Zamknity przez: Rafir 03-05-2010, 12:37 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzie) Piwa: 55 Skd: Mysłowice  | Wysany: 26-04-2010, 10:31 | #1351
|
| remik09 Dziękuję za sprostowanie ja do Ciebie nic nie mam,broń Boże pytałam tylko co się stało z tym kolesiem - bo nie widziałam twarzy, więc nie wiedziałam że to byłeś TY. Tak więc sprawę uznaję za zamkniętą pozdro | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 26-04-2010, 10:45 | #1352
|
| | MotyleeeQ napisa/a: | remik09 Dziękuję za sprostowanie ja do Ciebie nic nie mam,broń Boże pytałam tylko co się stało z tym kolesiem - bo nie widziałam twarzy, więc nie wiedziałam że to byłeś TY. Tak więc sprawę uznaję za zamkniętą pozdro |
no dobrze, bo dla mnei to nie była przyjemna sytuacja a jeszcze poczułem się jakbym był podejrzany o branie czegoś na prawde najbardziej mnie boli to, że znowu straciłem pół imprezy a z recenzji to nie można wywnioskować jednoznacznie jak było | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 26-04-2010, 11:07 | #1353
|
| | remik09 napisa/a: | | MotyleeeQ napisa/a: | remik09 Dziękuję za sprostowanie ja do Ciebie nic nie mam,broń Boże pytałam tylko co się stało z tym kolesiem - bo nie widziałam twarzy, więc nie wiedziałam że to byłeś TY. Tak więc sprawę uznaję za zamkniętą pozdro |
no dobrze, bo dla mnei to nie była przyjemna sytuacja a jeszcze poczułem się jakbym był podejrzany o branie czegoś na prawde najbardziej mnie boli to, że znowu straciłem pół imprezy a z recenzji to nie można wywnioskować jednoznacznie jak było |
no coz - poprostu przy bardzo intensywnie swiecacych w szybkim tempie swiatlach masz sklonnosc do wpadania w stan epileptyczny, ktory sie objawia pewnie podobnie jak padaczka... zacisk miesni, drgawki itd - poprostu powinno sie unikac takich sytuacji - niestety na duzych imprezach to ciezko z tym
wracajac do tematu - dzieki wszystkim co zdazyli na seta klasyki HS zawsze sie milo gra ;-) coz - co do samej imprezy nie bede sie wypowiadac bo wszystko chyba juz napisane co do setow to tez nie oceniam ale to co Driver i Eni wyczyniali to wrecz jest legendarne dobrze ze set drivera jest szkoda ze eniego nie ma ... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzie) Piwa: 2 Skd: Rzeszów/Krakow  | Wysany: 26-04-2010, 11:19 | #1354
|
| To moze ja z 3 zdania wtrące.
Jedyne co mi sie podobało to producer i d-passion. A co do meskich makijazy, obcasów na 10 cm, rekawiczk to byłem zażenowany. Miałem nadzieje, ze juz sie z czyms takim nie spotkam po 1 edycji tox a jednak nie. Wszystko nadal stoi w miejscu.
Dzieki wielkie wszystkim za impreze:)) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 26-04-2010, 11:22 | #1355
|
| Remik nie przejmuj się, ja pierwsze jak zobaczyłem jak Ciebie wynosili ( nie wiedziałem że to Ty ) powiedziałem że to pewnie z powodu tej duchoty. No i zaznaczyłem że 90 % ludzi będzie mówić że się przećpałeś. Na szczęście nic się Tobie nie stało a impreza, no cóż, następnym razem weź sobie okularki Pumba a tobie za te klasyki co daję
Kida jak wyście w końcu dotarli z Daronem ? bo czekaliśmy na was i się nie doczekaliśmy ! | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | | Ostatnio zmieniony przez noisyboy 26-04-2010, 11:25, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Maj 2007 Wiek: 40 Posty: 278 (0,04/dzie) Piwa: 0 Skd: Bytom  | Wysany: 26-04-2010, 11:23 | #1356
|
| Widze ,ze od zeszlego roku wiele sie nie zmienilo. Najwiekszym plusem tej imprezy jest... Towarzystwo!!!, cala reszta obleci w tłumie | _________________ "We Live For The Music..." | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzie) Piwa: 2 Skd: Rzeszów/Krakow  | Wysany: 26-04-2010, 11:48 | #1357
|
| | noisyboy, kurde sorry, ze nie dałem znac o zmianie planów ale próboewałem do M zadzwonic ale padł mu telefon. Okazało sie, ze jest poociag o 6:35 i zabralismy sie w niego a daron mial pozniej. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 27 Kwi 2009 Wiek: 36 Posty: 513 (0,08/dzie) Piwa: 17 Skd: Knurów/Rijswijk NL  | Wysany: 26-04-2010, 11:51 | #1358
|
| | Rafir napisa/a: | SchizeQ napisał/a: Mam nadzieje ze osoby zainteresowane to przeczytaja bo chyba nalezy je poduczyc. Machanie flagą Masters Of Hardcore w czasie gdzie leci najbardziej gowniany z gownianych nustajli wyglada co najmniej DEBILNIE.
zapomnialem o tym piszac wczoraj recke
idąc dalej Twoim tropem to można by poemat napisać, każdy dobrze wie jak jest na polskich imprezach hard, dużo przypadkowych ludzi, którzy wyebia sobie na koszulke hardstyle hardcore qlimax i ogień. Mi to osobiście wisi i się śmieje z tego ale pewnych klientów nie szło znieść : okrzyki jazda, buraki bez koszulek a mianowicie jeden największy który sie za konsole wyebał i do fotki podczas seta pozował... Oo Do tego elo gadżety typu maski na ryjach i pomalowane oczy a wszystko to przeplatane dziewczynkami w wieku lat 15stu
Klimat tej imprezy było zerowy, wszystko na odpierdol byle jakoś było...
Kolejny Toxicator ? Jestem na NIE |
i do tego białe rękawiczki haa Ja również jestem na nie | _________________ Forever Hardcore !! <3 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 03 Lut 2010 Wiek: 43 Posty: 5108 (0,85/dzie) Piwa: 408 Skd: śląsk-Halemba  | Wysany: 26-04-2010, 11:55 | #1359
|
| | a ja dodam jeszcze że może i nic do przodu ten tox nie poszedł już smolić tych bez koszulek ,lalek barbie,i nawciąganych z rozbieganym wzrokiem,ci co przyjechali po prostu dla muzyki,a nie ''pokazania'' się a potem gadania że byłem i że hardcore był w hoooj ..............to chyba będą jednak po cichu żałować że to był ostatni tox w kapeluszu,ja też nie jestem w 100% usatysfakcjonowany toxicatorem 2010' ale na pewno na kolejną edycję chciał bym pojechać.........a teraz jednak tak trochę smutno bez tego eventu będzie | _________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 50 (0,01/dzie) Piwa: 10 Skd: Małopolska  | Wysany: 26-04-2010, 11:59 | #1360
|
| Mi się osobiście podobało. Może dlatego że nie byłem na poprzednich edycjach. Całkowicie nie żałuje że byłem na Toxi pomimo 41h bez spania (j...ne pociągi) Nie spodobały mi się sety: Skydrivera, Mystery, Activatora. Reszta jak dla mnie fajnie zagrała. Co do organizacji to nie spodobało mi sie że trzeba było najpierw kupować bony i je wymieniać na picie itp. Jednak w moim odczuciu impreza jak najbardziej na plus no i spotkałem kilka osób z forum | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez petre_hs 26-04-2010, 14:43, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |