Przesuniêty przez: ROoZi 02-09-2012, 21:24 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 02 Maj 2011 Posty: 31 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 01-09-2012, 13:46 | #81
|
| | Mi też nie podoba się co robi Energy. Nie było the propheta i nawet nas nie poinformowali. Strasznie dużo osób było. Widzę, że w Energy to standard, że nie ma głównych"gwiazd". | |
| |
 | |
|
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 01-09-2012, 13:48 | #82
|
| | marciaaa napisa³/a: | wybacz Wolfen ale skoro nie byÅ‚eÅ› na imprezie to jak możesz pisac że nic Cie nie omineÅ‚o? WkurzajÄ… mnie takie gadki maks, bo jak tu oceniac i komentowac bibkÄ™ skoro siÄ™ w niej nie uczesniczyÅ‚o? -,-
|
Dlatego jest to forum i czytając relacje ludzi np. Remika i sam fakt,że Propheta na tej imprezie nie było wystarczy mi żeby stwierdzić,że nic ciekawego mnie nie ominęło.. A na zwykłą imprezę (bez gwiazdy) to sobie mogę obojętnie gdzie i kiedy pojechać. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski  | Wys³any: 01-09-2012, 13:51 | #83
|
| Wiem , że Polska dla zachodniej europy to zadupie ale , który to już raz , że "gwiazda" wieczoru nie dociera na imprezę ( czy to energy2k czy A4 itd ). Może połączenie lotnicze lub pozostałe z Polską jest dla obcokrajowców tak egzotyczne jak z Saint Kitts i Nevis lub Nauru no ale jakoś na duże imprezy/eventy potrafią dojechać... Szkoda , że The Prophet nie dotarł ( co było przyczyną itd nie wiem ... ) bo by się zdziwił ilością osób Ludzi mnóstwo - nawet za dużo. Impreza ogólnie na plus ( mały + ) chociaż nie wiedziałem , że podczas imprezy będzie kobiece MMA - tyle razy widziałem jak dziewczyny w różnych miejscach i o różnych porach szarpią itp się na wzajem , że można było odnieść wrażenie gali KSW To tak na marginesie. Muzycznie ogólnie 3/5 - miejscami bdb , a czasami zamulanie... Jak dla mnie zbyt dużo starej nuty ,a proppy & heady - summer of hardstyle/b-side - chyba każdy DJ co najmniej raz zagrał... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 01-09-2012, 13:55 | #84
|
| wolfen88, sory ale nie było aż tyle ludzi, na bh i hhz było o wiele więcej więc nie byles nie powtarzaj po kims. Informacja że tp nie dojedzie pojawiła sie od arasa koło godziny 2 z tego co pamiętam, a jak tak szukasz dziury w ałym to poszukaj na szybko połączenia do katowic czy krk na już w tej chwili aby dolecieć, lufthansa to nie tylko linie lotnicze ale tez obsługa lotnisk to tyle co do organizacji.
Co do samej imprezy to porządnie sie ruszyłem czy secie Eniego, pare kawałków pod publike a potem to już klasykami sypałeś ile sie dało i o dziwo ludzie nie pouciekali Over jeszcze troche i będziesz grał same cory na koniec, nie mogłem zostac do końca ale było dobrze
Towarzysko jak zawsze elegancko Do następnek | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 01-09-2012, 13:58 | #85
|
| | kych0 napisa³/a: | | Informacja że tp nie dojedzie pojawiÅ‚a sie od arasa koÅ‚o godziny 2 z tego co pamiÄ™tam, |
ja już wiedzialam koło północy wiadomosci szybko sie rozchodzą | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski  | Wys³any: 01-09-2012, 14:01 | #86
|
| | marciaaa napisa³/a: | | kych0 napisa³/a: | | Informacja że tp nie dojedzie pojawiÅ‚a sie od arasa koÅ‚o godziny 2 z tego co pamiÄ™tam, |
ja już wiedzialam koło północy wiadomosci szybko sie rozchodzą |
Też po północy sÅ‚yszaÅ‚em , że The Prophet nie bÄ™dzie ale dopiero jak Eni graÅ‚ dÅ‚użej i od utworku Max B Grant - No good -The Prophet rmx byÅ‚em dopiero pewny , że na 100% Prophet'a nie bÄ™dzie... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | | Ostatnio zmieniony przez djxxx 01-09-2012, 14:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 01-09-2012, 14:03 | #87
|
| | kych0 napisa³/a: | wolfen88, sory ale nie byÅ‚o aż tyle ludzi, na bh i hhz byÅ‚o o wiele wiÄ™cej wiÄ™c nie byles nie powtarzaj po kims.
|
Skoro Remik tak napisał,to jemu zwróć uwagę a nie mi.A poza tym nie tylko On napisał,że za dużo ludzi było..
| kych0 napisa³/a: | Informacja że tp nie dojedzie pojawiÅ‚a sie od arasa koÅ‚o godziny 2 z tego co pamiÄ™tam, a jak tak szukasz dziury w aÅ‚ym to poszukaj na szybko połączenia do katowic czy krk na już w tej chwili aby dolecieć, lufthansa to nie tylko linie lotnicze ale tez obsÅ‚uga lotnisk to tyle co do organizacji. |
To i tak późno poinformował ludzi o nie przybyciu gwiazdy,zamiast zrobić to wcześniej. A co do połączenia lotniczego to napisałem już na ten temat wcześniej,że na ostatnią chwilę odlatują na hurra i później są właśnie efekty tego typu... Bez offtopu już! | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 01-09-2012, 14:03 | #88
|
| | marciaaa napisa³/a: | | kych0 napisa³/a: | | Informacja że tp nie dojedzie pojawiÅ‚a sie od arasa koÅ‚o godziny 2 z tego co pamiÄ™tam, |
ja już wiedzialam koło północy wiadomosci szybko sie rozchodzą |
No też ale mówie o oficjalnym info, tez jakoś ubex koło 00:00 mi powiedział ze tp raczej nie doleci | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Lip 2011 Wiek: 35 Posty: 36 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 01-09-2012, 14:04 | #89
|
| może ktoś opisać co mamy za wykupienie vipa ? bo w sumie to nie wiem a ciekawi mnie to :p a co do impry to nawet bez Tp nie było źle dobre wałki były ale niektóre jak zwykle się powtarzały jak ktoś to tam wyżej napisał a co do ogłoszenia to było któryś z dj'i na mikro krzyczał ale straszny chaos był i nie każdy usłyszał a większości kidzi0rów to i tak nie obchodziło impreza na plus najbardziej wkurzajace to zaduch i ten piepszony dym
i chciaÅ‚bym dostać sety z wczorajszej imprezy bo momentami naprawde petarda byÅ‚a | | Ostatnio zmieniony przez EluSivee 01-09-2012, 14:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 01-09-2012, 14:05 | #90
|
| wolfen88, ale tak było, jest, i będzie Polska nie jest krajem do którego "gwiazdy" MUSZOM przylecieć zawsze będziemy traktowani jak ci gorsi w eu, ale za to nasi krajowi DJ'e wcale sie są gorsi i nadrabiają te braki z nad wiązką EOT | |
| |
 | |
| |