Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Przesunięty przez: Troi
14-10-2007, 13:47
3'cia rocznica - Hardstyle @ Megaklub Katowice 13.10.2007

Bede na tej imprezie
Na 100%
81%
 81%  [ 72 ]
Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery
11%
 11%  [ 10 ]
Za Chiny mnie tam nie bedzie!
6%
 6%  [ 6 ]
Głosowań: 88
Wszystkich Głosów: 88

Autor Wiadomość
HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 14-10-2007, 19:28    #791

Impreza przecudna! Wszyscy zagrali swietnie, szczegolnie Thilo (czego po MoHEE moglam sie spodziewac), no i Vortex! Oraz wielka niespodzianka- zajebisty set RadialsĂłw! :mrgreen: Na Malcu i B&R nie bylam niestety ze wzgledu na zajebista komunikacje PKP :evil:

SchizeQ napisał/a:
ps. Wytlumaczcie theHSgirl ze nie wygladam jak mlodszy brat Enigmato :D :*

buahahah :mrgreen: ale mi sie serio zda, ze podobny jestes! :mrgreen: tak w ogole- milo bylo poznac ;-)

miniol napisał/a:
Co prawda niebawiłem się ciągle, bo niestety kondycja nie dopisuje, ale hc'u na koniec niemoglem opuścić.

nie sciemniaj, bo jakbym cie nie zmobilizowala to bys mi zasnął gdzies w boksie :mrgreen:
miniol napisał/a:
na koniec jeszcze mini-after z theHSgirl w mcDonalds hehe dzięki za wszystko :)

tez dziekuje;*

pozdro dla calego HF! nie ma to jak imprezy z Wami;* no i dla Remo, ze na mnie zaczekal pomimo 2 godzin opoznienia...
milo mi bylo poznac Rafira i reszte osob (ktorych nickow niestety ze wzgledu na moja skleroze nie pamietam);*

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 14-10-2007, 19:46    #792

Daron37 napisał/a:
No biba syta feeest :mrgreen:
Jedynie czego bym się przyczepił to za dużo było przypadkowych ludzi a dokładnie byli jazdowicze, którzy momentami wywoływali we mnie chwilowe frustracje.

No ja to samo zauwazylem :/ I tez mnie paru kolesi kilalo, ale co zrobic wole przemilczec sprawe jak sie pozegnac z impreza...

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 14-10-2007, 20:27    #793

Oki to moze teraz jak to wygladalo Frogowym OKIEM ;)

Co sie ludu zebralooooooo Przeca tam w okolicy RULY i pod MEGA ! MASA ZNAJOMYCH !
Balkonik byl NASZ i przydal sie ! Chodz malo co tam mnie widziano bo non stop looogien ;) Ale przydatna sprawa, jeszcze jak tyle ludzi bylo to na chwile odpoczynkow byl w sam raz. No i klimacik swojski na nim :) Mysle ze sciepe powinnismy robic na kazdy HS tam ;)
A co do muzy to hmmm ja nie wiem ale albo jak mialem jakis zly dzien albo HS w ten dzien jakos sredni dla mnie byl :/ I z wszystkich gwiazd najbardziej podobali mi sie NASI Polakka. Eni ze Skyem wiedza jak zrobic HITowy secisz ! Dla mnie de Besciaki ! A potem to VORTEX. Tez GOOD set. Zajefiscie sie bawil przy konsoli KREJZOL jeden widac ;) Wlasnie, ma ktos titul tej piosenki co cos z ala TETRISA puscil i potem takie JEB ! ????
A co do ostatnich R.P.... to kurde jak pojechali z tym HC ! A juz na koniec to wogole SMERFASTYCZNE KAWALKI ! I TE SCIEMNIENIE I CZERWONE SWIATLA !! DARK SIDE ZE JA PIKOLE BYL ! :> I teraz wielka prosba do nich czy mozecie zapodac TRACKLISTE !!!! Bo RAISE CAIN wiadomo piekniste ! Ale wydaje mi sie ze inna nutka rownie pieknista leciala jako ostatnia ! albo przedostatnia. BEde zajefiscie dzwieczny za titulki tych HC co wczoraj polecialy !
A co do HC wogole na imprezie... To mysle ze moze jeszcze na DJi HC tak typowych to nie jestesmy jeszcze u nas gotowi ale tak jak wlasnie jak bylo wczoraj, no moze troszke wiecej. Ale ostatnia godzine moze nie cala zrobil bym juz jako tradycje na MOHach jako takie OSTRE MOCNE ZAKONCZENIE ! Mysle ze to dobry sposob na zakonczenie HARD imprezy....

