| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 10-04-2014, 08:03 | #71
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Ja kiedyÅ› zÅ‚apaÅ‚em jeża i trzymaÅ‚em w pudeÅ‚ku na balkonie przez noc. Rano go nie byÅ‚o. MyÅ›lisz że skoczyÅ‚ z 1 piÄ™tra i co bÄ™dzie hitem nr w TOP1000 2014? |
Musiał skoczyć, na pewno. Zatem hitem w 2014 roku będzie ścieżka dźwiękowa do reklamy "Skoku Stefczyka".
| armyofhardcore napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | Poza tym wszystko co brutalne i mroczne przemawia do mnie |
| Regain napisa³/a: | | to jaraÅ‚em siÄ™ nim jak zÅ‚y hahah |
czy jestes true satanista to the bone? jesli uzywasz podpalki to jakiej?
btw. jakiegos fana normalnie masz |
Podpałki są dla frajerów, suche drzewo owocowe nie zastąpi żadnej podpałki walącej farbą olejną
Fana czy idola? Jeśli móimy o tym, kogo uważam za mój numer 1 to Outbreak, Detest i The Outside Agency | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 16 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1004 (0,18/dzieñ) Piwa: 238 Sk±d: SD  | Wys³any: 10-04-2014, 13:20 | #72
|
| Myślałeś może coś nad produkcjami spoza sceny hardstylowej ? W przyszłości tylko HS, czy może coś masz w planach ? | |
| |
 | |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 10-04-2014, 14:32 | #73
|
| 1.Czy zdarza ci się wyjść z domu i pójść do LOTTO ,żeby zagrać w Lotto (Dawniej Duży Lotek),kiedy są np. najwyższe kumulacje? 2.Jaka była twoja najwyższa wygrana w Grach Lotto? 3.Czy w Indus3 Records,można się spodziewać kolejnych polskich artystów RAW Hardstyle? | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 10-04-2014, 14:40 | #74
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | 1.Czy zdarza ci siÄ™ wyjść z domu i pójść do LOTTO ,żeby zagrać w Lotto (Dawniej Duży Lotek),kiedy sÄ… np. najwyższe kumulacje? 2.Jaka byÅ‚a twoja najwyższa wygrana w Grach Lotto? 3.Czy w Indus3 Records,można siÄ™ spodziewać kolejnych polskich artystów RAW Hardstyle? |
 | _________________

mój saundklaud | |
| |
Podziêkowali: | Artiks, Overbizz, Regain, netya, hayer86, SoTeS |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 10-04-2014, 16:24 | #75
|
| Kierwa niedługo sie zapyta czy robisz częsciej rzadkiego stolca czy raczej ciało stałe . Co te glupie pytania maja na celu?
To teraz ja o coś zapytam 1. Czy masz jakichs ulubionych producentów nu 2. Czy masz w przyszlosci plan by zrobic jakis typowy nu track ( jeśli tak to mam nadzieje, ze jakis jednorazowy epizod haha ) 3. Jakich producentów najbardziej NIE lubisz na scenie
Nakurwiaj rawy dalej z wyjebanymi anti jak zawsze, a rozpierdolisz tÄ… scene | |
| |
Podziêkowali: | Regain, netya |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 10-04-2014, 18:53 | #76
|
| | Ivanow napisa³/a: | MyÅ›laÅ‚eÅ› może coÅ› nad produkcjami spoza sceny hardstylowej ? W przyszÅ‚oÅ›ci tylko HS, czy może coÅ› masz w planach ? |
No bardzo często (częściej niż Hardstyle) zdarza mi się grać na imprezach DnB/Crossbreed/Hardcore więc mam baaardzo dobrą styczność z tymi gatunkami i z tą sceną. Jednak jak na razie nie zaczynam żadnych projektów typowo w tych gatunkach, na razie chcę w 100% skupić się na Hardstyle
| Tunehunterz napisa³/a: | 1.Czy zdarza ci siÄ™ wyjść z domu i pójść do LOTTO ,żeby zagrać w Lotto (Dawniej Duży Lotek),kiedy sÄ… np. najwyższe kumulacje? 2.Jaka byÅ‚a twoja najwyższa wygrana w Grach Lotto? |
Nie gram w ogóle, znając moje szczęście to nic bym nie wygrał. Nie no, raz mi się udało różową spinkę do włosów wygrać na loterii
| Tunehunterz napisa³/a: | | 3.Czy w Indus3 Records,można siÄ™ spodziewać kolejnych polskich artystów RAW Hardstyle? |
Nic mi o tym nie wiadomo, były takie myśli odnośnie jednego artysty ale wszystko przycichło więc na razie nie.
| Artiks napisa³/a: | Kierwa niedÅ‚ugo sie zapyta czy robisz czÄ™sciej rzadkiego stolca czy raczej ciaÅ‚o staÅ‚e . Co te glupie pytania maja na celu? |
Nie wiem ale odbieram je na serio i odpowiadam żeby nikt nie poczuł się urażony
| Artiks napisa³/a: | | To teraz ja o coÅ› zapytam |
| Artiks napisa³/a: | | 1. Czy masz jakichs ulubionych producentów nu |
Mam mam, moim numerem jeden jest Shockerz, ma bardzo ciekawe utwory bo nie przesładza w stu procentach, ma bardzo fajne melodie i dobre pomysły na utwory. Oprócz niego czasem wpada w ucho coś od Code Black, Rebourne, Coone (ale starsze wałeczki) no i nikt więcej nie wpada mi do głowy
| Artiks napisa³/a: | 2. Czy masz w przyszlosci plan by zrobic jakis typowy nu track ( jeÅ›li tak to mam nadzieje, ze jakis jednorazowy epizod haha ) |
Najprawdopodobniej za jakieś 2 miesiące takowy powstanie z jednym z producentów ze Scantraxxu ale nic więcej nie powiem bo nie chcę, nie mogę i zabawię się w cichociemnego haha. Ale czy będzie to w 100% słodycz? Nie sądzę... Ale lekki podmuch lata odczuje się na pewno
| Artiks napisa³/a: | | 3. Jakich producentów najbardziej NIE lubisz na scenie |
Kurde nie wiem... Każdy z czołowych producentów ma coś w sobie, to nie jest tak, że "nie i ch...". Ale jeśli miałbym wybierać to na pierwszym miejscu są Da Tweekaz (każdy ich utwór z niewiadomych przyczyn działa mi tak na nerwy, że szok), czasem Hedziu (ale oddaje pokłony za traczki sprzed kilku lat, które gram do dzisiaj), Crypsis i Radical Redemption (za dużo tego samego, ileż można?!) no i to chyba tyle
| Artiks napisa³/a: | Nakurwiaj rawy dalej z wyjebanymi anti jak zawsze, a rozpierdolisz tÄ… scene |
Okej, wÅ‚aÅ›nie odpalam projekt i koÅ„czÄ™ to, co szataÅ„skiego stworzyÅ‚em | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 10-04-2014, 18:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | BEBE, Ivanow |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 11-04-2014, 19:35 | #77
|
| Teraz pytania o The Vision i Chaotic Spirit 1.Czy zgadzasz się,że Chaotic Spirit to polski odpowiednik The Vision? 2.Podaj podobieństwa i różnice między polskim artystą oraz Artystą DWX Anarchy. 3.Najlepszy utwór Chaotica Spirit 4.Najlepszy Utwór The Vision
na 2 Uzasadnij dlaczego | _________________ Realize The Music | |
| |
Podziêkowali: | Daron37 |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 11-04-2014, 19:39 | #78
|
| dobra to może i ja jaki masz rozmiar bicka? i czy jest pompa? podcierasz się lewą czy prawą ręką? dla czego masz na imie Paweu? ile masz lat i skąd klikasz? | _________________

mój saundklaud | |
| |
Podziêkowali: | Artiks, spoxxxx |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 12-04-2014, 05:30 | #79
|
| Czy zgadasz sie, ze Regain to polski Cristiano Ronaldo? | |
| |
Podziêkowali: | BEBE, Xearo |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | |
| |
Podziêkowali: | spoxxxx, UbeX, Daron37 |
| |