Przesunięty przez: kych0 21-07-2012, 12:31 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzień) Piwa: 624 Skąd: KnurĂłw  | Wysłany: 21-07-2012, 22:46 | #121
|
| achh ci agenci w koszulkach moh , defqon 1 czy q-dance | |
| |
Podziękowali: | netya |
|
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 21-07-2012, 23:04 | #122
|
| | Ĺosiu napisał/a: | | i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem " |
Ale ich zrobiliĹcie, nicponie! | _________________ Pozdrawiam | |
| |
Podziękowali: | korkizz, Daron37 |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 21-07-2012, 23:06 | #123
|
| | korkizz napisał/a: | hasder, PamiÄtam CiÄ jak dawaĹeĹ czadu pod koniec imprezy Szacun! |
dziekowa zbieroĹch siĹy przez caĹo impreza to trudno sie dziwiÄ btw. nie kojarza Cie, chyba nie byĹo okazji sie poznac? czy moĹźe czegoĹ nie pamiÄtom z imprezy :D
| remik09 napisał/a: | | Kasz napisał/a: | | Grupka wieĹniakĂłw wiecznie skaczÄ
ce na mnie i mojÄ
kobietÄ. Ehh durnota. |
podejrzewa, Ĺźe to byĹa nasza grupa z HF. Pozdro od wieĹniakĂłw z hardforum, ktĂłrzy nie umiejÄ
siÄ bawiÄ jak caĹa dzieciarnia |
Pozdrawiamy tako samo durnota jak ta ochrona, co i tak mie zdziwiĹo, Ĺźe nos od razu nie wyciepli jak my zaczli pogo robiÄ. Bo wiedzÄ
jaki typ imprezy organizujÄ
, to mogliby sie troszka zapoznaÄ z tym jak sie bawiÄ
ludzie na takiej imprezie | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | | Ostatnio zmieniony przez hasder 21-07-2012, 23:10, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
marciaaa GaduĹa nad GaduĹami

Informacje Dołączyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Skąd: KatowicE  | Wysłany: 22-07-2012, 00:13 | #124
|
| | hasder napisał/a: | | tako samo durnota jak ta ochrona, co i tak mie zdziwiĹo, Ĺźe nos od razu nie wyciepli jak my zaczli pogo robiÄ. Bo wiedzÄ
jaki typ imprezy organizujÄ
, to mogliby sie troszka zapoznaÄ z tym jak sie bawiÄ
ludzie na takiej imprezie |
hmmm pogo w enerdĹźi? nie widziaĹam ale no sorry panowie lekka przesada nie jestem zwolenniczkÄ
tych serduszek i szalonych szesnastek ktĂłre sĹyszÄ
c "lose my mind" uwaĹźajÄ
, Ĺźe wiÄkszego rozpierdolu muzycznego nie moĹźe byÄ ale jednak to jest klub-dyskoteka a nie maks hiper underground | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
Podziękowali: | netya, remik09, wolfen88 |
Informacje Dołączył: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzień) Piwa: 746 Skąd: Oslo  | Wysłany: 22-07-2012, 00:16 | #125
|
| miaĹem wpaĹÄ na impreze.. ale przypomniaĹy mi sie zdjecia z ostatniej w e2000 i stwierdziĹem,Ĺźe lepiej posiedze w domu. Troche szkoda,bo jeszcze nigdy nie byĹem w kato w enerdĹźi | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 22 Lip 2012 Wiek: 32 Posty: 13 (0/dzień) Piwa: 2 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 22-07-2012, 00:18 | #126
|
| | Dobry koh. Najlepszy byĹ koniec. Overbizz wielki szacun | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 390 (0,07/dzień) Piwa: 166 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 22-07-2012, 00:19 | #127
|
| | Ĺosiu napisał/a: | | wczoraj robilismy test na tylach Ene , i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem " efekty nie byly zadowalajace |
Wow! Mam nadziejÄ, Ĺźe chociaĹź pytaliĹcie o bardziej znane kawaĹki, bo nie kaĹźdy jest pro elo hardstylowiec. Ludzi z przypadku zawsze w ene byĹo duĹźo, ba! przecieĹź to Energy! marka robi swoje NiektĂłrym na imprezie moĹźe siÄ spodobaÄ ta muzyka i na nastÄpnej edycji juĹź bÄdzie miaĹ wiÄksze pojÄcie o tym gatunku PrzykĹad: kilku moich znajomych.
Powiem Ci szczerze, dobrze Ĺźe takie osoby siÄ pojawiajÄ
, bo przynajmniej energy 2000 zauwaĹźa, Ĺźe jest na takÄ
imprezÄ popyt, a co za tym idzie dobry biznes, wiÄc ĹciÄ
gajÄ
najbardziej popularnych artystĂłw HS, gdzie przyjdzie na nich sporo ludzi Gdyby tylko przyjeĹźdĹźali pro sĹuchacze tego gatunku to z frekwencjÄ
mogĹo by byÄ sĹabo.
