Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Przesuniêty przez: Troi
14-10-2007, 13:47
3'cia rocznica - Hardstyle @ Megaklub Katowice 13.10.2007

Bede na tej imprezie
Na 100%
81%
 81%  [ 72 ]
Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery
11%
 11%  [ 10 ]
Za Chiny mnie tam nie bedzie!
6%
 6%  [ 6 ]
G³osowañ: 88
Wszystkich G³osów: 88

Autor Wiadomo¶æ
HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 14-10-2007, 14:27    #771

Impreza w 100% udana! Do klubu przyszlem o 21.40 i bylem w szoku widząc tyle ludzi ^^ I ta koncówka Playerz powymiatali :) Cały parkiet skakał. Pozdro dla wszystkich !
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Sora 
Trolololo

Informacje
Do³±czy³a: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Sk±d: Katowice

Wys³any: 14-10-2007, 14:29    #772

aaaaaa

no to teraz moja relacja :]

Impreza zapowiadała się bosko już w Malczanie, gdzie tuba od Guga konkretnie miażdżyla mój mózg muzyką xD dotarliśmy na miejsce, zawineliśmy Darona i wio pod rułę xD tam nie wiem ile nas było ale w hooooj i troche (nie policzyłam, a szkoda).
Gdzieś około 21:15 wbiliśmy do środka żeby posłuchać onego Malca (gościu grał od 20 minut a każdy se z nim strzelal footy przy barze, normalnie żeby puszczać muzę silą woli to juz tylko on tak potrafi :mrgreen: )no i dziękuję mu za Joop - The Future, ktory zagrał jak go poprosiłam :]
Potem Bas&Ram, o maj gat! co oni mi z głowa zrobili HardTrance w ich wydaniu nakręcil mnie konkretnie i oczywiście ich the best kawalek MDMA :mrgreen: ;-)
Thilo - po prostu pokazal to co najlepsze w nim po raz kolejny w PL a on i jego kumple zaje*** ludzie, można z nimi pogadać, pobawić się i pośmiać i zawsze wiadomo o co chodzi ;-)...
VORTEX aaaaaa ten set normalnie miazga... mój mózg doznal tzw. Critical Error po jego secie, gościu wogole wymiata... poryty jak nie wiem, oczywiście pozytywnie xD no i żebym nie zapomniała big podziękowania za Lockdown :mrgreen:
Enigmato :] sa sa sa sa :] no tu to się nawet nie mam co wypowiadać, bo już za duzo mu pochlebiam xD a secisz na miarę Holandii ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My Style to jak na razie bezpodstawie najlepszy utwór i czekamy na vinylek :]
Skydriver - ten set "przegląd wydarzeĹ? z ostatnich 3 lat" to byl na prawdę świetny pomysl, godzina 4:45 a na parkiecie full ludu i ta klasyka dobiegająca do moich uszu powodowala nagle ataki ciarek :-D
no i in the end... Radial Playerz - zaczeli ciekawie... HS pelną parą ale co się działo potek... przeszlo moje oczekiwania. Pierwszy raz byłam świadkiem jak na oficjalnym MoH'u leciał HC :-0 BIG RESPECT, już myślałam że pod koniec będę zmęczona a to co się tam dzialo obęęęęęóóęęęęęudziżżżłoąą mnie i to na łłłłłłłdobre śśa Raćise Cain wyrwal mnie z butow - byĹ?9o na prawdÄ? genialnie :-)

CaĹ?y nasz balkon bawil siÄ? do upadlego ;-) chyba kaĹźdy z nas poczuĹ? prawdziwÄ? atmosferÄ? urodzinowÄ? no i ci3eszÄ? siÄ?, Ĺźe grono znajomych mi osĂłb z HF powiÄ?kszyĹ?o siÄ? o kolejne nicki (nie bÄ?de was wymieniaÄ?, bo byĹ?o Was tyle, ze zapewne kogoĹ? bym pomineĹ?a). SzczegĂłlne podziÄ?kowania dla Green Malacz Team... bez Was Ĺźadna impreza nie byĹ?aby tak Ĺ?wietna :*

Do nastÄ?pnej ;-)

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 14-10-2007, 14:41    #773

bylo spox,klub fajny, ma swoj klimat,podobalo mi sie jak panie w szatni poradzily sobie z problemem braku wieszakow, nie rozlozyly rak i wypierdalac,tylko chodu - pakujemy do workow na smieci hehe...mi oswietlenie pasowalo, naglosnie bylo zajebiscie wywazone - zawsze po pirze mialem gluchote dwudniowa,a w tym mega zajebiscie dudnilo,a pomimo tego sluch moj funkcjonalnie tylko troche zachwiany:)walki dobre,ludzie bawiacy sie wszystkich naokoło kochali (pozytyw polepszaczy nastroju-no incydents) i fajnie ze dejot blisko publicznosci,polepsza to kontakt z publika,czego sam milo doswiadczylem...muza tez ok,generalnie pozytyw za impreze...pozdro 4 all ktorych poznalem,chociaz podobnie jak sora i tak polowy nie pamietam-wybaczcie:)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Sora 
Trolololo

Informacje

Wys³any: 14-10-2007, 14:48    #774

gawr0n napisa³/a:
chociaz podobnie jak sora i tak polowy nie pamietam-wybaczcie:)

oj gqwr0nq :mrgreen: ja pamiętam :] tylko, ze to było okolo 70-80 osób i boję się, ze nie zdołałabym wsystkich wypisać, chyba, ze posłużylabym się tą listą, ktora została stworzona całkiem niedawno xD

Piramidka 
Only Party

Informacje
Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2007
Piwa: 0
Sk±d: Ruda Ĺ?lÄ…ska

Wys³any: 14-10-2007, 14:50    #775

Impreza się udała, myślałam że będzie mniej ludzi z powodu nieobecności Maxa ale miło zostałam zaskoczona:) Ludzie świetnie się bawili a Dje pokazali konkretną robote.

Pozdro dla ekipy z loży czyli:
-Kamcia , -Brum, -Pasool, -Mateo,-Kostuch i Sandra, -Recz i Lukk, -Tomek,-Gumeczka, -Meg,-Sysia,-Frog,-Yosko, i wszystkich których nie wymieniłam

Oraz gorÄ…ce pozdrowienia dla : Malca,Skya,Eniego Thilo Roya Giela,Ram-a and Bass-a :)

Sora 
Trolololo

Informacje

Wys³any: 14-10-2007, 16:33    #776

aaa i jeszcze jedno... Ci, którzy widzieli wczoraj moją smycz i też by chcieli podobną to tu ===> http://www.smycze.sklep.pl/index.php?id=formularz2 macie linka do zamówienia takiej...

można sobie wybrać: szerokość smyczy, kolor smyczy, kolor druku, treść nadruku, rodzaj czcionki, koĹ?cówka, łącznik :]

cena: 12,- + przesyłka 2,50

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 14-10-2007, 17:19    #777

no to teraz jak wstalem :) weszlem na HF to sie wypowiem :D
a wiec tak jak dochodzimy z kumplami do mega patrzymy a tam kolejka cala ulica :O :O 21:10 a my w kolejce pod plotem ;o no ale uszło jak powiedzieli ze ze bilety do przodu :) no to wchodzimy a tu 2 kolejka do szatni :)
no to jestesmy w srodku i tak sobie pomyslalem jak jest mniej ludzi to lepiej sie bawi :) dobrze ze ta loze mielismy bo tak to by było kiepskoo :) ale mniejsza z tym :)
Malec: no zagrał jak przewaznie na mohu :)
Bas & Ram <-- odleciałem :D :D <buja w obłokach>
Thilo<- ten gosc jest przeje.... :D :D ale nie tak jak Vortex co on robil na dj'ce to sie w pale nie miesci :O zajebisty pan :)
Eni no niestety vortex mnie zniszczył i musialem usiasc :P ale kawalki cudne :D na lozy niektorzy na mnie dziwili jak grałes :D jak szaleje na siedzaco ;D
Sky- piekny pomysl z tymi old kawalkami myslalem ze juz nigdy sie przy nich nie pobawie ale udało sie :D piekny secik :)
no i wkoncu Ci na ktorych czekalem :) RP = czekalem całą h az zagracie moj HC jak widzialem ze zapalili wszystkie swiatła to myslalem ze to koniec ale to wielkie bummmm :D HARDCOREEEEEEEEEEEEE :D :D dziekuje Wam bardzo bo juz wiem ze musze se cos kupic (legalnego-zdrowego) na Masters of Hardcore w NL :D :D
jak przyszedl taki pan o 6:12 na dj'ke to sie wkurzylem ze koniec ;(( (

@ Haj_T
bardzo prosimy Ci najbardziej wytrzymali :D :D o jakiegos HC dj na koniec kazdego MoHa :D :D ale tak zeby tylko HC był bez HS :D bo co to sie tam wczoraj dzialo nad ranem to byłą burza :D :D

POZDRO for all :)

[ Dodano: 2007-10-14, 17:31 ]
aa i dozobaczenia za tydzien w Alfie :D :D tam tez bedzie HC :D ale dluzej :D
a jak nie to za 2 tygodnie w Mega znowu :D jak ktos jedzie :D

yoshko 
Infectious

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2007
Piwa: 48
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-10-2007, 17:37    #778

Przepraszam! Kurde chyba sporo przesadziłemdobrze

GuGens 

Informacje
Do³±czy³: 29 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 14-10-2007, 17:37    #779

DefQon.1 napisa³/a:
no to teraz jak wstalem :)

hehehe ty wstales a ja sie dopiero klade spac :mrgreen: :mrgreen:

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 14-10-2007, 17:45    #780

GuGens napisa³/a:
DefQon.1 napisał/a:
no to teraz jak wstalem :)

hehehe ty wstales a ja sie dopiero klade spac

tak to jest jak sie siedzi na sofie caly czas :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 50617
Odpowiedzi: 896
Odwiedzin z google: 8582
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: