Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 24.03.2012, donors, gathering, hardforum, hardstyle, katowice, megaclub, members, of, organ

Przesuniêty przez: kych0
25-03-2012, 15:11
24.03.2012 - Organ Donors @ Members of Hardstyle & Hardforum Gathering @ MegaClub Katowice
Autor Wiadomo¶æ
ADEN 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Sk±d: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 25-03-2012, 16:49    #551

Schizeq ja nie porównuje i nie oceniam tylko sugeruje aby porównać te dwie imprezy :)

A dlaczego to napisałem? Bo zlot 2011 był przez wielu uznawany za najlepsza imprezę roku. A na ten zlot mało kto nawet przyszedł. Tak powiedziałem ja nie oceniam ani nie porównuje.

"Hardforum 2011 Awards
17.Najlepsza impreza PL:
ZLOT HARDFORUM ! @ MEGACLUB"
Ostatnio zmieniony przez ADEN 25-03-2012, 16:55, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:emcusia
primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 25-03-2012, 17:04    #552

a więc dla mnie impreza średnia, gdzies tak do północy żałowałam, że w ogole przyjechałam, bez szału eh
co do setu Organ Donors, jakos bez szału wydawał mi się z początku, ale pozniej jakos juz mi podszedł, tak więc na plus :)
Noisy i Enigmato dla mnie sety mistrzowskie ;D najlepsze :)

Co do towarzystwa, to było one głowna zaletą tego, że impreza jakos dawała rade, wg mnie ;D
rozmowy z pijanem Rawnessem ;D hahaha nie pij tyle ;D
Esio nastepnym razem nie patrz się tyle na mnie ;D i dziekuje rano za poświęcenie i odstapienie mi kurtki :* biedactwo w krótkim rekawku marzlo ;p
Ogolnie miło było zobaczyc znajome mordki, pogadac, napic sie pobawic :)

hahahaha mistrzowskim elementem imprezy, był podryw na wc hahahahahahaha poległam serio ;D

Denzel
mistrzu xD i ten koles który próbował cos zarymować buahahahahaha xD

Co do faktu, iż była to ostatnia impreza, no cóż od samego poczatku wiedziałam, ze frekwencja nie dopisze i, że zlot jak gdyby bd połączony z ostatnia imprezą w mega, ale mozna było się tego spodziewac, oglądając pare imprez wstecz frekwencje w klubie, z imprezy na imprezy na gorzej, a ta wczorajsza to chyba była najnizsza frekwencja jesli chodzi o hardy ;/

Do nqstępnej mordeczki ;*

Firsteffect 

Informacje
Do³±czy³: 14 Wrz 2011
Piwa: 246
Sk±d: WrocÅ‚aw

Wys³any: 25-03-2012, 17:06    #553

z tego co widzę po zdjęciach była zabawa a to chyba najważniejsze ale część osób chyba się wyłączyła w trakcie imprezy xD szkoda tylko że nie udało mi się przyjechać, chętnie poznałbym forumowiczów a szczególnie "forumowiczki" ;DD fajnie że udało się sprowadzić Organów bo uczestnicy widzę zadowoleni ;)

pelap 
Pusia

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Sk±d: Lohne

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 25-03-2012, 17:12    #554

to widac po opiniach ze było ciekaiwe:D

Podziêkowali:emcusia
RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Do³±czy³: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle

Wys³any: 25-03-2012, 17:36    #555

Elo :)
Impreza według mnie udana. Frekwencja nie dopisała tak jak to się zapowiadało no ale najważniejsi byli :)
PS. miałem ładną banię i pamiętam że z wieloma ludźmi rozmawiałem lecz nie pamiętam o czym z niektórymi rozmawiałem xD Jeżeli bredziłem komuś jakieś głupoty to z góry sory ^^'

Podziêkowali:UbeX
mufa88 
HardCore

Informacje
Do³±czy³: 07 Pa¼ 2010
Piwa: 72
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 25-03-2012, 17:36    #556

Dla mnie tam biba na plus.Ciesze sie ze jeszcze w ogole cos sie dzieje z tymi naszymi hardami. Troche sie zawiodlem ze frekwencja była lipna..Szkoda tez ze mała sala pozniej odpadła bo tak fajnie sie tam bawiłem...Co do setow to staralem sie byc na kazdym po trochu choc ja tam nie porownuje kazdy grał tak jak lubie :) Miło bylo poznac znow pare osob ;D Towarzycho jak zawsze kosior, troche sie wkurwilem ze ktos mi zapierdolił bluze ale wyzej tam ktos pisał ze mu tez zgineła bluza wiec moze był jakis złodziejaszek i pozbierał sobie ubranie z loży :thumbdown: Pewnie tego nie przeczyta bo nie od nas taka osoba...Ale chuj jej w dupe :middlef2: Dzieki dla Noisego i Maniany za wspolny powrot do domu ;D Dzieki wszystkim Za impre!

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 25-03-2012, 17:37    #557

Muzycznie bylo napewno duzo lepiej niz na KOHach w NRG takze szkoda bedzie hardow w mega i tego klimatu. W NRGy za cholere tego nie ma i nie bedzie ! Pozostaje A4 w ktorym uwazam jest GODNIE i klimatycznie zawsze na hardach.. Byle zawsze znalazl sie transport z ekipa i chec organizowania przez wlascicieli i bedzie tam naprawde dobra miejscowa !

Podziêkowali:vulcan
RokuÅ› 
Nie Draznij Lwa;]

Informacje
Do³±czy³a: 02 Sty 2011
Piwa: 268
Sk±d: Tarnowskie Góry

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 25-03-2012, 17:41    #558

Heh co do całej imprezy to tyle osób chętnych było a komu naprawde zależało widac na zdjęciach i ogólnej opni wszystkich obecnych.
Muzycznie nie najgorzej nie bede się rozpisywać co do , każdego zaznacze tylko ,że Organ Donors miło zaskoczyli :) <podobno jeden z nich upił sie polską wódką, ile w tym prawdy nie wiem xD >

Gdyby nie Najlepsze towarzystwo i raczej bym przesiadziała całą impreze tak więc wielkie dzięki wszytskim :*
Był to mój pierwszy oficajny zlot i nie ukrywam ,że troche rozczarowana jestem , po tych wszystkich opowieściach jakie słyszałąm na temat zlotów :)

Jak juz Primeczq pisał koleś co "próbował" coś zarymować , chyba gadał z każdym na tej imprezie :)

Szczególne podziękowanie dla Primeczq i Agaci :* :* :* :* : * wy juz wiecie za co :)

Podziêkowali:primeczq, AgaciA
specyficzna20 

Informacje
Do³±czy³a: 25 Mar 2012
Piwa: 0
Sk±d: Katowice

Wys³any: 25-03-2012, 17:54    #559

Ja osobiscie bawiłam się zajebiscie,wiec co tu więcej pisać :D

Jedynie przerazaja mnie moje zdjęcia ... twarz chyba zostawiłam w domu .
Ostatnio zmieniony przez specyficzna20 25-03-2012, 17:56, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Do³±czy³: 16 Cze 2010
Piwa: 485
Sk±d: WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 25-03-2012, 18:22    #560

Dopiero wstałem... Dla mnie biba skończyła się po secie Organsów... zgasłem na dobre, nigdy więcej takiej akcji, w pociągu konduktor prosi mnie o legitymacje, a ja mu drobne z portfela przebieram :D

RokuÅ› napisa³/a:
<podobno jeden z nich upił sie polską wódką, ile w tym prawdy nie wiem xD >

Tak... i ja razem z nim padłem :P

Moje odczucia po bibie są średnie... TP z Hardtekiem dowalili do pieca, potem CS z Regainem :heart: Organsi - szału nie było :P Dopiero teraz z opowieści widzę, co się działo. Może dobrze, że nie pamiętam tych wszystkich zadym i problemów :P

Everything you hear, is real...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 26110
Odpowiedzi: 634
Odwiedzin z google: 3521
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: