| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 13-07-2008, 14:26 | #411
|
| jo zech sie nieźle bawił nie powiem :mrgreen: ale ciekło ze mnie grubo napewno ktoregos z was widziałem byłem w białej koszulce Qlimax i czapka biała
dozobaczenia na nastepnej imprezie | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 13-07-2008, 14:37 | #412
|
| dla niewtajemniczonych
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 13-07-2008, 14:54 | #413
|
| lozesz Q*** !!!!!!!!!!!! co za impreza miazga xDDDDD
pieknie bylo! dawno sie tak niebawilam (jesli chodzi o taniec:D ) ,caly hc przetanczony od 1 do ostatniej nutki XDDD niemam nog teraz i wogole kaleka jestem umyslowa i fizyczna hahahaha
co tu duzo mowic. hs jak hs ale glownie to na hc czekalam i ahhhhhh <3 jeszcze Korsakoff-Still Wasted i Bodylotion-No worries jak polecialy to myslalam ze odlece ze szczescia :):):):):) Luna przewariat ale przepozytywny chlop :D:D
milo bylo znow wasze kochane mordki zobaczyc i super sie pobawic:D:D szkoda tylko ze after niewyszedl zadne ale moze i dobrze bo niewiem jakbym do domu dojechala
milo bylo poznac Little Miss i niewiem kogo jeszcze z hf bo niepamietam! przypomniec sie! no i kuzyna Cichego Boba chyba?hmmm. super ze pojawila sie Iwokka i wkoncu Majka no i Brain Holders ( ty zes z Hardwave`m dobrze mieliscie hahahaha ) no i hellboy fajnie ze sie pojawil:D
dziekuje Motylkowi za pogaduchy itp :*** Pumbie ,Thao,DefQonowi.1 za wspolne hasanie do hc :D:D Kamci za beforek i wogole:):* no i ofc mojemu mezowi ROoZiemu[b] **** oraz [b]Zeberdee,Sasiemu za powrot do krk:D:* i calej reszcie bo bez was to by dupa byla :DXDDD:*
niepamietam co jeszcze napisac mialam bom zmiazdzona
SchizeQ koszulka rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mial byc After po GG a sie bawilam 10x lepiej XD:P
btw co do ochrony to byla o wiele bardziej widoczna niz ostatnio i ja osobiscie nic niewidzialam zadnych incydentow no ale skoro mowicie ze bylo cos.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 13-07-2008, 15:36 | #414
|
| Witam wszystkich ;-) Teraz ja dodam coÅ› od siebie:
Impreza wg mnie jak najbardziej na plus :-) Dzieki wszystkim którzy wspierali nas pod DJ ! Ciesze sięteż ze moglimy zagrać przed Luną Hardstyle czyli swoje tracki i pare niespodzianek :mrgreen: no i że zagraliśmy także po nim Hardkorek To było na prawde niesamowite doświadczenie Do tego Luna super ziomek i jak było słychać także nienajgorszy MC :-D Napewno lepszy niż MC MoM... :-/
Pozdro
PS. Jak tam "We're still here!" :-P | _________________

http://daverox.strefa.pl/
www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !
www.facebook.com/Daverox87 www.daverox.dj.ftb.pl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 13-07-2008, 15:39 | #415
|
| | daverox napisa³/a: | PS. Jak tam "We're still here!" :-P |
!!!!:D:D:D niewiem czy mnie gardlo boli od wydzierania sie haha czy co bo troche sie spiewalo pieknie zagraliscie :D:D
a co do Mc to mimo wszystko go lubie i jego banke haha :D:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 13-07-2008, 15:47 | #416
|
| | daverox napisa³/a: | Witam wszystkich Teraz ja dodam coÅ› od siebie:
Impreza wg mnie jak najbardziej na plus Dzieki wszystkim którzy wspierali nas pod DJ ! Ciesze sięteż ze moglimy zagrać przed Luną Hardstyle czyli swoje tracki i pare niespodzianek no i że zagraliśmy także po nim Hardkorek To było na prawde niesamowite doświadczenie Do tego Luna super ziomek i jak było słychać także nienajgorszy MC Napewno lepszy niż MC MoM...
Pozdro
PS. Jak tam "We're still here!" |
zajefajnie ze to zagraliscie tego mi byloo trzaaa :D:D korsakoff <3 :D | |
| |
 | |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 13-07-2008, 16:05 | #418
|
| aha hehehe P myslalem ze o korsakofff :FD aaa juz wiem co to za walek bylll P tez bardzoo fajny !!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Mar 2008 Wiek: 37 Posty: 11 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: gliwice  | Wys³any: 13-07-2008, 16:20 | #419
|
| Impreza mega PLUS Luna pojechał konkretnie !!! Ale gwiazda wieczoru był MC który pod koniec ledwo stał na nogach i rza zachaczyl lokciem o cd zapodajac nam wspanaiłego scratha !! Nie ma co polska wódka miazdzy konkretnie !! HEHE | _________________ Dj LUNA The best dj in the world | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 13-07-2008, 16:32 | #420
|
| tez wiem ktory, ale do hs nie bardzo mi pasi pewnie z przyzwyczajenia
OK, teraz napisze cos mysle bardziej porzadnego
Before, wiadomo slonce swiecilo, ze nie szlo wytrzymac, LOL nie musze chyba komentowac
praktycznie caly hs przesiedzialem, przegadalem itp bo jakos juz mnie tak nie ciagnie jak kiedys, ale milo spedzilem czas hehe i te wyczekiwanie na czerwonej sofie do tej 3 Sasi to sie juz nie umial doczekac, co chwile na zegarek patrzal Ale jak juz uslyszalem HC to myslalem, ze rozniose MC ze szczescia, mialem taki niedosyt, ze przez pierwsza godzine wogole sie nie oszczedzalem co zaowocowalo lekkim kryzysem az myslalem w pewnym momencie, ze sie kipne, ale poszlismy z Pumba po Powerade (Powers back - cos w tym jest chyba xP) i wyszlismy na balkon (cale szczecie, ze go otwieraja juz), posiedzielismy chwilke i nie wiem co tak na mnie zadzialalo, swiezy "luft" czy powerade, ale odzyskalem sily i znow na parkiecik Pozniej juz tak nie szalalem, bo nie mialem az tyle sil. Aaa i czekam na jedna fotke od Rooziego z parkietu gdzie jestem caly mokry, jak bym wyszedl prosto z wody XD Secik Luny, no miazga i wiecej mysle, ze nie trzeba pisac rough boyzz tez bardzo dobry
łaaa, ale jestem happy :d wreszcie jakis udany moh.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla solenizantow ;*
No i jeszcze jedna sprawa, jak zwykle nie obylo sie bez "walkow" tzn jednego, jak sie zaprzecza, ze nie bedzie Luny, to czemu ku*** gral? Cos tu jest nie halo i to bardzo. Nie narzekam na Lune (bo zagral zajebiscie), tylko na to co tu sie dzieje, pisze/mowi sie jedna, a robi sie drugie...
Co do ochrony to podobalo mi sie, ze ochroniarz podbil to jednego typka na parkiecie i kazal mu sie ubrac a tak to zadnych incydentow nie widzialem.
Tylko do diaska nie wiem co sie dzieje z moimi rekami bo od rana mam zdretwiale palce LOL i nie wiem czemu xP Nogi troszku bola, ale warto bylo :p Pozdro dla ZielonQa za to, ze przyjechal specjalnie na impreze z tak daleka i dla Angeli, bo wreszcie sie poznalismy aa pozdro tez dla Lwa, ktory za kazdym razem mnie zapomia Mysle, ze nie bylo juz wiecej nowych osob, jak tak to przypominac sie
Schiz, koszulka jedno, ale to co wyprawiales to drugie xP
Defqon, tys jest jakis niezniszczalny
Dzieki wszystkim za dotrzymanie kroku na parkiecie
I jakie to jest fajne uczucie, obudzic sie rano i nie miec zadnych problemow jak nowo narodzony Sireell, moze to przez twoja kawe ;d dzieki za podwozke
Dobra, juz nie wiem co mam pisac mysle, ze wszystko. Moh b. udany =) oby wiecej takich. Do nastepnego wariaty xP ps kto nie byl niech zaluje i to fest =] [/Koniec transmisji]
[ Dodano: 2008-07-13, 16:32 ] lol, ale sie rozpisalem 1szy raz od niepamietnych czasow | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |