1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
dokładnie zamknąć ten temat w pizdu , był qlimax i po qlimax .. aftermovie za tydzień.
polaczkom nigdy nic się nie przypodoba , tyle pięknych dziewczyn jeździ na eventy nie tylko z Polski i żadna nie narzeka na spocone męskie klaty proponuje poprzeglądać filmiki z innych eventów...
Holendrzy to bardzo uprzejmi ludzie.. w porównaniu z polskim bydłem , jak już zaliczyłem kilka zagranicznych eventów to jeszcze się nie spotkałem z żadnym chamstwem z strony holendrów , nie raz już mnie piwkiem częstowali i czymś grubszym jak niechcący popchnął albo zahaczył.
Ostatnio zmieniony przez flahu 28-11-2012, 20:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
drugi dj imprezy i słyszysz "death" "are you afraid to die" a tu jeb WILDSTYLEZ nosz kurwa... Najlepszy set imprezy B-Front, później ASYS, Zatox, Adaro, Psyko Punkz.Technoboy, Isaac, Frontliner... Poprostu maaagiaa.. Pierwsze wrażenie jak wszedłem na płyte główna "Kurwa znowu chujnia bd jak w 2010" ale jak sie zaczęło to kopara opadła i tak az do ostatniego seta. Dobre edity starszych tracków. gangnam style edit rozjebalo mi łopatki. QL 2012 zajebisty duzy + p.s pierdole jazde autokarem trzeba zacząć latać:D
słuchałem wszystkich setów i stwierdzam że Wild to chyba jest największa pizda, same sialalanki jak w Energy ostatnio, HHZ przy nim to mocny grajek
w takiej sytuacji nigdy facet nie zrozumie kobiety (tymbardziej kobiety bedacej na imprezie wyszykowanej, odpicowanej itp itd) wiec moim zdaniem dyskusja zbedna, szczegolnie ze wypowiedziala sie jedna Kali z plci zenskiej a najazdy byly od facetow. -_-
a nawiasem mowiac tez mi takie cos przeszkadza, sciaganie koszulek kojarzy mi sie z jakas wiejska zabawa najnizszych lotow itp i tez nie jest to mile widziane przezemnie. takze wspolczucia
co do nieuprzejmosci holendrow to akurat mam zgola totalnie inne doswiadczenia bo wszedzie gdzie bylismy wszyscy byli ok. czy to na evencie czy poza no widac niefart. ale to tak jak z niemcami - ja mam pozytywne doswiadczenia a inni negatywne, z tej samej imprezy. temat rzeka.
po zdjeciach widze ze efekty i oprawa super, motyw z kartami od poczatku mi sie spodobal,. po filmikach widze ze przypomina oprawe z 2006 ktora byla miazdzaca, wiec i tutaj na bank by mi sie podobalo. szkoda ze muzycznie to juz nie to co keidys
Ostatnio zmieniony przez netya 28-11-2012, 21:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 22501 Odpowiedzi: 444 Odwiedzin z google: 3171