Przesunity przez: Daron37 23-08-2009, 11:37 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzie) Piwa: 6 Skd: R-Śl / Schiedam  | Wysany: 22-08-2009, 18:07 | #171
|
| spontanicznie podjęta decyzja.. i jednak będę | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzie) Piwa: 8 Skd: sandomierz/kraków  | Wysany: 22-08-2009, 18:08 | #172
|
| wiec ja czekam na jakies foty i byc moze seciory | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzie) Piwa: 6 Skd: R-Śl / Schiedam  | Wysany: 22-08-2009, 18:09 | #173
|
| | eni napisa/a: | wiec ja czekam na jakies foty i byc moze seciory |
aparacik tradycyjnie będę mieć więc foteczki również jakieś będą hehehe | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 22-08-2009, 19:02 | #174
|
| | HSagi napisa/a: | spontanicznie podjęta decyzja.. i jednak będę |
no to dobrze im wiyncyj ludzi tym lepij jo biera tyż aparat to fotki raczyj tyż wciepna | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzie) Piwa: 6 Skd: R-Śl / Schiedam  | Wysany: 22-08-2009, 19:07 | #175
|
| | Esio napisa/a: | | im wiyncyj ludzi tym lepij |
taa wiem, tym bardziej, że nie przyjade sama.. hehe | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 23-08-2009, 04:35 | #176
|
| Teraz ja się już wypowiem o niestety żałosnej imprezie
Na początek mowie że secików nie będzie bo nagrywanie nie miało sensu po prostu
Od początku popisał się "Łosiu" dałem w cudzysłowach bo to nie chodzi o naszego forumowego kolegę tylko taki inny palant wielki dj
Sprzęt ja załatwiłem od kumpli grający nagle typek się odzywa że słabo gra i poszedł po jednego altusa który ledwo zipiał i zrobiony był na jakiś chińskich szmelcach i korektor eltrona.
Co chwile nie można było podłaczyć sygnału by działały obydwa głośniki a w sumie 3 bo wielki pan dj nawet nie znał nazwy wejść do czego co służy i kaj podłączyć.
Potem jak już to podłączyliśmy zostałem wyśmiany że laptop mi się wiesza bo ustawialiśmy w traktorze latencje karty muzycznej bo ja nie pamiętałem jaka jest hahaha istny żal i przechwalał się ze on by przyniósł kompa tam wszystko sto razy lepiej chodzi w ciul muzy ma.
Od początku krzywo patrzył na Schiza już mu chciał chyba bić.
Okej potem ja zacząłem grać koleś usiłować naprawić swój zwalony mikrofon i darł ryja jak w energy albo wiejskiej dyskotece.
Ja secik godzinka w klimach progressive trance i hardtrance.
Potem skoro nie udało się traktora ustawić to SchizeQ z Małym testowo grali by szczaić virtuala
Potem Łosiu (wielkie dzięki za mikserek) bardzo ładnie zagrał a potem na przemian każdy wchodził i hardstyle grał aż doszło do hardcorów na końcu.
W między czasie ja poszłem się dotlenić i przychodzę a muza nie gra zaś coś nie tak wielki pan dj co chwila przepina kable i mówi że są do dupy. Ja przychodzę robię reset lapka i śmiga.
Potem seria samych dennych zdarzeń jakaś bójka jak to zawsze na takiej imprezie wielki pan dj strzela fochem już ma zamiar brać sprzęt i iść do dom ma klepe straszną.
Aż tak koło 3-ciej bezczelnie odłącza MÓJ!! nie swój kabel jak twierdził i koniec muzy tym bardziej że to był kabel łączący jeden kanał w mikserze z jednym kanałem w virtualu a ja nie nosze zapasowych.
TAKŻE WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA TEGO PANA ZA TEN KABEL PRZEPRASZAM ŻE UŻYJE TAKIEGO ZWROTU ALE ZNAJDĘ I WYK..... W ZĘBY!!!
Sam organizator jako że nie znałem wcześniej spoko koleś też ładnie zagrał ochroniarz na bramce był. Więc do niego nie można mieć zastrzeżeń gorzej do sporej ilości lubią psujących takie imprezy.
