Przesuniêty przez: Daron37 23-08-2009, 11:37 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 23-08-2009, 14:05 | #191
|
| no ja pamiętam kilka imprez u nas w Gliwicach na salach : ) latające krzesła, przestawione szczęki i inne atrakcje .. sala to sala mimo wszystko.
Może zapał, chęci i inicjatywę Ciacho byś wykorzystał w organizacji imprez w jakiś małych klubach? : ) krok po kroczku może coś byś w tym temacie osiągnął tak czy owak powodzenia! | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: R-Åšl / Schiedam  | Wys³any: 23-08-2009, 14:18 | #192
|
| | remik09 napisa³/a: | | SchizeQ napisa³/a: | napisaÅ‚: Agi i Agacia.. wy juz nie pijcie wiecej |
no nie wiem, agata nie wyglądała na aż taka napita ale aga to o mamo ale dobra miały ta naleweczke czy co to bylo kurde anstepnym razem też wescie bo to kurde mi podpasowalo |
ejjj no co Wy gadacie ja miałam tylko dobry humor i wielki zaciesz, bo mogłam sie spotkać z Wami hihi
a to nie byłam żadna nalewka, tylko Soplica Wiśniowa POLECAM! dobra
a jak chodzi o imprezke to było dobrze, mimo wszystkich minusów jakie się pojawiły, to i tak trzeba z każdej imprezy wyciągać i pamiętać to co dobre miło było zobaczyć wszystkich Godulaków i Rudziaków i reszte hehehe :D i Dzięki wielkie, że nie pozwoliliście mi sie zwinąć do domu ok 1... bo bym potem żałowała, że Mnie takie akcje ominęły heheheh :D
No i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja taką bibke zorganizować, bo to fajna sprawa... tylko lepiej było by zrobić z tego imprezę zamkniętą... bo wydawało mi się, że było tam kilka przypadkowych osób, które najwidoczniej przychodząc na impreze nie wiedziały tak naprawdę gdzie idą
to tyle.. no i do zobaczenia w sobote :D
PS Remik. Ty wcale lepiej nie wyglądałeś hihihi | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 23-08-2009, 14:18 | #193
|
| | Nie nie to nie Wy znalazło się parę takich aparatów ale to takie moje zdanie niestety bo hardstyle jest git ale nie wszyscy umią się do niego dobrze bawić | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzieñ) Piwa: 228 Sk±d: Ruda Slaska  | Wys³any: 23-08-2009, 14:25 | #194
|
| | HSagi napisa³/a: | PS Remik. Ty wcale lepiej nie wyglÄ…daÅ‚eÅ› hihihi |
hahah bys chciala mnie widziec jak do domu szlem a po drugie jak sie tyle wlalem w ten dziub to wiesz | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: R-Åšl / Schiedam  | Wys³any: 23-08-2009, 14:29 | #195
|
| | remik09 napisa³/a: | | hahah bys chciala mnie widziec jak do domu szlem |
hehe widziałam jak wychodziłeś z sali.. więc sie mogę domyślić tylko jak wyglądała cała Twoja droga do domu hehehe
| _________________ SÄ… bohaterowie, sÄ… superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzieñ) Piwa: 228 Sk±d: Ruda Slaska  | Wys³any: 23-08-2009, 14:32 | #196
|
| | HSagi napisa³/a: | hehe widziaÅ‚am jak wychodziÅ‚eÅ› z sali.. wiÄ™c sie mogÄ™ domyÅ›lić tylko jak wyglÄ…daÅ‚a caÅ‚a Twoja droga do domu hehehe
|
a jak to niby wyglądało calkiem normalnie
chociaz kurde bylismy zli troche ze trzeba bylo tak wczesnie pojsc i ze malo HC zagrali przez to | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: R-Åšl / Schiedam  | Wys³any: 23-08-2009, 14:38 | #197
|
| | remik09 napisa³/a: | | chociaz kurde bylismy zli troche ze trzeba bylo tak wczesnie pojsc i ze malo HC zagrali przez to |
no jak sÄ…dzÄ™, to nie tylko Wy | _________________ SÄ… bohaterowie, sÄ… superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 23-08-2009, 14:52 | #198
|
| teraz ja, impreza jedna wielka porazka, moglam sobie spac w domu zamiast przychodzic ;/ juz na dzien dobry jak zobaczylam ta dzieciarnie "bawiaca sie" o ile tak to mozna nazwac, to podziekowalam, smiechawe mialam jak nie wiem, ale coz sa ludzie i parapety do tego jeszcze ten koles gadajacy przez mikrofon, o ja pierdole skad sie biora tacy ludzie ;/ pozniej ta akcja z tym ciulaniem, wylaczenie muzyki pozniej ponowne wlaczenie lol ;/ to jak wygladala damska toalate po polnocy tez zostawie bez komentarza ;/
Ciacho dzieki za dobre checi, ale wiadome jest ze impreza na sali praktycznie nigdy nie bedzie udana bo zawsze sie znajda jacys przypadkowi ludzie, ktorzy wszystko zepsuja no ale ... coz poradzic ;/;/
Milo bylo zobaczyc znajome mordki i to na tyle ...
wiecej nie pisze bo juz w sumie wszystko zostalo napisane, a ja sie pod tym podpisuje ;] | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 23-08-2009, 15:13 | #199
|
| już jestem w domu tak, że czas na krótki komentarz do postu Legolka
| Legolek napisa³/a: | | Potem jak już to podłączyliÅ›my zostaÅ‚em wyÅ›miany że laptop mi siÄ™ wiesza bo ustawialiÅ›my w traktorze latencje karty muzycznej bo ja nie pamiÄ™taÅ‚em jaka jest hahaha istny żal i przechwalaÅ‚ siÄ™ ze on by przyniósÅ‚ kompa tam wszystko sto razy lepiej chodzi w ciul muzy ma. |
nie było mnie przy tym jeszcze chyba, ale obstawiałbym na tego zajebistego ziomka co djom zakazywał grać i fochem strzelił... bo on mi na takiego kozaczka wyglądał
| Legolek napisa³/a: | | Okej potem ja zaczÄ…Å‚em grać koleÅ› usiÅ‚ować naprawić swój zwalony mikrofon i darÅ‚ ryja jak w energy albo wiejskiej dyskotece. |
słusznie, o tym zapomniałem napsiać... qfa do ch**a pana to nawet w spiżu dj tyle do mikrofonu nie ryczy co ten palant...
| Legolek napisa³/a: | | hardstyle graÅ‚ aż doszÅ‚o do hardcorów na koÅ„cu. |
długo to nie trwało, bo HS łącznie z hardcore'ami to było może z 2 godziny imprezy... a potem był wielki foch
| Legolek napisa³/a: | | Sam organizator jako że nie znaÅ‚em wczeÅ›niej spoko koleÅ› też Å‚adnie zagraÅ‚ ochroniarz na bramce byÅ‚. WiÄ™c do niego nie można mieć zastrzeżeÅ„ gorzej do sporej iloÅ›ci lubiÄ… psujÄ…cych takie imprezy. |
słusznie, zastrzeżeń nie ma, bo nie zawsze zna sie wszystkich wchodzących na takie imprezy więc, jako tako wpływu na to kto przychodzi nie miał. Jedynie co to to, z ejak idzie jakiś dres to chcąc uniknąć takich sytuacji jak miały miejsce to po prostu trzebaby było nie wpuszczać...
| Legolek napisa³/a: | | Aaaa wielki pan dj na imprezie hardstyle night chciaÅ‚ by ktoÅ› mu disco polo chyba zagraÅ‚ buhahahahaha |
tego nie słyszłem, ale za to słyszałem jak już HC grali to co chwila jakiś "hartstajlofiec" ryczał "hardstajl, hardstajl"
| Legolek napisa³/a: | muzÄ™ godnÄ… prezentowali dj-e którzy mieli zagrać |
no i wg mnie TYLKO oni powinni grać, a nie kto chce, bo potem wyskakują jakieś ziomki co po hardcorach trance puszczają...
| remik09 napisa³/a: | | a tak w ogole to nie myslalem ze az tyle osob sie tam znajdzie, nawet sporawo bylo |
ale znajomych mało, w sumie to może z 15 osób sie tam nazbierało osób co znałem
no ale mimo wszystko dzięki za chęci i trud zorganizowania imprezy i tym co sie bawić umieli
| remik09 napisa³/a: | | koles ktoremu polamalem szczene i nos to byl akurat zabol a ja tez jestm zabol wiec o barwy klubowe to nie poszlo |
tak mi sie obiło o uszy, ze "chorzowskiego skopali" wiec pomyślałem, zadna strata no ale też mi to nie wyglądało na to, żeby ciacho do niego ruszył na plac, bo wydaje mi sie, ze przynajmniej na swojej imprezie by nie robił o coś takiego zamieszania
| remik09 napisa³/a: | | | A na tej imprezie byÅ‚o widać dobrze umiejÄ…cy siÄ™ bawić HardForum Team i wielkie kozaczki bawiÄ…ce siÄ™ do hardstyle-u i hardcoru bo jest tylko jebniÄ™cie. |
hmm legolek o kim mówisz, że tak powiem bo przez większość czasu to ze swoimi kumplami bylem na parkiecie i wlasnie nie wiem czy to my nie jestesmy tymi osobami co sie "nie umia bawic" |
wydaje mi sie, ze raczej mowa jest o tych dresach co taÅ„czyli praktycznie każdy styl jaki tylko znali do HS i HC | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | | Ostatnio zmieniony przez hasder 23-08-2009, 15:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 23-08-2009, 15:25 | #200
|
| no to mieliscie HCowa imprezke... | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
| |