| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Rzeszów/Krakow  | Wys³any: 02-01-2009, 20:53 | #911
|
| "- klimat przypominal jakby zwykla impreze a nie sylwestra, moze to przez to ze na sztuczne ognie nie patrzelismy i ze niektorzy byli ubrani jak byli, ale co do ubioru nie bede sie wypowiadal bo to jest kwestia gustu "
sorry ja miałem garniak
Gife nie przypominaj mi wczorajszego dnia..... | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 16 Gru 2008 Wiek: 39 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Opole  | Wys³any: 02-01-2009, 21:14 | #912
|
| To prawda, dyskutowalismy nawet w drodze powrotnej ze nie czulo sie klimatu Sylwestra, normalnie jak zwykla impreza Ofc nie narzekam bo dla mnie nie mialo to najmniejszego znaczenia, swietnie sie bawilem | _________________ HARDCORE will never die !!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 02-01-2009, 21:33 | #913
|
| Sylwester 08/09 jak dla mnie udany :-P , ale chyba tak naprawdę tylko dzięki muzie i ludziom którzy wpadli do Krakowa . Jeszcze raz dziękuje HF i tym co przybli z okolc całej Polski. To smutne co napisze ale to była jedna z moich ostatnich imprez w Loście :-( Zbulwersowało mnie to że "ochrona" wymierza pseudo sprawiedliwośc niewinnym ludziom nadodatek kobietom :-/ Dla mnie to niedopuszczalne,, i jesli się tak dzieje, to będe omijać takie imprezy wielkim łukiem. Co do kultury osobistej coponiektorych to brak mi słów naprawde :-( ale jak wszyscy wiemy nie da się ludzi upilnować. Każdy chyba ma swoj własny rozum,, i powinien wiedzieć co mu wolno czego nie. Z resztą to nie pora na morały.
Miło było poznać nowe twarze. Fajnie się z WAmi bawiło na parkiecie :-) imprezka na długo zagości w mojej pamięci bo naprawde było godnie. Kochanie uważaj na schodach ** ResQ thx za krawat :-) byłam elegancka przez chwile. Daron nastepnym razem zaplote Ci ten warkoczyk :-P obiecuje PrimeczQ gratuluje oświadczyn :-P hehe Ekipie Green Team za przejazd pociagiem i podśpiewki
Hellboy pijaku popraw się nad organizacją :-) i nie obiecuj za dużo bo potem widzisz jak to wyglada.. Ogołnie jestem na + mimo wszystko. Happy New Year :-D
Pozdro 6oo | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 02-01-2009, 21:39 | #914
|
| | motyleeek napisa³/a: | | PrimeczQ gratuluje oÅ›wiadczyn |
O wlasnie zapomnialem o najwazniejszym. Rozniez gratuluje | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 02-01-2009, 22:04 | #915
|
| | motyleeek napisa³/a: | | PrimeczQ gratuluje oÅ›wiadczyn hehe |
hahaha dziekowac, ale niestety oswiadczona bylam tylko przez minute bo zaraz po oswiadczynach wyszlo ze mam juz 2 mezow lol
trunk Joja mMmmm pychotka :D:D
absynent nie strajkuj
po 1 : apropo strojow, gdybym chciala sie ubrac legenacko to bym sie wybrala na jakis bal, a nie impreze do losta !! wiec generalnie nie czaje Snejku o co Ci chodzi ?!? po 2 : ochrona, owszem jak dla mnie lekka przesada, i nie chodzi mi teraz o picie czy cost tam, bo to mi akurat nie przeszkadzalo ale o jedna sytuacje z kibla damskiego ;/ nie dosc ze jeden sobie tam siedzial dosc dlugo niewiadomo z kim i co robil, to po dobijaniu sie do drzwi otworzyl je i wyj**al porzadnie po twarzy dziewczynie Danena ;/ czegos takiego nie powinno byc, bo wydaje mi sie ze ochrona jest po to zeby pilnowac porzadku na imprezie a nie po to, zeby terror rozsiewac ;/ mam tylko nandzieje ze na najblizszych imprezach taka sytuacja sie juz nie powtorzy ;/ po 3 : co do kibla, owszem ten damski wygladal troche nieciekawie, ale w wiekszym stopniu jest to wina kogos z gosci, komu zachcialo sie zygac i w ogole ;/ ale nie zmienia to faktu ze ktos z obslugi powinien to posprzatac ;/ po 4 : apropo jedzenia i picia (sokow) za cene 40 zlotych bylo tego wedlug mnie wystarczajaco duzo ;]
tyle ode mnie chcialam nie narzekac, ale skoro juz zostaly poruszone te tematy to musialam dodac tez i cos od siebie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 02-01-2009, 22:23 | #916
|
| | primeczq napisa³/a: | po 4 : apropo jedzenia i picia (sokow) za cene 40 zlotych bylo tego wedlug mnie wystarczajaco duzo ;] |
nie wiem co masz na mysli mówiąc dużo...? tą garść chipsów i paluszki...? fess sie wszyscy ponajdali.. Moim skromnym zdaniem jak pisze się że bedzie "jedzenie"to tak powinno być a a tu kapa... No ale ok kbniec off topa | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 02-01-2009, 22:30 | #917
|
| | motyleeek napisa³/a: | | primeczq napisa³/a: | po 4 : apropo jedzenia i picia (sokow) za cene 40 zlotych bylo tego wedlug mnie wystarczajaco duzo ;] |
nie wiem co masz na mysli mówiąc dużo...? tą garść chipsów i paluszki...? fess sie wszyscy ponajdali.. Moim skromnym zdaniem jak pisze się że bedzie "jedzenie"to tak powinno być a a tu kapa... No ale ok kbniec off topa | no z tym sie zgodze, bo wchodzilem do losta z nadzieja, ze cos zjem, bo bylem glodny jak nie wiem, a tu dostalem paluszki jako posilek... | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Sty 2009 Posty: 7 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Zielona Góra  | Wys³any: 02-01-2009, 22:31 | #918
|
| Największą popę odj...... gościu w koszylce Przeciwko Kures.... i tak dalej i tak dalej... nafukał się lub zguzował i przewracał się, woził się jak przysłowiowa "taczka z gównem" a kiedy ktoś przyburkał że oblał go piwem to zamknął się i sory co złego to nie ja... szkoda mi go bo był sam i chciał na siebie zwrócić uwagę.... ;/... pozdrawiam wszystkich | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: PL  | Wys³any: 02-01-2009, 22:34 | #919
|
| Powtorze się ostatni raz jestem organizatorem jesli chodzi o scene muzyczna tyle mam do powiedzenia , pisałem przed sylwestrem klub da czipsy , paluszki + sok na stoł i tak było , a to , że wiekszość ludzi zebralo się przed 23 i pili jedli to juz nie moj problem. Trzeba bylo jeszcze dodac , że by hellboy latal za 140 osobami i pytal czy zjadl swoje czipsy usiadl na swoim miejscu w ktorym wczesniej siedzial ... zalosne...
I koniec pierdolenia.
http://www.speedyshare.com/939565368.html <-- fotki ode mnie na innym serwie aa i jeszcze jedno nagryały się dwa sety - Ivensidersa i drivera:) jesli bedą ze chca to dadzą. | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Sty 2009 Posty: 7 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Zielona Góra  | Wys³any: 02-01-2009, 22:51 | #920
|
| Racja Hellboy, Ludzie nie umieją docenić , lecz krytykują kogoś pomysł. Ja mam pretensję do niektórych chlajomordów, którzy psuli impreze.... ;/ swoim zachowaniem . A jeśli chodzi o muze i organizację, to ok podobało mi się, a Ci co krytykują to ....żal.pl i tyle wkońcu Polska... | |
| |
 | |
| |