Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 08, 2009, 22, hardstyle, night

Przesunity przez: Daron37
23-08-2009, 11:37
HARDSTYLE NIGHT 22.08.2009
Autor Wiadomo
HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje
Doczya: 02 Gru 2007
Piwa: 6
Skd: R-Śl / Schiedam

Wysany: 22-08-2009, 18:07    #171

spontanicznie podjęta decyzja.. i jednak będę ;D

eni 

Informacje
Doczya: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Skd: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 22-08-2009, 18:08    #172

wiec ja czekam na jakies foty i byc moze seciory ;D

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje

Wysany: 22-08-2009, 18:09    #173

eni napisa/a:
wiec ja czekam na jakies foty i byc moze seciory ;D

aparacik tradycyjnie będę mieć :D więc foteczki również jakieś będą hehehe

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 22-08-2009, 19:02    #174

HSagi napisa/a:
spontanicznie podjęta decyzja.. i jednak będę ;D

no to dobrze xD im wiyncyj ludzi tym lepij xD jo biera tyż aparat to fotki raczyj tyż wciepna xD

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje

Wysany: 22-08-2009, 19:07    #175

Esio napisa/a:
im wiyncyj ludzi tym lepij

taa wiem, tym bardziej, że nie przyjade sama.. hehe

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

Wysany: 23-08-2009, 04:35    #176

Teraz ja się już wypowiem o niestety żałosnej imprezie :/

Na początek mowie że secików nie będzie bo nagrywanie nie miało sensu po prostu

Od początku popisał się "Łosiu" dałem w cudzysłowach bo to nie chodzi o naszego forumowego kolegę tylko taki inny palant wielki dj :/

Sprzęt ja załatwiłem od kumpli grający nagle typek się odzywa że słabo gra i poszedł po jednego altusa który ledwo zipiał i zrobiony był na jakiś chińskich szmelcach i korektor eltrona.

Co chwile nie można było podłaczyć sygnału by działały obydwa głośniki a w sumie 3 bo wielki pan dj nawet nie znał nazwy wejść do czego co służy i kaj podłączyć.

Potem jak już to podłączyliśmy zostałem wyśmiany że laptop mi się wiesza bo ustawialiśmy w traktorze latencje karty muzycznej bo ja nie pamiętałem jaka jest hahaha istny żal i przechwalał się ze on by przyniósł kompa tam wszystko sto razy lepiej chodzi w ciul muzy ma.

Od początku krzywo patrzył na Schiza już mu chciał chyba bić.

Okej potem ja zacząłem grać koleś usiłować naprawić swój zwalony mikrofon i darł ryja jak w energy albo wiejskiej dyskotece.

Ja secik godzinka w klimach progressive trance i hardtrance.

Potem skoro nie udało się traktora ustawić to SchizeQ z Małym testowo grali by szczaić virtuala

Potem Łosiu (wielkie dzięki za mikserek) bardzo ładnie zagrał a potem na przemian każdy wchodził i hardstyle grał aż doszło do hardcorów na końcu.

W między czasie ja poszłem się dotlenić i przychodzę a muza nie gra zaś coś nie tak wielki pan dj co chwila przepina kable i mówi że są do dupy. Ja przychodzę robię reset lapka i śmiga.

Potem seria samych dennych zdarzeń jakaś bójka jak to zawsze na takiej imprezie wielki pan dj strzela fochem już ma zamiar brać sprzęt i iść do dom ma klepe straszną.

Aż tak koło 3-ciej bezczelnie odłącza MÓJ!! nie swój kabel jak twierdził i koniec muzy tym bardziej że to był kabel łączący jeden kanał w mikserze z jednym kanałem w virtualu a ja nie nosze zapasowych.

TAKŻE WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA TEGO PANA ZA TEN KABEL PRZEPRASZAM ŻE UŻYJE TAKIEGO ZWROTU ALE ZNAJDĘ I WYK..... W ZĘBY!!!

Sam organizator jako że nie znałem wcześniej spoko koleś też ładnie zagrał ochroniarz na bramce był. Więc do niego nie można mieć zastrzeżeń gorzej do sporej ilości lubią psujących takie imprezy.

Aaaa wielki pan dj na imprezie hardstyle night chciał by ktoś mu disco polo chyba zagrał buhahahahaha

Ogólna ocena imprezy 1+/10 Ten + za to że muzę godną prezentowali dj-e którzy mieli zagrać :)

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-08-2009, 06:07    #177

podpinam sie pod wypowiedz Legolka.
Szkoda mi troche Ciacha bo nie dosc ze zalatwial na urwanie glowy to jeszcze bedzie mial pamiatke na buzi po "imprezie".
Legolek napisa/a:
Od początku krzywo patrzył na Schiza już mu chciał chyba bić.
tu raczej odwrotnie, ale ja spokojny czlowiek jestem wiec bez konkretnej zaczepki bic nie bede :D ;p

tak czy inaczej wiecej minusow niz plusow. Ide spac, dobranoc.

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

Wysany: 23-08-2009, 10:54    #178

a jo niy downo żech dotarł dom xd impreza było na wielki + ino że po tym pewiyn ci*l tak już Legolek wyżyj napisoł , zjeboł nom impreza :/ a zapowiadało się konkretno biba :P niy liczyć tyj małyj sprzeczki xD mom nadzieja że jak bydzie nastepno edycja to bydzie inaczyj tzn. niy bydzie nikt zabieroł sprzyntu w połowie imprezy :( pozdro 4 all i dziynki za impreza

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-08-2009, 11:35    #179

no to tak na szybko wrażenia po imprezie (nie czytołch jeszcze posta od Legolka bo nie mom czasu teraz :D tak, ze jak sie powtórza to sorki ;) )
od momentu jak weszliśmy na sale to wiedziałem, że nie bedzie to impreza życia...
1.dużo dzieci było
2.drugie tyle dresów
3.jak słyszałem najpierw "hej ruda K" a potem"ruch ruch HKS" to już wiedziałem, że sie znajdzie jakiś debil i bedzie szukał zaczepki.

No i jak założyłem... wiadomo, że jakiś debil sie znalazł i skoczył do Ciacha. jak ich rozdzieliliśmy to ciach o poszedł za nim na plac żeby go wyjebac z imprezy, no i fakt dosyć dużo ludzi z sali sie straciło i poszli na dwór (niewiadomo po co :| ) no i w tym momencie sie znalaz następny kretyn, co miał pretensje do Schizqa i Legolka, ze grają jak na placu sie ciu**ją ... co było największą głupotą, bo właśnie w takich momentach DJ powinien grać dalej zeby ludzie zostali na sali. Jak ktoś ma coś do załatwienia między sobą, to jak robi to na dworze to ich sprawa, byle nie przeszkadzają przy tym innym. No i potem w sumei dopiero mi sie zaczeło podobać bo i HC już potem sie zaczął. No ale oczywiście ten sam imbecyl co mu przeszkadzało, ze biją jego chorzowskiego na placu i przez to dj'e mieli przestać grać, stwierdził, ze idzie do domu i pozbierał sprzęt i poszedł w ciul... większego kretynizmu w życiu nie widziałem.
Ogólnie impreza byłaby pewnie może i udana jakby nie tępota ludzi - a tak no to impreze uważam za zjebaną - tymbardziej, ze zamiast tego mogłem sobie słodko spać, bo byłem już 3 dzień na nogach bez spania non stoper

remik09 

Informacje
Doczy: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Skd: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-08-2009, 12:17    #180

ta akcja na koncu z tym kolesiem co sie obrazil i poszedl to dla mnie poprostu wyraz jego skonczonego debilizmu, nie wiem kto to byl ale niby sie obrazil bo mu grac nie dali i dlatego musial pozbierac wszystkie kable

ale ogolnie mi sie podobalo, jak sie czlowiek nie nastawia na niewiadomo co to jest lepiej bo przeciez to byla impreza na ogrodkach a nie w jakims klubie ;) a tak w ogole to nie myslalem ze az tyle osob sie tam znajdzie, nawet sporawo bylo

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 9046
Odpowiedzi: 255
Odwiedzin z google: 2970
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: