Przesunity przez: kych0 25-03-2012, 15:11 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 25-03-2012, 15:06 | #541
|
| | Regain napisa/a: | | Dobrze było ale szkoda, że małą tak szybko pozamiatali bo miałem ochotę poskakać przy Terrorach etc. |
nic nowego
| BD.Lukash napisa/a: | | Była to ostatnia impreza w mega ....... |
.... który to już raz jest ostatnia impreza w Mega | |
| |
 | |
|
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 25-03-2012, 15:11 | #542
|
| Szkoda, że nie mogliśmy zagrać. Szczególnie że przyszło z nami dość sporo osób. W tym nawet ludzie z Łodzi się pofatygowali, żeby posłuchać trochę terrorów. Skończyło się jak się skończyło.
Frekwencja była okrutna, a szkoda, bo to najlepsza miejscówka na takie imprezy. | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 19 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 228 (0,03/dzie) Piwa: 120 Skd: Bydgoszcz  | Wysany: 25-03-2012, 15:19 | #543
|
| | btw co się właściwie stało?? bo przez 4 strony praktycznie się nie dowiedziałam. Jedni piszą coś o wkurwieniu, inni o ostrym dyżurze, czemu właściwie nie ma być imprez w Mega? Thunder coś rozwalił? Nie pierwszy raz z resztą... Jakieś zmiany w TT, po raz kolejny krótsze granie na małej sali, ej, co jest? Jeśli coś ktoś rozwalił to niefajnie ale co do reszty to po raz kolejny się tak w mega dzieje i to nie powinno nikogo dziwić. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 25-03-2012, 15:32 | #544
|
| Od jakiegoś czasu nie było dobrej frekwencji na MOHach w Mega. Ciekawe dlaczego ? Jakoś w Energy jest zawsze pełno. Teraz jakby wyrzucić wszystkich przypadkowych ludzi z Energy to i tak zostałoby ich więcej niż w Mega ostatnimi czasy. Następną rzeczą jaką daje do myślenia (z własnych obserwacji) wielu ludzi, którzy chodzili kiedyś do Mega to teraz widać ich tylko w Energy, a do Mega nie przychodzą. Może po prostu poziom imprez w Mega spadł ? Sam nie wiem....
Po za tym nie oczekujmy zapraszając mało znaną "gwiazdę" w PL, że nagle będą walić tłumy drzwiami i oknami. To, że Organi są znani wśród Naszych forumowiczów nie znaczy wcale, że są rozpoznawani przez resztę publiki. | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 25-03-2012, 15:39, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | wolfen88, ResQ, remik09, Chemical_girl, netya, kamcia |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 25-03-2012, 15:37 | #545
|
| | Oklepany alias to wysoka frekwencja. Mało znany alias to tylko koszty. Szczerze wątpię, żeby ktokolwiek tam przyszedł specjalnie dla organ donors. Ci co byli i tak chcieli przyjść, wątpię, żeby brak organów miał jakikolwiek wpływ na frekwencje. Tak więc to były pieniądze wyrzucone w błoto moim zdaniem. | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
Podzikowali: | vulcan, emcusia, hasder, wolfen88, netya, kamcia |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 25-03-2012, 15:45 | #546
|
| Porównajcie poziom organizacji, muzyki, LU zlotu HF z zeszłego roku do tegorocznego i macie odpowiedź | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzie) Piwa: 582 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 25-03-2012, 15:46 | #547
|
| Tak jak już zostało napisane, impreza średnia. Frekwencja nie dopisała, dużo osób nie zagrało - raz przez sytuację na małej sali, dwa przez zmianę czasu. I wyszło na to, że ogólnie hardcore'ów na imprezie było tyle co na małej sali tak do 1:30. Także pod tym względem niewypał. Towarzysko jak zwykle na najwyższym poziomie, masa ludzi z forum (w zasadzie to chyba połowa frekwencji ), miło było pogadać i poznać nowych ludzi - jakbym kiedy nie poznawał po nickach, to mnie nie bijcie, bo Wy wszyscy wyglądaliście tak samo. Podsumowując - ci co z dalsza nie przyjechali nie mają czego żałować (jeśli by się nastawili na mocniejsze brzmienia).
Co do setów to szybciutko i zaznaczam, że nie słuchałem wszystkich od początku do końca - Schiz fajnie zaczął - dubstepy i polskie teksty zawsze na propsie nie wiem czy to jeszcze był Schiz, ale szczególnie spodobał mi się edit Lose My Mind (kto słyszał będzie wiedział o co chodzi ), Noisy oczywiście klasa i poleciało We Fuck Tolerance! Eni - dużo klasyków, szczególnie Trashin' Madness Organów ogólnie słuchałem tylko końcówke i nawet całkiem spoko Prototypki mocno tak jak potrzeba Na małej ok. północy jakieś chłopaki nawet fajnie pociskali. | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ, CiachO, Ĺosiu, vulcan, Danes |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 25-03-2012, 15:48 | #548
|
| | maly napisa/a: | | nie wiem czy to jeszcze był Schiz, ale szczególnie spodobał mi się edit Lose My Mind (kto słyszał będzie wiedział o co chodzi ) | tak to byl nasz ostatni track
Aden z calym szacunkiem, impreza byla srednia ale Ciebie na niej nie bylo. To co ty mozesz kurwa porownywac? Line up w zeszlym roku byl zblizony do tego, ilosciowo chyba nawet teraz przebilismy. Poziom organizacji? Jakiej organizacji? Wszystko bylo tak jak na kazdej imprezie w Mega. Ja mam nadzieje ze dla ludzi z parkietu impreza byla niezła, dla ekipy grajacej juz nie. Bo ponieslismy koszty wszyscy chociaz niektórzy nawet na mala sale nie weszli. Mala sala nie zostala "wylaczona" z widzimisie ochrony czy biura, thunder tak rozpierdolil player ze nie bylo na czym grac, czy to jest dla was wystarczajaco jasne? | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 25-03-2012, 15:52, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | Kona Black, BD.Lukash |
Informacje Doczya: 23 Lut 2012 Wiek: 32 Posty: 131 (0,02/dzie) Piwa: 49 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 25-03-2012, 15:53 | #549
|
| ja np pierwszy raz slyszalam OD, wczesniej nie mialam o nich zielonego pojecia dla mnie mega jest duzo lepsze od energy chociazby dlatego ze nie ma takiej monotonii.. mowiac o frekwencji trzeba wziac pod uwage to ze sama nazwa robi bardzo duzo ;] szkoda tych mohow no | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 25-03-2012, 16:41 | #550
|
| | vulcan napisa/a: | | .... który to już raz jest ostatnia impreza w Mega | Donorsi około 5 tysiecy - plecy , Rozjebany doszczędnie player - plecy ... po co organizować coś jak nie ma ludzi? a do tego dj nie szanuje własności klubu i dewastuje sprzęt? Przez thundera zaden grajacy nie dostał nawet złotówki , jestem strasznie wkurwiony i miałem ochotę mu rozjebać wczoraj łeb ale jestem na tyle mądry że tego uniknąłem | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
| |