Przesuniêty przez: Troi 14-10-2007, 13:47 | |
| Bede na tej imprezie | | Na 100% | | 81% | [ 72 ] | | Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery | | 11% | [ 10 ] | | Za Chiny mnie tam nie bedzie! | | 6% | [ 6 ] | | | G³osowañ: 88 | | Wszystkich G³osów: 88 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 14-10-2007, 14:27 | #771
|
| Impreza w 100% udana! Do klubu przyszlem o 21.40 i bylem w szoku widząc tyle ludzi I ta koncówka Playerz powymiatali Cały parkiet skakał. Pozdro dla wszystkich ! | _________________
| |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 14-10-2007, 14:29 | #772
|
| aaaaaa
no to teraz moja relacja
Impreza zapowiadała się bosko już w Malczanie, gdzie tuba od Guga konkretnie miażdżyla mój mózg muzyką dotarliśmy na miejsce, zawineliśmy Darona i wio pod rułę tam nie wiem ile nas było ale w hooooj i troche (nie policzyłam, a szkoda). Gdzieś około 21:15 wbiliśmy do środka żeby posłuchać onego Malca (gościu grał od 20 minut a każdy se z nim strzelal footy przy barze, normalnie żeby puszczać muzę silą woli to juz tylko on tak potrafi :mrgreen: )no i dziękuję mu za Joop - The Future, ktory zagrał jak go poprosiłam Potem Bas&Ram, o maj gat! co oni mi z głowa zrobili HardTrance w ich wydaniu nakręcil mnie konkretnie i oczywiście ich the best kawalek MDMA :mrgreen: ;-) Thilo - po prostu pokazal to co najlepsze w nim po raz kolejny w PL a on i jego kumple zaje*** ludzie, można z nimi pogadać, pobawić się i pośmiać i zawsze wiadomo o co chodzi ;-)... VORTEX aaaaaa ten set normalnie miazga... mój mózg doznal tzw. Critical Error po jego secie, gościu wogole wymiata... poryty jak nie wiem, oczywiście pozytywnie no i żebym nie zapomniała big podziękowania za Lockdown :mrgreen: Enigmato sa sa sa sa no tu to się nawet nie mam co wypowiadać, bo już za duzo mu pochlebiam a secisz na miarę Holandii ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My Style to jak na razie bezpodstawie najlepszy utwór i czekamy na vinylek Skydriver - ten set "przegląd wydarzeĹ? z ostatnich 3 lat" to byl na prawdę świetny pomysl, godzina 4:45 a na parkiecie full ludu i ta klasyka dobiegająca do moich uszu powodowala nagle ataki ciarek :-D no i in the end... Radial Playerz - zaczeli ciekawie... HS pelną parą ale co się działo potek... przeszlo moje oczekiwania. Pierwszy raz byłam świadkiem jak na oficjalnym MoH'u leciał HC :-0 BIG RESPECT, już myślałam że pod koniec będę zmęczona a to co się tam dzialo obęęęęęóóęęęęęudziżżżłoąą mnie i to na łłłłłłłdobre śśa Raćise Cain wyrwal mnie z butow - byĹ?9o na prawdÄ? genialnie :-)
CaĹ?y nasz balkon bawil siÄ? do upadlego ;-) chyba kaĹźdy z nas poczuĹ? prawdziwÄ? atmosferÄ? urodzinowÄ? no i ci3eszÄ? siÄ?, Ĺźe grono znajomych mi osĂłb z HF powiÄ?kszyĹ?o siÄ? o kolejne nicki (nie bÄ?de was wymieniaÄ?, bo byĹ?o Was tyle, ze zapewne kogoĹ? bym pomineĹ?a). SzczegĂłlne podziÄ?kowania dla Green Malacz Team... bez Was Ĺźadna impreza nie byĹ?aby tak Ĺ?wietna
Do nastÄ?pnej ;-) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 14-10-2007, 14:41 | #773
|
| | bylo spox,klub fajny, ma swoj klimat,podobalo mi sie jak panie w szatni poradzily sobie z problemem braku wieszakow, nie rozlozyly rak i wypierdalac,tylko chodu - pakujemy do workow na smieci hehe...mi oswietlenie pasowalo, naglosnie bylo zajebiscie wywazone - zawsze po pirze mialem gluchote dwudniowa,a w tym mega zajebiscie dudnilo,a pomimo tego sluch moj funkcjonalnie tylko troche zachwiany:)walki dobre,ludzie bawiacy sie wszystkich naokoło kochali (pozytyw polepszaczy nastroju-no incydents) i fajnie ze dejot blisko publicznosci,polepsza to kontakt z publika,czego sam milo doswiadczylem...muza tez ok,generalnie pozytyw za impreze...pozdro 4 all ktorych poznalem,chociaz podobnie jak sora i tak polowy nie pamietam-wybaczcie:) | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 14-10-2007, 14:48 | #774
|
| | gawr0n napisa³/a: | | chociaz podobnie jak sora i tak polowy nie pamietam-wybaczcie:) |
oj gqwr0nq :mrgreen: ja pamiętam tylko, ze to było okolo 70-80 osób i boję się, ze nie zdołałabym wsystkich wypisać, chyba, ze posłużylabym się tą listą, ktora została stworzona całkiem niedawno | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 08 Pa¼ 2007 Wiek: 41 Posty: 33 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda Ĺ?lÄ…ska  | Wys³any: 14-10-2007, 14:50 | #775
|
| Impreza się udała, myślałam że będzie mniej ludzi z powodu nieobecności Maxa ale miło zostałam zaskoczona:) Ludzie świetnie się bawili a Dje pokazali konkretną robote.
Pozdro dla ekipy z loży czyli: -Kamcia , -Brum, -Pasool, -Mateo,-Kostuch i Sandra, -Recz i Lukk, -Tomek,-Gumeczka, -Meg,-Sysia,-Frog,-Yosko, i wszystkich których nie wymieniłam
Oraz gorÄ…ce pozdrowienia dla : Malca,Skya,Eniego Thilo Roya Giela,Ram-a and Bass-a | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 14-10-2007, 16:33 | #776
|
| aaa i jeszcze jedno... Ci, którzy widzieli wczoraj moją smycz i też by chcieli podobną to tu ===> http://www.smycze.sklep.pl/index.php?id=formularz2 macie linka do zamówienia takiej...
można sobie wybrać: szerokość smyczy, kolor smyczy, kolor druku, treść nadruku, rodzaj czcionki, koĹ?cówka, łącznik
cena: 12,- + przesyłka 2,50 | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 14-10-2007, 17:19 | #777
|
| no to teraz jak wstalem weszlem na HF to sie wypowiem a wiec tak jak dochodzimy z kumplami do mega patrzymy a tam kolejka cala ulica :O 21:10 a my w kolejce pod plotem no ale uszło jak powiedzieli ze ze bilety do przodu no to wchodzimy a tu 2 kolejka do szatni no to jestesmy w srodku i tak sobie pomyslalem jak jest mniej ludzi to lepiej sie bawi dobrze ze ta loze mielismy bo tak to by było kiepskoo ale mniejsza z tym Malec: no zagrał jak przewaznie na mohu Bas & Ram <-- odleciałem :D <buja w obłokach> Thilo<- ten gosc jest przeje.... :D ale nie tak jak Vortex co on robil na dj'ce to sie w pale nie miesci zajebisty pan Eni no niestety vortex mnie zniszczył i musialem usiasc ale kawalki cudne na lozy niektorzy na mnie dziwili jak grałes jak szaleje na siedzaco Sky- piekny pomysl z tymi old kawalkami myslalem ze juz nigdy sie przy nich nie pobawie ale udało sie piekny secik no i wkoncu Ci na ktorych czekalem RP = czekalem całą h az zagracie moj HC jak widzialem ze zapalili wszystkie swiatła to myslalem ze to koniec ale to wielkie bummmm HARDCOREEEEEEEEEEEEE :D dziekuje Wam bardzo bo juz wiem ze musze se cos kupic (legalnego-zdrowego) na Masters of Hardcore w NL :D jak przyszedl taki pan o 6:12 na dj'ke to sie wkurzylem ze koniec (
@ Haj_T bardzo prosimy Ci najbardziej wytrzymali :D o jakiegos HC dj na koniec kazdego MoHa :D ale tak zeby tylko HC był bez HS bo co to sie tam wczoraj dzialo nad ranem to byłą burza :D
POZDRO for all
[ Dodano: 2007-10-14, 17:31 ] aa i dozobaczenia za tydzien w Alfie :D tam tez bedzie HC ale dluzej a jak nie to za 2 tygodnie w Mega znowu jak ktos jedzie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 14-10-2007, 17:37 | #778
|
| | Przepraszam! Kurde chyba sporo przesadziłemdobrze | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 14-10-2007, 17:37 | #779
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | no to teraz jak wstalem |
hehehe ty wstales a ja sie dopiero klade spac :mrgreen: :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 14-10-2007, 17:45 | #780
|
| | GuGens napisa³/a: | DefQon.1 napisaÅ‚/a: no to teraz jak wstalem
hehehe ty wstales a ja sie dopiero klade spac |
tak to jest jak sie siedzi na sofie caly czas | _________________
 | |
| |
 | |
| |