| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W życiu siÄ™ tam nie pojawiÄ™! | | 6% | [ 10 ] | | | G³osowañ: 164 | | Wszystkich G³osów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 12-10-2008, 12:05 | #1051
|
| impreza piękna, tylko szkoda, że trzeba było wracać w trakcie secika Endymiona. tym razem temperatura pomieszczenia to był plus na taka imprezę, a nie minus jak zawsze :-) jak dla mnie jedynym minusem był set D-Bloków, badziewny strasznie, w ogóle mi nie podszedł, albo jestem aż tak wybredna :-/ a jak zapytałam S-Te-Fan'a dlaczego nie zagrali Keep It Coming, to powiedział, że jest stary i nie podoba mu się, a ja mu na to, że jest 100 razy lepszy od Kingdom to go wkomponowało w podloge chyba myślał, że w Polsce to HS znaja od roku i tylko NU nam wszystkim podchodzi...
J4eszcze raz solenizantom 100 lat i pozdrowienia dla nowo poznanych tj. amina i jego kolezanka :-) | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzieñ) Piwa: 79 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 12-10-2008, 12:08 | #1052
|
| Impreza MEGA !
Muzycznie super i towarzysko ejszcze lepiej Wszystkie sety Mi przypadłu do gustu no moze za wyjatkiem poczatku Thilo ale potem juz było okej :P
HARDCORE Mnie zmiazdzyło!;D Endymion Mega piękny set ! Niestety na reszte HC nie było juz sił .. no ale coz;D Miło było poznac nowe osóbki nie bede wymieniac żeby kogoś nie pominąc
Dzięki wszystkim za super zabawe i do anstepnej! * | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 12-10-2008, 13:04 | #1053
|
| LOOOOOOGIEN
Before troche mi nie wyszedl - ale chyba tam z 100 osob spokojnie bylo Pozdro jeszcze raz dla kazdego z ktorym gadalem / pilem / calowalem sie itd
Kilka setow ominelem, z roznych przyczyn ... ale set Isaaca 95% taki sam jak E2000 - sie go pytalem czemu, to powiedzial ze takie kawalki gra teraz i tyle, hmmm
DBSTF ominelem seta, ale to co zrobil Thilo to przeszlo wszelkie granice - WOOOW - szal wszystkich genitalii chlop gra takie sety ze az strach sie bac no i bylo widac ze o maly wlos wszyscy prawie rozniesli by te mega na kawalki
Ale i tak dla mnie set wieczoru to Endymion 2h czystego HC!!!! Aaaa, nigdy w zyciu chyba tyle non stop nie tanczylem ale nie zaluje ani minuty i juz sie Thunderdome nie moge doczekac Wszystkie nuty ktore zagral tak jak sie spodziewalem wgniataly w podloge
Eres na koniec - coz, dobre kawalki, ale mix lezal totalnie ... chyba na 20 przejsc moze mu dobrze 4 wyszly jak nie w tempo, to przejscie w 2sek albo nie w tempo cut-in-y ... ehhh ... innym moze to nie przeszkadza ale mnie bardzo wybija z rytmu i dobrze o DJu nie swiadczy - stanowczo mu HS o wiele lepiej wychodzi i tego sie powinnien trzymac ...
Panowie Isaac, D-Block, Stefan i Endymion - spoko goscie szczegolnie D-block z ktorym mozna bylo spoko pogadac na temat muzyki i sceny HS
Impreza jak najbardziej udana, glowa, miesnie itd bola - ale ja chce jeszcze raz!!!
PS. czemu nikt nie chcial gorzola po imprezie ?
PS2. pelap - sorry za ten aparat - dobrze ze sie tak skonczylo jak skonczylo ...
PS3. podobno sety byly nagrywane
PS4. baaaardzo dziekuje za opaski dla Kayema i Magdy (jego dziewczyny) !!! Motylek i Racidowi za pochytanie tego wszystkiego | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 12-10-2008, 13:28 | #1054
|
| Tak jak mialem nadzieje byl to chyba najlepszy MOSZEk tego roku ! ;> I choc najwieksze nadzieje pokladalem w Diblokach to zdecydowanie gwiazda wieczoru byl ENDYMION !!! SLAAAAABOOOO poprostu zrobil rozpizdziaj ! Po jego secie nie mialem mocy juz na Eresowego.... Niewobrazam sobie wiecej niz 2h HC.... Nie zebym nie lubial ale kondycyjnie nie da rady ! Takze bylo IDEAL. Polacy z poczatku bardzo fajnie. Isaac moze byc.... Dibloki SPOKO chociaz myslalem ze bedzie lepiej. A Thilo bleee, przy nim zbieralem sily na HC. Takze wszystko sie fajnie ulozylo. W sumie same plusy. Na minus to tylko za duzo ludziska na parkiecie. Dobrze ze na HC juz sie zrobilo loozniej. Takze sumujac impreza towarzysko i muzycznie BARDZO BARDZO ZAJEBIASZCZA !
