Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: qa, regain

#7 Q&A Regain
Autor Wiadomo¶æ
Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2010
Piwa: 76
Sk±d: Tarnobrzeg

Wys³any: 20-01-2014, 11:32    #21

1.Skoro już jesteśmy w temacie heart for hardstyle,to możesz zdradzić jakich rezydenckich setów,którzy grają Raw HS lubisz najbardziej słuchać w tej audycji oprócz twoich wiadomo.Clock Kid,ArmenianBoy,Anagenetic czy Neroz?

2.Co trzeba zrobić,aby być w Indus3 Records?

3.Czy Grin Reaper,który robiłeś z Koną Black to twój pierwszy stworzony hit?
Ostatnio zmieniony przez Tunehunterz 25-03-2014, 07:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

BEBE 
a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2010
Piwa: 416
Sk±d: Radom

Wys³any: 31-03-2014, 19:04    #22

co z Twoim collabem z Distrow'em? chodzi mi o ten kawałek 'real virus' czy coś takiego

mój saundklaud

Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 31-03-2014, 19:41    #23

Tunehunterz napisa³/a:
1.Skoro już jesteśmy w temacie heart for hardstyle,to możesz zdradzić jakich rezydenckich setów,którzy grają Raw HS lubisz najbardziej słuchać w tej audycji oprócz twoich wiadomo.Clock Kid,ArmenianBoy,Anagenetic czy Neroz?

Dla mnie bardzo dobrym DJem jest Clock Kid. Ma przemyślane Tracklisty i bije niejednego DJa jeżeli chodzi o umiejętności w mixowaniu. Niebawem będę miał zaszczyt grać z nim b2b w NL ale więcej informacji w niedalekiej przyszłości :D
Nooo, ale najbardziej cenię sobie oczywiście Neroza, uwielbiam jego TLki i produkcje :)

Tunehunterz napisa³/a:
2.Co trzeba zrobić,aby być w Indus3 Records?

Wysłać full tracki (lub dema), których nikt jeszcze nie słyszał. Jeśli się uda to przyjmą, jeśli się nie spodoba to albo spotkasz się z odmową albo będą kazać wysyłać następne produkcje aż w końcu nabierzesz skilla i będą pewni Twoich umiejętności.

Tunehunterz napisa³/a:
3.Czy Grin Reaper,który robiłeś z Koną Black to twój pierwszy stworzony hit?

Zacznijmy od tego, że to nie był hit haha :D Po prostu dobrze się traczek przyjął i jestem dumny z tego, że został doceniony przez szanujących się artystów i przede wszystkim przez grono słuchaczy.
Ale czy był jedyny? Nie wydaje mi się. Przed Grim Reaperem było Play A Game, które też się przyjęło (choć na dzień dzisiejszy ten wał brzmi jak kupa) i było grane przez Sashę F na Q-Base i to też dało trochę rozgłosu. Ale jeśli mam być szczerym to Grim Reaper chyba najbardziej się "wybił" :P

BEBE napisa³/a:
co z Twoim collabem z Distrow'em? chodzi mi o ten kawałek 'real virus' czy coś takiego

Nic :P Nie skończyliśmy tego bo Distrow już chyba z ponad rok temu zakończył produkowanie więc projekt po prostu został, leży na dysku i się pasie, bo najprawdopodobniej nigdy nie zostanie skończony :thumbup:
Ostatnio zmieniony przez Regain 31-03-2014, 19:43, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje

Wys³any: 01-04-2014, 07:31    #24

1.Co byś życzył Heart For Hard z okazji jubileuszu 100-ego odcinka,który odbył się 24 marca?
2.Czy w przyszłości masz zamiar wydać album?
3.Jak zareagowałeś na to,że The Vision zagrał w The Magic Show,twój utwór I Am God z Inceptum.Czy zdziwiłeś się czy byłeś sczęśliwy?
4. Po Indus3 Records,do jakiego labelu chcesz wejść? A2 Records,Fusion,DWX Anarchy czy inny Label/odpowiedź uzasadnij?

Regain 

Informacje

Wys³any: 01-04-2014, 13:19    #25

Tunehunterz napisa³/a:
1.Co byś życzył Heart For Hard z okazji jubileuszu 100-ego odcinka,który odbył się 24 marca?

Chciałem im życzyć wszystkiego najlepszego poprzez mojego seta, którego miałem zagrać... Niestety popsuł mi się mój kontroler i musiałem zrezygnować, za moje miejsce wpadł Respawn :(
No ale jeśli miałbym im coś życzyć to byłoby to na pewno jak najwięcej sukcesów i osiągnięć. Mają dość spore przebicie, świetnie dogadują się z czołowymi artystami, organizacja dosłownie wszystkiego jest na najwyższym poziomie i po prostu chciałbym by nic się nie zmieniło. Oby do przodu :D

Tunehunterz napisa³/a:
2.Czy w przyszłości masz zamiar wydać album?

Skąd wiedziałeś? :lol: Mam mam, mam swój plan, mam swój cel, czasem nie mam czasu ale ważne, że żyję z perspektywą planu na swoją muzyczną przyszłość.
Jestem świadomy tego, że na album jest jeszcze po prostu za wcześnie ale kto wie, może pod koniec tego roku wystartuję i powolutku będę odkładał traczki na Album :)

Tunehunterz napisa³/a:
3.Jak zareagowałeś na to,że The Vision zagrał w The Magic Show,twój utwór I Am God z Inceptum.Czy zdziwiłeś się czy byłeś sczęśliwy?

Nie da się ukryć, że byłem zaskoczony. Na pewno się nie zdziwiłem bo The Vision dostał ten wał od Heart for Hard bo jest tam jako artysta dostający najświeższe kawałki z tego labelu, ale byłem szczęśliwy. Zawsze jestem szczęśliwy bo to docenienie Twojej pracy wśród profesjonalistów. Każdy support jest dla mnie ważny, jak nie najważniejszy, bo to dzięki temu stajesz się bardziej rozpoznawalny.

Tunehunterz napisa³/a:
4. Po Indus3 Records,do jakiego labelu chcesz wejść? A2 Records,Fusion,DWX Anarchy czy inny Label/odpowiedź uzasadnij?

Wszystkie, które wymieniłeś przyjąłbym z otwartymi rękami haha. Nie wiem, na razie wiem to, że zostaję w Heart for Hard bo nie będę rezygnował z labelu, który daje mi dosłownie WSZYSTKO.
Ale jeÅ›li miaÅ‚bym wybierać to braÅ‚bym A² Records albo Dirty Workz. Nie ukrywam, że Dirty Workz jest moim marzeniem i mam nadzieje, że to marzenie w przyszÅ‚oÅ›ci siÄ™ speÅ‚ni :)
Dlaczego te labele? Dlatego, że ludzie, którzy słuchają mocnej odmiany hardu właśnie te wytwórnie ogarniają najczęściej bo właśnie w nich najwięcej mocnej odmiany wychodzi. Wtedy na pewno rozpoznawalność i ksywy i utworów byłaby większa niż dotychczas :D

Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje

Wys³any: 01-04-2014, 14:36    #26

DWX1.Skoro już mówisz o dirty Workz,to co sądzisz o sublabelu Anarchy założonego 2 lata wcześniej Przez formację Deepack?
DWX2.Których artystów z całego SL lubisz najbardziej słuchać,Goliath,Stereotuners,The Vision,Desnar....
DWX3 Co sÄ…dzisz o przeprowadce The Vision z Dirty Workz do Anarchy?

Pytanie 6.Czy po secie zagranym b2b z Clock Kidem,który już wkrótce masz zamiar zagrać,to czy po tym będzie Kolaboracja z tym artystą i czy będą stworzone przez ciebie i Manuela Hernandeza konkretne tracki?

PS do 4.Moje marzenie też.Najbardziej chciałbym do Anarchy jako Ghost Recon,ale po paru próbach tworzenia bez syntezatora bo robie na kompie...Niestety.Ale jak będę miał syntezator to zobaczymy co z tego wyniknie
Ostatnio zmieniony przez Tunehunterz 01-04-2014, 14:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 01-04-2014, 16:07    #27

głupszych pytan sie nie dalo ? ;d

Podziêkowali:BEBE
LeD 
Retal

Informacje
Do³±czy³: 02 Maj 2010
Piwa: 481
Sk±d: M-ce

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 01-04-2014, 16:40    #28

Czy to prawda, ze Regain ma się rozpaść?!

Podziêkowali:SchizeQ, spoxxxx
Regain 

Informacje

Wys³any: 01-04-2014, 19:20    #29

Tunehunterz napisa³/a:
DWX1.Skoro już mówisz o dirty Workz,to co sądzisz o sublabelu Anarchy założonego 2 lata wcześniej Przez formację Deepack?

Jak najbardziej jestem na tak, mówiąc o Dirty Workz mam na myśli właśnie ten sub-label. Pamiętam jak kiedyś było Hardcopy, gdyby się nie przemieniło w Anarchy to zapewne tam bym chciał dołączyć :D
Jest dobry, pełno niezłych artystów i z reguły można spodziewać się naprawdę dobrych kawałków od wszystkich artystów stamtąd.

Tunehunterz napisa³/a:
DWX2.Których artystów z całego SL lubisz najbardziej słuchać,Goliath,Stereotuners,The Vision,Desnar....

Stereotuners i Neroz :heart: Ale reszta artystów też godna :D

Tunehunterz napisa³/a:
DWX3 Co sÄ…dzisz o przeprowadce The Vision z Dirty Workz do Anarchy?

No spoko spoko, niech się przeprowadza ale nie do końca tak jest bo jego najnowsza EPa została wydana w Main Labelu a nie w Anarchy, który jest Sub-Labelem :P

Tunehunterz napisa³/a:
Pytanie 6.Czy po secie zagranym b2b z Clock Kidem,który już wkrótce masz zamiar zagrać,to czy po tym będzie Kolaboracja z tym artystą i czy będą stworzone przez ciebie i Manuela Hernandeza konkretne tracki?

Mieliśmy się ustawić na studio ale w rezultacie nic z tego nie pyknie ze względu na brak czasu. Mam w tamte dni ustawione 2 collaby z dwoma, innymi artystami więc niestety na Clock Kid'a nie starczyło czasu :D Ale jak następnym razem odwiedzę Holandię to na pewno się ustawimy bo i ja i on jesteśmy chętni.

Tunehunterz napisa³/a:
PS do 4.Moje marzenie też.Najbardziej chciałbym do Anarchy jako Ghost Recon,ale po paru próbach tworzenia bez syntezatora bo robie na kompie...Niestety.Ale jak będę miał syntezator to zobaczymy co z tego wyniknie

Git git, trzymam kciuki :D

Artiks napisa³/a:
głupszych pytan sie nie dalo ? ;d

Dlaczego? Niech pyta, od tego jest ten temat. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :D
Czekam na więcej :shy:

LeD napisa³/a:
Czy to prawda, ze Regain ma się rozpaść?!

Nein! xd

Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje

Wys³any: 02-04-2014, 15:24    #30

1.Zanim zacząłeś słuchać muzyki Hardstyle,to najpierw zacząłeś słuchać Hands-Up.Kiedy To zacząłeś słuchać i jaka jest możliwa przyczyna,czy przez to oglądanie np. nieistniejącego (Już od 13 lat) kanału MTV 2 POP,w którym Leciała lista ODC 40 i program Dance Hits czy z słuchania składanek np.Dream Dance,Club Rotation,Future Trance
2.Kto w tym roku będzie najpopularniejszym dj-em Hardstyle (Chodzi o utwory i podcasty),Brennan Heart (Brennan Heart presents WE R Hardstyle) czy Headhunterz (Hard With Style)?
3. Podaj podcasty,które lubisz słuchać z muzą hardstyle (oprócz Heart For Hard).

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 8587
Odpowiedzi: 101
Odwiedzin z google: 932
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: