Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Przesunięty przez: Troi
14-10-2007, 13:47
3'cia rocznica - Hardstyle @ Megaklub Katowice 13.10.2007

Bede na tej imprezie
Na 100%
81%
 81%  [ 72 ]
Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery
11%
 11%  [ 10 ]
Za Chiny mnie tam nie bedzie!
6%
 6%  [ 6 ]
Głosowań: 88
Wszystkich Głosów: 88

Autor Wiadomo¶ć
GuGens 

Informacje
Doł±czył: 29 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: MysĹ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 3)

Wysłany: 14-10-2007, 17:47    #781

co to za oszczerstwa!!!!!!!!!!!!
rzadam oficjalnych przeprosin :-)

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doł±czył: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Ĺšl

Wysłany: 14-10-2007, 17:49    #782

GuGens napisał/a:
co to za oszczerstwa!!!!!!!!!!!!
rzadam oficjalnych przeprosin

nie no bo jak wchodzilem na gore to przewaznie Cie widzialem jak siedziales z Motylkiem na sofie ;)

GuGens 

Informacje
Doł±czył: 29 Maj 2007

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 3)

Wysłany: 14-10-2007, 17:52    #783

przyznaje troszke sobie posiedzialem ale bez przesady :evil:

maniaczka 

Informacje
Doł±czyła: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 14-10-2007, 17:52    #784

było bosko.. dla mnie wszystko było boskie .. klimat i Dje.. nie no kosmos....
Thilo to wogĂłle mĂłj ziomuĹ›.. xD

ten hardcore na koĹ?cu mi zlasował mózg... targałam tam równo ... z resztą frog roozi daron.hardlola...defqon.. takie kółko co nie popuściło za hooja.. xD PIÄ?KNE to było...

dzięki wam wszystkim jesteście wspaniali..!!! kule bele.. a zwłaszcza frog i yoshko :*
aaaa after wymiótł.. :-) też spoko..

arturroslask 
Terror man 0_o

Informacje
Doł±czył: 13 PaĽ 2007
Sk±d: Kalety / Goes

Wysłany: 14-10-2007, 18:01    #785

No i jeszcze ja ja ;D

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Doł±czył: 28 Mar 2007
Piwa: 20

Wysłany: 14-10-2007, 18:07    #786

Od jakis 2 godzin jestem na nogach i w koncu 3by cos napisac xD

Impresssska w pyte do***na jak na MoH 3rd Anniversary przystalo :-) :-) :-)
Wystepy wszystkich Dj uwazam za przeokrutnie bestialskie. Tak jak juz pare osob pisalo o Vortexie to i ja dodam cos od siebie, tak jeb****go Dj'a jak on to nie widzialem od.... jego ostatniej wizyty w Polsce hehe ;-)
Fajnie bylo spotkac znowu mordki Shakura, q3masa, gawrona i jesli dobrze pamietam to Horrora a bylbym zapomnial i o DropsieNH :-> :-> :-> i jak tylko zaczal grac Sky to pamietam jak raczyl zaznaczyc ze nie ma to jak pobawic sie przy klasyce :lol:
Wielkie dzieki dla SKYDRIVER'A za ten wspanialy "powrot do muzycznych korzeni" bo juz myslalem ze nie bede mial okazji pobawic sie przy muzie ktora towarzyszyla mi na pierwszych MoHach w Polsce zreszta pewnei nie tylko mi ale i czesci tego forum
Poklony za Shizzle My Dizzle :-) :-) :mrgreen: :mrgreen:

Jedyne co mi nie spasilo to za duzo ludzi :-/ nie bylo gdzie poskakac no ale nie tylko ja bym chcial byc na takiej imprezie hehe

Pozdro dla wszystkich obecnych forumowiczow i dla tych ktorych przynajmniej "na chwile" poznalem bo ciezko zapamietac tyle nowych twarzy :-P
I oczywiscie special pozdro for Green Team :*

HardForum

Informacje
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wysłany: 14-10-2007, 18:19    #787

impreza udana, na pewno jeszcze sie pojawie w tym klubie. Pozdro
*przypisane posty do tego konta nie sÄ… jego autorstwem a uĹĽytkownikĂłw ktĂłrzy zostali skasowani z forum!

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doł±czył: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 2)

Wysłany: 14-10-2007, 19:00    #788

No biba syta feeest :mrgreen:
Jedynie czego bym się przyczepił to za dużo było przypadkowych ludzi a dokładnie byli jazdowicze, którzy momentami wywoływali we mnie chwilowe frustracje. Na szczęście swoisty styl Enigmato przekurzył ich w 90% hehe i chwała eniemu za to ;) .
Ale pokolei:
Malec - no wszystko spoko fajnie jak to Malec, ale bez rewolucji ;)
Bas&Ram - dali chłopaki rade, chociaż jak puścili Delirium - Silence (nie wiem w jakim remixie) to wolałem przysiąść, zresztą przy nich często przysiadywałem bo musiałem tankować ;d
Thilo - No ten koleś to jest klasa sama w sobie i nie ma chyba o czym tu gadać :) .
Vortex - Tego pana usłyszałem dosłownie pierwszy raz. Nigdy wcześniej słyszałem żadnego jego seta i powiem szczerze że teraz wiem ze musze nadrabiać :) . Szkoda tylko że zmęczenie mnie powoli ogarniało, ale po sieknieciu kawy wszystko przeszło :P
Enigmato - to co wcześniej juz pisałem to za to plus :) no i za swoje kawałki. Tylko pech chciał że akuratnie byłem na trasie kibel->bar kiedy zagrał My Style, więc nie pobawiłem się przy tym niestety :( . Mam nadzieje że nadrobie ;)
Skydriver - Tak jak juzwszyscy napisali: Pomysł z odkurzeniem starych wałków był strzałem w dziesiątke. W technice były lekkie niedociągnięcia, ale takie baaaardzo lekkie :) .
Radial Playerz - ]:-> i starczy :D

Na koniec WIELKIE podziękowania dla Sory za SMSowy przewodnik po Katowicach :P .
No i na koniec pozdrowienia dla wszystkich których poznałem (hmm.. w zasadzie to poznawałem wszystkich xD ) Wielkie dzięki za tą noc! :) .

PS, Cieszę się że niektórzy zrozumieli dlaczego tak często nie jeżdze na MoH'y ;d

[ Dodano: 2007-10-14, 19:04 ]
@ Haj_T
bardzo prosimy Ci najbardziej wytrzymali :D :D o jakiegos HC dj na koniecęę kóazdego MżżoHaąąą :D :D ale tak zeby tylko HCłłłłłłśśśłćććłł byĹ? bez HS :D bo co to sie tam wczoraj dzialo nad ranem to byĹ?Ä? burza :D :D

Hmmm.. co do tego HC. To w sumie pierwszy raz w Ĺźyciu bawiĹ?em siÄ? przy tym i Ĺźe tak mi pikawa bÄ?dzie szaleÄ? w tym rytmie to nie sÄ?dziĹ?em ;d. A co do HC DJ'a to hmm.. osobiĹ?Ä?ie popieram ten pomysĹ? i nawet nie rzÄ?dam jakichĹ? cudĂłw typu Outblast, Angerfist czy tam Korsakoff (aczkolwiek nie obraziĹ?bym sie napewno xD ), mi wystarczy jakiĹ? polak nawet maĹ?o znany, byle tylko wiedziaĹ? co to HC i umiaĹ? mixowaÄ? :P

HardForum

Informacje
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wysłany: 14-10-2007, 19:06    #789

to teraz ja opowiem moje wrażenia. 2 godzinki temu dopiero do domku wróciłam. Jestesm wykoĹ?czona. Ale mimo to wiem, że jeszcze nie raz przjadę całą Polskę żeby się pobawić przy HS. W Mega byłam pierwszy raz. Klubik ogólnie taki nawet nawet ;] Co do DJi... Ĺ?wietnie bawiłam gdy grali Bas & Ram :-D Thilo... z tego co pamiętam to nieźle zagrał ;-) No i Vortex... Mmmmm... Byłam w niebie! Co to jest za wariat to szok.. Byłam baaardzo pozytywnie zaskoczona gdyż tak jakoś wyszło, że wcześniej go niesłuchałam :-P Co do reszty... Niestety dość wcześnie musiałam wyjść żeby na pociąg do domku zdążyć. Bardzo żałuję, że nie mogłam zostać do koĹ?ca bo byłam baardzo ciekawa Radialsów. Ale mam nadzieję, że jeszcze nie raz ich posłucham :-) Klimat oczywiście niedoporównania z żadną inną imprezą.. Nie ma to jak Hardstyle :-) Już nie mogę się doczekać kolejnej imprezy. Pozdrowienia dla wszystkich :*
*przypisane posty do tego konta nie sÄ… jego autorstwem a uĹĽytkownikĂłw ktĂłrzy zostali skasowani z forum!

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Doł±czył: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Ĺšl.

Wysłany: 14-10-2007, 19:15    #790

no to jak juz wstalem to tez cos napisze...
niewiem kogo poznałem, ale dużo osób poznałem :)
Było przeokrutnie. Co prawda niebawiłem się ciągle, bo niestety kondycja nie dopisuje, ale hc'u na koniec niemoglem opuścić. na parkiecie wyplułem płuca, ale na szczescie potem je znalazłem.
na koniec jeszcze mini-after z theHSgirl w mcDonalds hehe dzięki za wszystko :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)