Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 08, 2009, 22, hardstyle, night

Przesuniêty przez: Daron37
23-08-2009, 11:37
HARDSTYLE NIGHT 22.08.2009
Autor Wiadomo¶æ
koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-08-2009, 14:05    #191

no ja pamiętam kilka imprez u nas w Gliwicach na salach : ) latające krzesła, przestawione szczęki i inne atrakcje .. sala to sala mimo wszystko.

Może zapał, chęci i inicjatywę Ciacho byś wykorzystał w organizacji imprez w jakiś małych klubach? : ) krok po kroczku może coś byś w tym temacie osiągnął :) tak czy owak powodzenia!

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje
Do³±czy³a: 02 Gru 2007
Piwa: 6
Sk±d: R-Åšl / Schiedam

Wys³any: 23-08-2009, 14:18    #192

remik09 napisa³/a:
SchizeQ napisa³/a:
napisał:
Agi i Agacia.. wy juz nie pijcie wiecej :D

no nie wiem, agata nie wyglądała na aż taka napita :D ale aga to o mamo :D :D ale dobra miały ta naleweczke czy co to bylo :D kurde anstepnym razem też wescie bo to kurde mi podpasowalo :P

ejjj no co Wy gadacie :D ja miałam tylko dobry humor :D i wielki zaciesz, bo mogłam sie spotkać z Wami hihi :D

a to nie byłam żadna nalewka, tylko Soplica Wiśniowa :lol-sweat: POLECAM! dobra :D

a jak chodzi o imprezke to było dobrze, mimo wszystkich minusów jakie się pojawiły, to i tak trzeba z każdej imprezy wyciągać i pamiętać to co dobre :D
miło było zobaczyć wszystkich Godulaków i Rudziaków i reszte hehehe :D :D
i Dzięki wielkie, że nie pozwoliliście mi sie zwinąć do domu ok 1... bo bym potem żałowała, że Mnie takie akcje ominęły heheheh :D :D

No i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja taką bibke zorganizować, bo to fajna sprawa... tylko lepiej było by zrobić z tego imprezę zamkniętą... bo wydawało mi się, że było tam kilka przypadkowych osób, które najwidoczniej przychodząc na impreze nie wiedziały tak naprawdę gdzie idą :)

to tyle.. no i do zobaczenia w sobote :D :D

PS Remik. Ty wcale lepiej nie wyglądałeś hihihi :P :kiss:

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 23-08-2009, 14:18    #193

Nie nie to nie Wy znalazło się parę takich aparatów ale to takie moje zdanie niestety bo hardstyle jest git ale nie wszyscy umią się do niego dobrze bawić

remik09 

Informacje
Do³±czy³: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Sk±d: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-08-2009, 14:25    #194

HSagi napisa³/a:
PS Remik. Ty wcale lepiej nie wyglądałeś hihihi :P :kiss:

hahah bys chciala mnie widziec jak do domu szlem :D a po drugie jak sie tyle wlalem w ten dziub to wiesz :D

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje

Wys³any: 23-08-2009, 14:29    #195

remik09 napisa³/a:
hahah bys chciala mnie widziec jak do domu szlem

hehe widziałam jak wychodziłeś z sali.. więc sie mogę domyślić tylko jak wyglądała cała Twoja droga do domu hehehe

:lol-above:

remik09 

Informacje
Do³±czy³: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Sk±d: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-08-2009, 14:32    #196

HSagi napisa³/a:
hehe widziałam jak wychodziłeś z sali.. więc sie mogę domyślić tylko jak wyglądała cała Twoja droga do domu hehehe

:lol-above:

a jak to niby wyglądało :D calkiem normalnie :D

chociaz kurde bylismy zli troche ze trzeba bylo tak wczesnie pojsc i ze malo HC zagrali przez to

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje

Wys³any: 23-08-2009, 14:38    #197

remik09 napisa³/a:
chociaz kurde bylismy zli troche ze trzeba bylo tak wczesnie pojsc i ze malo HC zagrali przez to

no jak sÄ…dzÄ™, to nie tylko Wy :)

primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 23-08-2009, 14:52    #198

teraz ja, impreza jedna wielka porazka, moglam sobie spac w domu zamiast przychodzic ;/
juz na dzien dobry jak zobaczylam ta dzieciarnie "bawiaca sie" o ile tak to mozna nazwac, to podziekowalam, smiechawe mialam jak nie wiem, ale coz sa ludzie i parapety xD
do tego jeszcze ten koles gadajacy przez mikrofon, o ja pierdole skad sie biora tacy ludzie ;/ pozniej ta akcja z tym ciulaniem, wylaczenie muzyki pozniej ponowne wlaczenie lol ;/
to jak wygladala damska toalate po polnocy tez zostawie bez komentarza ;/

