Przesunięty przez: Troi 14-10-2007, 13:47 | |
| Bede na tej imprezie | | Na 100% | | 81% | [ 72 ] | | Pojawie sie jezeli do klubu wstawia dodatkowe swiatla i lasery | | 11% | [ 10 ] | | Za Chiny mnie tam nie bedzie! | | 6% | [ 6 ] | | | Głosowań: 88 | | Wszystkich Głosów: 88 | | | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 14-10-2007, 19:28 | #791
|
| Impreza przecudna! Wszyscy zagrali swietnie, szczegolnie Thilo (czego po MoHEE moglam sie spodziewac), no i Vortex! Oraz wielka niespodzianka- zajebisty set RadialsĂłw! :mrgreen: Na Malcu i B&R nie bylam niestety ze wzgledu na zajebista komunikacje PKP
| SchizeQ napisał/a: | ps. Wytlumaczcie theHSgirl ze nie wygladam jak mlodszy brat Enigmato |
buahahah :mrgreen: ale mi sie serio zda, ze podobny jestes! :mrgreen: tak w ogole- milo bylo poznac ;-)
| miniol napisał/a: | | Co prawda niebawiĹem siÄ ciÄ
gle, bo niestety kondycja nie dopisuje, ale hc'u na koniec niemoglem opuĹciÄ. |
nie sciemniaj, bo jakbym cie nie zmobilizowala to bys mi zasnÄ
Ĺ gdzies w boksie :mrgreen:
| miniol napisał/a: | na koniec jeszcze mini-after z theHSgirl w mcDonalds hehe dziÄki za wszystko |
tez dziekuje;*
pozdro dla calego HF! nie ma to jak imprezy z Wami;* no i dla Remo, ze na mnie zaczekal pomimo 2 godzin opoznienia... milo mi bylo poznac Rafira i reszte osob (ktorych nickow niestety ze wzgledu na moja skleroze nie pamietam);* | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 14-10-2007, 19:46 | #792
|
| | Daron37 napisał/a: | No biba syta feeest :mrgreen: Jedynie czego bym siÄ przyczepiĹ to za duĹźo byĹo przypadkowych ludzi a dokĹadnie byli jazdowicze, ktĂłrzy momentami wywoĹywali we mnie chwilowe frustracje. |
No ja to samo zauwazylem I tez mnie paru kolesi kilalo, ale co zrobic wole przemilczec sprawe jak sie pozegnac z impreza... | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 14-10-2007, 20:27 | #793
|
| Oki to moze teraz jak to wygladalo Frogowym OKIEM
Co sie ludu zebralooooooo Przeca tam w okolicy RULY i pod MEGA ! MASA ZNAJOMYCH ! Balkonik byl NASZ i przydal sie ! Chodz malo co tam mnie widziano bo non stop looogien Ale przydatna sprawa, jeszcze jak tyle ludzi bylo to na chwile odpoczynkow byl w sam raz. No i klimacik swojski na nim Mysle ze sciepe powinnismy robic na kazdy HS tam A co do muzy to hmmm ja nie wiem ale albo jak mialem jakis zly dzien albo HS w ten dzien jakos sredni dla mnie byl I z wszystkich gwiazd najbardziej podobali mi sie NASI Polakka. Eni ze Skyem wiedza jak zrobic HITowy secisz ! Dla mnie de Besciaki ! A potem to VORTEX. Tez GOOD set. Zajefiscie sie bawil przy konsoli KREJZOL jeden widac Wlasnie, ma ktos titul tej piosenki co cos z ala TETRISA puscil i potem takie JEB ! ???? A co do ostatnich R.P.... to kurde jak pojechali z tym HC ! A juz na koniec to wogole SMERFASTYCZNE KAWALKI ! I TE SCIEMNIENIE I CZERWONE SWIATLA !! DARK SIDE ZE JA PIKOLE BYL ! I teraz wielka prosba do nich czy mozecie zapodac TRACKLISTE !!!! Bo RAISE CAIN wiadomo piekniste ! Ale wydaje mi sie ze inna nutka rownie pieknista leciala jako ostatnia ! albo przedostatnia. BEde zajefiscie dzwieczny za titulki tych HC co wczoraj polecialy ! A co do HC wogole na imprezie... To mysle ze moze jeszcze na DJi HC tak typowych to nie jestesmy jeszcze u nas gotowi ale tak jak wlasnie jak bylo wczoraj, no moze troszke wiecej. Ale ostatnia godzine moze nie cala zrobil bym juz jako tradycje na MOHach jako takie OSTRE MOCNE ZAKONCZENIE ! Mysle ze to dobry sposob na zakonczenie HARD imprezy....
