyzacje sie nie martw, ten problem wystepuje tylko jesli pogoda jest naprawde upalna. Co do samego klubu - najlepiej jak obejrzysz fotki i poogladasz filmy z klubu chocby na youtube - w klubie nie ma laserow, wystruj jest postawiony na wizualizacjach, klimat w klubie duzo lepszy niz w E2K | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-07-2008, 14:12 | #308
|
| | Thao napisał/a: | nie bylem w e2k ale moge porownac do ww jezeli chodzi o klimat, to sie nie da porownac bo ww ssie, zreszta nawet w mega mi sie bardziej podoba jak w ww, moze z przyzwyczajenia, ale jakos nie lubie do ww jezdzic |
+1 | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 21-07-2008, 14:57 | #309
|
| podsumowujac: klub malutki, oswietlenie nikle, naglosnienie mierne... -3 hs night, duzo ludzi, pierwszy raz tam bede... +3
daleki dojazd, 50zl wjazd, trzeba zamawiac wczesniej bilety przez internet... -3
bede mial tega rozkmine na ten temat :p bo z jednej strony bardzo bym chcial tam jechac, zwazajac na przygode, bo nigdy wczesniej nie jezdzilem gdzies dalej na takie imprezy ;] ja tylko e2k od 4 lat juz ;d takze chcialbym jechac gdzies w nowe miejsce... ale tez jak mysle rano taki styrany bede chodzil po katowicach o suchej mordzie i szukal dworca zeby sie do domu dostac :p ciezko ciezko... cos czuje ze wezme wyplate po robocie i chyba na mayday odloze...
Daron37, ja wiem ze dla was zadny problem ;d przyjdzie przedstawi sie i chuj zajmiemy sie swoimi sprawami a on niech idzie za nami to trafi. to wole bladzic po katowicach ale ze znajoma morda ;d
coz jeszcze duzo czasu zobaczymy jak to bedzie
tak jakby nie mogli tego zrobic w innym klubie, lepszym... w energy? ;d hahaha... ;-) | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 21-07-2008, 15:08 | #310
|
| | | bo nigdy wczesniej nie jezdzilem gdzies dalej na takie imprezy ;] ja tylko e2k od 4 lat juz ;d |
to rzeczywiscie zes sie w h*** najezdzil. lol. sorry ale takie gadanie jak ktos lubi nute dana i ma problem z wyjechaniem z miasta na impreze to mnie smieszy. ja tez z krk a jakos problemu niemam.:D
co do energy bylam i w sumie jestem ale rzadko teraz (bo hs ma 1szenstwo ) stalym bywalcem od 2lat i niema co porownywac bo zupelnie to jest inny rodzaj lokalu.przedewszystkim nie dyskoteka itp a klub a to juz robi duza roznice. co do oswietlenia itp to tak jak napisali poprzednicy ale klimat 10x lepszy i ludzie tak samo wiec to rekompensuje wszystko no i muzyka. ato chyba najwazniejsze na imprezie bo dla niej sie jedzie a nie dla laserow lol.
patrz ile ludzi i z jakich zakatkow PL przyjezdzaja specjalnie wlasnie na MoH . jak dla ciebie problemem jest potem pojsc na pociag itp to niemamy o czym tutaj gadac bo katowice niedosc ze bilet tanio to jeszcze jakby niebylo blisko.i polaczenie z krk dobre jest,nie trza sie tulac niewiaodmo czym i gdzie.
no ale widze ze z NH jestes to w sumie sie niedziwie ze wolisz energy.niemowie, ja tez lubei ale jednak hard klimat to hard klimat a w energy hardstyle to juz nie to samo ;]
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 21-07-2008, 15:10, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |