Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 08, 2009, 22, hardstyle, night

Przesunity przez: Daron37
23-08-2009, 11:37
HARDSTYLE NIGHT 22.08.2009
Autor Wiadomo
hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-08-2009, 15:32    #201

no chcac nie chcąć hardcore był chyba pod każdym względem :D

maly 
aka. m4h

Informacje
Doczy: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-08-2009, 15:43    #202

Mimo wszystko organizacja ze strony Ciacha no i Legolka, bo bez niego to by nic nie było chyba xD na duży plus. :)
No comments co do tamtego pajaca, jak on mnie w ogóle wkurwiał, jak wszystkich zresztą. :nerd: Nie dość, że darł morde przez mikrofon (wixa w chuj), to jeszcze robił dużo innych wkur*iających rzeczy z tamtym drugim dresem z dziurami na du*ie. xDDD M.in. jak z kimś gadał, to ściszał wzmacniacz, ściszał tony przez co w uszy doskwierała taka "zabawa".
Akcja jak chciał grać jakieś 4 Strings, ATB i inne po takich hardach masakra. :nerd: Z Saviorem polewaliśmy z niego jak nie wiedział w ogóle co ma tam robić, włączył kawałek, wolno mu grało, nie wiedział pewnie wtf, do tego miał mixer, a bawił się crossem w virtual'u + skreczowanie na virtual'u ftw! xD O matko, myślałem że tam je*ne. :D Pozdro dla ziomeczka, którego w sumie nie znam, ale kojarzę już z kilku imprez, co powiedział: "Zapłaciłem kur*a za hardy i mają one być, a nie jakieś gówno tutaj puszczasz, wypier*alaj stąd". xD Jakoś tak mniej więcej. :D

Szkoda, że nie było nam dane (przynajmniej mnie i Schizowi) grać na Traktorze, bo było by zapewne lepiej, ale szybkie opanowanie 'sprzętu' i nie było tak źle. ;) Fajnie się grało VS ze Schizem i Saviorem. :) Szkoda tylko, że jak grałem z Saviorem, to się nam komp zawiesił xD , a później po ponownym uruchomieniu grał ktoś inny. : / Może i dobrze, bo jakbyśmy grali dalej, to by nie było HC. ;D Chyba wiadomo dlaczego. xD

Jestem ciekaw czy dziewczyny aka Agacia, Primka i chyba ktoś tam jeszcze wiedzą jak ja wyglądam. xD Miałem mieć wje*ane i co? ;( xD
Fajna bania. :D

Pozdro dla Wszystkich. :D

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 23-08-2009, 16:32    #203

maly napisa/a:
Zapłaciłem kur*a za hardy i mają one być, a nie jakieś gówno tutaj puszczasz, wypier*alaj stąd"

to padoł Ufo xD i mioł racja bo jak bych wiedzioł że bydzie puszczać ATB to bych prziszoł z mamą xD mom nadzieja że Ciacho zrobi szybko następno edycja xD ino tak jak wyżyj już pisali bez takich przypadkowych ludzi xD

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

Wysany: 23-08-2009, 16:46    #204

Hmmm powiem tyle lapek się nie zwiesił po prostu wyjebało mi sterowanie od karty muzycznej a co za tym idzie nie było dojścia do sygnału podejrzewam bo nie było mnie że ktoś próbował podłączyć jakiś kabel pod phono a wtedy mi automatycznie ustawienia się zmieniają na 2.1 a nie 5.1 dalej a wielki znawca zwalał na kable i ciągle przełączał ale oki można nie wiedzieć.

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 23-08-2009, 17:00    #205

ja wrocilem z roboty i byla to moja najgorsza szychta w zyciu co do biby powiem tak podrobka Łosia ( bo to ja jestem orgianl ) jest pojebany on zawsze taki byl wypil troche i mu odpierdzielalo na łebjak mozna w czasie imprezy kurwa pokazywac ludzia jak gra jego kolumna i wlaczac i wylaczac no coz poradzic jest porobiony groznie ! mam nadzieje ze mixer moj sie zdał troche tam ! :P towarzysko za konsola bylo zajebiscie :p mniej mozna powiedziec juz na sali ja bylem pewny co do haji a potem godzine sie wybieralem do domu i nie umialem wyjsc wkoncu a co do kolesia ktory dostal od ciachola to powiem ciacho troche frajersko sie wobec niego zachowales ale o tym juz na GG :P :P :P fajnie bylo sobie pograc na sali i mysle ze jak na wiekszosc poczatkujacych grajkow nawet dobrze to wychodzilo :p
Legolek fajnie ze udalo ci sie na ostatnia chwile zalatwic i przywiesc co nie co :P

ide spac ludziska
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 23-08-2009, 17:03, w caoci zmieniany 1 raz  

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysany: 23-08-2009, 17:07    #206

Nie ma za co :) Tym razem może ja pomyślę nad taką imprezą gdzieś (może i tam) ale w bardziej szerokim stylu muzycznym czytaj (trance , hardtrance , hardtechno , schranz , hardstyle i hardcore) :)

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-08-2009, 17:12    #207

Legolek napisa/a:
Nie ma za co :) Tym razem może ja pomyślę nad taką imprezą gdzieś (może i tam) ale w bardziej szerokim stylu muzycznym czytaj (trance , hardtrance , hardtechno , schranz , hardstyle i hardcore) :)

i z góry ustalonymi DJami ,żeby grali tylko Ci co mają grać i żeby nikt fochów nie strzelał bo dał sprzęt a nie mógł zagrać XD

Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-08-2009, 17:16    #208

Legolek napisa/a:
gdzieś

Łódzkie czeka :lol-above:

A co do imprezy to jak czytam o tym "Łosiu" to widze zaraz "dejotów" z wiejskich imprez... szkoda ze tak wyszlo no ale są tacy ludzie ;/

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysany: 23-08-2009, 17:18    #209

W Łodzi mam rodzinę załatwisz salę i mogę pojechać :)

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

Wysany: 23-08-2009, 17:45    #210

tamtyn Łosiu to była podróba xD i mioł mózg 5 letniego dziecka xD ale w sumie to szkoda że ta impreza niy odbyła się do końca :p bo zapowiadało się super xD

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 9046
Odpowiedzi: 255
Odwiedzin z google: 2970
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: