1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jestem totalnie zawiedziony początkiem i końcem, A*S*Y*S nawet nie wiem z czym się to je LOL, a EA kompletna klapa! Przecież to hc nawet nie jest Zatox i B-front powinni podratować impreze, Isaac całkiem zagrał u łysego więc może będzie ok. Wildstylez i TBY tak trochę na zapchaj dziurkę ale na miejscu i tak będę miał taką zajawkę że będę się dobrze bawił do wszystkiego co oni grają, nawet do tego lipnego steam train'a...
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem
Qlimax to jest impreza HARDSTYLE ! Wkurwia mnie już to pisanie, że za mało hc, że dj nie tacy itp ... Dla mnie to może tam grać hc nawet doda ! Nikt na Qlimax nie jezdzi dla HC !
Qlimax to jest impreza HARDSTYLE ! Wkurwia mnie już to pisanie, że za mało hc, że dj nie tacy itp ... Dla mnie to może tam grać hc nawet doda ! Nikt na Qlimax nie jezdzi dla HC !
zle mnie zrozumiales. oczywiscie ze Qlimax to impreza hs i bardzo dobrze. nigdzie slowem nie napsialam ze ZA MALO hc czy cos w tym stylu. absolutnie nie.
mialam na mysli tylko to ze mialam nadzieje ze dadza kogos ciekawszego na hc w tej edycji i tyle. no ale niestety nic wiecej.
Ostatnio zmieniony przez netya 26-10-2012, 22:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 22534 Odpowiedzi: 444 Odwiedzin z google: 3171