To by bylo chyba tyle. Imprezke zaliczam to jak najbardziej udanych i glownie dzieki wszedzie widzianym znajomym a wiadomo gdzie DOBRA ekipa tam DOBAR impreza.

Pozdro dla all ! A wszczegolnosci dla najwierniejszego DARK HC KOLKAktore zostalo do ostatniej MROCZNEJ NUTY HCowej : Maniaczki,Hardloly,Rooziego,Defqona i Darona !!!
BRACIK ! Ale ze ciebie nie bylo to.... WJEB !!! ZALUJ !! No i NETYA ! Myslalem ze przy takich nutach bedziesz tam najbardziej widoczna na srodku parkietu a tu dupa ! :/ Oj next time musi byc znaczaca poprawa w waszym wykonaniu Qrczaki !

A TUTAJ ZAPODAM LINKA DO FILMIKU (nie z Mega Clubu ale taki mielismy wlasnie wczoraj klimat tam na koniec !) ! Zeby ci co nie dotrwali do KONCA niech uslysza i zaluja co ich ominelo ! W jakich klimatach R.P. nam zrobili koncowe imprezy ! Jakie DARK SIDE nam zrobili !!!

M.O.H. - RAISE CAIN Anthem !!!

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Piwa: 129

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 14-10-2007, 20:36    #794

@Frog zapomniales o mnie:((ja do ostatniej HcC nutki tez byłam na parkiecie:))
Bylo GODNIE;]teraz pozostaje nam tylko czekac do kolejnego MOHa...

HardForum

Informacje

Wysłany: 14-10-2007, 20:38    #795

pięknie było !! :D :D::D ciekawe kiedy następna taka impreza :D
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 14-10-2007, 20:42    #796

to teraz reportaĹź by krakoff ;]
Strona MUZYCZNA:
*o Malcu sie nei wypowiadam bo przyszedlem jak juz konczyl grac a i tak pozniej bylem raczej zajety witaniem sie i rozgoszczeniem, takze jego secie nic powiedziec nei moge
*Bas&Ram - pomimo tego ze hardtrance to dla mnie nic specjalnego to wg mnie idealnie przygotowali mozg pod reszte imprezy bardziej hard ;-) generalnie ocena +4
*Thilo - zajebisty set i co wiecej mowic ;-) ocena 5
*Vortex - oceny brak z powodu przerwy w pamieci :-P
*Enigmato - jak dla mnie prezentuje ostatnio bardzo wysoki poziom i tu rowniez to potwierdzil, ocena +5, najlepszy set jak dla mnie
*Skydriver - zajebisty pomysl z tym mixem najlepszych kawalkow, pare bledow ale ogolnie +4
*Radialsi - kolejna luka w pamieci i w sumie to nawet nei zauwazylem ze hc leci :-(
A co do klimatu imprezy to jak zawsze z Wami jest zajebisty.. dziekuje bardzo wszystkim za zyczenia i pamiec, bo bardzo mile mnie to zaskoczylo ;-) pozdrowienia dla kazdego z kim sie osobiscie poznalem wreszcie na tej imprezie ;) i przede wszytskim dla tych, ktorych znam juz od pewnego czasu ;-) generalnie to najlepsza hs impreza na jakiej bylem ;-)
pozdrawiam i do zobaczenia oby jak najszybciej ;-)

NaDzIeJ 
FUCK THE SYSTEM

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 14-10-2007, 20:43    #797

łłłoooogieĹ?Ĺ?Ĺ?Ĺ?Ĺ?..szkoda ze pol imprezy nie pamietom...ludu masakrycznie na rule ze tylka nos tam bylo no piekna sprawa...teraz ino czekac na QLIMAX i nastepnego Moh-a

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 14-10-2007, 20:51    #798

theHSgirl napisał/a:
nie sciemniaj, bo jakbym cie nie zmobilizowala to bys mi zasnął gdzies w boksie

No właśnie dzięki, że mnie rozruszałaś troche, bo w pewnym momencie złapałem zawiasa i jakby nie Ty to pewnie do teraz bym tam siedział :-)

Już sie niemoge doczekać oficjalnego filmiku z imprezy :-D

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Piwa: 26

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 14-10-2007, 20:59    #799

QnaD,
fajnie Ĺźe zyjesz hahaha :D

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

HardForum

Informacje

Wysłany: 14-10-2007, 21:06    #800

no to tylko zalowac ze mnie taka impreza ominela ... ale coz ... nauka na studiach to zajac wiec uciec moze :D
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)