Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 06, 09, 13, defqon, nl

Przesunięty przez: Thao
14-06-2009, 05:29
Defqon.1 NL 13.06.09
Autor Wiadomość
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-06-2009, 14:19    #101

no relacja elegancja :) opisane wszystko tka jak lubie dokladnie no i widze ze jednak D! zasluzenie ma miejsce w najlepszych eventach ogolnie w NL bo jak widac wszystko bylo dopiete na ostatni guzik :D i pogoda dopisala a to tez wazne:)
i te WC i wszystko super :) no muzycznie mamy inny gust troche wiec heh ;p ale podejrzewam ze tutaj kazdy znajdzie cos dla siebie bo tyle namiotow ze ho ho :)

Frog, a w barach standard tylko piwko i energetyki jakies? czy cos innego jeszcze? piwko dobre wogole?

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 17-06-2009, 14:23    #102

Ja wysłuchałam wczoraj krótkiej relacji kumpla ktory był z Paulem na Defqon.1 i ehhh :) pięknie musieli sie bawić! Najwieksze wrażenie robił ten smok hehe.

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Esio 

Informacje
Piwa: 217

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 17-06-2009, 14:45    #103

i to jest relacja xD kurde za rok musza tam jechać xD bo po przeczytaniu tyj relacji to aż gorąco się robi

ZIUTA 
Nicht therapierbar!

Informacje
Piwa: 195

Wysłany: 17-06-2009, 18:30    #104

A w damskich nawet lusterka zawieszali zeby dziewczyny mogly sie przejzec ;)

Orgaznizacja luz:D bez kitowca:D
czytając tą relacje czułam się jak na imprezie ehhehe :) )

Malutka 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 17-06-2009, 21:21    #105

Po tak dokladnej relacji Frogusia, jo napisze malutko ;D
NAJLEPSZA IMPREZA W ZYCIU !!! Było cudnie, swietnie, pieknie itd.itp. ;D po prostu nie da się tego slowami opisac ! wystroj scen zrobil na mnie niesamowite wrazenie ! Organizacja - rewelacyjna, nio może ino jeden maly minusik przy wyjsciu, bo musieliśmy troszku czekac, az nas wypuszcza nio ale to bylo po to zrobione aby te cale "bydlo" ;D nie rzucilo się na pociągi ino spokojnie, bezpiecznie syscy weszli do tych pociągów i wrocili do domciu bądź hotelu :) tak jak napisala moja Zabcia pelno było miejsc gdzie można było sobie usiąść odpocząć - jak to zobaczyłam to az się zdziwiłam, ze jest tego tak duzo :) cio do sklepiku z pamiątkami nio to myślałam, ze będzie wiecej fanych ciuszkow ;P ale to znow nie umiałabym się zdecydowac cio wybrac ;D a prawie syskie gadzety HC były te cio już mam :( ;D Ludzie - bardzio mili i sympatyczni, tylko szkoda, ze moja znajomość angielskiego jest praktycznie zerowa, bo nie umialam zbytnio porozumiec się z nimi hehe. A nio i fajnie, ze były te lusterka obok toj tojow, nawet ochorona, która tam stala zniżała mi te lusterko bo dla mnie było za wysoko zawieszone heh :) Nio i tera czas na muzyczke ;D syskie HC sety na kerych bylam ,czyli Mag Dog & Anime, Evil Activities, Tha Playah, Nosferatu, polowa setu Endymion'a i klika nutek DJ Inydung'a, po prostu PRZEPIEKNE !! a set Promo i Day-mar to już w ogole miazga ! YEA !! :D HS tyz był fajowski, tzn. jo bylam ino na seciku Isaac'a - trza było zaczac od spokojnego HS ;D potem na 15min na Noisecontrollers, Brennan Heart, Davide Sonar nio i na koncu na jakies pol h na Headhunterz. Lasery, fajerwerki i petardy na koncu daly rade ! naprawde super to wyglądało ! w ogole to jakos sobie nie wyobrażałam imprezy w dzien, ale jednak się przekonałam, ze jest o wiele lepiej niż na takim evencie indoor. Plaza, slonce, woda ten klimat - EKSTRA ! Jakbym miala wybierac jedna impreze w roku to na pewno byłby to DEFQON 1 ! Każdy musi przezyc ta impreze, bo WARTO !
A cio do miejscowości Almere to jest tam slicznie, czysto, spokojnie i w ogole git heh ;)

netya napisał/a:
a w barach standard tylko piwko i energetyki jakies? czy cos innego jeszcze? piwko dobre wogole?

heineken byl - dobry :) a i byly drinki ale nie wiemy jakie bo nie pilismy

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Piwa: 119

Wysłany: 17-06-2009, 22:28    #106

Jak wszyscy to ja też bo również muszę przyznać że Frog napisał niezłą relację (ależ się rozpisał).

SpydA 
Hs !

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 17-06-2009, 22:51    #107

Frogu ja żałuję że mnie nie było a jeszcze taka recka _O_ szczegółowa ;) defqon + wałki z saifamu <olaboga> :D !
łoooo ciuuu przez pomyłke było ustawione automatik logowanie brata :O

TO BOGIEL pisoł ^^ ; )

Ostatnio zmieniony przez SpydA 17-06-2009, 22:52, w całości zmieniany 1 raz  

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 17-06-2009, 23:25    #108

@netya w barach standartowo to co na kazdym chyba evencie. Pivo, woda, cola, soczki i drinki ale wiadomo te ostatnie to drozsze. Mnie glownie interesowalo tylko PIVO PIVO PIVO WODA PIVO COLA PIVO COLA...... taka mniej wiecej kolejnosc heh ;) Do tego osobne stoiska z jedzonkiem i to kilka rodzaj stoisk. Ale ze jakos nie bylem glodny to nie interesowalem sie tym bardziej. Dopiero na koniec imprezy sobie takie ala spagetti wzielismy podziubac cos cieplego... Jeden butik z gadzetami Q-dancu, jeden osoby kolo sceny BLACK z Corowymi gadzetami i jeszcze kilka stoisk rozsianych z innymi pierdolami, okularami, plytami i innymi. No masa tego syskiego...

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-06-2009, 14:22    #109

Frog napisał/a:
@netya w barach standartowo to co na kazdym chyba evencie. Pivo, woda, cola, soczki i drinki ale wiadomo te ostatnie to drozsze.

no niby tak ale glownie na eventach jest piwo i napoje a drinki rzadziej jesli wogole albo jakies minimalne;p dlatego zapytalam ;p bo na AoH to bylo tyle alkoholu do wyboru ze OMG xD no ale to nie bylo na hali tylko w tkaim klubie czy kij wie co to pewnie dlateog.ale z ciekawosci sie dowiedziec chcialam:D

rozniste jedzenie mowisz ? ooo to + bo w sumie mnie czasem ochota nachodzi by zjesc niekoniecznie zapiekanke czy hamburgera bo takie jedzenie jem rzadko jesli nijest z maca;p

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Lewy 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 19-06-2009, 17:35    #110

Frogu - zmiazdzyles mnie tymi filmikami :sweet:

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)