| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 02-01-2009, 23:09 | #921
|
| | HardMen napisa/a: | Racja Hellboy, Ludzie nie umieją docenić , lecz krytykują kogoś pomysł. Ja mam pretensję do niektórych chlajomordów, którzy psuli impreze.... ;/ swoim zachowaniem . A jeśli chodzi o muze i organizację, to ok podobało mi się, a Ci co krytykują to ....żal.pl i tyle wkońcu Polska... |
Zdaje sobie sprawe , że nie wszystko moze ze strony klubu bylo dobre ale ja odpowiadam za organizacje djów itp , więc jesli komuś było źle nie podobało się w lhc to przykro mi , staralismy się coś zrobić i tak bylo fajnie więc mozna na plus Co do jedzenia kazdy kto byl w klubie wie , ze nie mamy kuchni , więc oczywiste było to , ze mozemy jakies czipsy paluszki itp dać , jesli zaś chodzi o szampana w każdym klubie w sylwka dawali lampke szampana - to logiczne i oczywiste , że nikt w klubie by nie dał nikomu calego szampana na dodatek , że by latał z butlą po klubie.
Uwagi przyjąłem i jeśli zrobię w przyszłym roku sylwester to pewne rzeczy przekaze i poprawie napewno to była pierwsza dla klubu lekcja organizacji imprezy sylwestrowej co i jak się powinno w taki dzien zachowac tyle mam do powiedzenia. | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 02 Sty 2009 Posty: 7 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Zielona Góra  | Wysany: 02-01-2009, 23:13 | #922
|
| | Napeeewno się zjawią za rok na sylwka w LHC !!:D Tylko skmińcie kumatych Ochroniarzy i starszego szatniarza:D:D Muza,Organizacja na plus ! ja nie mam zastrzezeń | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 02-01-2009, 23:19 | #923
|
| | hellboy napisa/a: | | jesli zaś chodzi o szampana w każdym klubie w sylwka dawali lampke szampana - to logiczne i oczywiste , że nikt w klubie by nie dał nikomu calego szampana na dodatek , że by latał z butlą po klubie. |
Ło w morde, jakbyście dawali całą butelke szampana to juz bym nie wyszedł z tamtąd żywy . | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 02-01-2009, 23:20 | #924
|
| | Daron37 napisa/a: | | hellboy napisa/a: | | jesli zaś chodzi o szampana w każdym klubie w sylwka dawali lampke szampana - to logiczne i oczywiste , że nikt w klubie by nie dał nikomu calego szampana na dodatek , że by latał z butlą po klubie. |
Ło w morde, jakbyście dawali całą butelke szampana to juz bym nie wyszedł z tamtąd żywy . |
i butelka przypadkiem na jakiejs glowie ... lepiej byc ostroznym , różne rzeczy się zdarzyły :E | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 19 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 228 (0,03/dzie) Piwa: 120 Skd: Bydgoszcz  | Wysany: 02-01-2009, 23:57 | #925
|
| Rozmowa szatniarza z jakąś dziewczyną : - młody patrząc na numerek nieprzytomnym wzrokiem : eeee wiesz jak wyglądała Twoja kurtka -ona: wiem, mam ją już na sobie...
Nie byłam jeszcze na imprezie po której nikt nie narzekał. A to, że muza nie taka, a to, że za gorąco / zimno, a to, że za mało / dużo ludzi, że tysiąc innych powodów... Bo taka jest prawda, że Polakowi nie dogodzisz, choćbyś stanął na głowie. Czemu nie umiemy się cieszyć z tego, że jest fajnie, miło, sympatycznie, że fajni ludzie itd | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzie) Piwa: 12 Skd: Chorzów BatoRy  | Wysany: 03-01-2009, 00:14 | #926
|
| | motyleeek napisa/a: | | smutne co napisze ale to była jedna z moich ostatnich imprez w Loście :-( |
ale mam nadzieje, ze to, ze uzylas liczby mnogiej oznacza to, ze przyjedziecie jeszcze aby na moj b-day party ... | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 03-01-2009, 00:17 | #927
|
| | miniol napisa/a: | | żeby tylko pili. Tuż przed wyjściem pytali się czy ktoś ma kółka jeszcze jakieś. |
No faktycznie mnie też pytali na wejściu | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 16 Gru 2008 Wiek: 39 Posty: 64 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Opole  | Wysany: 03-01-2009, 01:03 | #928
|
| Ja kolesiowi dalem numerek a on do mnie zebym se jej poszukal | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 03-01-2009, 02:41 | #929
|
| Ja pierdole, ja też rozumie wszystko, ale jak ktoś już pisze stereotypami, że Polacy kradną są alkoholikami i niemożna im nigdy dogodzić, a w sejmie wszyscy tylko kradną to się we mnie coś gotuje. Ludzie to jest 21 wiek. W wiedźmy nie wierzycie, ale w stereotypy tak. Porażka. Może czas najwyższy zacząć trzeźwo myśleć?
Co do oświadczyn, to 2minuty przed oświadczynami dowiedziałem się jak na imię ma moja narzeczona. Niestety po minucie odebrałem pierścionek zaręczynowy i z powrotem wmontowałem go w karton po soku. | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 19 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 228 (0,03/dzie) Piwa: 120 Skd: Bydgoszcz  | Wysany: 03-01-2009, 03:57 | #930
|
| miniol nie pierdol bo rodzinę powiększysz zobacz sam na tym czy innym forum ile ludzi narzeka a ile jest pozytywnych wypowiedzi i samo wyjdzie... | |
| |
 | |
| |