Aaaa wielki pan dj na imprezie hardstyle night chciał by ktoś mu disco polo chyba zagrał buhahahahaha
Ogólna ocena imprezy 1+/10 Ten + za to że muzę godną prezentowali dj-e którzy mieli zagrać | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 23-08-2009, 06:07 | #177
|
| podpinam sie pod wypowiedz Legolka. Szkoda mi troche Ciacha bo nie dosc ze zalatwial na urwanie glowy to jeszcze bedzie mial pamiatke na buzi po "imprezie".
| Legolek napisa/a: | | Od początku krzywo patrzył na Schiza już mu chciał chyba bić. | tu raczej odwrotnie, ale ja spokojny czlowiek jestem wiec bez konkretnej zaczepki bic nie bede
tak czy inaczej wiecej minusow niz plusow. Ide spac, dobranoc. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 23-08-2009, 10:54 | #178
|
| a jo niy downo żech dotarł dom impreza było na wielki + ino że po tym pewiyn ci*l tak już Legolek wyżyj napisoł , zjeboł nom impreza a zapowiadało się konkretno biba niy liczyć tyj małyj sprzeczki mom nadzieja że jak bydzie nastepno edycja to bydzie inaczyj tzn. niy bydzie nikt zabieroł sprzyntu w połowie imprezy pozdro 4 all i dziynki za impreza | _________________
 | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 23-08-2009, 11:35 | #179
|
| no to tak na szybko wrażenia po imprezie (nie czytołch jeszcze posta od Legolka bo nie mom czasu teraz tak, ze jak sie powtórza to sorki ) od momentu jak weszliśmy na sale to wiedziałem, że nie bedzie to impreza życia... 1.dużo dzieci było 2.drugie tyle dresów 3.jak słyszałem najpierw "hej ruda K" a potem"ruch ruch HKS" to już wiedziałem, że sie znajdzie jakiś debil i bedzie szukał zaczepki.
No i jak założyłem... wiadomo, że jakiś debil sie znalazł i skoczył do Ciacha. jak ich rozdzieliliśmy to ciach o poszedł za nim na plac żeby go wyjebac z imprezy, no i fakt dosyć dużo ludzi z sali sie straciło i poszli na dwór (niewiadomo po co ) no i w tym momencie sie znalaz następny kretyn, co miał pretensje do Schizqa i Legolka, ze grają jak na placu sie ciu**ją ... co było największą głupotą, bo właśnie w takich momentach DJ powinien grać dalej zeby ludzie zostali na sali. Jak ktoś ma coś do załatwienia między sobą, to jak robi to na dworze to ich sprawa, byle nie przeszkadzają przy tym innym. No i potem w sumei dopiero mi sie zaczeło podobać bo i HC już potem sie zaczął. No ale oczywiście ten sam imbecyl co mu przeszkadzało, ze biją jego chorzowskiego na placu i przez to dj'e mieli przestać grać, stwierdził, ze idzie do domu i pozbierał sprzęt i poszedł w ciul... większego kretynizmu w życiu nie widziałem. Ogólnie impreza byłaby pewnie może i udana jakby nie tępota ludzi - a tak no to impreze uważam za zjebaną - tymbardziej, ze zamiast tego mogłem sobie słodko spać, bo byłem już 3 dzień na nogach bez spania non stoper | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 23-08-2009, 12:17 | #180
|
| ta akcja na koncu z tym kolesiem co sie obrazil i poszedl to dla mnie poprostu wyraz jego skonczonego debilizmu, nie wiem kto to byl ale niby sie obrazil bo mu grac nie dali i dlatego musial pozbierac wszystkie kable
ale ogolnie mi sie podobalo, jak sie czlowiek nie nastawia na niewiadomo co to jest lepiej bo przeciez to byla impreza na ogrodkach a nie w jakims klubie a tak w ogole to nie myslalem ze az tyle osob sie tam znajdzie, nawet sporawo bylo | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
| |