Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 07, 2010, 24, dominator, eersel

Przesunity przez: ROoZi
25-07-2010, 10:56
24.07.2010 - Dominator @ Eersel
Autor Wiadomo
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 25-07-2010, 18:03    #241

FUCK MAINSTAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :shoot: :shoot: Orgazm dla uszu i duszy!! Długo będe żył wspomnieniami :) Obszerna relacja wraz z fotkami i filmikami na dniach ;) Pozdro warioty! ;)

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Doczya: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Skd: Ruda Śląska

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 25-07-2010, 18:43    #242

łojeeeeeeeeeeee dopiero wróciłam i mam kompletny error :D
Hong Kong Violence !!! <333 oł yeaa ]:-> Coś pięknego !! :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Nie jestem w stanie nic więcej napisać, jak dojde do Siebie a będzie to długoo trwac:D to opisze :D
Na pewno była to najlepsza impreza na jakiej dotychczas byłam ! :D :D

Sylwus powiem Ci ze Moja regeneralcja na chwile obecną jest marna :D ;**
Ostatnio zmieniony przez AgaciA 25-07-2010, 18:45, w caoci zmieniany 1 raz  

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 25-07-2010, 21:57    #243

Widze wszyscy docenili urok OPEN AIRA :>
Czekam na obszerniejsza relacje niz LOOOGIEN Z D... I BYLO WYKURWWWWWWWWW.... Napiszcie o syskim , muza,ludzie,organizacja, no i jak ktos byl na HSie to jak to tam wygladalo....

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 25-07-2010, 23:36    #244

no mainstage elegancko. robi wrazenie ta scena :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

abdul 

Informacje
Doczy: 25 Pa 2007
Piwa: 3
Skd: Vlaardingen NL

Wysany: 26-07-2010, 09:25    #245

Organizacja byla wg mnie dobra nie stało sie długo po picie ani po tokeny szło to sprawie :) jesli chodzi o ludzi to moza sie domyslec niektórzy tak powykrecani ze szok haha prawie wszedzie było czuć zioło to standart :P ale ludzie pozytywnie nastawieni zdazały sie przypadki szczególnie na parkiecie ze sie rozpuchali ale to pojedyncze przypadki . Jesli chodzi o scene HS to była nad sama woda na plaży osobiście tam nie byłem ale przechodziłem obok kilka razy , nie było dużo ludzi a wystrój skromny :)

claudiucha 
Industrial/Terror

Informacje
Doczya: 04 Lut 2008
Piwa: 24
Skd: Venlo

Wysany: 26-07-2010, 10:56    #246

sylwusia napisa/a:

claudiucha, Gdzies ty to się mi zgubila, chyba nie zdarzylas do nas doleciec już co ;p :* aaa wyslij mi fotki :)

Probowalam dojsc do szafki i mialam tam drugie love parade, ze malo brakowalo a stratowaliby sie wszyscy / korek jak uj ! xD Niektore laski juz wrecz plakaly, bo nie szlo ruszyc ani w lewo ani w prawo, tylko co jakis czas jakies koksy sie przepychaly i niestety musielismy wyjsc stamtad i przeczekac z boku az sie tlum rozrzedzil... Takze wyszlismy dopiero przed polnoca xD
W OGOLE TO WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM, KTORZY TAM BYLI / MILO BYLO ZOBACZYC TE MORDKI PO TAK DLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGIM CZASIE =D Ale najbardziej, to Rafir, Koko i Fryzjer ! :shy: Co do mainstage, to pozostawie to bez komentarza... Jak dla mnie ta scena poza wielkoscia nie zrobila wiekszego wrazenia, dopiero wieczorem kiedy zostaly odpalone lasery, swiatla i logo dominatora tez ! ;p
Ogolnie smie sie pochwalic w imieniu tej grupy, ktora prawie w wiekszosci trzymala sie razem, ze jako Polacy robilismy tam furore i wzbudzalismy niemale zainteresowanie ! :lol-above: Sylwusia z flaga a od Paula z koszulka Neophyte nawet biegal po scenie na live act z napisem "polish drinking team" ! :lol-above: Rzeznia max ! Co do ludzi, to jak wiadomo zawsze musza znalezc sie ewenementy takie jak,np = czlowiek smierc, gosciwy skaczace z wzkami inwalidzkimi, ludzie wijacy sie po ziemi i dwojka ktora zasluzyla, jak dla mnie na najwieksze oklaski to koles w goglach do nurkowania i koles z rozowymi rekawkami dla dzieci do nauki plywania z firmowym logo HELLO KITTY !!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol-above: :lol-above: :lol-above: :lol-above:
Jak dla mnie najlepszy industrial, jego wystroj po prostu rozwalil mi doszczetnie system ! :lol:
A konkretnie tablice z tekstami, ktore zostaly tam zamieszczone - LIMIT OF SPEED 5G => DANGER ZONE => NO LIMIT OF SPEED XP
W kwestii setow, najlepsi dla mnie byli Ophidian, Negative A, Anime, oczywiscie UNEXIST (czlowiek orkiestra :lol-above: )
Jedno co mnie sie nie spodobalo, to to ze w polowie calej imprezy na industrialach zagral Producer, ktory dopierdolil terrorami, breakcorami i speedcorami a na sam koniec imprezy, ostatni set wyskoczyl typa i przydupil kawalkami z lat '96 nawet i to jeszcze w zwolnionym tempie O_O
Ceny to w ogole z dupska wziete x_O wszystko bylo dwokrotnie drozzsze niz rok temu ! :O Co do ciuchow i wyboru dla plci zenskiej, to juz w ogole brak mi slow na ten moment... Dwa modele koszulek z logiem Dominatora, tzn kolor tylko szary, to samo logo, ale na naramkach badz zwykle polo, no i poza tym 2 bluzy ! :thumbdown: :muted:
Jak narazie, to tyle z mojej strony. WIECEJ GRZECHOW NIE PAMIETAM !
a FOTKI i FILMIKI juz wkrotce na antenie HardForum, niestety nie na zywo... xD
PJONA !

Ostatnio zmieniony przez claudiucha 26-07-2010, 11:26, w caoci zmieniany 2 razy  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 26-07-2010, 11:01    #247

Swoją relacje zacznę od tego, iż wyjazd na tą bibe to znowu byl strzał w 10tke i z ręką na sercu mogę wpisać ten event na stałe do kalendarza :) Całość bibki zaczęliśmy z Agacią , Ziutexem i Kokz’em od sympatycznej podróży w pociągu umilając sobie czas zimnymi płynami i rozmawiając na wszelakie tematy co nie odbiło się echem wśród osób nam towarzyszących haha xD Droga do NL zleciała błyskawicznie i na pierwszy ogień poszedł wypad do Eindhoven, do Midtown Shopu w którym niestety asortyment nie był zbyt okazały i prosto z niego udaliśmy się do Eersel :)

Na imprezke wchodzimy w okolicach godziny 12stej. Dość dokładne trzepanko i jesteśmy w środku. Tak samo jak rok temu do naszej dyspozycji są szafki do których dostajemy numerek. Wymiana euro identycznie jak w zeszłej edycji 1 Munten – 2,5 euro ;) Na pierwszy rzut oka ukazuje się główna scena, która swoją wielkością faktycznie robiła wrażenie lecz to był jeden z nielicznych „razów” kiedy ją widziałem :P Układ scen minimalnie się zmienił (ustawienie sceny Main i Italian oraz pojawienie się nowej sceny hardstyle)

Przejdę do prawdziwej esencji tej imprezy czyli do muzyki aaaaaaaaaa :D Na sam początek giga zaskoczenie a mianowicie 2 duety: Vexer Vs Explicit oraz Stinger vs Element Destruction. Ten kto spodziewał się delikatnego rozpoczęcia to zaskoczył się ostrym kupskiem w majtach. Sety agresywne mocne i w ogóle szał ciał :D

*Mr Courage – przyzwoity secik, podobał mi się 

*HKV vs Bonehead –; początek ich seta rozjebał mnie na łopatki, lecz z minuty na minute było coraz gorzej i ostateczne całego seta nie słuchałem

*POS – człowiek który po założeniu maski rozpierdolił gówno po całym namiocie. Set bez jego typowych melodyjek. Panujący chaos i shitcorowe pierdolnięcia, które o dziwo do mnie przemówiły i wrażenie zostawiły konkretne. Cały jego występ nagrałem i będzie wrzucony na forum 

*Tripped – mały wielki człowiek który rozniósł ten namiot w pizdu! genialny live act, dojebane produkcje i tempo które powodowało iż pot kapał nawet z namiotu :D

*Destroyer – jego pojawienie się na scenie industrial to lekko mówią wpierdol dla tamtejszej publiczności. Zagrał bez ograniczeń , bez litości po swojemu i spokojnie mógł wystąpić na scenie HKV. Poza tym banie miał niekiepską kończąc swoją przygode na parkiecie Hong Kong Violetce :D

*Akira vs Drokz – niestety zawiodłem się gdyż końcówka to miało być prawdziwe strzelanie z karabinu jak rok temu… niestety… set przeciętny i nie odczułem tego charakterystycznego klimatu zakończenia dla tej sceny.

Ponadto byłem sekunde na Italian stage, gdzie grała właśnie Anime. Chciałem popstrykac pare fotek i jakiś filmik tej dupci zrobić ale skutecznie mnie odstraszyła muzyką hehe. Skwitowaniem było odpalenie zapalniczki w sam raz do klimatu xD

Poza sceną HKV która zgwałciła moje uszy i mózg, sceną która zrobiła na mnie duże wrażenie to był Industrial. Kiedy bym nie przechodził obok niej to leciała naprawde dobra muza bez zbędnych pierdoleń i melodyjek także każdy fan industrialowych brzmień był zapewne w niebie :)

Co do nowej sceny Hardstyle cieszyła się ona zdecydowanie większym zainteresowaniem niż ta hardcorowa scena rok temu. Ludzi tam było dużo aczkolwiek jej usadowienie nie było chyba zbyt przemyślane gdyż w pobliżu strzelali z karabinów więc tylko mogę sobie wyobrazić co czuli tam ludzie w momencie gdy u nich robiły się przestoje muzyczne haha :D

Podsumowując całokształt muzycznej strony imprezy jestem zaspokojony w 75 % co stanowi i tak raj dla duszy  Podobało mi się jak nigdy i z ręka na sercu mogę tą imprezkę dać na numero uno z dotychczasowych wypadów.

Co do kwestii organizacyjnych osobiście nie posiadam żadnych zastrzeżeń, wszystko przebiegało sprawnie i funkcjonowało dobrze :) Frotka 4 euro, flaga 15 euro , koszulka 20 i po zakupach  Koszulki dominatora o niebo lepsze od tych srakowatych kolorowych z poprzedniej edycji. Jedzenie nie za specjalne lecz w myśl głodny człowiek to zly człowiek, żarłem jak popadnie hamburgery i inne dziwactwa co by nie paść na pysk. Ceny podobne do tych z zeszłego roku. Co do dowadniania się to przeważała woda mineralna w cenie 2 Muntenów , piwo -1 M , i sprite w kubeczku z lodem -1M. Ponadto dla orzeźwienia dostępne były przeróżne lody - 1,5 M.

Reasumując cała imprezke mogę napisac tylko tyle : było fantastycznie i łza się w oku kręci. iż znowu trzeba cały rok czekać aby znowu to przeżyc. Jednakże wspomnienia w postaci filmików i fotek będą żyły długo we mnie i szybko nie wyparują :heart:

Chciałem podziękować towarzyszom podróży : Ziutce , Kokz’owi, Agaci oraz niezniszczalnemu Angerowi. Dzięki Wam podróż jak i sama impreza była wręcz poetycka i nie widze innej możliwości jak tylko powtórka!

Z terrorowym pozdrowieniem, Amen!

Broda 
moh

Informacje
Doczy: 15 Lip 2008
Piwa: 112
Skd: Maassluis/NL

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 26-07-2010, 11:32    #248

Imprezka w 100% udana !!!
Hong Kong Violence-Tripped ała co on zrobił z moim mózgiem haha nagłosnienie masakra podobnie jak na Industrial
Hardcore Italia-Noize i jego Sonar Masakrycznie Pieknie A Juz o Unexist nie mówie co za gosc na sam koniec rozjebał mnie total !!!

Ogólnie nie da sie tego wszystkiego opisac tam Poprostu trzeba byc choc raz w zyciu ja zapewne jeszcze nie raz sie wybiore:)
Ludzie Zajebisci (zdazały sie pojeby :P )
Orgaznizacyjnie Wszystko na duzy + nie czekało sie w kolejkach itd

Nie Bede sie rozpisywac bo nie potrafie ujac tego w Słowa (ZAJEBISCIE BYŁO) :p

Dzieki Ekipie Z Busa i wszystkim Polskim Gabbas :D

Abdul Dzieki za zaproszenie na takie urodzinki :P haha za rok chyba tez zrobisz w Eersrel :P

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 26-07-2010, 12:56    #249

Tak czytam i czytam ... i kurwa żałuję, że nie pojechałem :cry:

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 26-07-2010, 13:11    #250

widza po przeczytanych postach że impreza fes udano , szkoda że niy miołch $$$ żeby jechać :( , mom nadzieja że za rok się wybiera xD

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 15859
Odpowiedzi: 288
Odwiedzin z google: 5147
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: