| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W życiu się tam nie pojawię! | | 6% | [ 10 ] | | | Gosowa: 164 | | Wszystkich Gosw: 164 | | | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 14 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 30 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 12-10-2008, 14:50 | #1061
|
| impreza fulll wypas :-D :-D Issac zagrał średnio D-Block & S-te-fan to była porażka myslałem że lepiej zagrają i thilo też fajnie zagrał no i wrescie endymiom mega miazga impreza zaliczana do jak najbardziej udanych :-D :-D ;-) | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 12-10-2008, 14:53 | #1062
|
| | miniol napisa/a: | | a byl ktos za brightness? |
nie:d Endymion gral za to 2h :D:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzie) Piwa: 2 Skd: Zabrze  | Wysany: 12-10-2008, 15:07 | #1063
|
| Nie mam sił wszystkiego pisać :-P Wiec tak : D-Block & S-te-fan - masakra! Wogole mi sie nie podobało i prawie zasypiałam na balkonie Thilo - Średnio jak dla mnie, jakoś mnie jego set nie porywał do tanczenia Endymion - DZIEKI Ci stary wielkie ze grałes na tej imprezie, bo bez Ciebie czułabym OGROMNY niedostyt, i impreza byla by to dupy Eres- Jak zwykle pięknie
Miło mi było poznać nowe osoby! ;* GuG-dzieki za to coś , po czym miałam paro sekundowy odlot haha Pelap- Za gorzoł na b4 Rafir- ze zająłeś sie ładnie moim chłopakiem hehe :-D Kamcia - za pogawędke w kiblu ;* Resq- thx za pićku
Na małej sali bylo tez dojeb**ie :-D Electro bylo cudowne Teraz czekam tylko na fotki i filmiki
Dziekuje wszystkim za zaaajebista impreze i macie pozdrowienia od mojego chłopaka
Do następnego | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 12-10-2008, 15:47 | #1064
|
| Sety będą Jak Nemek dokula się do Łodzi NIe wiem czy wszystkie ale miejmy nadzieje że tak Napewno nie będzie końcówki eresa i połówki chyba Endymiona
wystarczy że usłyszałem Evil Activities - Nobody Said It Was Easy i odrazu mi hardcore fest podszedł | | Ostatnio zmieniony przez Legolek 12-10-2008, 15:53, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 30 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 12-10-2008, 15:48 | #1065
|
| | Legolek napisa/a: | Napewno nie będzie końcówki eresa i połówki chyba Endymiona |
szkoda :-( :-( :-( | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Sie 2008 Wiek: 36 Posty: 190 (0,03/dzie) Piwa: 7 Skd: Slonsk  | Wysany: 12-10-2008, 15:52 | #1066
|
| po wejsciu endymiona impreza odzyla to nawet kayem zaczol tancowac x) a ogolnie to mnie zaskoczyl swoja obecnoscia ja sie teraz lecze do wtorku pozdro | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzie) Piwa: 4 Skd: WirekŚwirek  | Wysany: 12-10-2008, 15:53 | #1067
|
| zaje zaje zaje:D impreza konkretno teraz dopiero wstałem Powiem tak dziekuje zaopaske i jeszcze raz wszytkiego dobrego solenizantom MOH cudny lepszy od 3 moze dlatego ze ludzi było idealnie i klima działała dzieki Pelapowi za fotki które mi porobił z dj ogoólnie dzieki za wspóla impreze
a no i kasiolce za zabawe w ochroniazy widac kazdy sieumie dostowac do pokazania opaski haah Damian dobrze nas potem zastępowałes :P
No i to tyle do nastepnej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzie) Piwa: 12 Skd: Chorzów BatoRy  | Wysany: 12-10-2008, 16:03 | #1068
|
| a wiec, gorszy dzien mnie chyba spotkac nie mogl .... 700zl mnie ten moh kosztowal, za to bym mial qlimax (jestem w plecy telefon i aparat) a na domiar zlego zlamalem noge mam pewne przypuszczenia kto za tym stoi
muzycznie imprezy nawet nie komentuje, bo bylem tak wkurzony, ze nie bylem w stanie sie wsluchac w to co leci
dzieki dla pumby, kayema, magdy i artusa, przynajmniej momentami bylo fajnie | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzie) Piwa: 86 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 12-10-2008, 16:23 | #1069
|
| łaaaaaaaa impreza poprostu byla miazdzaca
zaczne od b4 ... tyle ludzi bylo ze masakra haha poznalam pare nowych osob, jednak jak zwykle nie bede wymieniac by kogos nie pominac Jesli chodzi o sety to tak : Isaac set byl spoko, jednak nie bawilam sie na nim z pewnego powodu, pare osob bedzie wiedziec z jakiego D-block & S-te-Fan az sama sie dziwilam ze to wlasnie ich set poderwal mnie do tanca Thilo tak jak juz pisala wczesniej Celcia jakos nie bardzo mi podszedl, dlatego ze czekalam juz na hardcore !! Endymion poprostu nie mam slow, pozamiatal mnie swoim setem, piekny byl :D:D Eres oczywiscie jak zawsze pokazal klase
Wielki dzieki dla Kayema i Madzi, jego dziewczyny ... za wspolne kamikaze i tanianie milo bylo Was zobaczyc znowu Rowniez dzieki dla Malutkiej za rozmowe w WC hehe
Generalnie impreza jak najbardziej na wielki plus, bylo cudnie, pieknie i w ogole aaaaaaaaa, chce wiecej takicj imprez hehe
Jeszcze raz dzieki wszystkim za imprezke i dozobaczenia na nastepnej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 12-10-2008, 16:38 | #1070
|
| to moze teraz ja cos napisze ! Isaac - set sredni ! slabe tempo ! ale skrecz boski nie ma co ! Diblocki - ehhh strasznie slabo ! lipa jak dla mnie ! Thilo - bardzo dobry set ! zreszta jak kazdy od niego jakie mialem okazje do tej pory uslyszec ! thilo ma bardzo dobry styl nuty takie gleboko bassowe i to jest zajebiste !! Endymion - masakra set cudowny byl praktycznie wszystkie nuty mi sie podobaly zwlaszcza Euromasters - Alles Naar De Klote (Dj Neophyte & Evil Activities Remix)
co do polakow to zbyt wiele nie napisze bo nie pamietam Eres - na koniec tez kosmos thx za Neophyte - Back In My Brain ! i Trillogy pod koniec Malec - HardTrance poprostu zajebiaszczy byl na poczatku troszke sie nie umialem wczuc w HT ale po pierwszej nucie juz pozniej bylo dobrze reszty nutek nie pamietam !! lecz gdy skonczyl grac to chwilke z nim gadalem i powiedzialem ze czesc ludzi z HARDFORUM liczylo na Dark By Design - Loops and Things i powiedzial ze sam nie wie czemu nie puscil i jest wku...ny !! dlugo czekac nie musielismy i wbil na scene i do..ał moja najukochansza nute miodzio !!! Radialsi - zbyt wiele nie pamietam ale D'stylerz - Just A Freak bardzo dobrze nuta jest przekozacka !! RB - nie wiem naprawde nie wiem wiecej juz nie pamietam
Kala co do malej sali sie zgodze Elektro miazdzylo tam konkretnie dlatego na pocztaku sam bylem na parkiecie tam hehe ale pozniej zaczeli grac Jumpstyle to sie wku..m i poszedlem nie wiem co bylo pozniej bo dlugo tam nie przychodzilem ale jak raz przyszedlem to na Westbam - Agarthe wbilem to akurat bylas tam z Angela !!
no a teraz co nieco zlego !! 1 - znowu musze sie doj..ac do ochrony z mega !!!akcja z racidem !!! ochrona ponoc patrzala sobie na cala ta akcje i nie zareagowali nawet ze to sie dzialo nie w mega a obok to nie znaczy ze mozna sobie przy drzwiach w okno patrzec !!! 2 - ten w okularach tez cos jakis porobiony jest !!! ludzie na scenie tancza ok trzeba sie ich pozbyc to sie podchodzi i sie mowi zejc a nie odrazu szarpie to juz ten dupny ochroniarz grzeczniejszy jest !!! 3 - idziemy z Frogiem i Malutka na scene zrobic zdjecie jestemy na schodkach na scene to ten sam w okularach zablokowal wejscie i prawie wszystkich spie...l z tych schodow popycha cos tam majaczy ehhh !!! 4 - kolejny raz juz na Balkonie ludzie bez opasek ehhh
Panie Tomaszu ja proponuje napisac przed kazdym MoH "na tej imprezie nie zycze sobie np:wchodzenia uzytkownikow HF na scene , wchodzenia do korytarza z pokojem dla DJ itp itd bo z Imprezy na impreze coraz gorsze zasady panuja jeszcze troche i bedzie zakaz schodzenia z balkonu :-p !!!
zapomnialem dodac ze nie zabardzo oplacalo sie dac 50 zl za ta impreze ! ale nie wnikam bardziej impreza i tak udana
GuG dzieki za poppersa miazga !!! Pozdro dla nowo poznanych przezemie Darona (bo mijalismy i nie bylo ostatnio imprezy na ktorej bylimsy jednoczesnie) Jojo Kidziora .Koko123 (ktorego poznalem dopiero na dworcu po imprezie hahaha) jak kogos zapomnialem wpisac to sorki ale to za duzo godzin bylo !! pozdro dzieki wszystkim za udana impreze i do zobaczenia na nastepnej | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 12-10-2008, 17:06, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
| |