| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 20-01-2014, 11:32 | #21
|
| 1.Skoro już jesteśmy w temacie heart for hardstyle,to możesz zdradzić jakich rezydenckich setów,którzy grają Raw HS lubisz najbardziej słuchać w tej audycji oprócz twoich wiadomo.Clock Kid,ArmenianBoy,Anagenetic czy Neroz?
2.Co trzeba zrobić,aby być w Indus3 Records?
3.Czy Grin Reaper,który robiÅ‚eÅ› z KonÄ… Black to twój pierwszy stworzony hit? | _________________ Realize The Music | | Ostatnio zmieniony przez Tunehunterz 25-03-2014, 07:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 31-03-2014, 19:04 | #22
|
| | co z Twoim collabem z Distrow'em? chodzi mi o ten kawałek 'real virus' czy coś takiego | _________________

mój saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 31-03-2014, 19:41 | #23
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | 1.Skoro już jesteÅ›my w temacie heart for hardstyle,to możesz zdradzić jakich rezydenckich setów,którzy grajÄ… Raw HS lubisz najbardziej sÅ‚uchać w tej audycji oprócz twoich wiadomo.Clock Kid,ArmenianBoy,Anagenetic czy Neroz? |
Dla mnie bardzo dobrym DJem jest Clock Kid. Ma przemyślane Tracklisty i bije niejednego DJa jeżeli chodzi o umiejętności w mixowaniu. Niebawem będę miał zaszczyt grać z nim b2b w NL ale więcej informacji w niedalekiej przyszłości Nooo, ale najbardziej cenię sobie oczywiście Neroza, uwielbiam jego TLki i produkcje
| Tunehunterz napisa³/a: | | 2.Co trzeba zrobić,aby być w Indus3 Records? |
Wysłać full tracki (lub dema), których nikt jeszcze nie słyszał. Jeśli się uda to przyjmą, jeśli się nie spodoba to albo spotkasz się z odmową albo będą kazać wysyłać następne produkcje aż w końcu nabierzesz skilla i będą pewni Twoich umiejętności.
| Tunehunterz napisa³/a: | | 3.Czy Grin Reaper,który robiÅ‚eÅ› z KonÄ… Black to twój pierwszy stworzony hit? |
Zacznijmy od tego, że to nie był hit haha Po prostu dobrze się traczek przyjął i jestem dumny z tego, że został doceniony przez szanujących się artystów i przede wszystkim przez grono słuchaczy. Ale czy był jedyny? Nie wydaje mi się. Przed Grim Reaperem było Play A Game, które też się przyjęło (choć na dzień dzisiejszy ten wał brzmi jak kupa) i było grane przez Sashę F na Q-Base i to też dało trochę rozgłosu. Ale jeśli mam być szczerym to Grim Reaper chyba najbardziej się "wybił"
| BEBE napisa³/a: | | co z Twoim collabem z Distrow'em? chodzi mi o ten kawaÅ‚ek 'real virus' czy coÅ› takiego |
Nic Nie skoÅ„czyliÅ›my tego bo Distrow już chyba z ponad rok temu zakoÅ„czyÅ‚ produkowanie wiÄ™c projekt po prostu zostaÅ‚, leży na dysku i siÄ™ pasie, bo najprawdopodobniej nigdy nie zostanie skoÅ„czony | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 31-03-2014, 19:43, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 01-04-2014, 07:31 | #24
|
| 1.Co byś życzył Heart For Hard z okazji jubileuszu 100-ego odcinka,który odbył się 24 marca? 2.Czy w przyszłości masz zamiar wydać album? 3.Jak zareagowałeś na to,że The Vision zagrał w The Magic Show,twój utwór I Am God z Inceptum.Czy zdziwiłeś się czy byłeś sczęśliwy? 4. Po Indus3 Records,do jakiego labelu chcesz wejść? A2 Records,Fusion,DWX Anarchy czy inny Label/odpowiedź uzasadnij? | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 01-04-2014, 13:19 | #25
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | 1.Co byÅ› życzyÅ‚ Heart For Hard z okazji jubileuszu 100-ego odcinka,który odbyÅ‚ siÄ™ 24 marca? |
Chciałem im życzyć wszystkiego najlepszego poprzez mojego seta, którego miałem zagrać... Niestety popsuł mi się mój kontroler i musiałem zrezygnować, za moje miejsce wpadł Respawn No ale jeśli miałbym im coś życzyć to byłoby to na pewno jak najwięcej sukcesów i osiągnięć. Mają dość spore przebicie, świetnie dogadują się z czołowymi artystami, organizacja dosłownie wszystkiego jest na najwyższym poziomie i po prostu chciałbym by nic się nie zmieniło. Oby do przodu
| Tunehunterz napisa³/a: | | 2.Czy w przyszÅ‚oÅ›ci masz zamiar wydać album? |
Skąd wiedziałeś? Mam mam, mam swój plan, mam swój cel, czasem nie mam czasu ale ważne, że żyję z perspektywą planu na swoją muzyczną przyszłość. Jestem świadomy tego, że na album jest jeszcze po prostu za wcześnie ale kto wie, może pod koniec tego roku wystartuję i powolutku będę odkładał traczki na Album
| Tunehunterz napisa³/a: | | 3.Jak zareagowaÅ‚eÅ› na to,że The Vision zagraÅ‚ w The Magic Show,twój utwór I Am God z Inceptum.Czy zdziwiÅ‚eÅ› siÄ™ czy byÅ‚eÅ› sczęśliwy? |
Nie da się ukryć, że byłem zaskoczony. Na pewno się nie zdziwiłem bo The Vision dostał ten wał od Heart for Hard bo jest tam jako artysta dostający najświeższe kawałki z tego labelu, ale byłem szczęśliwy. Zawsze jestem szczęśliwy bo to docenienie Twojej pracy wśród profesjonalistów. Każdy support jest dla mnie ważny, jak nie najważniejszy, bo to dzięki temu stajesz się bardziej rozpoznawalny.
| Tunehunterz napisa³/a: | | 4. Po Indus3 Records,do jakiego labelu chcesz wejść? A2 Records,Fusion,DWX Anarchy czy inny Label/odpowiedź uzasadnij? |
Wszystkie, które wymieniÅ‚eÅ› przyjÄ…Å‚bym z otwartymi rÄ™kami haha. Nie wiem, na razie wiem to, że zostajÄ™ w Heart for Hard bo nie bÄ™dÄ™ rezygnowaÅ‚ z labelu, który daje mi dosÅ‚ownie WSZYSTKO. Ale jeÅ›li miaÅ‚bym wybierać to braÅ‚bym A² Records albo Dirty Workz. Nie ukrywam, że Dirty Workz jest moim marzeniem i mam nadzieje, że to marzenie w przyszÅ‚oÅ›ci siÄ™ speÅ‚ni Dlaczego te labele? Dlatego, że ludzie, którzy sÅ‚uchajÄ… mocnej odmiany hardu wÅ‚aÅ›nie te wytwórnie ogarniajÄ… najczęściej bo wÅ‚aÅ›nie w nich najwiÄ™cej mocnej odmiany wychodzi. Wtedy na pewno rozpoznawalność i ksywy i utworów byÅ‚aby wiÄ™ksza niż dotychczas | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 01-04-2014, 14:36 | #26
|
| DWX1.Skoro już mówisz o dirty Workz,to co sądzisz o sublabelu Anarchy założonego 2 lata wcześniej Przez formację Deepack? DWX2.Których artystów z całego SL lubisz najbardziej słuchać,Goliath,Stereotuners,The Vision,Desnar.... DWX3 Co sądzisz o przeprowadce The Vision z Dirty Workz do Anarchy?
Pytanie 6.Czy po secie zagranym b2b z Clock Kidem,który już wkrótce masz zamiar zagrać,to czy po tym będzie Kolaboracja z tym artystą i czy będą stworzone przez ciebie i Manuela Hernandeza konkretne tracki?
PS do 4.Moje marzenie też.Najbardziej chciaÅ‚bym do Anarchy jako Ghost Recon,ale po paru próbach tworzenia bez syntezatora bo robie na kompie...Niestety.Ale jak bÄ™dÄ™ miaÅ‚ syntezator to zobaczymy co z tego wyniknie | _________________ Realize The Music | | Ostatnio zmieniony przez Tunehunterz 01-04-2014, 14:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 01-04-2014, 16:07 | #27
|
| | głupszych pytan sie nie dalo ? ;d | |
| |
Podziêkowali: | BEBE |
Informacje Do³±czy³: 02 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 1021 (0,17/dzieñ) Piwa: 481 Sk±d: M-ce  | Wys³any: 01-04-2014, 16:40 | #28
|
| | Czy to prawda, ze Regain ma się rozpaść?! | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, spoxxxx |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 01-04-2014, 19:20 | #29
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | DWX1.Skoro już mówisz o dirty Workz,to co sÄ…dzisz o sublabelu Anarchy zaÅ‚ożonego 2 lata wczeÅ›niej Przez formacjÄ™ Deepack? |
Jak najbardziej jestem na tak, mówiąc o Dirty Workz mam na myśli właśnie ten sub-label. Pamiętam jak kiedyś było Hardcopy, gdyby się nie przemieniło w Anarchy to zapewne tam bym chciał dołączyć Jest dobry, pełno niezłych artystów i z reguły można spodziewać się naprawdę dobrych kawałków od wszystkich artystów stamtąd.
| Tunehunterz napisa³/a: | | DWX2.Których artystów z caÅ‚ego SL lubisz najbardziej sÅ‚uchać,Goliath,Stereotuners,The Vision,Desnar.... |
Stereotuners i Neroz Ale reszta artystów też godna
| Tunehunterz napisa³/a: | | DWX3 Co sÄ…dzisz o przeprowadce The Vision z Dirty Workz do Anarchy? |
No spoko spoko, niech się przeprowadza ale nie do końca tak jest bo jego najnowsza EPa została wydana w Main Labelu a nie w Anarchy, który jest Sub-Labelem
| Tunehunterz napisa³/a: | | Pytanie 6.Czy po secie zagranym b2b z Clock Kidem,który już wkrótce masz zamiar zagrać,to czy po tym bÄ™dzie Kolaboracja z tym artystÄ… i czy bÄ™dÄ… stworzone przez ciebie i Manuela Hernandeza konkretne tracki? |
Mieliśmy się ustawić na studio ale w rezultacie nic z tego nie pyknie ze względu na brak czasu. Mam w tamte dni ustawione 2 collaby z dwoma, innymi artystami więc niestety na Clock Kid'a nie starczyło czasu Ale jak następnym razem odwiedzę Holandię to na pewno się ustawimy bo i ja i on jesteśmy chętni.
| Tunehunterz napisa³/a: | | PS do 4.Moje marzenie też.Najbardziej chciaÅ‚bym do Anarchy jako Ghost Recon,ale po paru próbach tworzenia bez syntezatora bo robie na kompie...Niestety.Ale jak bÄ™dÄ™ miaÅ‚ syntezator to zobaczymy co z tego wyniknie |
Git git, trzymam kciuki
| Artiks napisa³/a: | | gÅ‚upszych pytan sie nie dalo ? ;d |
Dlaczego? Niech pyta, od tego jest ten temat. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi Czekam na więcej
| LeD napisa³/a: | | Czy to prawda, ze Regain ma siÄ™ rozpaść?! |
Nein! | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 02-04-2014, 15:24 | #30
|
| 1.Zanim zacząłeś słuchać muzyki Hardstyle,to najpierw zacząłeś słuchać Hands-Up.Kiedy To zacząłeś słuchać i jaka jest możliwa przyczyna,czy przez to oglądanie np. nieistniejącego (Już od 13 lat) kanału MTV 2 POP,w którym Leciała lista ODC 40 i program Dance Hits czy z słuchania składanek np.Dream Dance,Club Rotation,Future Trance 2.Kto w tym roku będzie najpopularniejszym dj-em Hardstyle (Chodzi o utwory i podcasty),Brennan Heart (Brennan Heart presents WE R Hardstyle) czy Headhunterz (Hard With Style)? 3. Podaj podcasty,które lubisz słuchać z muzą hardstyle (oprócz Heart For Hard). | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
| |