Przesunity przez: ROoZi 02-09-2012, 21:24 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 09 Mar 2012 Posty: 1 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Tychy  | Wysany: 24-07-2012, 19:26 | #21
|
| | CiachO napisa/a: | | BD.Lukash napisa/a: | | Vozier został rezydentem za ResQ i BD |
Ha ha ha przez Artura to za WAS napewno Wogóle ten support kiedyś będzie inny ? Over i Eni nie nudzi wam się to energy ??? |
JEZU A na tym forum tylko płacz i narzekanie smieszy mnie mentalnosc typowego polaczka nigdy mu nie dogodzisz a to support zły ble ten sam wiecznie to samo na tym forum a to dj zły to kogo wy chcecie madonne ? wiadomo chcialbym i marze o tym zeby zobaczyc w energy takie gwiazdy jak Wasted penguinz albo G4H , AT2 a ziomus jak tak bardzo chcesz byc supportem na kohach to napisz petycje albo cos a nie wiecznie ten spam ze ciagle ci sami | | Ostatnio zmieniony przez kulawywąż 24-07-2012, 19:27, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 25-07-2012, 07:08 | #23
|
| | CiachO napisa/a: | | Ha ha ha przez Artura to za WAS napewno | no nie całkiem jest tak jak mówisz ale już mi się nie chce wracać do tematu niech sobie gra ten wojżer | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 25-07-2012, 20:17 | #24
|
| ja szczerze niewiem o co chodzi, napisal Wolfen swoje zdanie na ten temat i ma do tego prawo, tak samo jak do tego ze mu sie Prophet obecnie np. niepodoba i niewidzi sensu pojscia na impreze, proste.
a co do narzekan to kazdy ma do nich prawo, szczegolnie jesli sa to osoby od lat jezdzace na imprezy po calej PL oraz za granica , ktore niejedno slyszaly/widzialy apropo dj`ow i eventow i maja troche bardziej wybredne spojrzenie obecnie niz osoby ktore jezdza na przyklad od pol roku na hardy czy jakiegos innego niedlugiego bardzo okresu.
i nie widze sensu tutaj dyskutowania bo ile gustow tyle zdan i opinii. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 25-07-2012, 20:43 | #25
|
| | ResQ napisa/a: | | siwus9222 napisa/a: | | Ciekawe co zagra moze EARLY watpie aby gral Hard . |
lol, zagra to co caly scantraxx... wiekszosc nowisci i melodyjnych kawalkow |
ja pierdole, w ogóle jak czytam co każdą impreze z Profetem to mam ochotę strzelać z karabinu . Za każdym razem to samo ze zagra Early, że HC, że mocno, a potem i tak wychodzi że gra pedalskie Nu ze Scantraxxu .
TAKŻE NIE ŁUDŹCIE SIĘ XD | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 25-07-2012, 21:52 | #26
|
| | maniaczka napisa/a: | wolfen88, ja pierdacze!, ale z was marudy przeca logiczne ze chca "znanym dj" publike przyciągnąć.. |
A no marudy.Jakby ktoś go tyle razy widział co my,to też by pewnie miał prawo coś więcej do powiedzenia.. Swoją drogą to nie tylko Prophet jest znaną gwiazdą w PL a wiadomo przecież,że jest ich znacznie więcej i są tacy wyjadacze jak my ,że chcieliby w końcu kogoś innego nowego zobaczyć np. Ran-D,Adaro,FreQuencerz,Kodex,Tonseshifterz,Bioweapon,the R3belz czy Jack of Sound itp... Wiadome jest,że nie wszystkich stać,żeby sobie pojechać do NL i tam ich zobaczyć. Wracając do Propheta - to Jeszcze gdyby coś porządniejszego teraz grał to bym zrozumiał słuszny wybór Energy i nie marudził,a w dodatku ten Pan był w zeszłym roku w listopadzie w EN w Przytk.. i KILKA RAZY już w PL,gdzie Ci Panowie,których wymieniłem wyżej jeszcze nigdy nie byli w tym kraju! Aha i zacytuję jeszcze raz słowa ROoziego - "POWOLI ENERGY ZATACZA KOLO Z djami"
| maniaczka napisa/a: | | wiec na WYZSZĄ PÓŁKĘ możesz co najwyżej w domu popatrzeć.. |
Z przyjemnością popatrzymy z Kamcią na półkę ze zdjęciami z poprzednich imprez gdzie był w Polsce Prophet...Pozdro
[ Dodano: 25-07-2012, 21:54 ]
| netya napisa/a: | ja szczerze niewiem o co chodzi, napisal Wolfen swoje zdanie na ten temat i ma do tego prawo, tak samo jak do tego ze mu sie Prophet obecnie np. niepodoba i niewidzi sensu pojscia na impreze, proste.
