Przesunięty przez: ROoZi 02-09-2012, 21:24 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 25-07-2012, 23:00 | #32
|
| | wolfen88 napisał/a: | | WracajÄ
c do Propheta - to Jeszcze gdyby coĹ porzÄ
dniejszego teraz graĹ to bym zrozumiaĹ | | maniaczka napisał/a: | a co ty nie zauwaĹźyĹeĹ ze hs pada na Ĺeb na szyje? co ty chcesz zeby grali? weĹş prosze cie OCHĹOĹ .. |
Stwierdzenie Ĺźe HS pada na Ĺeb na szyje jak dla mnie to pojÄcie wzglÄdne, poniewaĹź wychodzi duĹźo bardzo dobrych trackĂłw Raw-Style'owych ( np. takich wykonawcĂłw jak E-Force, Frequencerz, The R3belz, B-Front ) i moĹźe dla Ciebie HS pada na Ĺeb na szyjÄ bo sĹuchasz HC, a jesli sĹuchasz HC to po co w ogĂłle to stwierdzenie o HS I po co ten najazd na nas skoro stwierdziliĹmy tylko Ĺźe nie idziemy na tÄ
impreze i zaczekamy na kogoĹ z "gĂłrnej pĂłĹki".Na tym forum kaĹźdy ma prawo wyraziÄ swoje zdanie. | | Ostatnio zmieniony przez kamcia 25-07-2012, 23:09, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 26-07-2012, 08:23 | #33
|
| | kamcia napisał/a: | | wychodzi duĹźo bardzo dobrych trackĂłw Raw-Style'owych ( np. takich wykonawcĂłw jak E-Force, Frequencerz, The R3belz, B-Front ) |
widze, Ĺźe bardzo chciaĹaĹ zaĹwieciÄ i chyba ci sie udaĹo..
| kamcia napisał/a: | | kaĹźdy ma prawo wyraziÄ swoje zdanie. | i wĹasnie napisaĹam ze marudzicie gdzie tylko nie spojĹźeÄ a zesraliscie sie chodzbym nei wiadomo co napisaĹa
| kamcia napisał/a: | | I po co ten najazd | jaki najazd ??
dobra no ogĂłlnie masz racje wiesz .. twoja racja jest twojsza niz mojsza.. Tyle z mojej strony Ĺťegnam
Dorzucam browara gratis zauwazyĹam Ĺźe bardzo je lubicie | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 26-07-2012, 13:11 | #34
|
| | maniaczka napisał/a: | widze, Ĺźe bardzo chciaĹaĹ zaĹwieciÄ i chyba ci sie udaĹo.. |
Ci wykonawcy ktĂłrych wymieniĹam wydajÄ
bardzo dobre kawaĹki, nie jedna osoba by to potwierdziĹa no ale co Ty moĹźesz o tym wiedzieÄ skoro siÄ na tym nie znasz! ZaĹwieciÄ to chyba Ty zaĹwieciĹaĹ swoimi bĹÄdami ortograficznymi i prostackimi sĹowami
| maniaczka napisał/a: | | spojĹźeÄ |
| maniaczka napisał/a: | | chodzbym | | maniaczka napisał/a: | | zesraliscie sie | i chyba tu by siÄ PANI studia przydaĹy
| maniaczka napisał/a: | | wĹasnie napisaĹam ze marudzicie gdzie tylko nie spojĹźeÄ a zesraliscie sie chodzbym nei wiadomo co napisaĹa |
Chyba coĹ Ci siÄ pomyliĹo z tym marudzeniem.Marudzenie a wyraĹźanie swojego zdania to zupeĹnie inne pojÄcia.Jak juĹź pisaĹam wczeĹniej kaĹźdy ma do tego prawo, bo od tego jest to forum.A Ty widze lubisz siÄ czepiaÄ sĹĂłwek.Po co w ogĂłle to wszystko zaczynasz??No ale nie trudno siÄ domyĹliÄ.
| maniaczka napisał/a: | Dorzucam browara gratis zauwazyĹam Ĺźe bardzo je lubicie |
OooO Widze jesteĹ bardzo spostrzegawcza, nawet na to nie zwrĂłciĹam uwagi.Skoro Tak bardzo zazdroĹcisz to teĹź dorzucimy Ci po jednym
P.S Nie upij siÄ za bardzo END OFF TOP | | Ostatnio zmieniony przez kamcia 26-07-2012, 13:14, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 26-07-2012, 13:14 | #35
|
| ja pierdole. neichce sie mieszac w wasze niesnaski bo zauwazam pewna prawidlowosc i wplywy i nastawienie negatywne ktorego przedtem niebylo co mi sie nie podoba.
maniaczka, niewiem po co lapanie za slowka itp skoro Kamcia uwaza tamtych dj`ow i producentow za dobrych to jest jej zdanie, ty mozesz uwazac ze sa hoojowi. i tyle. wiec po co ten przytyk ze chciala zaswiecic. jej gust muzyczny. kazdy ma inny.
napisanie komus ze marudzi , a tylko wyrazil swoja opinie na dany temat to tez nie jest do konca fajne moim zdnaiem bo co innego jak co rusz ktos pisze ze impreza hoojowa itp a co innego jak napisze raz, bo szczerze niekojarze innych postow negatywnie oceniajacych impreze ostatnio poza Mayday, ktory np. kogos wogole nie interesuje z racji muzyki takiej a nie innej.
nie wiem po co takie cytowanie itp zeby tylko chyba centralnie komus pocisnac, tylko po jaki hooj. to niewiem. ale robcie jak cchecie. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 26-07-2012, 13:28 | #36
|
| | kamcia napisał/a: | | Ci wykonawcy ktĂłrych wymieniĹam wydajÄ
bardzo dobre kawaĹki, nie jedna osoba by to potwierdziĹa n | znawczyni sie znalazĹa a jeszcze nie tak dawno na gĂłwno papu mĂłwiĹa.. co do resty nie bede ciagnaÄ tematu.. moĹźemy o tym porozmawiac osobiscie.. cya | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 26-07-2012, 13:35 | #37
|
| | maniaczka napisał/a: | znawczyni sie znalazĹa a jeszcze nie tak dawno na gĂłwno papu mĂłwiĹa.. |
Jak dla mnie to jesteĹ smarkulÄ
Jak ja zaczÄĹam sĹuchaÄ HS to Ty jeszcze w piaskownicy zamki stawiaĹaĹ, a na HS techno mĂłwiĹaĹ!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 26-07-2012, 13:41 | #39
|
| | kamcia napisał/a: | | Jak dla mnie to jesteĹ smarkulÄ
Jak ja zaczÄĹam sĹuchaÄ HS to Ty jeszcze w piaskownicy zamki stawiaĹaĹ, a na HS techno mĂłwiĹaĹ!! | zapraszam raz jeszcze na rozmowe stara krowo | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 26-07-2012, 14:04 | #40
|
|
| |
| |
 | |
| |