Przesunity przez: Daron37 23-08-2009, 11:37 | |
| Autor | Wiadomo |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 23-08-2009, 15:32 | #201
|
| no chcac nie chcąć hardcore był chyba pod każdym względem | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzie) Piwa: 582 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 23-08-2009, 15:43 | #202
|
| Mimo wszystko organizacja ze strony Ciacha no i Legolka, bo bez niego to by nic nie było chyba na duży plus. No comments co do tamtego pajaca, jak on mnie w ogóle wkurwiał, jak wszystkich zresztą. Nie dość, że darł morde przez mikrofon (wixa w chuj), to jeszcze robił dużo innych wkur*iających rzeczy z tamtym drugim dresem z dziurami na du*ie. xDDD M.in. jak z kimś gadał, to ściszał wzmacniacz, ściszał tony przez co w uszy doskwierała taka "zabawa". Akcja jak chciał grać jakieś 4 Strings, ATB i inne po takich hardach masakra. Z Saviorem polewaliśmy z niego jak nie wiedział w ogóle co ma tam robić, włączył kawałek, wolno mu grało, nie wiedział pewnie wtf, do tego miał mixer, a bawił się crossem w virtual'u + skreczowanie na virtual'u ftw! O matko, myślałem że tam je*ne. Pozdro dla ziomeczka, którego w sumie nie znam, ale kojarzę już z kilku imprez, co powiedział: "Zapłaciłem kur*a za hardy i mają one być, a nie jakieś gówno tutaj puszczasz, wypier*alaj stąd". Jakoś tak mniej więcej.
Szkoda, że nie było nam dane (przynajmniej mnie i Schizowi) grać na Traktorze, bo było by zapewne lepiej, ale szybkie opanowanie 'sprzętu' i nie było tak źle. Fajnie się grało VS ze Schizem i Saviorem. Szkoda tylko, że jak grałem z Saviorem, to się nam komp zawiesił , a później po ponownym uruchomieniu grał ktoś inny. : / Może i dobrze, bo jakbyśmy grali dalej, to by nie było HC. Chyba wiadomo dlaczego.
Jestem ciekaw czy dziewczyny aka Agacia, Primka i chyba ktoś tam jeszcze wiedzą jak ja wyglądam. Miałem mieć wje*ane i co? Fajna bania.
Pozdro dla Wszystkich. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 23-08-2009, 16:32 | #203
|
| | maly napisa/a: | | Zapłaciłem kur*a za hardy i mają one być, a nie jakieś gówno tutaj puszczasz, wypier*alaj stąd" |
to padoł Ufo i mioł racja bo jak bych wiedzioł że bydzie puszczać ATB to bych prziszoł z mamą mom nadzieja że Ciacho zrobi szybko następno edycja ino tak jak wyżyj już pisali bez takich przypadkowych ludzi | _________________
 | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 23-08-2009, 16:46 | #204
|
| | Hmmm powiem tyle lapek się nie zwiesił po prostu wyjebało mi sterowanie od karty muzycznej a co za tym idzie nie było dojścia do sygnału podejrzewam bo nie było mnie że ktoś próbował podłączyć jakiś kabel pod phono a wtedy mi automatycznie ustawienia się zmieniają na 2.1 a nie 5.1 dalej a wielki znawca zwalał na kable i ciągle przełączał ale oki można nie wiedzieć. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 23-08-2009, 17:00 | #205
|
| ja wrocilem z roboty i byla to moja najgorsza szychta w zyciu co do biby powiem tak podrobka Łosia ( bo to ja jestem orgianl ) jest pojebany on zawsze taki byl wypil troche i mu odpierdzielalo na łebjak mozna w czasie imprezy kurwa pokazywac ludzia jak gra jego kolumna i wlaczac i wylaczac no coz poradzic jest porobiony groznie ! mam nadzieje ze mixer moj sie zdał troche tam ! towarzysko za konsola bylo zajebiscie :p mniej mozna powiedziec juz na sali ja bylem pewny co do haji a potem godzine sie wybieralem do domu i nie umialem wyjsc wkoncu a co do kolesia ktory dostal od ciachola to powiem ciacho troche frajersko sie wobec niego zachowales ale o tym juz na GG fajnie bylo sobie pograc na sali i mysle ze jak na wiekszosc poczatkujacych grajkow nawet dobrze to wychodzilo :p Legolek fajnie ze udalo ci sie na ostatnia chwile zalatwic i przywiesc co nie co
ide spac ludziska | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 23-08-2009, 17:03, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 23-08-2009, 17:07 | #206
|
| Nie ma za co Tym razem może ja pomyślę nad taką imprezą gdzieś (może i tam) ale w bardziej szerokim stylu muzycznym czytaj (trance , hardtrance , hardtechno , schranz , hardstyle i hardcore) | _________________
 | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 23-08-2009, 17:12 | #207
|
| | Legolek napisa/a: | Nie ma za co Tym razem może ja pomyślę nad taką imprezą gdzieś (może i tam) ale w bardziej szerokim stylu muzycznym czytaj (trance , hardtrance , hardtechno , schranz , hardstyle i hardcore) |
i z góry ustalonymi DJami ,żeby grali tylko Ci co mają grać i żeby nikt fochów nie strzelał bo dał sprzęt a nie mógł zagrać XD | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzie) Piwa: 833 Skd: ---  | Wysany: 23-08-2009, 17:16 | #208
|
|
Łódzkie czeka
A co do imprezy to jak czytam o tym "Łosiu" to widze zaraz "dejotów" z wiejskich imprez... szkoda ze tak wyszlo no ale są tacy ludzie ;/ | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 23-08-2009, 17:18 | #209
|
| W Łodzi mam rodzinę załatwisz salę i mogę pojechać | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 23-08-2009, 17:45 | #210
|
| tamtyn Łosiu to była podróba i mioł mózg 5 letniego dziecka ale w sumie to szkoda że ta impreza niy odbyła się do końca :p bo zapowiadało się super | _________________
 | |
| |
 | |
| |