| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 05-04-2014, 19:01 | #51
|
| | Regain napisa³/a: | | Rigosen napisa³/a: | a ja mam jeszcze jedno pytanko czy wchodzisz w posiadanie pewnych traczków przed ich releasem a jak tak to jak to sie odbywa prosi sie jakiegos dj/producenta czy jak |
Kurde albo nie mogę się skupić albo nie do końca rozumiem o co Ci chodzi Dawaj jeszcze raz |
Serio? | _________________
| |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 05-04-2014, 19:06 | #52
|
| mu chyba chodzi o to skÄ…d promo dostajesz | |
| |
 | |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 05-04-2014, 21:25 | #53
|
| Teraz pytania na temat Defqon.1
1.Kto na BLUE Zrobi największą rozpierduchę i dlaczego (Żeby ci łatwo dam ci listę artystów)
DAY1
Minus Militia (NLD) B-Front (NLD) Alpha2 (NLD) Frequencerz (NLD) Digital Punk (NLD) DJ Thera’s Training Sessions (NLD) Titan & High Voltage (NLD) Deepack (NLD) Exit Mind (AUT) Festuca (NLD) Jack Of Sound (NLD)
DAY2
Radical Redemption (NLD) E-Force (NLD) Tatanka (ITA) Chain Reaction (NLD) Hard Driver (NLD) Activator (ITA) Luna (NLD) Phuture Noize & Goliath (NLD & BEL) Outbreak (AUS) Phrantic Live (SUI)
2. Co wg. ciebie może oznaczać POWER HOUR,który będzie na RED w tym roku o godz.16 | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2011 Wiek: 33 Posty: 969 (0,17/dzieñ) Piwa: 148 Sk±d: Radom  | Wys³any: 06-04-2014, 10:52 | #54
|
| | Regain napisa³/a: | | Rigosen napisa³/a: | a ja mam jeszcze jedno pytanko czy wchodzisz w posiadanie pewnych traczków przed ich releasem a jak tak to jak to sie odbywa prosi sie jakiegos dj/producenta czy jak |
Kurde albo nie mogę się skupić albo nie do końca rozumiem o co Ci chodzi Dawaj jeszcze raz |
a mówiłes że nie pijesz i nie palisz haha
prosciej mówiąc czy dostajesz traczki od innych producentów przed oficjalna premierą i czy musisz się jakoś specjalnie prosić czy sami wysyłaja albo może masz jakieś swoje zródła | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez Rigosen 06-04-2014, 10:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 06-04-2014, 16:34 | #55
|
| | Rigosen napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | Rigosen napisa³/a: | a ja mam jeszcze jedno pytanko czy wchodzisz w posiadanie pewnych traczków przed ich releasem a jak tak to jak to sie odbywa prosi sie jakiegos dj/producenta czy jak |
a mówiłes że nie pijesz i nie palisz haha
prosciej mówiąc czy dostajesz traczki od innych producentów przed oficjalna premierą i czy musisz się jakoś specjalnie prosić czy sami wysyłaja albo może masz jakieś swoje zródła |
Jeżeli chciałbym dostać jakiś wałek tak bardzo bardzo no to wtedy piszę. Albo się zgodzi i da albo nie. Ale mój adres E-Mail wisi też w wielu labelach, z których dostaję traczki z 2 tygodnie przed wydaniem więc po prostu dana wytwórnia wysyła je automatycznie a ja odsłuchuje i piszę czy będę to grał czy nie Ale zdarza się, że artyści czasem sami piszą o support i o jakieś rady na przyszłość więc wtedy zawsze odpisuję.
| Tunehunterz napisa³/a: | Teraz pytania na temat Defqon.1
1.Kto na BLUE Zrobi największą rozpierduchę i dlaczego (Żeby ci łatwo dam ci listę artystów)
DAY1
Minus Militia (NLD) B-Front (NLD) Alpha2 (NLD) Frequencerz (NLD) Digital Punk (NLD) DJ Thera’s Training Sessions (NLD) Titan & High Voltage (NLD) Deepack (NLD) Exit Mind (AUT) Festuca (NLD) Jack Of Sound (NLD)
DAY2
Radical Redemption (NLD) E-Force (NLD) Tatanka (ITA) Chain Reaction (NLD) Hard Driver (NLD) Activator (ITA) Luna (NLD) Phuture Noize & Goliath (NLD & BEL) Outbreak (AUS) Phrantic Live (SUI)
2. Co wg. ciebie może oznaczać POWER HOUR,który będzie na RED w tym roku o godz.16 |
1. W pierwszy dniu zdecydowanie Titan vs. High Voltage, w drugim cała ostatnia czwórka bo tak się złożyło, że to moi ulubieni artyści. Ale jeśli miałbym wybierać to rzecz jasna, że Outbreak
2. Wg mnie oznacza to, że artyÅ›ci zagrajÄ… razem i bÄ™dzie ogólnie show, fajerwerki, cycki i te sprawy | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 06-04-2014, 16:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Rigosen |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-04-2014, 07:22 | #56
|
| 1. Jaką miałeś wczoraj kupe, czy miałeś i jakim papierem się wycierasz. Czy Regina to najlepszy papier, a moze Velvet?
| |
| |
Podziêkowali: | vulcan |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 07-04-2014, 10:10 | #57
|
| | SchizeQ napisa³/a: | 1. JakÄ… miaÅ‚eÅ› wczoraj kupe, czy miaÅ‚eÅ› i jakim papierem siÄ™ wycierasz. Czy Regina to najlepszy papier, a moze Velvet?
|
Na razie jest zdrowa, ostatnio na kolonoskopii pokazaÅ‚o mi, że mam hemoroidy ale jelita sÄ… zdrowe. KupÄ™ wczoraj miaÅ‚em, w sumie teraz też mnie ciÅ›nie, wycieram siÄ™ papierem takim, jaki kupuje moja mama (chyba jakiÅ› w kwiatuszki z Biedronki). ReginÄ… zdarzaÅ‚o mi siÄ™ podcierać dupÄ™, Velvetem też ale moim zdaniem chropowaty, kropkowany papier nie zastÄ…pi innego, on niesie za sobÄ… tyle emocji... | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 07-04-2014, 10:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, netya, vulcan |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 07-04-2014, 16:02 | #58
|
| 1.Czyli twoja nazwa pseudomuzycznego pochodzi od papieru Regina,ale podmienione 4 litery 2.Dlaczego tak sądzisz,że Titan & High Voltage zrobią największą rozpierduchę na BLUE podczas Defqon.1 Festival w 1-szym dniu.Czy to ze względu na tracki | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 07-04-2014, 17:27 | #59
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | 1.Czyli twoja nazwa pseudomuzycznego pochodzi od papieru Regina,ale podmienione 4 litery |
Ty tak serio............... | _________________

mój saundklaud | |
| |
Podziêkowali: | Regain, Overbizz |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 07-04-2014, 19:16 | #60
|
| | Tunehunterz napisa³/a: | | 1.Czyli twoja nazwa pseudomuzycznego pochodzi od papieru Regina,ale podmienione 4 litery |
Wierz mi, że wymyślając sobie nazwę nie miałem w głowie papieru Regina
| Tunehunterz napisa³/a: | | 2.Dlaczego tak sÄ…dzisz,że Titan & High Voltage zrobiÄ… najwiÄ™kszÄ… rozpierduchÄ™ na BLUE podczas Defqon.1 Festival w 1-szym dniu.Czy to ze wzglÄ™du na tracki |
Tak Zawsze mają dobre sety, solowe traczki też mają dobre więc połączenie tych dwóch artystów da mieszankę wybuchową | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
| |