To by bylo chyba tyle. Imprezke zaliczam to jak najbardziej udanych i glownie dzieki wszedzie widzianym znajomym a wiadomo gdzie DOBRA ekipa tam DOBAR impreza.
Pozdro dla all ! A wszczegolnosci dla najwierniejszego DARK HC KOLKAktore zostalo do ostatniej MROCZNEJ NUTY HCowej : Maniaczki,Hardloly,Rooziego,Defqona i Darona !!! BRACIK ! Ale ze ciebie nie bylo to.... WJEB !!! ZALUJ !! No i NETYA ! Myslalem ze przy takich nutach bedziesz tam najbardziej widoczna na srodku parkietu a tu dupa ! Oj next time musi byc znaczaca poprawa w waszym wykonaniu Qrczaki !
A TUTAJ ZAPODAM LINKA DO FILMIKU (nie z Mega Clubu ale taki mielismy wlasnie wczoraj klimat tam na koniec !) ! Zeby ci co nie dotrwali do KONCA niech uslysza i zaluja co ich ominelo ! W jakich klimatach R.P. nam zrobili koncowe imprezy ! Jakie DARK SIDE nam zrobili !!!
M.O.H. - RAISE CAIN Anthem !!! | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 14-10-2007, 20:36 | #794
|
| @Frog zapomniales o mnie:((ja do ostatniej HcC nutki tez byĹam na parkiecie:)) Bylo GODNIE;]teraz pozostaje nam tylko czekac do kolejnego MOHa... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 14-10-2007, 20:38 | #795
|
| piÄknie byĹo !! :D::D ciekawe kiedy nastÄpna taka impreza | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 14-10-2007, 20:42 | #796
|
| to teraz reportaĹź by krakoff ;] Strona MUZYCZNA: *o Malcu sie nei wypowiadam bo przyszedlem jak juz konczyl grac a i tak pozniej bylem raczej zajety witaniem sie i rozgoszczeniem, takze jego secie nic powiedziec nei moge *Bas&Ram - pomimo tego ze hardtrance to dla mnie nic specjalnego to wg mnie idealnie przygotowali mozg pod reszte imprezy bardziej hard ;-) generalnie ocena +4 *Thilo - zajebisty set i co wiecej mowic ;-) ocena 5 *Vortex - oceny brak z powodu przerwy w pamieci :-P *Enigmato - jak dla mnie prezentuje ostatnio bardzo wysoki poziom i tu rowniez to potwierdzil, ocena +5, najlepszy set jak dla mnie *Skydriver - zajebisty pomysl z tym mixem najlepszych kawalkow, pare bledow ale ogolnie +4 *Radialsi - kolejna luka w pamieci i w sumie to nawet nei zauwazylem ze hc leci :-( A co do klimatu imprezy to jak zawsze z Wami jest zajebisty.. dziekuje bardzo wszystkim za zyczenia i pamiec, bo bardzo mile mnie to zaskoczylo ;-) pozdrowienia dla kazdego z kim sie osobiscie poznalem wreszcie na tej imprezie i przede wszytskim dla tych, ktorych znam juz od pewnego czasu ;-) generalnie to najlepsza hs impreza na jakiej bylem ;-) pozdrawiam i do zobaczenia oby jak najszybciej ;-) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Sie 2007 Wiek: 38 Posty: 78 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹAGIEWNIKI HS  | Wysłany: 14-10-2007, 20:43 | #797
|
| | ĹĹĹoooogieÄš?Äš?Äš?Äš?Äš?..szkoda ze pol imprezy nie pamietom...ludu masakrycznie na rule ze tylka nos tam bylo no piekna sprawa...teraz ino czekac na QLIMAX i nastepnego Moh-a | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 14-10-2007, 20:51 | #798
|
| | theHSgirl napisał/a: | | nie sciemniaj, bo jakbym cie nie zmobilizowala to bys mi zasnÄ
Ĺ gdzies w boksie |
No wĹaĹnie dziÄki, Ĺźe mnie rozruszaĹaĹ troche, bo w pewnym momencie zĹapaĹem zawiasa i jakby nie Ty to pewnie do teraz bym tam siedziaĹ :-)
JuĹź sie niemoge doczekaÄ oficjalnego filmiku z imprezy :-D | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzień) Piwa: 26 Skąd: z duĹźego pokoju  | Wysłany: 14-10-2007, 20:59 | #799
|
| QnaD, fajnie Ĺźe zyjesz hahaha | _________________ "Bo w Ĺźyciu najwaĹźniejsze sÄ
wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 14-10-2007, 21:06 | #800
|
| no to tylko zalowac ze mnie taka impreza ominela ... ale coz ... nauka na studiach to zajac wiec uciec moze | _________________
| |
| |
 | |
| |