1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Regain, poczytaj i zobaczysz, że po pierwsze jest ściągnięte tylko kilka akordów a po drugie, nie od zdechłej myszy tylko od innej nutki, która była wydana w 2008 roku z tego co wiem to do kilku akordów to się chyba praw autorskich nie ma , obstawiam że jest więcej nutek z takimi akordami
Dedmałs ogólnie niepoważnie podszedł do samego gatunku jakim jest hardstyle. Pokazał to na livestreamie, myślał że ktoś zajebie mu akordy i w godzine robi na nich kase... prawda taka że wildstylez tak czy siak włożył prace w ten utwór a hardstyle prostym gatunkiem nie jest. Chyba że komuś sie wydaje że jest pro elo producentem bo ma prawdopodobnie droższe studio niż ja dom hehe, a i tak hs kicku nie wykręcił.
Niech chłop zostanie przy swoim gatunku, tam sobie daje rade, bo jego sława też z nikąd się nie wzięła, tylko troche go przerosła
Prawda jest taka, że hardstyle jest gatunkiem bardziej skomplikowanym niż te jego housowe pierdołki no ale jak on ma we łbie takie przekonanie jak ludzie hejtujący HS czyli że HS niby to sama łupanka itp no to potem się kompromituje bo tak na prawdę nic nie wie o tym gatunku
A mnie najbardziej w tym wszystkim zażenowała scena hardstyle. Deadmou5 walczył o swoje, pokazał jaja kolejny raz pokazując "fuck yourself" komuś kto uważa się za nie wiadomo kogo. Ale wejdźcie sobie na fora i na facebookowe grupy hardstyle jak niektórzy zareagowali. To jest jebane fanbojstwo i przeraża mnie to że to są potencjalni imprzowicze hs. "who the fuck is deadmou5"? co oni kurwa w jaskini żyją i tylko tunelowo widzą swojego bożka wilda? Prawda jest taka, że scena hardstyle to jeden wielki rip-off ale mło kto ma odwagę powiedzieć "mnie to zajebano, to jest moje". http://harderstate.com/ge...read-t1474.html 31 stron rip-offów melodii mówi samo za siebie.
w sumie sram na ten temat ale jak widzę komentarze co po niektórych to mnie krew zalewa czy w HS-ie ważny jest tylko kick bo chyba coś mnie ominęło ,może ja stary już jestem ale dla mnie w danym tracku chyba zawsze chodziło o całokształt ale skoro tak wam na tym kick-u zależy to tu macie track idealny dla was Link
_________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S
Ostatnio zmieniony przez sycoman 23-02-2014, 09:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
no jakby w całym tracku było słychać podobieństwo to rozumiem, wtedy jest remix. a jak dosłownie urywek jest tylko, który nie ma wpływu na całokształt , to po co to nazywać remixem, jak większość roboty się samemu włożyło ? Teraz modne są hejty na Wilda, HHZ itp , rozumiem. Jeśli chodzi o Deadmau5, każdy słuchacz muzyki elektronicznej powinien go kojarzyć, chyba że chce pokazać jakim jest "wielkim fanem HSu" , a takich dużo jest. Zamykac się w jednym podgatunku jest bezsensowne i nie czyni nikogo "fajniejszym". A zdechła mysz niech nauczy się trochę szacunku dla innych producentów, nie tylko on istnieje na scenie i nie tylko progressive house się liczy i jest "trudny" do tworzenia. Pokazał nie raz że tylko o swojej dupie myśli a inni producenci dla niego są nikim.
dear hardstyle, i dont know what your problem is (actually i do tho) ... but... you do know that if annoyed by anything, im annoyed that my track got pretty much ripped off. im not mad at EVVERY hardstyle artist, like afrojack or sweedish house mafia... im just angry that my musics was stolen cheer up kids. dont be mad. honestly, i dont care what genre youre into... i dont. i just dont think ripping off someone elses shit and selling is is such an amazing idea. anyway... carry on.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3955 Odpowiedzi: 57 Odwiedzin z google: 352