a co do narzekan to kazdy ma do nich prawo, szczegolnie jesli sa to osoby od lat jezdzace na imprezy po calej PL oraz za granica , ktore niejedno slyszaly/widzialy apropo dj`ow i eventow i maja troche bardziej wybredne spojrzenie obecnie niz osoby ktore jezdza na przyklad od pol roku na hardy czy jakiegos innego niedlugiego bardzo okresu.
i nie widze sensu tutaj dyskutowania bo ile gustow tyle zdan i opinii. |
Dokładnie!
EOT.... | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 25-07-2012, 21:54, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 25-07-2012, 22:05 | #27
|
| jak zwykle jedne pisze jedno, drugi czyta co innego, jak kurwa dzieci, jak dzieci ! Chujowa impreza i tyle w temacie, w ogóle w PL teraz imprezy są chuja warte jezeli chodzi o HS. Albo DJ nie przyleci, albo przez 80 % imprezy dzieci sie drą bardziej niz moze wycisnać nagłośnienie w klubie. Albo jest dobra nuta a nie ma ludzi, obsrane kible i zero oswietlenia ...
ulżyło mi troszkę | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 25-07-2012, 22:06 | #28
|
| | netya napisa/a: | | niepodoba i niewidzi sensu pojscia na impreze, proste. | i jak najbardziej sie zgodze, ale po co biadolić jak to nie jest źle Z tego co pamietam zawsze czepiałaś sie marudów.. przeszło ci?
| wolfen88 napisa/a: | | e jest ich znacznie więcej i są tacy wyjadacze jak my ,że chcieliby w końcu kogoś innego nowego zobaczyć np. Ran-D,Adaro,FreQuencerz,Kodex,Tonseshifterz,Bioweapon,the R3belz czy Jack of Sound itp... | ty stary wyjadaczu to znasz, i inni starzy wyjadacze nie zapełnią klubu po same brzegi, a tu o to chodzi .. i studiów do tego kończyc nie trza..
| wolfen88 napisa/a: | | Wracając do Propheta - to Jeszcze gdyby coś porządniejszego teraz grał to bym zrozumiał | a co ty nie zauważyłeś ze hs pada na łeb na szyje? co ty chcesz zeby grali? weź prosze cie OCHŁOŃ ..
Ja też bym sobie życzyła nowości.. i jedyne na co my " starzy wyjadacze" mozemy liczyc to imprezy poza takimi klubamui jak Energy
Ps. udanego oglądania | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzie) Piwa: 833 Skd: ---  | Wysany: 25-07-2012, 22:24 | #29
|
| | noisyboy napisa/a: | jak zwykle jedne pisze jedno, drugi czyta co innego, jak kurwa dzieci, jak dzieci ! Chujowa impreza i tyle w temacie, w ogóle w PL teraz imprezy są chuja warte jezeli chodzi o HS. Albo DJ nie przyleci, albo przez 80 % imprezy dzieci sie drą bardziej niz moze wycisnać nagłośnienie w klubie. Albo jest dobra nuta a nie ma ludzi, obsrane kible i zero oswietlenia ...
ulżyło mi troszkę |
I wszystko Marudzenie marudzeniem, ale w ilu tematach jeszcze będzie: "Mogliby zaprosić XYZ..." To idź kuźwa jeden z drugim do menagera i mu powiedzcie kogo chcecie a nie smuty na forum. Taką mają politykę, jak widać się sprawdza bo klub mają pełen, a oni mają w dupie czy ludzie tam mają 16 lat czy 36. To samo z supportem, w każdym temacie ta sama gadka - ich sprawa, że taki robią i tyle, jak widać mimo to klub jest zawsze pełen. Nikt was nie zmusza do chodzenia tam. | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 25-07-2012, 22:28 | #30
|
| | Ricken napisa/a: | | Noisecontrollers , Zatox , Zany , Headhunterz , Prophet , Wildstylez |
apropos czołówki to o paru aliasach zapomniałeś kolego.
Szczerze mówiąc prawie wszyscy wymienieni przez Ciebie odwalają straszną kaszanę w tym roku może po za Zatoxem i Zanym. | |
| |
 | |
| |