| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 14-04-2014, 13:53 | #81
|
| | Debilizm w porównaniu z idiotyzmem i imbecylizmem jest najlżejszą formą niedorozwoju tego przypadku. | _________________
| |
| |
Podziêkowali: | spoxxxx |
|
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 27-05-2014, 07:41 | #82
|
| 1.Po tym jak nagrałeś utwór Insane,to premiera tego utworu nastąpiła w twoim secie w Heart For Hardstyle.Jak Myślisz czy ma szansę osiągnąć sukces po Grin Reaper i czy stanie się hitem 2014 roku. 2.Jak się czujesz,kiedy zobaczyłeś,że ty zagrasz na Decibel 2014 i na jakich scenach byś poszedł posłuchać,potańczyć itp. | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 27-05-2014, 14:34 | #83
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | 1.Po tym jak nagraÅ‚eÅ› utwór Insane,to premiera tego utworu nastÄ…piÅ‚a w twoim secie w Heart For Hardstyle.Jak MyÅ›lisz czy ma szansÄ™ osiÄ…gnąć sukces po Grin Reaper i czy stanie siÄ™ hitem 2014 roku. |
Dla mnie Grim Reaper jako takiego wielkiego sukcesu nie osiągnął ale nie da się ukryć - Insane spotkało się jak dotychczas z chyba największą chęcią posiadania tego utworu przez największą liczbę wszelkich DJów przed release więc to dość dobry znak
| Tunehunterz napisa³/a: | | 2.Jak siÄ™ czujesz,kiedy zobaczyÅ‚eÅ›,że ty zagrasz na Decibel 2014 i na jakich scenach byÅ› poszedÅ‚ posÅ‚uchać,potaÅ„czyć itp. |
No wiesz, przed samym faktem zagrania tam byÅ‚o wiele problemów i wiele pertraktacji dotyczÄ…cych tego czy w ogóle dam radÄ™ tam zagrać. W ten sam dzieÅ„ jest Electrocity, na którym też gram i trzeba byÅ‚o jakoÅ› pogodzić bilety samolotowe z czasem grania na Decibelu, biletami powrotnymi i czasem, w którym zagram na EC. Ale wszystko siÄ™ udaÅ‚o wiÄ™c jest git. No wiadomo, podjarka jest, w koÅ„cu to impreza, na której nigdy bym nie przypuszczaÅ‚ grać A sceny, na których na bank bym zagoÅ›ciÅ‚ to Loudness, Darkness4life, Drop the Bass (przede wszystkim i obowiÄ…zkowo ) no i to tyle | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 27-05-2014, 14:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 15-09-2014, 10:14 | #84
|
| 1.Jaka była przyczyna powstania Aliasu Polish Raw Showcase? 2.Jakie nowe utwory zaprzentowaliście (Oprócz tych,które są na topie) w Q-Base. 3.Na jakich scenach i setach byliście przed i po zagraniu 13 września. 4.Kiedy można spodziewać się pierwszego rezydenckiego setu w Heart For Hardstyle jako Polish Raw Showcase? | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 16-09-2014, 12:43 | #85
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | 1.Jaka byÅ‚a przyczyna powstania Aliasu Polish Raw Showcase? |
Rozpowszechnić Polski Raw tam, gdzie o nim wiedzą ale nie są go jeszcze do końca świadomi
| Tunehunterz napisa³/a: | | 2.Jakie nowe utwory zaprzentowaliÅ›cie (Oprócz tych,które sÄ… na topie) w Q-Base. |
Duuużo, teraz nie będę pisał ale niebawem chwytniesz wszystko na Facebooku. Zapewne ktoś na Hardforum też wrzuci Tracklistę
| Tunehunterz napisa³/a: | | 3.Na jakich scenach i setach byliÅ›cie przed i po zagraniu 13 wrzeÅ›nia. |
Handar, TiH, Mainstage, PRSPCT, Qult.
| Tunehunterz napisa³/a: | | 4.Kiedy można spodziewać siÄ™ pierwszego rezydenckiego setu w Heart For Hardstyle jako Polish Raw Showcase? |
Raczej nigdy. Chcemy naszą formacje zostawić tylko na szczególne okazje/imprezy | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 28-11-2014, 09:26 | #86
|
| Teraz Pytania na temat Najbliższej EP-ki "Push It To The Limit" oraz "My Existance". 1.Dlaczego zostanie wydany w Heart For Hard Records,a nie w Indus3 Records i dlaczego w 24.12.2014 czyli w wigilię. 2.Jakie miałeś inspiracje do stworzenia swego utworu? 3.Czy ten utwór będzie absolutnym smasherem 2014,jak i 2015 roku w zależności od supportów? 4.Jak doszło do Collabu z Alexem (UWAGA! Teraz formację Blackwatch tworzy Alex) z Blackwatch 5.Czy wiedziałeś wcześniej,że ten artysta grał wcześniej jako Equaminity,a przedwcześnie w formacji Lunaticz? 6.Jak zaregowałeś na support utworu w The Magic Show granego przez DJ-a Artic i jakie były uczucia,kiedy DJ Adaro zagrał Push It To The Limit w klubie Energy 2000 Katowice i w Promomixie do Fusion 2014? | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 28-11-2014, 11:32 | #87
|
| | | 1.Dlaczego zostanie wydany w Heart For Hard Records,a nie w Indus3 Records i dlaczego w 24.12.2014 czyli w wigiliÄ™. |
Podpisałem kontrakt z Heart for Hard, spisywałem się w ich sublabelu więc przyjęli mnie do głównego jakim jest h4h Records. Czemu w Wigilię? Bo taki termin przypasował ze względu na kilka faktów, to czysty przypadek. Ale teraz wiesz, zawsze po kolędowaniu będziesz mógł pośpierwać Push It
| | 2.Jakie miałeś inspiracje do stworzenia swego utworu? |
Z reguły nie inspiruję się, staram się jakoś wyrobić swój styl (chyba się to powoli udaje) ale jeśli mam być szczery to leciutko z Prefix & Density plus z innego gatunku muzycznego jakim jest Crossbreed (co słychać na początku - połamane rytmy, mocna perkusja).
| | 3.Czy ten utwór będzie absolutnym smasherem 2014,jak i 2015 roku w zależności od supportów? |
Nie wiem, kto to wie... DJe i słuchacze weryfikują
| | 4.Jak doszło do Collabu z Alexem (UWAGA! Teraz formację Blackwatch tworzy Alex) z Blackwatch |
Chłopaki (jeszcze wtedy chłopaki) mieli wizje i odezwali się do mnie. Alex siedzi w 100% w Euphoric ale chciał zrobić coś co będzie połączeniem Rawu i Euphoric. Sądzę, że nam się udało. Ja nie chciałem przeginać z ilością screechów żeby nie zaburzyć całej koncepcji a Alex nie chciał też przesłodzić max. Więc moim zdaniem ma klimat jak i lekki pazur co podoba się ludziom i producentom (support między innymi od Exit Minda i Artica)
| | 5.Czy wiedziałeś wcześniej,że ten artysta grał wcześniej jako Equaminity,a przedwcześnie w formacji Lunaticz? |
No
| | 6.Jak zaregowałeś na support utworu w The Magic Show granego przez DJ-a Artic i jakie były uczucia,kiedy DJ Adaro zagrał Push It To The Limit w klubie Energy 2000 Katowice i w Promomixie do Fusion 2014? |
Tego, że Artic zagra to nie wiedziaÅ‚em. A to, że Adaro zagra Push It wiedziaÅ‚em, mam z nim staÅ‚y kontakt, napisaÅ‚ mi już chyba ponad miesiÄ…c przed Energy, że zagra tam Push It ze wzglÄ™du na to, że zawita w PL i ja jestem polakiem (a jemu Push It przypadÅ‚o do gustu w 100% bo nawet w Chile to graÅ‚ haha). Jakie to uczucie? Kozackie, po to siÄ™ wÅ‚aÅ›nie tworzy by inni CiÄ™ doceniali, a kiedy doceniajÄ… to czujesz, że osiÄ…gasz cel | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 28-11-2014, 11:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Fast Finger |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 28-11-2014, 12:58 | #88
|
| | Skąd się wziął wokal Insane i Push it to the limit? Ktoś je specjalnie dla Ciebie nagrał czy są z jakiegoś stocka dla producentów gdzie każdy może je kupić, czy jeszcze coś innego? | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 28-11-2014, 12:59 | #89
|
| Paweł wspolczuje | |
| |
Podziêkowali: | BEBE |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 28-11-2014, 13:30 | #90
|
| cześć Paweł,mam pytanko do Ciebie a więc:
| PietraZ napisa³/a: | | mÅ‚ody, 17-sto letni producent i DJ z okolic WrocÅ‚awia |
kiedy masz upragnioną 18-nastke? zapraszasz hardforumowiczów? jakaś klabingowa edycja? nic nie wiem.. a czekam i czekam na zaproszenie..
| _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
Podziêkowali: | Xearo |
| |