Ciacho dzieki za dobre checi, ale wiadome jest ze impreza na sali praktycznie nigdy nie bedzie udana bo zawsze sie znajda jacys przypadkowi ludzie, ktorzy wszystko zepsuja no ale ... coz poradzic ;/;/ xD

Milo bylo zobaczyc znajome mordki i to na tyle ...

wiecej nie pisze bo juz w sumie wszystko zostalo napisane, a ja sie pod tym podpisuje ;]

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-08-2009, 15:13    #199

już jestem w domu tak, że czas na krótki komentarz do postu Legolka ;D
Legolek napisa³/a:
Potem jak już to podłączyliśmy zostałem wyśmiany że laptop mi się wiesza bo ustawialiśmy w traktorze latencje karty muzycznej bo ja nie pamiętałem jaka jest hahaha istny żal i przechwalał się ze on by przyniósł kompa tam wszystko sto razy lepiej chodzi w ciul muzy ma.

nie było mnie przy tym jeszcze chyba, ale obstawiałbym na tego zajebistego ziomka co djom zakazywał grać i fochem strzelił... bo on mi na takiego kozaczka wyglądał
Legolek napisa³/a:
Okej potem ja zacząłem grać koleś usiłować naprawić swój zwalony mikrofon i darł ryja jak w energy albo wiejskiej dyskotece.

słusznie, o tym zapomniałem napsiać... qfa do ch**a pana to nawet w spiżu dj tyle do mikrofonu nie ryczy co ten palant...
Legolek napisa³/a:
hardstyle grał aż doszło do hardcorów na końcu.

długo to nie trwało, bo HS łącznie z hardcore'ami to było może z 2 godziny imprezy... a potem był wielki foch
Legolek napisa³/a:
Sam organizator jako że nie znałem wcześniej spoko koleś też ładnie zagrał ochroniarz na bramce był. Więc do niego nie można mieć zastrzeżeń gorzej do sporej ilości lubią psujących takie imprezy.

słusznie, zastrzeżeń nie ma, bo nie zawsze zna sie wszystkich wchodzących na takie imprezy więc, jako tako wpływu na to kto przychodzi nie miał. Jedynie co to to, z ejak idzie jakiś dres to chcąc uniknąć takich sytuacji jak miały miejsce to po prostu trzebaby było nie wpuszczać...
Legolek napisa³/a:
Aaaa wielki pan dj na imprezie hardstyle night chciał by ktoś mu disco polo chyba zagrał buhahahahaha

tego nie słyszłem, ale za to słyszałem jak już HC grali to co chwila jakiś "hartstajlofiec" ryczał "hardstajl, hardstajl"
Legolek napisa³/a:
muzę godną prezentowali dj-e którzy mieli zagrać :)

no i wg mnie TYLKO oni powinni grać, a nie kto chce, bo potem wyskakują jakieś ziomki co po hardcorach trance puszczają...
remik09 napisa³/a:
a tak w ogole to nie myslalem ze az tyle osob sie tam znajdzie, nawet sporawo bylo

ale znajomych mało, w sumie to może z 15 osób sie tam nazbierało osób co znałem

no ale mimo wszystko dzięki za chęci i trud zorganizowania imprezy i tym co sie bawić umieli :)
remik09 napisa³/a:
koles ktoremu polamalem szczene i nos to byl akurat zabol a ja tez jestm zabol wiec o barwy klubowe to nie poszlo

tak mi sie obiło o uszy, ze "chorzowskiego skopali" :D wiec pomyślałem, zadna strata :P no ale też mi to nie wyglądało na to, żeby ciacho do niego ruszył na plac, bo wydaje mi sie, ze przynajmniej na swojej imprezie by nie robił o coś takiego zamieszania ;D
remik09 napisa³/a:
A na tej imprezie było widać dobrze umiejący się bawić HardForum Team i wielkie kozaczki bawiące się do hardstyle-u i hardcoru bo jest tylko jebnięcie.

hmm legolek o kim mówisz, że tak powiem bo przez większość czasu to ze swoimi kumplami bylem na parkiecie i wlasnie nie wiem czy to my nie jestesmy tymi osobami co sie "nie umia bawic" O_O

wydaje mi sie, ze raczej mowa jest o tych dresach co tańczyli praktycznie każdy styl jaki tylko znali do HS i HC ;D
Ostatnio zmieniony przez hasder 23-08-2009, 15:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

eni 

Informacje
Do³±czy³a: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Sk±d: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-08-2009, 15:25    #200

no to mieliscie HCowa imprezke... :lol-sweat:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 9046
Odpowiedzi: 255
Odwiedzin z google: 2970
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: