1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
1 Papaj 2 Pyton 3 r 4 r 5 Sobi 6 Miłoszek 7 Marcin 8 MarkusS 9 ManieQ 10 Monar (Wrocław) 11 Sylwek 12 Carollcia 13 Tomas (Wrocław) 14 Barbarossa (Wrocław) 15 Dadley (Wrocław) 16 r 17 Moni (Wrocław) 18 Wodzu (Wrocław) 19 Boczek 20 Adams 21 r 22 Baziu 23 Rommel 24 Felipe 25 Adi 26 Deska 27 Hayer86 forum 28 Krzych0 forum 29 Harmony (Wrocław) forum 30 Wolfen88 forum 31 Bodzio forum 32 Remik forum 33 Szpak forum 34 Dj 35 Bzyk 36 Madzia forum 37 Marcin 38 Aga 39 r 40 Sylwia 41 LukasH forum 42 Basiq (Wrocław) forum 43 Tomek 44 Wiśnia 45 Kajtek 46 Kaszel 47 Robin1300 48 Paul forum 49 Rzepek
reszta nie wiem dokładnie kto kryje się pod tymi nickami, więc troszkę osób jest
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
3 i 4 moi kumple wczoraj wplacalismy a 39 to ja chodzi mi o holenderskie srodki dostepne w polsce bierze ktos czy tylko srodki z stausem energy drink??
3 i 4 moi kumple wczoraj wplacalismy a 39 to ja chodzi mi o holenderskie srodki dostepne w polsce bierze ktos czy tylko srodki z stausem energy drink??
stary tu nikt nie ma dostepu do innych srodkow.. a do tego nikt w tym nie gustuje
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
Moim zdaniem to też ryzyko jak by nie patrzeć...Bo serio można się nadziać gdzieś na trasie..Podczas paru moich wypadów do NL,kilka razy nas zatrzymywało Polizei w dojczach... Po co sobie psuć wyprawę i tego żałować jak przecież można się pobawić dobrze przy %%%.. A jeżeli już tak bardzo komuś zależy to przecież w NL są coffee shopy,tylko nie wiem czy będzie jakiś w pobliżu zaraz po przyjeździe:)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
kup sobie gwiazdeczki i po co się pytasz o takie rzeczy na forum. dla mnie w tym momencie zxachowałeś się jak rasowy ćpun co to na imprezie nie umie się bawić bez używek... ah ta polska młodzież
kup sobie gwiazdeczki i po co się pytasz o takie rzeczy na forum. dla mnie w tym momencie zxachowałeś się jak rasowy ćpun co to na imprezie nie umie się bawić bez używek... ah ta polska młodzież
Po 15 godzinach jazdy i wbicu na impreze nie chce spac na koncowce co to za impreza jak bedziesz zajechany .pytam sie tylko czy ktos np bierze 10 x red bull bo nie wyobrazam sobie tego tak kolorowo
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 23353 Odpowiedzi: 307 Odwiedzin z google: 5738