1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Po 15 godzinach jazdy i wbicu na impreze nie chce spac na koncowce co to za impreza jak bedziesz zajechany
duĹźo osĂłb tak jedzie/jeĹşdzi i jakoĹ daje rade, wiÄc no stress, a jeĹźeli myĹlisz inaczej to byĹo siÄ nie pisaÄ albo ogarniaÄ transport z hotelem
Po 15 godzinach jazdy i wbicu na impreze nie chce spac na koncowce co to za impreza jak bedziesz zajechany
duĹźo osĂłb tak jedzie/jeĹşdzi i jakoĹ daje rade, wiÄc no stress, a jeĹźeli myĹlisz inaczej to byĹo siÄ nie pisaÄ albo ogarniaÄ transport z hotelem
LukasH napisał/a:
siwus9222, kurwa stary skoncz ...
Kur... to jest forum tutaj mozna sie pytac o rzeczy zwiazane z wyjazdem to moj pierwszy wyjazd busem bo biletow przez q dance nie zlapalem wiec nie rzucajcie sie tak . Chce tylko widziec jak wiekszosc osob daje sobie rade . czy poprostu jedziecie tam sie wyspac
[ Dodano: 14-04-2011, 15:06 ]
Daron37 napisał/a:
Zazwyczaj wycieczka wyglÄ da tak, Ĺźe jest picie, potem kima przez wiÄkszoĹÄ drogi i na imprezie czujesz siÄ caĹkiem sprawnie
no raczej nie sadze by ktos mial z nas na tyle kasy by wyjeba* 800zl czy iles na impreze po to by sie na niej wyspac. co kto bierze to jego sprawa. ja na twoim miejscu nie trabilabym o tym na pol forum , inna sprawa jest taka ze na granicy itp to juz twoj problem jak cie zlapia z uzywkami takie cos to juz by sie na miejscu lepiej kminilo. co do red bulli itp - niewiem , nieuzywam bo niespecjalnie na mnie to dziala wiec to juz jak kto woli inni wola kawe , inni to a inni sie napija i bedzie elo
niema co rozkminiac bo kazdy ma inny organizm i inna wytrzymalosc jedni jada 15 godzin i sa pelni sil nadal a inni jednak czuja zmeczenei i kawe itp musza wypic bla bla bla gadka szmatka.
niema tematu swoja droga na D1 jedziesz w nocy wiec wyspisz sie raczej w podrozy a potem caly dzien biba od rana, wiec i sie zje sniadanie czy cos tam i napije i wsyzstko. o wiele lepsza pod wzgledem wytrzymalosciowym taka biba niz jak sie jedzie jeszcze caly dzien i noc by dojechac na event wieczorno nocny. a po imprezie zmeczony do busa i spac.
kup sobie gwiazdeczki i po co siÄ pytasz o takie rzeczy na forum. dla mnie w tym momencie zxachowaĹeĹ siÄ jak rasowy Äpun co to na imprezie nie umie siÄ bawiÄ bez uĹźywek... ah ta polska mĹodzieĹź
Ja tam kiedy jechaĹem na Defqon wstajÄ c rano w busie jeszcze coĹ tam %%% wypiĹem ale tak z jakieĹ 4 godziny przed imprezÄ nie piĹem juĹź nic, tylko odpoczywaĹem i nastÄpnie gdy juĹź dojechaliĹmy do celu i weszliĹmy na imprezÄ to mega energicznie siÄ bawiĹem Grunt to zdrowy rozsÄ dek. Trzeba wiedzieÄ kiedy naleĹźy przestaÄ piÄ i kiedy zaczÄ Ä odpoczywaÄ. Takie jest moje zdanie.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)