Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 20.07.2012, brennan, energy, hardstyle, heart, katowice, kings, of

Przesunięty przez: kych0
21-07-2012, 12:31
20.07.2012 - Kings of Hardstyle Brennan Heart @ Energy Katowice
Autor Wiadomość
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Piwa: 624

Wysłany: 21-07-2012, 22:46    #121

achh ci agenci w koszulkach moh , defqon 1 czy q-dance O_O

Podziękowali:netya
Grzybek 

Informacje
Piwa: 833

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-07-2012, 23:04    #122

Łosiu napisał/a:
i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem "

Ale ich zrobiliście, nicponie!

Podziękowali:korkizz, Daron37
hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Piwa: 105

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-07-2012, 23:06    #123

korkizz napisał/a:
hasder, Pamiętam Cię jak dawałeś czadu pod koniec imprezy :D Szacun!

dziekowa :) zbierołch siły przez cało impreza to trudno sie dziwić ^^' btw. nie kojarza Cie, chyba nie było okazji sie poznac? czy może czegoś nie pamiętom z imprezy :D :D
remik09 napisał/a:
Kasz napisał/a:
Grupka wieśniaków wiecznie skaczące na mnie i moją kobietę. Ehh durnota.

podejrzewa, że to była nasza grupa z HF. Pozdro od wieśniaków z hardforum, którzy nie umieją się bawić jak cała dzieciarnia :)

Pozdrawiamy :pa: tako samo durnota jak ta ochrona, co i tak mie zdziwiło, że nos od razu nie wyciepli jak my zaczli pogo robić. Bo wiedzą jaki typ imprezy organizują, to mogliby sie troszka zapoznać z tym jak sie bawią ludzie na takiej imprezie
Ostatnio zmieniony przez hasder 21-07-2012, 23:10, w całości zmieniany 1 raz  

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Piwa: 342

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 22-07-2012, 00:13    #124

hasder napisał/a:
tako samo durnota jak ta ochrona, co i tak mie zdziwiło, że nos od razu nie wyciepli jak my zaczli pogo robić. Bo wiedzą jaki typ imprezy organizują, to mogliby sie troszka zapoznać z tym jak sie bawią ludzie na takiej imprezie

hmmm pogo w enerdĹźi? xd
nie widziałam ale no sorry panowie lekka przesada xD nie jestem zwolenniczką tych serduszek i szalonych szesnastek które słysząc "lose my mind" uważają, że większego rozpierdolu muzycznego nie może być ;P
ale jednak to jest klub-dyskoteka a nie maks hiper underground xd xd

\o/

Podziękowali:netya, remik09, wolfen88
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Piwa: 746

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 22-07-2012, 00:16    #125

miałem wpaść na impreze.. :) ale przypomniały mi sie zdjecia z ostatniej w e2000 i stwierdziłem,że lepiej posiedze w domu. Troche szkoda,bo jeszcze nigdy nie byłem w kato w enerdżi :)

ThePreder 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 22-07-2012, 00:18    #126

Dobry koh. Najlepszy był koniec. Overbizz wielki szacun

Korkizz 

Informacje
Piwa: 166

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 22-07-2012, 00:19    #127

Łosiu napisał/a:
wczoraj robilismy test na tylach Ene , i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem " efekty nie byly zadowalajace

Wow! Mam nadzieję, że chociaż pytaliście o bardziej znane kawałki, bo nie każdy jest pro elo hardstylowiec.
Ludzi z przypadku zawsze w ene było dużo, ba! przecież to Energy! marka robi swoje :)
Niektórym na imprezie może się spodobać ta muzyka i na następnej edycji już będzie miał większe pojęcie o tym gatunku :) Przykład: kilku moich znajomych.

Powiem Ci szczerze, dobrze że takie osoby się pojawiają, bo przynajmniej energy 2000 zauważa, że jest na taką imprezę popyt, a co za tym idzie dobry biznes, więc ściągają najbardziej popularnych artystów HS, gdzie przyjdzie na nich sporo ludzi :)
Gdyby tylko przyjeżdżali pro słuchacze tego gatunku to z frekwencją mogło by być słabo.

Co do megaclubu, to owszem był klimat, a później co się stało? Świeciło pustkami. Dlaczego? Bo brak "gwiazdy" robi swoje.
Mało znani artyści nie przyciągają uwagi przeciętnego słuchacza muzyki, tak było, jest i będzie :)

hasder napisał/a:
btw. nie kojarza Cie, chyba nie było okazji sie poznac? czy może czegoś nie pamiętom z imprezy :D :D

No my się nie znamy :D Zapamiętałem Cię po koszulce "haster - hardcore to the bone" bo hakkowałeś blisko mnie przez jakiś czas tam przy Dj'ce :D

Podziękowali:ThePreder, hasder, Artiks
macek 

Informacje
Piwa: 25

Wysłany: 22-07-2012, 01:02    #128

Grzybek napisał/a:
Łosiu napisał/a:
i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem "

Ale ich zrobiliście, nicponie!

Bez kitu ale ich zrobiliscie sam slucham HS od 2004-2005r a tytulow trackow znam jak na lekarstwo (z NU/RAW moze z 5 by sie nazbieraloi a nie dam sobie wmowic ze jestem w klubie "przypadkowa" osoba) a te ktore znam napewno nie poleca w energy (no chyba ze pod koniec). Zreszta wiadomo jak sie traktuje obcych ludzi ktorzy podchodza do ciebie i cos ci mowia do ucha, ja osobiscie szybko ich zbywam byle jakim textem czesto nawet nie slyszac co chcieli. I pozatym nie ma co sie na malolatow i innych "headhuntez-hardstyle 4 life" obrazac bo w sumie dzieki nim mozeny sobie przynajmniej ten raz w miesiacu posluchac enigmato i innych ogarnietych grajkow w badz co badz spoko klubie.
Ostatnio zmieniony przez macek 22-07-2012, 01:03, w całości zmieniany 1 raz  

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 22-07-2012, 01:32    #129

Dajcie se juz spokoj z jechaniem ze ktos nie jest jakims uber Hardowcem. Ja tez uwazam za najwiekszy minus energy to LUDZIE ale nie za to ze nie sa UBER HARD. Bo czy trzeba byc uber we wszystkich co sie robi czy tam slucha ? Ja np. bardzo lubie Reggae i slucham ale nie wkrecam sie w to az tak zeby poznawac wykonawcow i tytuly i czasami zdarza mi sie wpasc na imprezy reggae i sie bardzo dobrze czuje i bawie i co maja mnie tam nie chciec bo jestem "przypadkowy" bo w wiekszosci nie znam po tytulach co leci ? Pomijam przypadki jak ktos chwali sie jaki to jest UBER FAN a gowno wie no ale to piszecie ze wy zaczepialiscie ludzi o tytuly a nie was zaczepiali i sie chwalili jacy sa uber.... Mnie osobiscie ich wiedza malo interesuje bardzie wolalbym zeby trzymali pyski z tym krzyczeniem i innymi dziecinnymi zachowaniami. A to ze nie wkrecaja sie az tak w HARD SWIAT i starcza im jak tylko raz w miesiacu czy rzadziej pobawia sie na KOHu bez wiekszego zaglebiania w to to ich sprawa i zadna ujma uwazam.Teraz ci mlodzi zaczeli chodzic na dyskoteki i hardstyle wyglada tak a nie inaczej i dla nich to jest prawdziwy hardstyle. Mysmy sie tym bawili i interesowali juz lata temu i dla nas teraz jest inaczej. Oni nie znaja tamtych lat i w cale nie musza znac. To tak samo jak tu wielu zaczelo jarac sie Hardcorami i byl to glownie mainstream. To tez by jeszcze starsi od was mogli po was jechac ze co to kuwa jest ten mainstream to zaden hardcore i prawdziwy hardcore to byl lata temu (dzis nazywany HAPPYHARDCORE). Dopiero pozniej tutaj wszyscy zaczeli sluchac i interesowac sie innymi odmianami Corowymi.....Takze uwazam nie ma co jechac po ludziach pod tym wzgledem chyba ze ktos sie czyms przechwala i wywyzsza to mozna a nawet nalezy sporawdzic na ziemie ;>

Podziękowali:Dantey, flahu, netya, UbeX, Enigmato, Batashi, wolfen88, Artiks, KaLi, kamcia
Dantey 
Człowiek Kupa

Informacje
Piwa: 104

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 22-07-2012, 11:00    #130

Impreza jak dla mnie zajebista. Jak zwykle poskakałem sobie i się wyszalałem. Niestety problemy zdrowotne dały o sobie znać i musiałem trochę odpuścić. Co do towarzystwa, to nie będę się rozpisywał za bardzo, bo znów dużo gadki było i parę osób się poznało (W tym UbeX'a ponownie xd ).

Co do reszty. Do klubu wbiłem o 20:30 i do godziny 1 sobie wędrowałem po klubie, pogadałem i trochę skakałem. Muzycznie mi chyba wtedy wszystko. Potem Brennan. Po 20 minutach zrezygnowałem ze stania pod dj-ką i sobie siadłem w loży, za konsolą. Bydło tak się pchało pod tą dj-kę, że można było doświadczyć obrażeń wewnętrznych. Nie wspominając już o rozdawaniu tych autografów. Tak nawet nie było na Headhunterz'ie, gdzie ludź był na ludziu.
W secie Brennana podobało mi się to, że zagrał wałki z 2008 roku, co przypomniało mi moje początki z HS'em. Potem Eni i Over. Set Enigmato przesiedziałem w połowie. Jak się trochę luźniej pod DJ-ką zrobiło to trochę poskakałem. Ale set Overbizz'a był dopełnieniem całej imprezy, a przy przejściu na HC już w ogóle xd

Impreza jak najbardziej na plus. No i gratzy dla Brennana za pomysł z autografami. Miły ukłon w stronę publiki.

P.S.: Doznałem szoku, jak się dowiedziałem, że w Energy jest jeszcze 3 mała sala xd

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)