Przesunięty przez: Troi 14-10-2007, 13:47 | |
| Bede na tej imprezie | | Na 100% | | 81% | [ 72 ] | | Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery | | 11% | [ 10 ] | | Za Chiny mnie tam nie bedzie! | | 6% | [ 6 ] | | | Głosowań: 88 | | Wszystkich Głosów: 88 | | | |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Informacje Doł±czył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Sk±d: MysĹ‚owice  | Wysłany: 14-10-2007, 17:47 | #781
|
| co to za oszczerstwa!!!!!!!!!!!! rzadam oficjalnych przeprosin :-) | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Ĺšl  | Wysłany: 14-10-2007, 17:49 | #782
|
| | GuGens napisał/a: | co to za oszczerstwa!!!!!!!!!!!! rzadam oficjalnych przeprosin |
nie no bo jak wchodzilem na gore to przewaznie Cie widzialem jak siedziales z Motylkiem na sofie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Sk±d: MysĹ‚owice  | Wysłany: 14-10-2007, 17:52 | #783
|
| przyznaje troszke sobie posiedzialem ale bez przesady | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Doł±czyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wysłany: 14-10-2007, 17:52 | #784
|
| było bosko.. dla mnie wszystko było boskie .. klimat i Dje.. nie no kosmos.... Thilo to wogóle mój ziomuś..
ten hardcore na koĹ?cu mi zlasował mózg... targałam tam równo ... z resztą frog roozi daron.hardlola...defqon.. takie kółko co nie popuściło za hooja.. PIÄ?KNE to było...
dzięki wam wszystkim jesteście wspaniali..!!! kule bele.. a zwłaszcza frog i yoshko aaaa after wymiótł.. :-) też spoko.. | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
arturroslask Terror man 0_o

Informacje Doł±czył: 13 PaĽ 2007 Wiek: 37 Posty: 128 (0,02/dzień) Piwa: 0 Sk±d: Kalety / Goes  | Wysłany: 14-10-2007, 18:01 | #785
|
| No i jeszcze ja ja | _________________ Be Hard . Be Core . Be Hardcore . | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Sk±d: MysĹ‚owice  | Wysłany: 14-10-2007, 18:07 | #786
|
| Od jakis 2 godzin jestem na nogach i w koncu 3by cos napisac
Impresssska w pyte do***na jak na MoH 3rd Anniversary przystalo :-) :-) :-) Wystepy wszystkich Dj uwazam za przeokrutnie bestialskie. Tak jak juz pare osob pisalo o Vortexie to i ja dodam cos od siebie, tak jeb****go Dj'a jak on to nie widzialem od.... jego ostatniej wizyty w Polsce hehe ;-) Fajnie bylo spotkac znowu mordki Shakura, q3masa, gawrona i jesli dobrze pamietam to Horrora a bylbym zapomnial i o DropsieNH :-> :-> :-> i jak tylko zaczal grac Sky to pamietam jak raczyl zaznaczyc ze nie ma to jak pobawic sie przy klasyce Wielkie dzieki dla SKYDRIVER'A za ten wspanialy "powrot do muzycznych korzeni" bo juz myslalem ze nie bede mial okazji pobawic sie przy muzie ktora towarzyszyla mi na pierwszych MoHach w Polsce zreszta pewnei nie tylko mi ale i czesci tego forum Poklony za Shizzle My Dizzle :-) :-) :mrgreen: :mrgreen:
Jedyne co mi nie spasilo to za duzo ludzi :-/ nie bylo gdzie poskakac no ale nie tylko ja bym chcial byc na takiej imprezie hehe
Pozdro dla wszystkich obecnych forumowiczow i dla tych ktorych przynajmniej "na chwile" poznalem bo ciezko zapamietac tyle nowych twarzy :-P I oczywiscie special pozdro for Green Team | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wysłany: 14-10-2007, 18:19 | #787
|
| | impreza udana, na pewno jeszcze sie pojawie w tym klubie. Pozdro | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wysłany: 14-10-2007, 19:00 | #788
|
| No biba syta feeest :mrgreen: Jedynie czego bym się przyczepił to za dużo było przypadkowych ludzi a dokładnie byli jazdowicze, którzy momentami wywoływali we mnie chwilowe frustracje. Na szczęście swoisty styl Enigmato przekurzył ich w 90% hehe i chwała eniemu za to . Ale pokolei: Malec - no wszystko spoko fajnie jak to Malec, ale bez rewolucji Bas&Ram - dali chłopaki rade, chociaż jak puścili Delirium - Silence (nie wiem w jakim remixie) to wolałem przysiąść, zresztą przy nich często przysiadywałem bo musiałem tankować ;d Thilo - No ten koleś to jest klasa sama w sobie i nie ma chyba o czym tu gadać . Vortex - Tego pana usłyszałem dosłownie pierwszy raz. Nigdy wcześniej słyszałem żadnego jego seta i powiem szczerze że teraz wiem ze musze nadrabiać . Szkoda tylko że zmęczenie mnie powoli ogarniało, ale po sieknieciu kawy wszystko przeszło Enigmato - to co wcześniej juz pisałem to za to plus no i za swoje kawałki. Tylko pech chciał że akuratnie byłem na trasie kibel->bar kiedy zagrał My Style, więc nie pobawiłem się przy tym niestety . Mam nadzieje że nadrobie Skydriver - Tak jak juzwszyscy napisali: Pomysł z odkurzeniem starych wałków był strzałem w dziesiątke. W technice były lekkie niedociągnięcia, ale takie baaaardzo lekkie . Radial Playerz - ]:-> i starczy
Na koniec WIELKIE podziękowania dla Sory za SMSowy przewodnik po Katowicach . No i na koniec pozdrowienia dla wszystkich których poznałem (hmm.. w zasadzie to poznawałem wszystkich ) Wielkie dzięki za tą noc! .
PS, Cieszę się że niektórzy zrozumieli dlaczego tak często nie jeżdze na MoH'y ;d
[ Dodano: 2007-10-14, 19:04 ]
| @ Haj_T bardzo prosimy Ci najbardziej wytrzymali :D o jakiegos HC dj na koniecęę kóazdego MżżoHaąąą :D ale tak zeby tylko HCłłłłłłśśśłćććłł byĹ? bez HS bo co to sie tam wczoraj dzialo nad ranem to byĹ?Ä? burza :D |
Hmmm.. co do tego HC. To w sumie pierwszy raz w Ĺźyciu bawiĹ?em siÄ? przy tym i Ĺźe tak mi pikawa bÄ?dzie szaleÄ? w tym rytmie to nie sÄ?dziĹ?em ;d. A co do HC DJ'a to hmm.. osobiĹ?Ä?ie popieram ten pomysĹ? i nawet nie rzÄ?dam jakichĹ? cudĂłw typu Outblast, Angerfist czy tam Korsakoff (aczkolwiek nie obraziĹ?bym sie napewno ), mi wystarczy jakiĹ? polak nawet maĹ?o znany, byle tylko wiedziaĹ? co to HC i umiaĹ? mixowaÄ? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wysłany: 14-10-2007, 19:06 | #789
|
| to teraz ja opowiem moje wrażenia. 2 godzinki temu dopiero do domku wróciłam. Jestesm wykoĹ?czona. Ale mimo to wiem, że jeszcze nie raz przjadę całą Polskę żeby się pobawić przy HS. W Mega byłam pierwszy raz. Klubik ogólnie taki nawet nawet ;] Co do DJi... Ĺ?wietnie bawiłam gdy grali Bas & Ram :-D Thilo... z tego co pamiętam to nieźle zagrał ;-) No i Vortex... Mmmmm... Byłam w niebie! Co to jest za wariat to szok.. Byłam baaardzo pozytywnie zaskoczona gdyż tak jakoś wyszło, że wcześniej go niesłuchałam :-P Co do reszty... Niestety dość wcześnie musiałam wyjść żeby na pociąg do domku zdążyć. Bardzo żałuję, że nie mogłam zostać do koĹ?ca bo byłam baardzo ciekawa Radialsów. Ale mam nadzieję, że jeszcze nie raz ich posłucham :-) Klimat oczywiście niedoporównania z żadną inną imprezą.. Nie ma to jak Hardstyle :-) Już nie mogę się doczekać kolejnej imprezy. Pozdrowienia dla wszystkich | _________________
| |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doł±czył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Ĺšl.  | Wysłany: 14-10-2007, 19:15 | #790
|
| no to jak juz wstalem to tez cos napisze... niewiem kogo poznałem, ale dużo osób poznałem Było przeokrutnie. Co prawda niebawiłem się ciągle, bo niestety kondycja nie dopisuje, ale hc'u na koniec niemoglem opuścić. na parkiecie wyplułem płuca, ale na szczescie potem je znalazłem. na koniec jeszcze mini-after z theHSgirl w mcDonalds hehe dzięki za wszystko | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
| |