Przesunięty przez: Thao 14-06-2009, 05:29 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 17-06-2009, 14:19 | #101
|
| no relacja elegancja opisane wszystko tka jak lubie dokladnie no i widze ze jednak D! zasluzenie ma miejsce w najlepszych eventach ogolnie w NL bo jak widac wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i pogoda dopisala a to tez wazne:) i te WC i wszystko super no muzycznie mamy inny gust troche wiec heh ale podejrzewam ze tutaj kazdy znajdzie cos dla siebie bo tyle namiotow ze ho ho
Frog, a w barach standard tylko piwko i energetyki jakies? czy cos innego jeszcze? piwko dobre wogole?
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 17-06-2009, 14:23 | #102
|
| Ja wysĹuchaĹam wczoraj krĂłtkiej relacji kumpla ktory byĹ z Paulem na Defqon.1 i ehhh piÄknie musieli sie bawiÄ! Najwieksze wraĹźenie robiĹ ten smok hehe. | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzień) Piwa: 217 Skąd: Ruda Ĺlonsko  | Wysłany: 17-06-2009, 14:45 | #103
|
| i to jest relacja kurde za rok musza tam jechaÄ bo po przeczytaniu tyj relacji to aĹź gorÄ
co siÄ robi | _________________
 | |
| |
 | |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Dołączyła: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzień) Piwa: 195 Skąd: z kÄ
towni :]  | Wysłany: 17-06-2009, 18:30 | #104
|
| A w damskich nawet lusterka zawieszali zeby dziewczyny mogly sie przejzec
Orgaznizacja luz:D bez kitowca:D czytajÄ
c tÄ
relacje czuĹam siÄ jak na imprezie ehhehe ) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 17-06-2009, 21:21 | #105
|
| Po tak dokladnej relacji Frogusia, jo napisze malutko NAJLEPSZA IMPREZA W ZYCIU !!! ByĹo cudnie, swietnie, pieknie itd.itp. po prostu nie da siÄ tego slowami opisac ! wystroj scen zrobil na mnie niesamowite wrazenie ! Organizacja - rewelacyjna, nio moĹźe ino jeden maly minusik przy wyjsciu, bo musieliĹmy troszku czekac, az nas wypuszcza nio ale to bylo po to zrobione aby te cale "bydlo" nie rzucilo siÄ na pociÄ
gi ino spokojnie, bezpiecznie syscy weszli do tych pociÄ
gĂłw i wrocili do domciu bÄ
dĹş hotelu tak jak napisala moja Zabcia pelno byĹo miejsc gdzie moĹźna byĹo sobie usiÄ
ĹÄ odpoczÄ
Ä - jak to zobaczyĹam to az siÄ zdziwiĹam, ze jest tego tak duzo cio do sklepiku z pamiÄ
tkami nio to myĹlaĹam, ze bÄdzie wiecej fanych ciuszkow ale to znow nie umiaĹabym siÄ zdecydowac cio wybrac a prawie syskie gadzety HC byĹy te cio juĹź mam Ludzie - bardzio mili i sympatyczni, tylko szkoda, ze moja znajomoĹÄ angielskiego jest praktycznie zerowa, bo nie umialam zbytnio porozumiec siÄ z nimi hehe. A nio i fajnie, ze byĹy te lusterka obok toj tojow, nawet ochorona, ktĂłra tam stala zniĹźaĹa mi te lusterko bo dla mnie byĹo za wysoko zawieszone heh Nio i tera czas na muzyczke syskie HC sety na kerych bylam ,czyli Mag Dog & Anime, Evil Activities, Tha Playah, Nosferatu, polowa setu Endymion'a i klika nutek DJ Inydung'a, po prostu PRZEPIEKNE !! a set Promo i Day-mar to juĹź w ogole miazga ! YEA !! HS tyz byĹ fajowski, tzn. jo bylam ino na seciku Isaac'a - trza byĹo zaczac od spokojnego HS potem na 15min na Noisecontrollers, Brennan Heart, Davide Sonar nio i na koncu na jakies pol h na Headhunterz. Lasery, fajerwerki i petardy na koncu daly rade ! naprawde super to wyglÄ
daĹo ! w ogole to jakos sobie nie wyobraĹźaĹam imprezy w dzien, ale jednak siÄ przekonaĹam, ze jest o wiele lepiej niĹź na takim evencie indoor. Plaza, slonce, woda ten klimat - EKSTRA ! Jakbym miala wybierac jedna impreze w roku to na pewno byĹby to DEFQON 1 ! KaĹźdy musi przezyc ta impreze, bo WARTO ! A cio do miejscowoĹci Almere to jest tam slicznie, czysto, spokojnie i w ogole git heh
| netya napisał/a: | a w barach standard tylko piwko i energetyki jakies? czy cos innego jeszcze? piwko dobre wogole?
|
heineken byl - dobry a i byly drinki ale nie wiemy jakie bo nie pilismy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzień) Piwa: 119 Skąd: KÄdzierzyn-KoĹşle  | Wysłany: 17-06-2009, 22:28 | #106
|
| | Jak wszyscy to ja teĹź bo rĂłwnieĹź muszÄ przyznaÄ Ĺźe Frog napisaĹ niezĹÄ
relacjÄ (aleĹź siÄ rozpisaĹ). | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 83 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 17-06-2009, 22:51 | #107
|
| Frogu ja ĹźaĹujÄ Ĺźe mnie nie byĹo a jeszcze taka recka szczegĂłĹowa defqon + waĹki z saifamu <olaboga> ! Ĺoooo ciuuu przez pomyĹke byĹo ustawione automatik logowanie brata
TO BOGIEL pisoĹ ; ) | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez SpydA 17-06-2009, 22:52, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 17-06-2009, 23:25 | #108
|
| @netya w barach standartowo to co na kazdym chyba evencie. Pivo, woda, cola, soczki i drinki ale wiadomo te ostatnie to drozsze. Mnie glownie interesowalo tylko PIVO PIVO PIVO WODA PIVO COLA PIVO COLA...... taka mniej wiecej kolejnosc heh Do tego osobne stoiska z jedzonkiem i to kilka rodzaj stoisk. Ale ze jakos nie bylem glodny to nie interesowalem sie tym bardziej. Dopiero na koniec imprezy sobie takie ala spagetti wzielismy podziubac cos cieplego... Jeden butik z gadzetami Q-dancu, jeden osoby kolo sceny BLACK z Corowymi gadzetami i jeszcze kilka stoisk rozsianych z innymi pierdolami, okularami, plytami i innymi. No masa tego syskiego... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 18-06-2009, 14:22 | #109
|
| | Frog napisał/a: | | @netya w barach standartowo to co na kazdym chyba evencie. Pivo, woda, cola, soczki i drinki ale wiadomo te ostatnie to drozsze. |
no niby tak ale glownie na eventach jest piwo i napoje a drinki rzadziej jesli wogole albo jakies minimalne;p dlatego zapytalam bo na AoH to bylo tyle alkoholu do wyboru ze OMG no ale to nie bylo na hali tylko w tkaim klubie czy kij wie co to pewnie dlateog.ale z ciekawosci sie dowiedziec chcialam:D
rozniste jedzenie mowisz ? ooo to + bo w sumie mnie czasem ochota nachodzi by zjesc niekoniecznie zapiekanke czy hamburgera bo takie jedzenie jem rzadko jesli nijest z maca;p
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Paź 2007 Posty: 2 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 19-06-2009, 17:35 | #110
|
| Frogu - zmiazdzyles mnie tymi filmikami | _________________ I Live For Hardstyle ! ! ! | |
| |
 | |
| |