Przesunity przez: Troi 27-04-2008, 17:13 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 27-04-2008, 14:24 | #561
|
| | CLAUDIA_HS napisa/a: | | Baziu napisa/a: | Wie ktoś może gdzie ten filmik bedę mógł znaleść? Pozdro |
taaaaa... :-P Nie 1-szy raz nagrywali , ale filmu sie nie doczekalismy :-P no ale mozesz miec nadzieje ....heh ;-) |
To mam nadzieje, ze tym razem sie doczekamy Ludzie sie swietnie bawili wiec milo by bylo go zobaczyc | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 27-04-2008, 14:24 | #562
|
| | z 3 rocznicy MOH i bodajze z alusion był, może teraz tez sie uda | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 27-04-2008, 14:26 | #563
|
| | CLAUDIA_HS napisa/a: | PS- Pozdro dla kolesia ktory jak przypuszczam byl na HS , 1-raz i roooozje***ł mnie tekstem : ,,Ja caly czas myslalem ze Ty jestes Express Viviana'' :O:O Buahahahahaha!!!! :-P :-P |
:mrgreen: hahaha rozne przypadki chodza po tym swiecie ;] to on chyba myslal ze Viviana nie jest dj'ka tylko tancerka :-D ---- co do imprezy: muzycznie - na wielki plus Pavo (nie spodziewalem sie takiego seta po nim) oraz Enigmato - na zwykły plus ;] Malec, Viper i Roughboyzz natomiast jak dla mnie na maly minus zagrali Radialsi.. przyzwyczaili mnie poporostu do lepszych setow i lepszego doboru walkow co do faktu ze nie bylo mondello to tak cholernie to sie tym nie przejalem, ale tak czy tak minus dla 73e ze zrobili taki walek z tym line'upem itp. zamiast napisac wprost ze mondello odpadl z jakis tam powodow i w zamian sa pavo&viper.. na kolejny plus ilosc ludzi ;] bo ani nie bylo pustawo ani zbyt pelno, takze miejsca do skakania bylo w sam raz ;-) pozdrawiam osoby z forum ktore poznalem - Eightheaven i Disiple i RaaF (sorry jak kogos pominalem) wogole to jak jechalem pociagiem to mi sie w ciuuuul dluzylo bo stesknilem sie za Waszymi mordkami po tym jednym opuszczonym mohu i chcialem juz jak najszybciej byc pod rula ;] aaaa i tak podsumowujac na impreza zasluguje jak dla mnie na mocne 4+/6 ;-) dozobaczenia na skydriver&friends ;-) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Sty 2008 Posty: 499 (0,07/dzie) Piwa: 81 Skd: Mysłowice  | Wysany: 27-04-2008, 14:29 | #564
|
| | Impreza jak dla mnie pod względem nuty na plus.DM&EV-bez komentarza...Udało się poznac kilka nowych osób celcie,klaudie hs,angele hs i pare innych osób,ale nie pamietam nicków.Pozdro dla Was i dla całej reszty:-) | _________________ Jeśli chcesz być kimś najpierw musisz być sobą. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 27-04-2008, 14:50 | #565
|
| 73E dali nam piekny walek ale ze 73e udalo sie 2 czy tam 3 dni przed impreza zaprosic pavo i vipera to tez osiagniecie ale zawiodlem sie na nich pod wzglede muzycznym miejmy nadzieje ze 73e nie j...e nam walka na EE x2 jak wiedzieli ze nie przyjada juz 3 dni przed impreza to mogli to oglosic ktos np z pomorza przyjedzie specjalnie na mondello na slask a tu w czasie imprezy sie dowiaduje ze nie ma go
Bardziej bysmy to łykli jakby chociaz dali te 4 gramofony i 2 mixery dla nie poznaki wtedy mozna gadac ze nie dolecial ale od poczatku byly 2 gramo i tu juz nie pasowalo cos oby takie cos sie nie powtórzyło | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 27-04-2008, 14:55 | #566
|
| | Over Freak napisa/a: | | Niech ludzie przestaną ich prześladować;) To przestaną je urządzać! |
ale jak tu ich nie przesladowac jak but sam ucieka w strone ich glowy to jest ochydne laska sie wydaje to obojetne ale faceci tego nie cierpia tak samo powiedz over czy przeszkadzalo by ci jak bys widzial 2 laski jak robia ta samo bo akurat mi nie
[ Dodano: 2008-04-27, 14:59 ] no troszke wybieglismy z tematu ale zdazylo to sie na Moh-u to po czesci dobry temat zalozcie ktos temat o homoseksualnosci zobaczycie co by sie dzialo ja sie za to nie biore bo mnie zbluzgaja wszyscy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Sty 2008 Posty: 499 (0,07/dzie) Piwa: 81 Skd: Mysłowice  | Wysany: 27-04-2008, 14:59 | #567
|
| | Krakoff no teraz pamiętam-hehe!pzdr:D Ide dalej spać... | _________________ Jeśli chcesz być kimś najpierw musisz być sobą. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Pa 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzie) Piwa: 25 Skd: Katowice/Kraków  | Wysany: 27-04-2008, 15:10 | #568
|
| | Ja juz sie wyspalem to moge cos napisac,set Eniego fest mi sie podobal i chcialbym mu podziekowac ze zagral Citizen 1980 :mrgreen: Pavo pozamiatal mi w glowie zwlaszcza pierwsza czesc seta mi sie podobala,o secie Vipera duzo powiedziec nie moge bo malo juz sily mialem ;-) milo bylo poznac pare osob(nie bede wymieniac bo nie chce o nikim zapomniec) aha i specjalne podziekowania dla Froga :mrgreen: | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 27-04-2008, 15:19 | #569
|
| DENZEL ciebie chyba też poznałem albo mi się zdawało heheh na sofach z gorzałką po jogurcie Trocha mordek poznałem Hsagi jak sie nie myle:P Ciężko z moją pamięcią ale i tak fajnie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 27-04-2008, 15:50 | #570
|
| | RaaF napisa/a: | Powiem tak wiekszosc ma ale do tomka i 73e o niepojawienie sie mondela w mega a przeciez on niewiele mial z tym wspolnego pamietacie ile razy luna do pirki przyjerzdzal oni uwazaja sie za gwiazdy i mysla ze moga se robic co chca i opinie sami sobie wyrabiaja i tak wielki + dla organizatorow ze zapewnili nam dobra zabawe przy pavo i viperze bo bez tego impreza byla by kapowata |
Nie było mnie co prawda ale wypowiem sie w tej kwestii. Tak jak mówisz to fakt, Ci się uważają za gwiazdki i robią sobie co chcą. Jednak 73e dało ciała w tym że NIE napisali że Pavi i Viper będą ZAMIAST DM&EV. I podejrzewam że w tym ludzie mają żal do nich.
No ja mimo braku DM&EV i tak żałuje, ale mówi się trudno, a żyje się dalej. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Troi 01-05-2008, 01:28, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |