| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 13-07-2008, 10:05 | #391
|
| yee yee always HARDCORE !!! napisze cos oznij jak sie ogarne jeszcze | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 06 Mar 2008 Wiek: 34 Posty: 14 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice Giszowiec  | Wysłany: 13-07-2008, 10:13 | #392
|
| Impreza mi siÄ podobaĹa, ale to bardzo bardzo Na ogromny + Mam nadzieje, Ĺźe to byĹ mĂłj pierwszy, ale nie ostatni MoH
Co do setĂłw to niezbyt wiedziaĹam kto kiedy graĹ Tzn. jak juĹź to siÄ pytaĹam Ale wiem, zÄ muza mi siÄ bardzo podobaĹa SzczegĂłlnie hc na koĹcu (szkoda, ze wyszĹam w trakcie... =() Nooo i Showtek - Black byĹo I moje dwa ulubione waĹki jak na chwilÄ obecnÄ
Just Like You i Kingdom
Fajnie, ze jednak udaĹo mi siÄ dostaÄ opaskÄ, bo jednak skorzystaĹam z balkonu XD (tak wiem trudno by byĹo taĹczyÄ przez caĹy czas )
CieszÄ siÄ, ze poznaĹam Was wszystkich Ale tyle osĂłb poznaĹam, Ĺźe to lepiej nie wymieniaÄ, bo zapomne o kimĹ jeszcze
Disiple dzieki, ze mnie zabraĹaĹ do vipĂłw ;*** No i za fotki | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 13-07-2008, 10:23 | #393
|
| Little Miss napisał/a: | | ulubione waĹki jak na chwilÄ obecnÄ
Just Like You |

| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 13-07-2008, 10:25 | #394
|
| schiz uwazaj co piszesz to tez jest moja jedna z ulub nut <nonono> | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzień) Piwa: 2 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 13-07-2008, 10:28 | #395
|
| no to i ja cosik ukulam impreza zacna jak zawsze teraz znowu bede odliczac do kolejnego MoHa ;] huhu Dispile Dziubeczku dziekuje za opaske ;***** (kajs Ty sie czapiĹa ze Cie nikaj nee widziaĹam?) buuu HSAgi dziekuje za transport ;] ;**** Bebol Tobie rĂłwnieĹź dziekuje (jak zawsze) Ty wiesz za co ;] ;* i co najwaĹźniejsze: do wszystkich z ktĂłrymi konwersowaĹam: wybaczcie! xP kuuuuulee! ja w zyciu tak bez sensu nie gadaĹam, nic sie niczego nie trzymaĹo .... zastanawiam sie jak zescie mnie mogli wogole sĹuchac:P (a moze tylko udawaliscie xDDD) no nie wiem, nie wiem... juz nie pije (wiem ze sie powtarzam ) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzień) Piwa: 30 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 13-07-2008, 10:46 | #396
|
| Nie wiem jak roughboyzz grali bo juz mnie nie bylo, ale ponoc HC, wiec wypas Pogadalem chwile z nimi w kanciapie, powiedzielismy MC jak jest po polsku "Kocham Polske" Mouth of Madness to bardzo sympatyczny kolo Luna tez Yeee Yeee I Feel Hardcore | _________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 13-07-2008, 10:49 | #397
|
| wiec zaczne od samego poczatku
od kiedy dj nie moze miec osoby towarzyszÄ
cej ?! albo od kiedy na 2dji przypada jedna towarzyszÄ
ca ?
Muzyka: hardstyle'owa czesc to porazka jak dla mnie.. set Radialsow byl ok ale reszta szkoda gadac.. chociaz fajnie bylo se pospiewac na malym barze wiem jestem wixiarz roku :mrgreen: Czesc hardcore byla zajebist a - Luna zrobil papke z mĂłzgu grajac genialny hardcore i early hardcore/rave potem jeszcze Roughboyzz przy**pili do pieca tylko nie wiem czemu no body said it was easy lecialo 3 razy chyba po jednym razie na dja przypadlo ;q
Ludzie: Co chwile ktos wlazil na scene no porazka.. i pewnie jakby nie DefQon czy kto tam polecial za pierwszym razem zglosic to by se jeszcze ku**a namiot rozlozyli pod tÄ
palemkÄ
a ten caly emce to byla jedna wielka kpina ! juz Luna lepiej sobie radzil z mikrofonem niz on.. zreszta od kiedy na hs setach sie spiewa 'hardcore vibes' czy 'ye ye ye aa ye ye always hardcore' ?ja na miejscu organizatora czyli haj_t'a bym go sciagnal ze sceny wdu**l w taxi i niech nie wraca.. a nie ze przyjedzie, zgarnie nie wiadomo jaka kase i przez cala impreze bedzie darl morde 'polskaaaaaaa are uoy ready ?! ' z tego co wiem to my placimy za bilet wiec jako klienci wymagamy poziomu a nie burdelu na scenie.. ale ok juz nic nie mowie bo zaraz zostane nazwany smieciem albo dostane bana za nic ;]
minus za klimatyzacje bo bylo duszno jak w WW
pozdro dla wszystkich nowopoznanych osĂłb dziekuje za impreze Pumbie, mojej PipeczCe ;*, ZielonQowi, Disciplince i Ĺukaszowi ze o mnie pamietali i mialem opaske i calej ekipie z lozy na malym barze za milo spÄdzone chwile przepraszam ze sie nie pozegnalem ale spieszylismy sie z Pelapem na bus ;]
cos sobie przypomne to dopisze
Are You Crazy ?! YES I am ! :mrgreen:
[ Dodano: 2008-07-13, 10:54 ] jak ktos znalazl nogi to moje bo zgubilem na hardcorze.. ;q | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 13-07-2008, 11:16 | #398
|
| aaa... dzieĹ dobry to byĹ jeden z lepszych moszkĂłw, na ktĂłrych byĹam bawilam sie swietnie! muzycznie mi sie podobalo i na nic nie bede narzekac, po za tym lubie tego MC, na hc juz mnie nie bylo i tez nie narzekam be4 troszke mokry ale tez nie powiem, ze nieudany bo bylo wesolo ogladac wasze mokre mordki i pelapa biegajacego do mega i spowrotem w deszczu poznaĹam mase nowych ludzikĂłw! m.in. kolegĂłw od yoshko :-P -tyle zapamietalam Celcia miaĹas mistrza gadki wczoraj kochana ;*** ja siedzialam na balkonie sobie a zmylam sie po 2... Little Miss nie ma za co, cala przyjemnosc po mojej stronie - fotki juĹź niedlugo beda Schiz fajnie Cie bylo zobaczyc po takim czasie ale na fote ze mna zes sie nie zalapal ;>
pewnie jak sobie przypomne cos to i kogos to nie zapomne napisac P oby wiecej takich imprez
dziÄki Wam za urodzinowego MoHa , i Ĺźe tyle osĂłb zĹoĹźyĹo mi Ĺźyczenia bardzo mi sie milo zrobilo ) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 13-07-2008, 12:00 | #399
|
| ehhh ĹźaĹuje , Ĺźe mnie ominÄ
Ĺ ten hardcorek jak i caĹa imprezka ;| Ale na najbliĹźszej imprezce nadrobie zalegĹoĹci ;-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 13-07-2008, 12:15 | #400
|
| | Rafir napisał/a: | ehhh ĹźaĹuje , Ĺźe mnie ominÄ
Ĺ ten hardcorek jak i caĹa imprezka ;| Ale na najbliĹźszej imprezce nadrobie zalegĹoĹci ;-) |
no szkoda, Ĺźe Cie nie bylo... :-(
przypomniaĹa mi sie jedna rzecz.. kiedy poszlam tam za scene zrobic fotki z djs w pewnym momencie wparowal ochroniarz , a ze bylo tam sporo ludzi to krzyknal, ze wszyscy ktorzy nie maja opasek maja sie wyniesc... tzn. ze co? HF moze a inni nie? czy nie o te opaski mu chodzilo? | _________________
 | |
| |
 | |
| |