Przesuniêty przez: ROoZi 25-07-2010, 10:56 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 27 Kwi 2009 Wiek: 36 Posty: 513 (0,08/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: Knurów/Rijswijk NL  | Wys³any: 26-07-2010, 13:44 | #251
|
| | hayer86 napisa³/a: | | Tak czytam i czytam ... i ku*wa żaÅ‚ujÄ™, że nie pojechaÅ‚em |
Naprawde masz czego załowac ! | _________________ Forever Hardcore !! <3 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 26-07-2010, 13:53 | #252
|
| | sylwusia napisa³/a: | | hayer86 napisa³/a: | | Tak czytam i czytam ... i ku*wa żaÅ‚ujÄ™, że nie pojechaÅ‚em |
Naprawde masz czego załowac ! |
Właśnie, że nie ma. Za rok powtórka i poziom, klimat i emocje te same | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 26-07-2010, 13:59 | #253
|
| | Gife napisa³/a: | WÅ‚aÅ›nie, że nie ma. Za rok powtórka i poziom, klimat i emocje te same |
taaa lepiej było siedzieć w domu na to wychodzi a teraz kolejny rok czekania i znowu bedzie fajnie haha... Każdej takiej imprezy jest żal i nie ma znaczenia że są co rok, bo co roku by sie chciało przeżywać emocje z tym związane. ja już załuje fuckin bastards, bo wiem ze bedzie mega bibka a to ze za rok znowu będzie to mam głęboko w zwieraczu bo nie wiem czy dożyje ;]
Poza tym każdy event jest inny i nigdy nie ma 2óch takich samych imprez
Carpe diem | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 26-07-2010, 14:09 | #254
|
| | Są imprezy i "imprezy". Na imprezy jeżdżę bo wiem, że mogę żałować, na "imprezy" jeżdżę, bo nie będę mówił, że fajnie na dvd się ogląda i fajna impreza. Tych nie żałuję. Taka różnica u mnie. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 26-07-2010, 14:11 | #255
|
| | Gife napisa³/a: | | SÄ… imprezy i "imprezy". Na imprezy jeżdżę bo wiem, że mogÄ™ żaÅ‚ować, na "imprezy" jeżdżę, bo nie bÄ™dÄ™ mówiÅ‚, że fajnie na dvd siÄ™ oglÄ…da i fajna impreza. Tych nie żaÅ‚ujÄ™. Taka różnica u mnie. |
więc nie wypowiadaj się za hayera, że nie ma czego żałować, gdyż on był napalony na tą impreze Poza tym ocenianie imprez przez ludzi, którzy na bibie nie byli jest lekko mówiąc nie ma miejscu
Wracamy do imprezki | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 26-07-2010, 14:37 | #256
|
| Ja po prostu nie miałem hajsu na nią EOT | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 26-07-2010, 17:16 | #257
|
| Czy ktos moze byl na setach Claudio Lancinhouse lub Placid K ? Jak zapodawali ? Pytam bo wkrotce bede mial do czynienia z tymi DJami i nie wiem czy sie nastawic na cos cool
Aa i pytania. Czy Dominator zawsze odbywa sie w ostatni weekend lipca ? I w tym samym miejscu ? Pytam bo mysle co by moze w przyszlym rok jak wszystko dobrze pojdzie zakonczyc przygode z zagranicznymi wojazami na Eventy. Kiedys trzeba heh Mysle ze bylo by to GODNE zakonczenie ;> Aha i LU na 2 miesiece przed niestty nie ? | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 26-07-2010, 17:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 26-07-2010, 17:55 | #258
|
| | Rafir napisa³/a: | | wiÄ™c nie wypowiadaj siÄ™ za hayera, że nie ma czego żaÅ‚ować | Panie, poczytaj no wypowiedzi cytowane. 2 zdania podzielone, jedno nie..KAÅ»DY ma swoje zdanie bez wzglÄ™du na to czy, byÅ‚, czy nie byÅ‚ na imprezie.. JESZCZE RAZ..nie oceniamy imprezÄ™, a to czy wyszedÅ‚ nam wypad, czy nie do oceny imprezki | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 26-07-2010, 23:29 | #259
|
| A wiÄ™c jako że to byÅ‚ mój pierwszy taki duży event za granicÄ… to nie wiem czy mogÄ™ wypowiadać sie o organizacji bo nie mam porównania ale wedÅ‚ug mnie byÅ‚a konkretna , szybko można byÅ‚o zakupić tokeny bez stania w kolejce , przy wodopojach też nie byÅ‚o problemu,wejscie na teren tez szybkie i bez zadnych utrudnieÅ„:)podsumowujÄ…c Polacy powinni patrzeć i brać lekcje bo jak narazie sÄ… w czarnej dupie , zjedzeni i wysrani przez Holendrów:) Co do muzyki to wiadomo nie muszÄ™ pisać bo konkretnie grali:) DziÄ™kuje ekipie z busa i wszystkim Polaczkom. Co do kur.. erroru którego nadal nie umiem rozkminić byÅ‚a moja jeb... koszulka haha i nie wiem czemu wzbudzaÅ‚a u holendrów takie zdziwienie no ale jeb.. to Muil Houwe!! We Hebben Schijt Aan De Rest z tego co wykminiÅ‚em to znaczy Zamknij siÄ™ ( zamknijcie siÄ™ ) Nie obchodzi mnie reszta Lub moje gówno na odpoczynek ha czy coÅ› w tym stylu :d tekst neophyte:D jesli ktoÅ› wie o co chodzi i czym zawiniÅ‚em brzydalom z NL to niech mi zdejmie klina | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 26-07-2010, 23:38, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 26-07-2010, 23:37 | #260
|
| | Frog napisa³/a: | Czy ktos moze byl na setach Claudio Lancinhouse lub Placid K ? Jak zapodawali ? Pytam bo wkrotce bede mial do czynienia z tymi DJami i nie wiem czy sie nastawic na cos cool
Aa i pytania. Czy Dominator zawsze odbywa sie w ostatni weekend lipca ? I w tym samym miejscu ? Pytam bo mysle co by moze w przyszlym rok jak wszystko dobrze pojdzie zakonczyc przygode z zagranicznymi wojazami na Eventy. Kiedys trzeba heh Mysle ze bylo by to GODNE zakonczenie ;> Aha i LU na 2 miesiece przed niestty nie ? | W tym roku LU troche pozniej sie pojawil i w latach poprzednich Domiantor byl jako jedyna impreza, ktora co roku odbywala sie w innym miejscu. Tylko tym razem dwa lata z pod rzad to samo miejsce - ale jakie zajebiste to miejsce ! | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| |
| |
 | |
| |