1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
A to nie wiem czy sie nie przeliczysz... PAvo chyba w ogole nie gra nuowo a l Dozer z racji godziny grania chyba tez zbytnio nuowo nie poleci... Tak mi sie wydaje...
po toxicatorze już nie sugeruję się po tt jak kto gra
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
a propos z tego co sie dowiadywałem w Empiku to wolnych miejsc narazie jest masa - stąd nie rozumiem logiki działania portalu ftb gdzie cene biletów juz podwyższyli bo rzekomo druga pula biletów już jest w sprzedaży mało w takim razie przeznaczyli na pierwszą turę - albo to wszystko FAKE by większą kase zebrać... a frekwencja i tak będzie mała i tego sie spodziewają no chyba że pójdzie w drugą stronę i im bliżej imprezy przy tej samej marnej sytuacji ze sprzedażą ceny biletów trochę spadną... jak myślicie?!
_________________ Lenny Dee - Forgotten Moments (Ophidian remix) Dj Promo - My Future Destiny E-noid - Torture Zairon - I'm Techno Evil Activities - Nobody Said it Was Easy Tha Playah - Why so Serious
no chyba że pójdzie w drugą stronę i im bliżej imprezy przy tej samej marnej sytuacji ze sprzedażą ceny biletów trochę spadną... jak myślicie?!
Mysle, ze ceny nie zejda, bo jakby zeszly, to bylby precedens - a jeszcze nigdy sie nie spotkalem z taka polityka. Ale obawiam sie, ze frekwencja moze nie dopisac, co jest dla mnie kompletnie k*rwa niezrozumiale w przypadku takiego eventa. Powinny byc tlumy walace drzwiami i oknami jesli o mnie chodzi
stąd nie rozumiem logiki działania portalu ftb gdzie cene biletów juz podwyższyli bo rzekomo druga pula biletów już jest w sprzedaży mało w takim razie przeznaczyli na pierwszą turę - albo to wszystko FAKE by większą kase zebrać...
FTB to nie organizator. Organizator jedynie "poprosił" o rozprowadzenie biletów. Oni (ftb) też muszą zarobić.
Qbek napisa/a:
Ale obawiam sie, ze frekwencja moze nie dopisac, co jest dla mnie kompletnie k*rwa niezrozumiale w przypadku takiego eventa. Powinny byc tlumy walace drzwiami i oknami jesli o mnie chodzi
Jestem na 1000000% pewny że gdybym zrobił Ci impreze z 10 razy lepszym LU zarówno dla NU jak Early Hardstylowców, a nawet przy okazji zadowolił HardCORE'owców to i tak by brakowało ludzi ; p
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Jestem na 1000000% pewny że gdybym zrobił Ci impreze z 10 razy lepszym LU zarówno dla NU jak Early Hardstylowców, a nawet przy okazji zadowolił HardCORE'owców to i tak by brakowało ludzi
Heh, podejrzewam, ze wtedy byloby nawet duzo gorzej, bo tak juz jest, ze jak sie chce wszystkich zadowolic naraz, to w rezultacie nikt nie jest happy ale pomysl calkiem ciekawy