1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
chuj do dupy hahaha dopiero jestem w doma, enigmato ! set kurwa the best over, hardcor jak zawsze i dzieki za to ale jak next razem nie puscisz puta madre to ocipieje
Jeszcze takiej kolejki przed Energy to ja nie widziaĹem, o 22 kolejka ciÄ gnÄ ca siÄ na kilkadziesiÄ c metrĂłw.. Ludzi bardzo duĹźo, The Prophet niestety nie doleciaĹ do katowic, ale impreza i tak byĹa przednia. Enigmato po raz drugi staĹ siÄ gĹĂłwnÄ gwiazdÄ tego cyklu imprez. ZagraĹ kilka klasykĂłw od propheta co mi siÄ bardzo podobaĹo. Overbizz zagraĹ znowu sporo HC na koniec, co jeszcze kilka miesiÄcy temu moĹźna by byĹo pomarzyÄ o takiej iloĹci tego typu muzyki w energy Później wrzucÄ filmy z setĂłw soundfighterz, enigmato oraz overbizza
A dla ciekawych jak byĹo, poniĹźej bonus w postaci Dj'a Aras'a za konsoletÄ
haha Czyli jak widaÄ nic nas nie ominÄĹo Dobrze,Ĺźe siÄ nie wybieraliĹmy..CoĹ mialem wĹaĹnie takie przeczucie.
Ostatnio Energy same kĹopoty ma z tymi gwiazdami,bo sporo ich nie dociera na miejsce albo do Katowic albo Przytkowic.
Co do seta Arasa to Nothing Else Matters dobry klasyk,ale czy Aras nie ma nic innego w swoim repertuarze - jak nie I like your style,to lose my mind albo wĹaĹnie nothing else matters ktĂłrego sporo razy sĹyszaĹem w jego setach CiÄ gle to samo...Sorry ale jak dla mnie to ten koleĹ poza komercyjnym electro w ogĂłle nie ma zielonego pojÄcia o nowszych waĹkach hardstyleowych...A sporo dobrych wychodzi... UwaĹźam,Ĺźe On siÄ swoim graniem nie nadaje na KOH"y...
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 01-09-2012, 12:18, w całości zmieniany 2 razy
Ludzi odpowiedzialnych za organizacjÄ imprezy powinno siÄ wykastrowaÄ, kto widziaĹ, Ĺźeby wpuszczaÄ tyle osĂłb. JuĹź wolaĹem przed wejĹciem zostaÄ poinformowany, Ĺźe jest za duĹźo ludzi i nie mogÄ wejĹÄ niĹź wejĹÄ na godzinÄ i wyjĹÄ tak jak to zrobiĹem. Nie szĹo staÄ nawet normalnie pomiÄdzy salami a co dopiero siÄ bawiÄ wiÄc stwierdziĹem, Ĺźe olewam takie coĹ. Chyba na prawdÄ podaruje sobie hardy i energy jeĹli ma to tak wyglÄ daÄ. I jak mi ktoĹ powie, Ĺźe impreza zajebista to na prawdÄ ma strasznie niskie wymagania co do jakoĹci, bo to byĹo nabijanie kabzy klubu w sposĂłb nie fair. Jak dla mnie wiÄcej ludzi niĹź na hhz.
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
Dziadka nie byĹo, no cóş, dla mnie strata Ĺźadna bo jego absencje z nawiÄ zkÄ wynagrodziĹ nam Enigmato! parÄ klasykĂłw i kilka cukierkĂłw pod publikÄ zapeĹniĹo salÄ ludĹşmi Over teĹź fajnie trzymaĹ hsowo bo dalej byĹo peĹno, dopiero przy corach siÄ zrobiĹo luĹşniej poczÄ tek jakoĹ przeleciaĹ towarzysko-plotkarsko bo muzycznie byĹo nienajlepiej, choÄ moim zdaniem Voizer czy jak mu tam, zagraĹ lepiej niĹź SF. Fajnie byĹo siÄ znĂłw z wami widzieÄ, do nastÄpnej
haha Czyli jak widaÄ nic nas nie ominÄĹo Dobrze,Ĺźe siÄ nie wybieraliĹmy..CoĹ mialem wĹaĹnie takie przeczucie.
wybacz Wolfen ale skoro nie byĹeĹ na imprezie to jak moĹźesz pisac Ĺźe nic Cie nie omineĹo? WkurzajÄ mnie takie gadki maks, bo jak tu oceniac i komentowac bibkÄ skoro siÄ w niej nie uczesniczyĹo? -,-
Co do imprezy,to pomimo Ĺźe Prophet nie dotarĹ to impreza naprawdÄ udana Strasznie nie chciaĹo mi sie isc,ale dobrze Ĺźe jednak poszĹam Ludzi bardzo duĹźo,ale bywaĹo gorzej Duchota jak sam skurwysyn najwiÄkszy minus, bez kitu. To jest straszne, Ĺźe 90% ludzi w klubie to dzieci.. Nic w sumie do nich nie mam,ale czuĹam sie jak emerytka no i rozwaliĹo mnie to, Ĺźe na bramce poproszono mnie o pokazanie dokumentu to jest chuj, bo kupujÄ c piwo w barze rĂłwnieĹź kazano mi pokazac dowod, hahaha Towarzysko zacnie jak zawsze dobrze byĹo, nie ma co narzekac DziÄki wszystkim za imprezÄ, taĹce- hulaĹce i kupe Ĺmiechu do nastÄpnej!
Ja tam sĹyszaĹem Ĺźe go nie bÄdzie ale w sumie w dobrej zabawie to nie przeszkodziĹo chociaĹź chciaĹem go zobaczyÄ na Ĺźywo :-\ Fajnie by byĹo gdyby over i reszta wrzuciĹa swoje sety z wczoraj
Lufthansa strajkowala, wiec nie rozkminiajcie znowu problemu ... tam gdzie go nie ma.
No ale chyba Lufthansa nie strajkuje ciÄ gle,bo Brennan Hearta wczeĹniej teĹź raz nie byĹo,tak samo ShowtekĂłw,Headhunterza i kogoĹ tam jeszcze..A PowĂłd zawsze siÄ znajdzie...Wszystkie imprezy z Dj'jami ktĂłrych nie byĹo, byĹy później przekĹadane na inne terminy.
A tak w ogĂłle to przecieĹź nie tylko LufthansÄ mamy,a mĂłgĹ teĹź innÄ liniÄ lecieÄ. Tak to wĹaĹnie jest jak majÄ na ostatniÄ chwilÄ odlatywaÄ,bo gdyby wczeĹniej miaĹ wylecieÄ,to zawsze byĹa by pewnie jakaĹ opcja alternatywna..
armyofhardcore - przecieĹź sam dobrze wiesz,Ĺźe nie od wczoraj tak wĹaĹnie Dj'je na ostatniÄ chwilÄ odlatujÄ zamiast wylecieÄ np. z rana...Później wĹaĹnie sÄ sytuacje tego typu : "Ĺťe nie miaĹ czym przylecieÄ"..
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 01-09-2012, 13:55, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)