Pozdo for all. Szczegolnie dla Siostrzyczki Maniaczki,Mielca,Maila,Doroty i Damianosa (no ostatni raz SYSKIEGO NAJ DAMIAN | _________________
  | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: HardstyleLand  | Wys³any: 12-10-2008, 13:39 | #1055
|
| Issac - Najlepiej D-Block & S-te-fan - zamuła Thilo - Waidomo zajebiście Endymion - Rozpierdol. Kurde coś im się w tym mega chyba z głośnikami powaliło ;| tak wszystko charczało ehhh, żal z tym nagłośnieniem. | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 12-10-2008, 13:56 | #1056
|
| | Muzycznie średnio jak dla mnie tej nocy... Endymion pięknie lecz niestety musiałem wcześniej wyjśc. Nic więcej nie chce mi sie pisac.... Do następnej ;-) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 12-10-2008, 14:29 | #1057
|
| łuuuuhuhuuhuh xDDD jak dla mnie to była najlepsza biba ever! ha! nawet sie nie umiem pozbierac zeby napisac cos w miare konstruktywnego takze znowu bedzie jakis nielogiczny post ehh.. nie wiem nawet od czego zaczac... dobra: before - boziu ile ludu... huhu.. (miło było czesc z nich poznac, ale jak zwykle nie wymieniam) co dalej.. hmm.. na poczatku tak jakos było dziwnie.. moze dlatego ze nie jestem przyzwyczajona zeby sie o 18 bawic... no ale potem sie juz nastawiłam xDDD jesli o sety chodzi to Isaac i Dibloczki tak jakos... normalnie... specjalnie mnie nic nie poruszyło chociaz dobrze sie bawiłam;) Thilo - w normalnych okolicznosciach pewnie by mi sie podobało ale myslałam juz tylko o HC i chciałam go sciepnac z tej DJ-ki xDDDDD (nie bijcie;p) no i wkoncu Endymion... łaaaa!! to było cos pieknego!! brak słow.... jesli juz ja skakałam (a jeszcze niedawno mowiłam ze nigdy nie bede skakac) to to musiało byc cos... aahh a jak juz usłyszałam Earthquake to myslałam ze odlece tak kicałam ze mam kuku paluszek cała skore zdarłam:( nie wazne! warto było! ja chce jeszcze raz! teraz! teraz! łaaaa xDDD jesli o towarzystwo chodzi to oczywiscie super pieknie cacy sie bawiło w Waszym gronie:) dziekuje wszystkim za wspaniała bibe (własciwie to prawie wszystkim.... - Hardstylek! prze*ebałas sobie) dozobaczenia na HSN-nie Młoteczki ;********** | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 12-10-2008, 14:30 | #1058
|
| łłooooo zesz Q*** ! co ja w glowie teraz mam hahaha:P
swietna impreza bez 2 zdan !!! tyle kamikadze na 1 imprezie to jeszcze niewypilam z 10 kolejek poszlo spokojnie XD
muzycznie o wiele lepiej niz sie spodziewalam po Isaac`u i D-Block`ach aczkolwiek i tak Thilo zmiazdzyl . zreszta jak zawsze. wiedzialam ze tak bedzie:D o Endymionie niema co gadac bo myslalam ze tam skocze z tego balkonu z wrazenia xDDD pieknie :d:D:D:D a teraz mam skutek tego szalenstwa na nodze mojej biednej w potaci bÄ…bla ;/ ale i tak mi bylo malo !!!! (eh niestety wyszlismy kolo 6 i do konca niezostalismy:() Thunderdome sie zbliza btw bardzo sympatyczny czlowiek i wariat
dziekuje wszystkim za impreze bo co sie dzialo to glowa mala a wszczegolnosci motylkowi za wszystko :*:* jojo za kamikadze:* Magdzie ,Kayemowi za wszystko:):* Sasi,Rafir za wspolne tanczenie calej ekipie z ktora jechalam i wracalam z imrpezy :*:* buahaha co za beczka w pociagu byla ROoZiemu :*:*:*:* aaa! i wkoncu milo bylo poznac Kidziora !:D
i juz sama niewim komu bo kociol haha niemam glowy XD byle wiecej takich imprez
1 minus- zgubiona bluzka moja ulubiona ;/
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 12-10-2008, 17:08, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: R-Åšl / Schiedam  | Wys³any: 12-10-2008, 14:32 | #1059
|
| impreza MEGA godna :-D
do nastepnej ;* | _________________ SÄ… bohaterowie, sÄ… superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 12-10-2008, 14:47 | #1060
|
| | a byl ktos za brightness? | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
| |