Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 04, 26, amp, dj, megaclub, moh, pavo, the, viper

Przesunity przez: Troi
27-04-2008, 17:13
dj Pavo & The Viper @ MoH Megaclub 26.04.
Autor Wiadomo
Baziu 
HARDSTYLE

Informacje
Doczy: 24 Kwi 2008
Piwa: 0
Skd: Katowice

Wysany: 27-04-2008, 14:24    #561

CLAUDIA_HS napisa/a:
Baziu napisa/a:
Wie ktoś może gdzie ten filmik bedę mógł znaleść? Pozdro ;)

taaaaa... :-P Nie 1-szy raz nagrywali , ale filmu sie nie doczekalismy :-P no ale mozesz miec nadzieje ....heh ;-)

To mam nadzieje, ze tym razem sie doczekamy :D Ludzie sie swietnie bawili wiec milo by bylo go zobaczyc ;)

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 27-04-2008, 14:24    #562

z 3 rocznicy MOH i bodajze z alusion był, może teraz tez sie uda

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Doczy: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Skd: Rotterdam

Wysany: 27-04-2008, 14:26    #563

CLAUDIA_HS napisa/a:

PS- Pozdro dla kolesia ktory jak przypuszczam byl na HS , 1-raz i roooozje***ł mnie tekstem : ,,Ja caly czas myslalem ze Ty jestes Express Viviana'' :O :O:O
Buahahahahaha!!!! :-P :-P

:mrgreen: hahaha rozne przypadki chodza po tym swiecie ;] to on chyba myslal ze Viviana nie jest dj'ka tylko tancerka :-D
----
co do imprezy:
muzycznie - na wielki plus Pavo (nie spodziewalem sie takiego seta po nim) oraz Enigmato
- na zwykły plus ;] Malec, Viper i Roughboyzz
natomiast jak dla mnie na maly minus zagrali Radialsi.. przyzwyczaili mnie poporostu do lepszych setow i lepszego doboru walkow
co do faktu ze nie bylo mondello to tak cholernie to sie tym nie przejalem, ale tak czy tak minus dla 73e ze zrobili taki walek z tym line'upem itp. zamiast napisac wprost ze mondello odpadl z jakis tam powodow i w zamian sa pavo&viper..
na kolejny plus ilosc ludzi ;] bo ani nie bylo pustawo ani zbyt pelno, takze miejsca do skakania bylo w sam raz ;-)
pozdrawiam osoby z forum ktore poznalem - Eightheaven i Disiple i RaaF (sorry jak kogos pominalem)
wogole to jak jechalem pociagiem to mi sie w ciuuuul dluzylo bo stesknilem sie za Waszymi mordkami po tym jednym opuszczonym mohu i chcialem juz jak najszybciej byc pod rula ;]
aaaa i tak podsumowujac na impreza zasluguje jak dla mnie na mocne 4+/6 ;-) dozobaczenia na skydriver&friends ;-)

DENZEL 
Aleleble:p

Informacje
Doczy: 27 Sty 2008
Piwa: 81
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 27-04-2008, 14:29    #564

Impreza jak dla mnie pod względem nuty na plus.DM&EV-bez komentarza...Udało się poznac kilka nowych osób celcie,klaudie hs,angele hs i pare innych osób,ale nie pamietam nicków.Pozdro dla Was i dla całej reszty:-)

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

Wysany: 27-04-2008, 14:50    #565

73E dali nam piekny walek ale ze 73e udalo sie 2 czy tam 3 dni przed impreza zaprosic pavo i vipera to tez osiagniecie ale zawiodlem sie na nich pod wzglede muzycznym miejmy nadzieje ze 73e nie j...e nam walka na EE x2 jak wiedzieli ze nie przyjada juz 3 dni przed impreza to mogli to oglosic ktos np z pomorza przyjedzie specjalnie na mondello na slask a tu w czasie imprezy sie dowiaduje ze nie ma go

Bardziej bysmy to łykli jakby chociaz dali te 4 gramofony i 2 mixery dla nie poznaki wtedy mozna gadac ze nie dolecial ale od poczatku byly 2 gramo i tu juz nie pasowalo cos oby takie cos sie nie powtórzyło

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

Wysany: 27-04-2008, 14:55    #566

Over Freak napisa/a:
Niech ludzie przestaną ich prześladować;) To przestaną je urządzać!

ale jak tu ich nie przesladowac jak but sam ucieka w strone ich glowy to jest ochydne laska sie wydaje to obojetne ale faceci tego nie cierpia tak samo powiedz over czy przeszkadzalo by ci jak bys widzial 2 laski jak robia ta samo bo akurat mi nie

[ Dodano: 2008-04-27, 14:59 ]
no troszke wybieglismy z tematu ale zdazylo to sie na Moh-u to po czesci dobry temat
zalozcie ktos temat o homoseksualnosci zobaczycie co by sie dzialo ja sie za to nie biore bo mnie zbluzgaja wszyscy

DENZEL 
Aleleble:p

Informacje
Doczy: 27 Sty 2008
Piwa: 81
Skd: Mysłowice

Wysany: 27-04-2008, 14:59    #567

Krakoff no teraz pamiętam-hehe!pzdr:D Ide dalej spać...

lukasz 

Informacje
Doczy: 31 Pa 2007
Piwa: 25
Skd: Katowice/Kraków

Wysany: 27-04-2008, 15:10    #568

Ja juz sie wyspalem to moge cos napisac,set Eniego fest mi sie podobal i chcialbym mu podziekowac ze zagral Citizen 1980 :mrgreen: Pavo pozamiatal mi w glowie zwlaszcza pierwsza czesc seta mi sie podobala,o secie Vipera duzo powiedziec nie moge bo malo juz sily mialem ;-) milo bylo poznac pare osob(nie bede wymieniac bo nie chce o nikim zapomniec) aha i specjalne podziekowania dla Froga :mrgreen:

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 27-04-2008, 15:19    #569

DENZEL :) ciebie chyba też poznałem albo mi się zdawało :D heheh na sofach z gorzałką po jogurcie :) Trocha mordek poznałem :D Hsagi jak sie nie myle:P Ciężko z moją pamięcią ale i tak fajnie :P

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 27-04-2008, 15:50    #570

RaaF napisa/a:
Powiem tak wiekszosc ma ale do tomka i 73e o niepojawienie sie mondela w mega
a przeciez on niewiele mial z tym wspolnego
pamietacie ile razy luna do pirki przyjerzdzal
oni uwazaja sie za gwiazdy i mysla ze moga se robic co chca i opinie sami sobie wyrabiaja
i tak wielki + dla organizatorow ze zapewnili nam dobra zabawe przy pavo i viperze
bo bez tego impreza byla by kapowata

Nie było mnie co prawda ale wypowiem sie w tej kwestii. Tak jak mówisz to fakt, Ci się uważają za gwiazdki i robią sobie co chcą. Jednak 73e dało ciała w tym że NIE napisali że Pavi i Viper będą ZAMIAST DM&EV. I podejrzewam że w tym ludzie mają żal do nich.

No ja mimo braku DM&EV i tak żałuje, ale mówi się trudno, a żyje się dalej.

Ostatnio zmieniony przez Troi 01-05-2008, 01:28, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 25879
Odpowiedzi: 706
Odwiedzin z google: 7112
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: