Przesunięty przez: Troi 27-04-2008, 17:13 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 27-04-2008, 12:46 | #551
|
| | Ja mam pytanie, jak wypadly premiery 2 nowych kawalkow ? | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 03 Lut 2008 Wiek: 38 Posty: 130 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Lalaland  | Wysłany: 27-04-2008, 13:00 | #552
|
| no podobaĹo mi sie szkoda tylko ze jeszcze nie zdazylam wypoczÄ
c....pozdro dla wszystkich do ktorych podbilam hehe | _________________ FUCK THE SYSTEM
This is what I love and can't stop loving! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzień) Piwa: 2 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 27-04-2008, 13:17 | #553
|
| nawet nie wiem czy jestem w stanie cos napisac bo mi sie az w oczach j***e jak wiadomo byĹ to mĂłj pierwszy MoH i zarazem chyba najlepsza impreza na jakiej byĹam (z reszta chyba sĹychac byĹo po moim gĹosie) :-P tak sie ubawiĹam, Ĺźe huhuu :-D Pavo i Viper tak zagrali, Ĺźe grzechem byĹoby siedziec ;] ehh... juz tylko wyczekuje nastepnej biby :-D umc umc umc :-D aha, w ogole byĹo mi baaardzo miĹo poznac troszku nowych osĂłb, (musicie mi wybaczyc ale nie jestem w stanie Was wymienic, bo nie chciaĹabym pominac kogos)....
| Disiple napisał/a: | HF jestescie ZAJE KOCHAM WAS ;* ;* ;* |
Ja teĹź Was kocham!!!!!! ;-) hehe (a tego posta to ponad godzine kulaĹam bo mi juz z mĂłzgu nic nie zostaĹo) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 27-04-2008, 13:24 | #554
|
| To teraz moze ja co powiem od siebie Malec - Mimo tego ze byl wk....y na 73e ze poj....i Line-Up to wyrazil zlosc w zaj....ym seciku Eni - rowniez pokazal klase pod wzgledem MOCY tez miazga Pavo - Mixik starych kawalkow z nowymi ale........ no wlasnie ale nie zrobilo to na mnie zbyt wiele pozytywu bo juz po mocnym malcu i enim zrobila sie taka Juz Komercha z hardstylowym Basem pavo nadrabial troszke tym ala skreczem Viper - W Miare dobry secik a zwlaszcza moc pozniej HC ogolnie Bylo Ok ale i tak gorzej od dwoch pierwszych Redialsi - Wedlug mnie tez ladny mocny secik jak malec i eni tez zadowolony bylem na koniec imprezy Polska rzadzila w MEGA Teraz co do 73e to byl konkretny walek i jestem wku--y jak i wiekszosc znas tu wiedzieli ze DM I EV nie bedzie i na ostatnia chwile skolowali pavo i vipera ale dm i ev nie zmali z line-up i nie moze byc prawda ze we wloszech byly linie odwolane i nie dolecieli to powiedzicie mi gdzie od paczatku imprezki te 4 GRAMOFONY I 2 MIXERY mozw mondello mialo sobie swoje dowiesc !!!!! zawiodlem sie na 73e za to mysle ze nie urazilem tu nikogo jestem jeszcze porobiony :-P :-) :-) | _________________
 | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 27-04-2008, 13:47 | #555
|
| impreza na bardzo duzy minus
przyjechaĹe dla mondello i vipera. Mondello nie pojawil sie wogole, a set vipera byl zamulajÄ
cy na poczÄ
tku i stwierdziĹem zie niema na co czekac. SpaĹem sobie na loĹźy i zastanawialem sie kiedy zacznie sie hc. Patrze a za consola stoi viper. I tutaj zdziwienie i gorzkie Ĺzy sie polaĹy. Myslalem ze viper bedzie gral hardstyle i wkurwiony poszedlem do domu. Z tego co czytam to jednak byl hardcore.
WyĹapaĹem tylko jeden premierowy kawalek eniego (ten z szybkim tempem ) dosĹownie 5sekund wczesniej zastanawialismy sie z defqonem kiedy poleci ten kawaĹek ;] Bardzo przyjemny dla ucha :d Szkoda Ĺźe nie udaĹo mi sie wyĹapaÄ drugiego premierowego kawaĹka
Disiple, dobrze wiesz Ĺźe tarantino ssie, ale gĹupio ci sie przyznac | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 27-04-2008, 13:55 | #556
|
| | Matius napisał/a: | | aaa i jeszcze dziekujemy wszystkim ktorzy wytrwali do samoego konca i zostawiali ostatnie sily na parkiecie !! | nie, nie, nie to my wam dziekujemy za ta koncowke D oby wiecej was na imprezach!
| Disiple napisał/a: | dla Thao za beforek po rula | Wez mi ani nie godej :f
| ogolnie to muzycznie bawilam sie srednio, wielkie rozczarowanie ze DM&EV nie zagrali poprostu smutek i zal. | +1
| koko123 napisał/a: | | na hc byĹo wiecej niz oczekiwalem, mam nadzieje Ĺźe ktoĹ odpowiedzialny za sprowadzanie dejotĂłw to widziaĹ, Ĺźe byĹo czyste szaleĹstwo:) |
Tomek widzial, ale i tak kazal skonczyc cos kolo 5:30 :f a przeciez ludzi bylo duzo jak grali Roughboyzz
| minol napisał/a: | impreza na bardzo duzy minus
przyjechaĹe dla mondello i vipera. Mondello nie pojawil sie wogole, a set vipera byl zamulajÄ
cy na poczÄ
tku | no ja tak samo czekalem na vipera i dm, a tu dupa :f | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 27-04-2008, 14:08 | #557
|
| Nawet nie wiem od czego zaczaÄ :-P Jak dla mnie impreza na kur***y ,, + '' !!! Na poczatku tez bylam troooszke zawiedziona za nie bedzie DM , ale dzieki Viper'owi pojawil sie usmiech na twarzy :-P Szczegolnie chce podziekowac Mojej Kochanej AnGeli ktora dotrzymywala mi towarzystwa na DJ'ce :-P Wczoraj normalnie bylysmy niezniszczalne mimo ze to 2ga HARD biba pod rzad :-D Dziekuje za duza dawke HC! => ciezko bylo usiasc na dupie :-P Jesli chodzi o PaVo to - SZOK! nie liczylam na tak dobrego seta ;-) MiĹo mi bylo poznac reszte ludzi z HF ktorych nie mialam okazji jeszcze poznac ;-) DefQon => Dzieki za lekcje Hakke i skikanie przy HC ;** Sora -> juz chce zobaczyc ten wywiad !!! <cfaniak> hehe :-P No i oczywiscie dziekuje Tomaszowi ... ;* A teraz mykam do lozeczka bo przez 2dni spalam tylko 3godz Do nastepnego ! :-D
PS- Pozdro dla kolesia ktory jak przypuszczam byl na HS , 1-raz i roooozje***Ĺ mnie tekstem : ,,Ja caly czas myslalem ze Ty jestes Express Viviana'' :O:O Buahahahahaha!!!! :-P :-P | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
RaaF Ĺźelazna wÄ
troba :D

Informacje Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 68 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: MikoĹĂłw  | Wysłany: 27-04-2008, 14:13 | #558
|
| | dobry tekst normalnie lol | _________________ Jak siÄ bawiÄ to siÄ bawiÄ, Drzwi wyje...Ä okna wstawiÄ
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-04-2008, 14:14 | #559
|
| Dla mnie impeza na +100 Miazfa do potÄgi Ĺwietnie grali. Od poczÄ
tku aĹź do koĹca. Nie miaĹem okazji Was poznaÄ, ale widziaĹem jak siÄ bawicie MoĹźe nastÄpnym razem siÄ poznamy Pozdrooooo !!! OGIEĹ !
PS: ByĹ taki motyw, Ĺźe koleĹ chodziĹ z kamerÄ
i nagrywaĹ jak siÄ ludzie bawiÄ
. Wie ktoĹ moĹźe gdzie ten filmik bedÄ mĂłgĹ znaleĹÄ? Pozdro | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi ĹwiateĹko w tunelu, realista widzi pociÄ
g, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 27-04-2008, 14:21 | #560
|
| | Baziu napisał/a: | Wie ktoĹ moĹźe gdzie ten filmik bedÄ mĂłgĹ znaleĹÄ? Pozdro |
taaaaa... :-P Nie 1-szy raz nagrywali , ale filmu sie nie doczekalismy :-P no ale mozesz miec nadzieje ....heh ;-) | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
| |