| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W Ĺźyciu siÄ tam nie pojawiÄ! | | 6% | [ 10 ] | | | Głosowań: 164 | | Wszystkich Głosów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 12-10-2008, 08:33 | #1041
|
| ja tez juz dotarlem tak wiec:
Zaczelo sie od podrozy z kibicami. Bylo OK. B4 jak zwykle udany W mega: - Dziekuje Gugens za Pompersa
Co do grania: - Polacy jak zwykle na poziomie. - Isaac i D-block & S-te-fan zabardzo nie pamietam tych setow bo bylem niezle rozlozony i zasnelem bo glowa mnie niezle napier....
Pobudka nastapila we wlasciwym czasie. THILO I ENDYMION pozamiatali Megaclub.
Isaac, D-block, S-te-fan, Endymion i Thilo bardzo mile osoby. Dobra polewka z nimi byla
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow, a szczegĂłlne dla osob towarzyszacych przy kamikaze: Netya, Motyleeek, HS_baby, GuGens
P.S. Jeszcze raz najlepsze zyczenia dla solenizantĂłw
Zdjecia wrzuce pozniej jak sie wyspie | _________________
| |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 12-10-2008, 08:49 | #1042
|
| Jedna z lepszych imprez na ktĂłrych ByĹem, Dla mnie isaac nie pokazaĹ tego co miaĹ pokazaÄ dotrwaĹem tylko do Thilo.. i to on zrobiĹ na mnie najwiÄksze wraĹźenie, nie doĹÄ Ĺźe w ch*j spoko ziomek to jeszcze mnie tam poskĹadaĹ.. Zabawa przednia wraz z Bushem, PumbÄ
No i oczywiĹcie Racidem , ktĂłry pokqazaĹ sie dosyÄ późno z znanego nam powodu. Ahh miaĹem Jeszcze PozdrowiÄ Rafira To on KazaĹ mi napisaÄ Pozdrawiam | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 12-10-2008, 09:37 | #1043
|
| | | Isaac i D-block & S-te-fan zabardzo nie pamietam tych setow bo bylem niezle rozlozony i zasnelem bo glowa mnie niezle napier.... |
Widzisz, to mamy podobnie. Tyle, Ĺźe ja z powodĂłw zdrowotnych...
Przykro mi to pisaÄ, ale to byĹa niewÄ
tpliwie najgorsza moja impreza, a miaĹa byÄ najlepszÄ
. ok godziny 19 zaczÄĹa mnie boleÄ gĹowa, a później juĹź byĹo tylko gorzej. Nie mogĹem siÄ ruszaÄ i zaczÄ
Ĺ ĹźoĹÄ
dek napier****Ä. Ketonal, ktĂłry przyniosĹa mi Sora, za co bardzo jej dziÄkuje pomĂłgĹ w minimalnym stopniu. KojarzÄ tylko set Malca, bo później odpĹywaĹem DziÄkujÄ, takĹźe Ani (siostrze Ĺukasza, ktĂłra powinna byÄ w szpitalu ) za zamĂłwienie taryfy i wszystkim, ktĂłrzy przybyli na imprezÄ DziÄki dla ekipy hs.pl za wypicie mojego zdrowia. Chyba troche pomogĹo
Sory dla Zielonego. PrzejechaĹeĹ stary taki kawaĹ z GdaĹska i nawet siÄ razem nie napiliĹmy ;/
I w ogĂłle sory wszystkim, ktĂłrzy tam przy mnie latali i tracili przez to imprezÄ i wielkie DZIÄKI jednoczeĹnie. JesteĹcie zaj*biĹci.
Pzdr dla...wszystkich. Dla caĹej ekipy hardforum i hs.pl. Nie udaĹo nam siÄ zrobiÄ grupowej foty hs.pl...brakowaĹo Mona, Sikora i Szakala.
Trzymcie siÄ wszyscy i do zobaczenia na urodzinach Driver'a miejmy nadziejÄ | _________________ http://www.hardforum.pl/viewtopic.php?p=98815 http://www.hardforum.pl/viewtopic.php?p=98817 http://www.hardforum.pl/viewtopic.php?p=98819 | |
| |
 | |
hardstylerz music producer

Informacje Dołączył: 19 Paź 2007 Wiek: 38 Posty: 162 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 12-10-2008, 10:42 | #1044
|
| Nom impreza udana dziÄkuje wszystkim i do nastÄpnego ))) .... | _________________ Only Hardcore Music !!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 12-10-2008, 10:56 | #1045
|
| Ĺogien logien i jeszcze raz logien wiecej takich imprez :D biba urodzinowa udana w 100 % Hardcore mnie rozlozyl niegdy wiecej dopalaczy !!!!!! resQ z tym aparatem ma pan szczescie hehehe P dzieki wszytskim za zabawee muzycznie isaac di bloki thiolo i endymion super
teraz pora na regeneracje bo mi nogi odpadaja | |
| |
 | |
_-^-_sNeJk_-^-_ Ily KaLi <3 :*

Informacje Dołączył: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzień) Piwa: 7 Skąd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysłany: 12-10-2008, 11:09 | #1046
|
| | beda jakies sety z tej imprezy? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 12 Maj 2008 Wiek: 36 Posty: 221 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: RĹl Halemba  | Wysłany: 12-10-2008, 11:19 | #1047
|
| impreza byĹa zajebista | pelap napisał/a: | niegdy wiecej dopalaczy !!!!!! |
dziÄkuje wszystkim za zajebista zabawÄ oby wiÄcej takich imprez szkoda ze siĹ nie maiĹem ok godz 2 | _________________ One Question?? do you like bas???
Hard = Hardtrance Harder = Hardstyle Hardest = Hardcore Run = Terrorcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Lipiny  | Wysłany: 12-10-2008, 11:40 | #1048
|
| Impreza przednia :mrgreen: tylko jak na rocznice to spodziewalem sie lepszej muzy. Z 2 dj na ktorych liczylem - Isaac wg mnie powinien udac sie na emeryture, natomiast Thilo jak juz wczesniej pisalem jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. Jego secior doslownie miazdzyl. Milo bylo poznac Kale, Angele i Hardstylerza Widzimy sie na kolejnym Moszku | |
| |
 | |
Martyn_HS fuck the system!

Informacje Dołączyła: 27 Kwi 2008 Wiek: 36 Posty: 40 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: Polska ;P  | Wysłany: 12-10-2008, 11:41 | #1049
|
| no opowiadajcie opowiadajcie....:) ja niestety nie moglam zawitac z powodu braku funduszy;/ ale mam nadzieje ze niektore osoby dotrzymaly slowa i pobawily sie za mnie:) Ciesze sie, ze imprezka sie udala, teraz czekam tylko na fotki i sety. No i na wasze relacje oczywiscie;)
| FurY napisał/a: | | Przykro mi to pisaÄ, ale to byĹa niewÄ
tpliwie najgorsza moja impreza, a miaĹa byÄ najlepszÄ
|
nastepna bedzie lepsza ;-)
Na nastepnej sobie odrobie... chociaz nie wiem czy to bedzie w listopadzie bo tez sie szykuje duzo wydatkow... Ale coz trzaba byc dobrej mysli :-> pozdrawiam:* | _________________ My style is Your style, and Your style is mine My style is Your style, cuze Your style is HaRdStYlE!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 12-10-2008, 12:04 | #1050
|
| Witam ! Impreze mnie zniszczyĹa masakrycznie CoĹ piÄknego ! Dawno sie tak nie bawiĹem. Isaac jak dla mnie zagraĹ elegancko, a Thilo zniszczyĹ mi psychike Pieknie, poprostu pieknie !!
Dzieki, ze moglem poznac znowu pare osob Dzieki za pompersa Haha Dzieki za urodzinowego kielicha na b4 I dziekuje za mila imprezke ! Do nastepnego moha ! Pozdrooooo | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi ĹwiateĹko w tunelu, realista widzi pociÄ
g, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
| |