Przesuniêty przez: Thao 14-06-2009, 05:29 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: HardstyleLand  | Wys³any: 17-04-2009, 14:04 | #21
|
| Ok pewnie napiszÄ… :P
a co do LU dawno takiego godnego nie widziałem jeśli chodzi o wszystkie sceny !
a hymn zrobiony pod klimat imprezy nice ! | _________________

| |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 17-04-2009, 14:12 | #22
|
| mi sie line-up`a niechce komentowac bo niemam czasu a i tak co nienapisze t bedzie pojazd. napisze tylko ze srednio mi pasuje:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: HardstyleLand  | Wys³any: 17-04-2009, 14:15 | #23
|
| Netya Napisz mi tutaj wg Ciebie dobry LU | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: HardstyleLand  | Wys³any: 17-04-2009, 14:25 | #25
|
| The Horrorist Live | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 17-04-2009, 14:36 | #27
|
| Napewno bym coś wybrał ze sceny HC , HT i Industrial
Hymnu komentować nie będe... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 17-04-2009, 15:38 | #28
|
| | lukasz napisa³/a: | Line-up: Main (Red) Headhunterz - no ten to juz poraz N-ty ale ze lubie jego nutencje to GIT Fausto - FAIL Isaac - Zajefajnie bo dawno go nie sluchalem Technoboy - That`s My Man ! Piknie Wildstylez - to samo co HHz. GITEz ! D-Block & S-te-Fan - No znow PIEKNIE ! Alpha Twins - nie no poprostu bede sie powtarzal teraz ciagle PIEKNIE ! The Prophet feet. Rocks - PIEKNIE !! Noisecontrollers - PIEEEEKNIE ! Donkey Rollers - PIEKNIE !! Kamui - Kamyka nie znam ale przy takiej ilosci juz wypasow to moze byc FAIL... Hosted by MC Ruffian
Hardtrance (Orange) Ali Wilson Louk Mark Sherry Audiowarp FJ Project Artento Divini CALY ORANGE dla mnie FAIL ! Joop Lisa Lashes Randy Katana Charly Hosted by MC Chukcy
Oldstyle + Early Rave (Grey) Yves de Ruyter vs. Franky Jones ‘Bonzai Classics’ Charly Lownoise & Mental Theo - Ten duecik raz w hiszpani mialem okazje. Bylo NICE. Sequence & Dminous - NIEZNAJU Panic & Buzz Fuzz - NA NICH CHCIALBYM ZERKNAC Digital Boy - NIEZNAJU The Viper - DOBRY ALE MOGE SE DAROWAC The Horrorist (Live) - TO BEDZIE CIEKAWE ! Manu Le Malin NIEZNAJU Gizmo FAIL Stanton NIEZNAJU Hosted by MC Alee
Hardstyle (Blue) Zatox GIT GRANIE Coone FAIL The Pitcher TEGO MOE SE DAROWAC Brennan Heart (pst. new album) MNIAMIIIIII !!!! Ivan Carsten ft. Stephanie NIEZNAJU Dana BEDZIE MILO Tatanka NO ! NA NIEGO LICZYLEM ZE BEDZIE ! DAWNO NIE SLYSZANY ! A-Lusion meets Scope DJ - PIKNIE SCOPE DJ !!! TO BEDZIE SET ! Frontliner TUDUUUUUUUUUUU ! ;> Davide Sonar NO W KONCU ZLAPALEM DAVIDA SONARA ! TEGO NIE MOGE OMINAC ! Hosted by MC DV8
Techno (Green) Mr. B Jan Liefhebber Peaky Pounder Killswitch and Reset Evan Forest Surgeon Amok CALY GREEN FAIL ! NO MOZE NA LUNE NA CHWILE. ale ze on tutaj !? Rude Awakening Mario Ranieri Luna Ido Ophir Hosted by MC Dart
Industrial (Silver) The Destroyer (Live) The DJ Producer The Teknoist (Live) Matt Green (Live) Traffik Mez KUWA TU BEDZIE OSTRO CHYBA !! POSTARAM SIE ZERKNAC NA unexista, hellfisha i dj producera The Outside Agency Unexist Hellfish Death Machine Hosted by MC Justice
Upcoming Hardstyles (Purple) Beat Providers Psyko Punkz The Mindplayer Atmosfears D’Stylerz Digital Punk HMM UPCOMING HARDSTYLES TU MOZE BYC CIEKAWIE ALE TYLKO JESLI GDZIE INDZIEJ NIC NIE BEDZIE TO ZERKNE Profyler Dailudia B-Front Ran-D Hosted by MC Jeff
Hardcore (Black) Noize Suppressor TYCH JUZ MIALEM ALE WIADOMO DOBZI TAKZE GIT ! Nosferatu NO TEGO Z PRZYJEMNOSCIA SIE POSLUCHA ';> Consumer & Counterfeit NIEZNAJU Evil Activities PODONIE JAK NOISI.... Day-Mar PODOBNIE JAK NOSFERATU ! ;> Endymion GOOOD !!! Promo POWINNO BYC GOOD ! DJ Inyoung NIEZNAJU Mad Dog & Anime JEAAA LAST MOTHERFUCKER !! ;> Tha Playah STILLLLL NO. 1111111111111 !! PIKNIE ! Weapon X CZY JA WIEM Hosted by MC RB Djan
Belgian Beats / Frenchtek (Brown) Qatja S Mystery Ladyboy Sjoekde & Jones The Playboyz & Guarana PODOBNIE JAK ORANGE CALY BROWN FAIL !!!! Ruthless Ronald V Demoniak Instigator Hosted by MC Villain |
Sumujac przy takiej ilosci DJsow nie moze byc ZLE !!! HS dla mnie zajebiscie trafieni DJe prawie wszyscy a z HC tez sporo gwiazd ktorych jeszcze nie slyszalem takze WYPASSSS !!! Juz wiem ze i tak pewnie ciezko bedzie obskoczyc tych wybranych !! Ale bedzie GODNISCIE ! ;> | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Wola Filipowska  | Wys³any: 17-04-2009, 22:50 | #29
|
| scena Blue i Black dla mnie MEGA GODNIE ! poklony dla sceny blue ;] i popieram SchizeQ to ma byc HS ? i to jeszcze jako Hymn ? no prosze bez jaj ;/ ŻAL... mega crapowate | _________________
 | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | |
| |
 | |
| |