Przesunięty przez: Troi 27-04-2008, 17:13 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-04-2008, 15:55 | #571
|
| | Daron37 napisał/a: | | RaaF napisał/a: | Powiem tak wiekszosc ma ale do tomka i 73e o niepojawienie sie mondela w mega a przeciez on niewiele mial z tym wspolnego pamietacie ile razy luna do pirki przyjerzdzal oni uwazaja sie za gwiazdy i mysla ze moga se robic co chca i opinie sami sobie wyrabiaja i tak wielki + dla organizatorow ze zapewnili nam dobra zabawe przy pavo i viperze bo bez tego impreza byla by kapowata |
Nie byĹo mnie co prawda ale wypowiem sie w tej kwestii. Tak jak mĂłwisz to fakt, Ci siÄ uwaĹźajÄ
za gwiazdki i robiÄ
sobie co chcÄ
. Jednak 73e daĹo ciaĹa w tym Ĺźe NIE napisali Ĺźe Pavi i Viper bÄdÄ
ZAMIAST DM&EV. I podejrzewam Ĺźe w tym ludzie majÄ
Ĺźal do nich.
No ja mimo braku DM&EV i tak ĹźaĹuje, ale mĂłwi siÄ trudno, a Ĺźyje siÄ dalej. |
ja to widze tak, ze nie bylo 100% pewnosci ze DM&EV zagraja, dlatego sciagneli Pavo i Vipera, moze dopiero podczas imprezy sie okazalo ze ich nie bedzie, albo nie chcieli robic zamieszania dzien przed... to na pewno nie jest wina organizatorĂłw! wiadomo, ze nikt by tak nagle Mondello nie wykopal... to zalezy tylko i wylacznie od gwiazd. szkoda, ze nie znamy powodu... | _________________
 | |
| |
 | |
|
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 27-04-2008, 16:04 | #572
|
| | zaczekajmy na informacje od haj_t'iego i wszystko sie wyjasni ;] | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 27-04-2008, 16:06 | #573
|
| Mondello & Viviana jednym sĹowem pokazali jaki majÄ
szacunek do NAS czyli polskich fanĂłw.. Tak sie nie robi wq dniu imprezy, bo siÄ traci w oczach ludzi Mogli chociaĹź powiadomiÄ wczesniej Ĺźe nie zamierzajÄ
przyjechaÄ.. a nie takie waĹki robiÄ.. No ale cóş impreza siÄ odbyĹa mimo wszystko dzieki organizatorom. Gdyby nie ten incydent impreza naleĹźaĹaby do jak bardziej udanych,, a tak byĹo tylko fajnie Bo WY HF tam byliĹcie :-D wielkie dziÄki za miĹy klimacik :-D i super atmosferke byĹo naprawde gorÄ
co momentami :mrgreen: Jeszcze raz wszystkiego naj dla SolenizantĂłw :-P kamikazze rlz
p.s a nogi to mnie tak bolÄ
Ĺźe to jest poezja :-) | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 27-04-2008, 16:08 | #574
|
| impreze zaliczam do udanych :mrgreen: :mrgreen: fanie bylo znowu was wszystkich zobaczyc :mrgreen: poznalem kilka nowych osob, nie bede wymienial po pewnie pomyle nicki :mrgreen: co do solenizantow to godnie uczcili swoje urodzinki- Double KO hahahaha a mowilem Lew ze kamikaze przez slomke to nie najlepszy pomysl :mrgreen: :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 27-04-2008, 16:09 | #575
|
| no to teraz kolej na mnie... uwazam, ze moh wypadl zajebiscie i to pomimo nieobecnosci gwiazd z "biletu".
co do gry dj:
pavo, viper - chociaz nie do konca moje klimaty, to podobalo mi sie, grali ciekawie i ani troche nie nudzilem sie przy ich secie - bylo solidne "jebniecie" ;-)
eni - zagral klasycznie w swoim stylu, nowy kawalek z driverem calkiem niezly
radialsi - po prostu jak zwykle zajebiscie, moj ulubiony styl
roughboyz - bardzo fajnie, im blizej konca tym ciekawiej ale ten fts byl raczej niewskazany, bo z tego co zaobserwowalem na balkonie to kazdemu sie mina skrzywila slyszac to :-D remix impressive w klubie prezentuje sie b ladnie
jesli chodzi o ekipe hf to "praca dyplomowa zdana" :-P before super, impreza super, afterek tez super, thx 4 all i special thx for sora (wiesz za co:D ) | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-04-2008, 16:10 | #576
|
| | miniol napisał/a: | | zaczekajmy na informacje od haj_t'iego i wszystko sie wyjasni ;] |
masz racje, (tarantino moze wszystko, nawet ssac i tak go kocham )
jak sie dowiem czemu Mondello nie przyjechal i nie bedzie to powazny i konkretny powod to zbieram podpisy do privmail, cos mu napisze(my) , Ĺźal. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-04-2008, 16:18 | #577
|
| Ludzie juz wczesniej wiedzieli, ze nie bedzie Mondello. Tzn ludzie... Barmani np wiedzieli. Jak przyszedlem do Mega (lekko po 20-00) to od razu sie dowiedziaĹem, ze go nie bedzie. Ktos tam wyzej napisal, ze pewnie nie informowali o tym wczesniej bo nie chcieli zamieszania. Ale tak czy siak byĹo elegancko | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi ĹwiateĹko w tunelu, realista widzi pociÄ
g, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 27-04-2008, 16:22 | #578
|
| ..nie informowali bo wiedzieli Ĺźe spora czÄsc osob by wogole nie przyszĹa do Mega Niektore osoby przyjeĹźdzaĹy z daleka spacjalnie by zobaczyÄ Mondello na zywo a tu wielka ku.pa Szkoda mi ich trochÄ..
Co to petycji to popieram :-) powinnismy miec zwrĂłconÄ
czesc kasy za bilety :-D albo darmo wejscie na kolejnego MoHa :-D tzw rekopensata | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Lut 2008 Wiek: 38 Posty: 130 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Lalaland  | Wysłany: 27-04-2008, 16:23 | #579
|
| | Baziu napisał/a: | Ale tak czy siak byĹo elegancko |
tez tak myĹle | _________________ FUCK THE SYSTEM
This is what I love and can't stop loving! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-04-2008, 16:25 | #580
|
| | motyleeek napisał/a: | | Co to petycji to popieram powinnismy miec zwrĂłconÄ
czesc kasy za bilety albo darmo wejscie na kolejnego MoHa tzw rekopensata |
Taaa to mi sie podoba Druga opcja lepsza Moj podpis rĂłwnieĹź macie | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi ĹwiateĹko w tunelu, realista widzi pociÄ
g, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
| |