Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: clubbing, czy, felieton, ftb, klubowy, ma, polski, przerwe

Felieton FTB: Czy polski clubbing klubowy ma przerwę?
Autor Wiadomość
asik 

Informacje
Piwa: 254

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 26-10-2010, 00:20    #21

SchizeQ, ja nie biore do siebie i absolutnie nie mam nic do tego co napisales czy tez do ciebie. zmusilo mnie to do refleksji i wyrazilam swoje zdanie na ten temat. (znajdziesz je w poscie powyzej tego ktory obecnie pisze xD )
ja sie nie uwazam za "hardstyle4life" ani nawet "early4life". lubie early, slucham jak jestem w nastroju. przede wszystkim nie mam czasu na zaglebianie sie w nowosciach, bo stracilam w nie wiarę jakis czas temu.

SchizeQ napisał/a:
popatrz na swoich znajomych, profile na fb, nk, fortce, gronie i innych portalach i ilu z nich uwaza ze kocha muzyke? A ilu tak na prawde zaglebilo sie w chociaz JEDEN wybrany, ukochany przez siebie gatunek? Bo przynajmniej ja takich znajomych spoza ludzi ktorzy gdzies siedza po forach mam kilku
ja sie zaglebilam na ile moglam/chcialam w early to powiedziales ze to be bo nie znam sie na nowosciach ;D
a NK, fotki, FB itp nie mam juz ale pamietam te "HC for life" a na malej sali w mega to ni chuja - jakos juz nie bylo HC for life.
pozdr :* ide spac

PS co do Guetty to lubie i mam nawet ori plytke xD
PS2 hayer86, z toba nie gadam bo w mega udawales ze mnie nie widzisz xD
Ostatnio zmieniony przez asik 26-10-2010, 00:26, w całości zmieniany 1 raz  

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 26-10-2010, 00:24    #22

tiz napisał/a:
to nie klabing jest na dnie , nie kluby i nie producenci/dj's tylko MY klubowicze

Tutaj też się muszę po części zgodzić widzę to w swoim najbliższym otoczeniu kiedyś niezależnie od imprezy jechało się bawić teraz 99 % znajomych z najbliższej okolicy ma wyjebane na wszystkie imprezy uważa każdą za gównianą itp A zdziwię was bo nie mają 30 lat wręcz są albo rok odemnie starsi albo rok młodsi więc nie mam pytań. Kiedyś gdy jeszcze nie grali na każdej imprezie tego samego w kółko to się wędrowało po imprezach teraz gdy nie ma się wyboru to siedzi się w domu.

tiz 

Informacje
Piwa: 169

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 26-10-2010, 00:41    #23

SchizeQ napisał/a:
tiz, wszyscy sa winni. Chyba nie powiesz mi ze nigdy nie byles na imprezie ze scierwem tylko dlatego ze nie chciales w weekend w domu siedziec

NIE ;) wole zamulić na gg niż słuchać zjebnej muzyki

nie ma we wro takich imprez jak w mega , jeśli chce isc we wro do klubu to muszę iść na minimal albo d'n'b , na inne imprezy nie chodze

nie dziwcie się że jest tak jak jest , młodzi klubowicze wychowywani na mtv itp... ambitna muzyka powoli chowa się do podziemia i tylko MY klubowicze możemy to zmienić , jednak na to się nie zanosi bo każdy woli napisać " to nie moja wina "

w takim razie dlaczego gdy jest impreza z bardziej ambitną muzyką to parkiet świeci pustkami ? gdzie są Ci klubowicze którzy płaczą że clubbing klubowy umiera?

Dlatego właściciel klubu woli zaprosić dja mietka który zagra 5 razy seksi bicz bo przynajmniej przyjdą ludzie

temat rzeka i tak można pisać do usranej śmierci , dlatego ja już swoje napisałem

ave \m/
Ostatnio zmieniony przez tiz 26-10-2010, 00:41, w całości zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 26-10-2010, 11:13    #24

tiz,
tiz napisał/a:
nie ma we wro takich imprez jak w mega
tiz napisał/a:
ylko MY klubowicze możemy to zmienić

nie ma takich imprez wiec klubowicze nie moga byc temu winni bo nigdy ich tam nie bylo, wiec jak to mówią, z pustego i Salomon nie naleje :)

tak czytam swoje posty z wczoraj i literowek najebalem chocbym po pijaku pisal xD wybaczcie zmeczenie :D

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Piwa: 26

Wysłany: 26-10-2010, 11:36    #25

co do klubowiczów polskich to gdzieś wyczytałem/usłyszałem takie słowa (nie pamiętam dokładnie)
że ambitny klubowicz się wozi po ventach a zwykły po klubach/dyskotekach
i tak myślę że można się z tym zgodzić

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 26-10-2010, 11:42    #26

Brumek napisał/a:
czyli ambitny = bogatszy? :)

asik 

Informacje
Piwa: 254

Wysłany: 26-10-2010, 11:47    #27

Brumek napisał/a:
że ambitny klubowicz się wozi po ventach a zwykły po klubach/dyskotekach
bardziej bezsensownej teorii nie slyszalam.
kazdy chetnie by jezdzil na wszystkie mozliwe eventy ale do tego trzeba w miare elastycznych godzin w pracy no i kupe kasy. checi to qrwa kazdy ma przeciez

Podziękowali:hayer86
Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Piwa: 26

Wysłany: 26-10-2010, 12:05    #28

ale jaka muza jest grana na eventach a np spiz pomarancza itp
jest roznica jakby nie bylo

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

Dela 
Hardtrance god

Informacje
Piwa: 25

Wysłany: 26-10-2010, 12:42    #29

Brumek napisał/a:
ale jaka muza jest grana na eventach a np spiz pomarancza itp

ale jest też różnica spiż/pomarańcza (typowe imprezownie), a megaclub/inqbator(kluby)... ;)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 26-10-2010, 13:17    #30

Wina tak czy siak jest również po stronie właścicieli klubów/dyskotek. A głównie po stronie mediów. Prawda jest taka że gdyby w esce ciągle leciał trance minimal i różne inne ambitne klimaty to ludzie by słuchali tego i na takie imprezy przychodzili. A że młodym ludziom wpaja się tak żałosną nutę (oczywiście dla mnie wiec się nie obrażać jak ktoś lubi muzę z eski) To się nie ma co dziwić. Planeta trzyma mimo to dalej poziom ale to jednak nie to samo co kiedyś.

Dlatego powiem tak GRZESIU SOBIK wróć do Planety ;) Wtedy to były czasy.

A w klubach niestety jest jak jest bo teraz kluby otwierają osoby nie mające w ogóle zielonego pojęcia o rynku muzycznym myślące że to szybki sposób na dorobienie się kasy. A managerzy którzy powinni się wydawać bardziej obeznani niestety są podporządkowani właścicielom i wszystko jest o kant dupy za przeproszeniem.

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)