1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
qlimax to hs, ale [prawie]zawsze ostatni grajek, gral hc. i mysle ze ludzie w tym roku moga byc rozczarowani.
ale, ja bym prosil ,aby w tych waszych dywagacjach na temat lajnapu itd przemilczec to ze sie nie wie, ale nie robcie z siebie ignorantow ze nie wiecie 'co to' ASYS. nie jestescie przypadkowymi baĹźantami z energy, by nigdy o nim nie slyszec... tyle.
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
ale, ja bym prosil ,aby w tych waszych dywagacjach na temat lajnapu itd przemilczec to ze sie nie wie, ale nie robcie z siebie ignorantow ze nie wiecie 'co to' ASYS. nie jestescie przypadkowymi baĹźantami z energy, by nigdy o nim nie slyszec... tyle.
Gdybym to przemilczaĹ prawdopodobnie do 24.11 bym nie wiedziaĹ nadal kim on jest i co ĹÄ czy go z scenÄ hardu, i nie przypadkowo tu napisaĹem bo wiedziaĹem Ĺźe tutaj bÄdzie ktoĹ w stanie mnie oĹwieciÄ. CzĹowiek uczy siÄ caĹe Ĺźycie i jedyne co mogÄ zrobiÄ to przeprosiÄ za to Ĺźe nie mam wystarczajÄ cej wiedzy na temat early i nie znam wszystkich wykonawcĂłw z tamtych lat.
@Shizeq DziÄki, ten track wszystko mi wyjaĹniĹ
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem
Ostatnio zmieniony przez rychz 27-10-2012, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Lu nie porywa szczerze mĂłwiÄ c. Jest B Front i to mnie cieszy Mam nadzieje Ĺźe nieodkryte karty zaskoczÄ in plus, choÄ w sumie nie ma zbytnio kim... Adaro, Frontliner? zobaczymy.
wĹaĹnie co do ASYS to miaĹem okazje bawiÄ siÄ na jego secie i na prawdÄ zagraĹ dobrze jak siÄ nie mylÄ to graĹ na GG 2010 ah...wspominam dobrze tÄ imprezÄ ByĹo lepsze LU niĹź tutaj heh
ludzie... ogarnijcie sie troche... Ja wiem Ĺźe moĹźe LU dupy nie urywa, ale kaĹźdy lubi cos innego! A wchodze tutaj i nic tylko "poraĹźka, chujowe, dobrze Ĺźe nie jade" Ja jade teraz pierwszy raz na Q a juĹź mi sie odechciewa przez te wasze narzekanie -.- ileĹź moĹźna?? Pomine juĹź fakt Ĺźe najwiecej narzekajÄ osoby ktĂłre wcale nie jadÄ . Nie chcesz jechaÄ, nie podoba ci sie? ok ale nie psuj frajdy innym...
a ja tam w dupie mam ze komus sie nie podoba, wazne ze mi sie podoba i jestem zadowolony LU jest ok i anthem tez mi sie podoba. Jade pierwszy raz i w dodatku sam
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)