| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 26-10-2010, 00:20 | #21
|
| SchizeQ, ja nie biore do siebie i absolutnie nie mam nic do tego co napisales czy tez do ciebie. zmusilo mnie to do refleksji i wyrazilam swoje zdanie na ten temat. (znajdziesz je w poscie powyzej tego ktory obecnie pisze ) ja sie nie uwazam za "hardstyle4life" ani nawet "early4life". lubie early, slucham jak jestem w nastroju. przede wszystkim nie mam czasu na zaglebianie sie w nowosciach, bo stracilam w nie wiarÄ jakis czas temu.
| SchizeQ napisał/a: | | popatrz na swoich znajomych, profile na fb, nk, fortce, gronie i innych portalach i ilu z nich uwaza ze kocha muzyke? A ilu tak na prawde zaglebilo sie w chociaz JEDEN wybrany, ukochany przez siebie gatunek? Bo przynajmniej ja takich znajomych spoza ludzi ktorzy gdzies siedza po forach mam kilku | ja sie zaglebilam na ile moglam/chcialam w early to powiedziales ze to be bo nie znam sie na nowosciach a NK, fotki, FB itp nie mam juz ale pamietam te "HC for life" a na malej sali w mega to ni chuja - jakos juz nie bylo HC for life. pozdr ide spac
PS co do Guetty to lubie i mam nawet ori plytke PS2 hayer86, z toba nie gadam bo w mega udawales ze mnie nie widzisz | | Ostatnio zmieniony przez asik 26-10-2010, 00:26, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 26-10-2010, 00:24 | #22
|
| | tiz napisał/a: | | to nie klabing jest na dnie , nie kluby i nie producenci/dj's tylko MY klubowicze |
Tutaj teĹź siÄ muszÄ po czÄĹci zgodziÄ widzÄ to w swoim najbliĹźszym otoczeniu kiedyĹ niezaleĹźnie od imprezy jechaĹo siÄ bawiÄ teraz 99 % znajomych z najbliĹźszej okolicy ma wyjebane na wszystkie imprezy uwaĹźa kaĹźdÄ
za gĂłwnianÄ
itp A zdziwiÄ was bo nie majÄ
30 lat wrÄcz sÄ
albo rok odemnie starsi albo rok mĹodsi wiÄc nie mam pytaĹ. KiedyĹ gdy jeszcze nie grali na kaĹźdej imprezie tego samego w kĂłĹko to siÄ wÄdrowaĹo po imprezach teraz gdy nie ma siÄ wyboru to siedzi siÄ w domu. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzień) Piwa: 169 Skąd: west  | Wysłany: 26-10-2010, 00:41 | #23
|
| | SchizeQ napisał/a: | | tiz, wszyscy sa winni. Chyba nie powiesz mi ze nigdy nie byles na imprezie ze scierwem tylko dlatego ze nie chciales w weekend w domu siedziec |
NIE wole zamuliÄ na gg niĹź sĹuchaÄ zjebnej muzyki
nie ma we wro takich imprez jak w mega , jeĹli chce isc we wro do klubu to muszÄ iĹÄ na minimal albo d'n'b , na inne imprezy nie chodze
nie dziwcie siÄ Ĺźe jest tak jak jest , mĹodzi klubowicze wychowywani na mtv itp... ambitna muzyka powoli chowa siÄ do podziemia i tylko MY klubowicze moĹźemy to zmieniÄ , jednak na to siÄ nie zanosi bo kaĹźdy woli napisaÄ " to nie moja wina "
w takim razie dlaczego gdy jest impreza z bardziej ambitnÄ
muzykÄ
to parkiet Ĺwieci pustkami ? gdzie sÄ
Ci klubowicze ktĂłrzy pĹaczÄ
Ĺźe clubbing klubowy umiera?
Dlatego wĹaĹciciel klubu woli zaprosiÄ dja mietka ktĂłry zagra 5 razy seksi bicz bo przynajmniej przyjdÄ
ludzie
temat rzeka i tak moĹźna pisaÄ do usranej Ĺmierci , dlatego ja juĹź swoje napisaĹem
ave \m/ | | Ostatnio zmieniony przez tiz 26-10-2010, 00:41, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 26-10-2010, 11:13 | #24
|
| tiz, | tiz napisał/a: | | nie ma we wro takich imprez jak w mega |
| tiz napisał/a: | | ylko MY klubowicze moĹźemy to zmieniÄ |
nie ma takich imprez wiec klubowicze nie moga byc temu winni bo nigdy ich tam nie bylo, wiec jak to mĂłwiÄ
, z pustego i Salomon nie naleje
tak czytam swoje posty z wczoraj i literowek najebalem chocbym po pijaku pisal wybaczcie zmeczenie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzień) Piwa: 26 Skąd: z duĹźego pokoju  | Wysłany: 26-10-2010, 11:36 | #25
|
| co do klubowiczĂłw polskich to gdzieĹ wyczytaĹem/usĹyszaĹem takie sĹowa (nie pamiÄtam dokĹadnie) Ĺźe ambitny klubowicz siÄ wozi po ventach a zwykĹy po klubach/dyskotekach i tak myĹlÄ Ĺźe moĹźna siÄ z tym zgodziÄ | _________________ "Bo w Ĺźyciu najwaĹźniejsze sÄ
wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 26-10-2010, 11:42 | #26
|
| | Brumek napisał/a: | | i tak myĹlÄ Ĺźe moĹźna siÄ z tym zgodziÄ | czyli ambitny = bogatszy? | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 26-10-2010, 11:47 | #27
|
| | Brumek napisał/a: | Ĺźe ambitny klubowicz siÄ wozi po ventach a zwykĹy po klubach/dyskotekach i tak myĹlÄ Ĺźe moĹźna siÄ z tym zgodziÄ | bardziej bezsensownej teorii nie slyszalam. kazdy chetnie by jezdzil na wszystkie mozliwe eventy ale do tego trzeba w miare elastycznych godzin w pracy no i kupe kasy. checi to qrwa kazdy ma przeciez | |
| |
Podziękowali: | hayer86 |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzień) Piwa: 26 Skąd: z duĹźego pokoju  | Wysłany: 26-10-2010, 12:05 | #28
|
| ale jaka muza jest grana na eventach a np spiz pomarancza itp jest roznica jakby nie bylo | _________________ "Bo w Ĺźyciu najwaĹźniejsze sÄ
wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice  | Wysłany: 26-10-2010, 12:42 | #29
|
| | Brumek napisał/a: | | ale jaka muza jest grana na eventach a np spiz pomarancza itp |
ale jest teĹź róşnica spiĹź/pomaraĹcza (typowe imprezownie), a megaclub/inqbator(kluby)... | _________________
 | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 26-10-2010, 13:17 | #30
|
| Wina tak czy siak jest rĂłwnieĹź po stronie wĹaĹcicieli klubĂłw/dyskotek. A gĹĂłwnie po stronie mediĂłw. Prawda jest taka Ĺźe gdyby w esce ciÄ
gle leciaĹ trance minimal i róşne inne ambitne klimaty to ludzie by sĹuchali tego i na takie imprezy przychodzili. A Ĺźe mĹodym ludziom wpaja siÄ tak ĹźaĹosnÄ
nutÄ (oczywiĹcie dla mnie wiec siÄ nie obraĹźaÄ jak ktoĹ lubi muzÄ z eski) To siÄ nie ma co dziwiÄ. Planeta trzyma mimo to dalej poziom ale to jednak nie to samo co kiedyĹ.
Dlatego powiem tak GRZESIU SOBIK wrĂłÄ do Planety Wtedy to byĹy czasy.
A w klubach niestety jest jak jest bo teraz kluby otwierajÄ
osoby nie majÄ
ce w ogĂłle zielonego pojÄcia o rynku muzycznym myĹlÄ
ce Ĺźe to szybki sposĂłb na dorobienie siÄ kasy. A managerzy ktĂłrzy powinni siÄ wydawaÄ bardziej obeznani niestety sÄ
podporzÄ
dkowani wĹaĹcicielom i wszystko jest o kant dupy za przeproszeniem. | _________________
 | |
| |
 | |
| |