Co do megaclubu, to owszem byĹ klimat, a później co siÄ staĹo? ĹwieciĹo pustkami. Dlaczego? Bo brak "gwiazdy" robi swoje. MaĹo znani artyĹci nie przyciÄ
gajÄ
uwagi przeciÄtnego sĹuchacza muzyki, tak byĹo, jest i bÄdzie
| hasder napisał/a: | btw. nie kojarza Cie, chyba nie byĹo okazji sie poznac? czy moĹźe czegoĹ nie pamiÄtom z imprezy |
No my siÄ nie znamy ZapamiÄtaĹem CiÄ po koszulce "haster - hardcore to the bone" bo hakkowaĹeĹ blisko mnie przez jakiĹ czas tam przy Dj'ce | |
| |
Podziękowali: | ThePreder, hasder, Artiks |
Informacje Dołączył: 31 Gru 2007 Wiek: 38 Posty: 81 (0,01/dzień) Piwa: 25 Skąd: z Klanu :D  | Wysłany: 22-07-2012, 01:02 | #128
|
| | Grzybek napisał/a: | | Ĺosiu napisał/a: | | i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem " |
Ale ich zrobiliĹcie, nicponie! |
Bez kitu ale ich zrobiliscie sam slucham HS od 2004-2005r a tytulow trackow znam jak na lekarstwo (z NU/RAW moze z 5 by sie nazbieraloi a nie dam sobie wmowic ze jestem w klubie "przypadkowa" osoba) a te ktore znam napewno nie poleca w energy (no chyba ze pod koniec). Zreszta wiadomo jak sie traktuje obcych ludzi ktorzy podchodza do ciebie i cos ci mowia do ucha, ja osobiscie szybko ich zbywam byle jakim textem czesto nawet nie slyszac co chcieli. I pozatym nie ma co sie na malolatow i innych "headhuntez-hardstyle 4 life" obrazac bo w sumie dzieki nim mozeny sobie przynajmniej ten raz w miesiacu posluchac enigmato i innych ogarnietych grajkow w badz co badz spoko klubie. | | Ostatnio zmieniony przez macek 22-07-2012, 01:03, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 22-07-2012, 01:32 | #129
|
| | Dajcie se juz spokoj z jechaniem ze ktos nie jest jakims uber Hardowcem. Ja tez uwazam za najwiekszy minus energy to LUDZIE ale nie za to ze nie sa UBER HARD. Bo czy trzeba byc uber we wszystkich co sie robi czy tam slucha ? Ja np. bardzo lubie Reggae i slucham ale nie wkrecam sie w to az tak zeby poznawac wykonawcow i tytuly i czasami zdarza mi sie wpasc na imprezy reggae i sie bardzo dobrze czuje i bawie i co maja mnie tam nie chciec bo jestem "przypadkowy" bo w wiekszosci nie znam po tytulach co leci ? Pomijam przypadki jak ktos chwali sie jaki to jest UBER FAN a gowno wie no ale to piszecie ze wy zaczepialiscie ludzi o tytuly a nie was zaczepiali i sie chwalili jacy sa uber.... Mnie osobiscie ich wiedza malo interesuje bardzie wolalbym zeby trzymali pyski z tym krzyczeniem i innymi dziecinnymi zachowaniami. A to ze nie wkrecaja sie az tak w HARD SWIAT i starcza im jak tylko raz w miesiacu czy rzadziej pobawia sie na KOHu bez wiekszego zaglebiania w to to ich sprawa i zadna ujma uwazam.Teraz ci mlodzi zaczeli chodzic na dyskoteki i hardstyle wyglada tak a nie inaczej i dla nich to jest prawdziwy hardstyle. Mysmy sie tym bawili i interesowali juz lata temu i dla nas teraz jest inaczej. Oni nie znaja tamtych lat i w cale nie musza znac. To tak samo jak tu wielu zaczelo jarac sie Hardcorami i byl to glownie mainstream. To tez by jeszcze starsi od was mogli po was jechac ze co to kuwa jest ten mainstream to zaden hardcore i prawdziwy hardcore to byl lata temu (dzis nazywany HAPPYHARDCORE). Dopiero pozniej tutaj wszyscy zaczeli sluchac i interesowac sie innymi odmianami Corowymi.....Takze uwazam nie ma co jechac po ludziach pod tym wzgledem chyba ze ktos sie czyms przechwala i wywyzsza to mozna a nawet nalezy sporawdzic na ziemie ;> | _________________
  | |
| |
Podziękowali: | Dantey, flahu, netya, UbeX, Enigmato, Batashi, wolfen88, Artiks, KaLi, kamcia |
Informacje Dołączył: 01 Mar 2011 Wiek: 34 Posty: 368 (0,07/dzień) Piwa: 104 Skąd: MysĹowice / WrocĹaw  | Wysłany: 22-07-2012, 11:00 | #130
|
| Impreza jak dla mnie zajebista. Jak zwykle poskakaĹem sobie i siÄ wyszalaĹem. Niestety problemy zdrowotne daĹy o sobie znaÄ i musiaĹem trochÄ odpuĹciÄ. Co do towarzystwa, to nie bