Przesunięty przez: Daron37 23-08-2009, 11:37 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 23-08-2009, 13:08 | #181
|
| | remik09 napisał/a: | | ta akcja na koncu z tym kolesiem co sie obrazil i poszedl to dla mnie poprostu wyraz jego skonczonego debilizmu, nie wiem kto to byl ale niby sie obrazil bo mu grac nie dali i dlatego musial pozbierac wszystkie kable | podbija do mnie koles i dialog: Ĺ(on),S(ja) Ĺ: Ej kiedy ja gram? S: Nic nie wiem o tym ze masz grac. Ĺ: Jak to kurwa nie wiesz? S: No nie wiem , nie bylo Cie na plakacie ani tez nikt mi nic o Tobie nie mowil. Ĺ: ByĹem na plakacie, jestem Ĺosiu.. S: Owszem byl na plakacie Ĺosiu ale ot nie Ty Cos tam zaczal pierdolic, poszedl do Ciacha i sie "wyjasnilo".
Od samego poczatku odpierdalaĹ jakas wikse, przyniosl mikrofon i darl sie do niego z tekstami "jazda" itd to grzecznie zapytalem czy moglby kurwa nie robic wioski, a on mi na to "nie jestes w mega, to sa ogrodki" co nie zmienia faktu ze wiksa to wiksa.
Siedze w sraczu sĹysze fajnie ktos napie**ala muza na sali.. po czym ATB Wiadomo kto zagraĹ. SkakaĹ po stole jak ciul, wywalil stroboskop na ziemie i nawet nie skumaĹ.
I co najbardziej mnie wkurwiaĹo w trakcie grania! MieszaĹ ze swoim zmulonym kumplem cos przy tej jego skrzyneczce na korektorze. I kiedy ja graĹem wyciszaĹ wysokie tony, (od tego do chuja jest Equalizer!!!) po czym kiedy chcialem to dac tak jak powinno byc to powiedzial "nawet nie dotykaj, nawet moja laska nie ma prawa dotykac!". Fajnie, tylko ludzie mieli do mnie pretensje ze "za cicho". Nie bylo za cicho tylko ten pajac tam mieszaĹ.
Cos dzieje sie na placu a on przychodzi wylacza muzyke i mowi ze mamy nie grac bo cos tam sie dzieje. Ja mowie ze nie, wlaczam spowrotem a on znowu wylacza Skonczony kur** kretyn, tym bardziej ze Ciacho kazaĹ nam grac. Pozniej rzucil tekstem "a jakby Twoja laske ktos napierdalal na placu to dalej bys graĹ?!" No i tego nie skumalem bo Cicho z tego co wiem jest z MoniÄ
nie z nim wiec jaka laska?
Dziekuje wszystkim grajacym za wystep, repertuar byl na prawde godny Fajnie bylo zobaczyc pare osob, Esio, Ufo, Hasder, Hades, Monia i wszystkich innych znajomych(nie chce mi sie wszystkich wymieniac) Agi i Agacia.. wy juz nie pijcie wiecej Dzieki Legolkowi za podwĂłz do Kato spowrotem, bo nie usmiechalo mi sie czekanie na Rudzie po tym wszystkim co dzialo sie wczesniej
Organizacyjnie Ciacho na +5 ale niestety znalazlo sie paru idiotow. Pod koniec imprezy stan meskiej lazienki to jakas patologia. W jednej kabinie rozj**ana szyba, w drugiej nasrane a w umywalce jakies bandaze, hustki czy co to bylo.. caĹe pokrwawione od inteligenta co rozwalil szybe pierwszej kabiny.. szkoda sĹow na takich ludzi.
Mam nadzieje ze nie zapomnialem o niczym
aaa i pozdro dla pozytywnego ziomka co pytaĹ pare razy "komu lamiemy nos? " z takim bananem na ryju, to bylo takie zabawne(oczywiscie nie pytaĹ serio)
edit: jakie lamerskie autocenzurowanie tam gdzie jest kurcze ma byc ku r wa | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 23-08-2009, 13:15, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Skąd: Opole  | Wysłany: 23-08-2009, 13:17 | #182
|
| No to widze ze dosc "ciekawa" byĹa bibka | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 23-08-2009, 13:37 | #183
|
| | SchizeQ napisał/a: | Agi i Agacia.. wy juz nie pijcie wiecej |
no nie wiem, agata nie wyglÄ
daĹa na aĹź taka napita ale aga to o mamo :D ale dobra miaĹy ta naleweczke czy co to bylo kurde anstepnym razem teĹź wescie bo to kurde mi podpasowalo
| SchizeQ napisał/a: | Pod koniec imprezy stan meskiej lazienki to jakas patologia. W jednej kabinie rozj**ana szyba, w drugiej nasrane a w umywalce jakies bandaze, hustki czy co to bylo.. caĹe pokrwawione od inteligenta co rozwalil szybe pierwszej kabiny.. szkoda sĹow na takich ludzi. |
hahaha nawet nie widzialem ale tak jak piszesz to normalnie jakies pobojowisko bylo, ludzie czasem maja fajnie
mnie tam sie kurde prawie zawsze podoba jak sa hardy i tak teĹź bylo wczoraj ale jak tak czytam wasze relacje, czyli od innej strony w sumie, to widze jaka impreza na serio byla ale i tak podziekwoania dla ciacha za bardzo fajna inicjatywe | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 23-08-2009, 13:37 | #184
|
| | To byli kumple tego co uciekĹ przez okno | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 23-08-2009, 13:42 | #185
|
| | Daron37 napisał/a: | | To byli kumple tego co uciekĹ przez okno | nie wiem czy dobrze zrozumialem gadajac z Ciachem i "Ĺosiem" ale to chyba wlasnie ten typek pitnal przez okno | remik09 napisał/a: | | ale dobra miaĹy ta naleweczke czy co to bylo | a ja nic nie wiem | |
| |
 | |
CiachO THE PROTOTYPES !!!

Informacje Dołączył: 29 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 3024 (0,45/dzień) Piwa: 642 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 23-08-2009, 13:43 | #186
|
| | Daron37 napisał/a: | | To byli kumple tego co uciekĹ przez okno |
nie tan cwelas co wylaczyl nam muze i sie do wszystkiego dopierdalal to byl ten sierota co wlasnie uciekal....
Schizu dlaczego pamiatka na twarzy ??? jak to ja mu polamalem szczene i nos
ogolnie dziei wielki wszystkim ze przyszli i sie bawili do mojego HC
nastepna impreze bede robil to srzet zalatwiam o wiele wczesniej i zadnego jebanego wiksiarskiego Ĺosia nie biore... palant zajeba*y (sorry za przeklenstwa)
co do sytuacji na sali ogolnie po imprezie mam tylko straty na wyjebanej szybie w kiblu i to tyle wiec az tak zle nie bylo...
koles ktoremu polamalem szczene i nos to byl akurat zabol a ja tez jestm zabol wiec o barwy klubowe to nie poszlo calkiem inna odrebna sprawa.... sorry za tamto zamieszanie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 23-08-2009, 13:45 | #187
|
| | CiachO napisał/a: | | Schizu dlaczego pamiatka na twarzy ??? | bo na swiezo wygladalo na ladnie opuchniete | |
| |
 | |
CiachO THE PROTOTYPES !!!

Informacje Dołączył: 29 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 3024 (0,45/dzień) Piwa: 642 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 23-08-2009, 13:46 | #188
|
| | SchizeQ napisał/a: | bo na swiezo wygladalo na ladnie opuchniete |
cos ty , zero jakichkolwiek zarysowan na twarzi ogolnie
moze opuchniety bo bardzo pijany a jednak dalem rade grac (az sie sam dziwie) | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 23-08-2009, 13:52 | #189
|
| Ja wiedziaĹem Ĺźe kaĹźda impreza niezaleĹźnie od muzy na ogrĂłdkach koĹczy siÄ tak samo.
A na tej imprezie byĹo widaÄ dobrze umiejÄ
cy siÄ bawiÄ HardForum Team i wielkie kozaczki bawiÄ
ce siÄ do hardstyle-u i hardcoru bo jest tylko jebniÄcie. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 23-08-2009, 14:03 | #190
|
| | SchizeQ napisał/a: | a ja nic nie wiem ( |
trza byĹo do nich podbiÄ z piweczkiem i bys sie wkrecil na to
| | A na tej imprezie byĹo widaÄ dobrze umiejÄ
cy siÄ bawiÄ HardForum Team i wielkie kozaczki bawiÄ
ce siÄ do hardstyle-u i hardcoru bo jest tylko jebniÄcie. |
hmm legolek o kim mĂłwisz, Ĺźe tak powiem bo przez wiÄkszoĹÄ czasu to ze swoimi kumplami bylem na parkiecie i wlasnie nie wiem czy to my nie jestesmy tymi osobami co sie "nie umia bawic" | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
| |