| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Hardstylek ! Always Hardcore !

Informacje Do³±czy³a: 25 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 57 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 13-07-2008, 12:39 | #401
|
| :mrgreen: a mnie sie podobało HS i HC ... ahhh.... świetnie.. ;d | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 13-07-2008, 12:50 | #402
|
| Disiple, dje tez dostali opaski tyle ze te same co my wiec mogl o tym nie wiedziec
[ Dodano: 2008-07-13, 12:52 ] a w ogole ładną mam koszulke? chcialem z HF ale juz nie bylo mozliwosci zamowienia ;q Lunie sie spodobal napis :mrgreen: a Kevin Kaos jak gral kupe to stanalem pod scena pokazalem mu plecy a on takie oczy hahahahah Pumba fote widze na globalu | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 13-07-2008, 13:00 | #403
|
| To teraz kolej na mnie Ciesze sie ze jednak udalo mi sie zawitac ... bo bylo pieknieeee !!
b4 chodz mokry, to udany Lew,Yoshko, Damian nie wiem co Wam sie wkrecila za bania z tym achminem ... achingiem ;/
Disiple dziekuje kochana za opaske
Jesli chodzi o impreze to jak najbardziej na duzy plus Muzycznie bardzo mi sie podobalo ... HardCore łaaaaaaaaaa :D:D Luna poprostu mnie zmiazdzyl do samej ziemi hahaha a smiech pana MC poprostu roz**pil mi konstrukcje dziasel, oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu :D:D
Ciesze sie ze moglam poznac Little Miss i ze Iwokka przyszla
Generalnie to dziekujemu całemu HF za wspaniala zabawe i do nastepnej imprezki | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: PL  | Wys³any: 13-07-2008, 13:03 | #404
|
| Ja rownież byłem na imprezie ; siedzialem prawie cala impreze przy drinku troche usypiałem - jednak poprzednia impreze MOH (Skydriver & friends na ktorej miałem okazje zagrać ) była zdecydowanie lepsza pod wzgledem muzycznym , jak również publiki , przerazil mnie pewien incydent a nawet dwa ( Jeden na Dj'ece a drugi przy wejściu , wtajemniczeni wiedza o co chodzi).
Jeśli chodzi o djów :
To nie bede komentowal zagraniczych bo mi nie wypada mówic , plus oczywiscie dla Radialsow zywo , energicznie , szybko i zabawa z publika na plus. To jedyny plus imprezy.
Pzdr
Ps. Ludzi którzy pytali mnie czy zagram na MOHU - to nie do mnie pytanie a do organizatora. | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 13-07-2008, 13:32 | #405
|
| | SchizeQ napisa³/a: | Disiple, dje tez dostali opaski tyle ze te same co my wiec mogl o tym nie wiedziec
[ Dodano: 2008-07-13, 12:52 ] a w ogole ładną mam koszulke? chcialem z HF ale juz nie bylo mozliwosci zamowienia ;q Lunie sie spodobal napis :mrgreen: a Kevin Kaos jak gral kupe to stanalem pod scena pokazalem mu plecy a on takie oczy hahahahah Pumba fote widze na globalu |
zaje haha mi tez sie podobala (+za odwage) bo ja na przyklad nie podzielam Twego zdania jestem malowymagajaca pod tym wzgledem muzycznym
a co do tych opasek to w sumie moze nie wiedzial, ale wygladalo to smiesznie chyba Losiu przy tym byl ale nie jestem pewna czy to łon, wiec moze pamieta i powie cos wiecej na ten temat
chcialam jeszcze cos na temat ochrony powiedziec, byla bardziej widoczna niz ostatnio jak pamietam, koles na bramce przed balkonem sprawdzal albo ostro, ze nawet jak mu pokazalam opaske to i tak krzyczaj za mna ej ej no fajnie ze masz opaske ale tak chamsko jakby myslal, ze jestesmy niewiadomoco :-/ albo go w ogole nie bylo.. hmm.. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 13-07-2008, 14:01 | #406
|
| | pelapa biegajacego do mega i spowrotem w deszczu | heheh smiewznzee P calyyy mokry bylem <lol2> dobrzez ze mamusia z sucha koszulka przyjechala dla mnie imprezzaa bardzoo udanana HARDCORE mnie zniszczylLuna i Roughboyzz szczegolnie pod koniec jak grali Korsakoff - Still Wasted Hard Creation - I will had the power no i na koncuuu Catscan - Cr8tiv Counter mmmm normalnie az mnie rozniosloo Disiple dzienkuje za opsakee :*:* i juz oswiadczam ze z wami nie pje P poza HC muzycznie dla mnie bylo tez ok prawi caly czas na parkiecie P no czasme na malutkie przerwy na pogawedke z Angela i DefQonem Dzieki all za zabawe :D i do nastepnegoo :D
HARDCORE UNITED aaaa !!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Lipiny  | Wys³any: 13-07-2008, 14:04 | #407
|
| No to tero moj koment o imprze. Duzo rzeczy nie pamietam ze wzglegu na lekka banie ale potym bylo juz tylko lepiej. Zato koniec imprezy w moim wykonaniu fest nieudany :-P Jezeli chodzi o muze to byla super. Nieco duzo bylo tego hardcoru a to mial byc Masters of Hardstyle ale same konketne walki byly puszczane wiec jak tu narzekac hehe. Secior luny dojebany i fajnie by bylo jakby szlo go sciagnac. Dobrze bylo zas was everybody widziec. Czyli co... widzimy sie na DM. Pozdro | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 13-07-2008, 14:06 | #408
|
| | SchizeQ a mi się Twoja koszulka nie podobała!!!!!!!!!! Chodzi o napis.....<foch> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 13-07-2008, 14:08 | #409
|
| | kamcia napisa³/a: | | SchizeQ a mi siÄ™ Twoja koszulka nie podobaÅ‚a!!!!!!!!!! Chodzi o napis.....<foch> |
dobrze kamcia gadasz P aaaa wlsnieee do mnie pare razy jakies ziomy podchodzily i sie pytam czy go nie znam i gadali ze ma hoojowy napis na koszulceee | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 13-07-2008, 14:08 | #410
|
| jaaaa, warto bylo czekac do 3 D jak uslyszalem hc, to mialem takiego banana na twarzy, ze łooo D ogolnie o setach hs sie nie powiem, bo jakos specjalnie zaden mnie nie porwal, ale ten hc w wykonaniu Luny, maaaaagia niestety po godzince musialem isc z Pumba po Powerade i isc na ogrodek, bo myslalem, ze sie kipne zaraz, ale to bylo oczywiste ze tak bedzie, bo mialem taki niedosyt HC ze nie oszczedzalem sil ble nie chce mi sie pisac, napisze cos pozniej jeszcze | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |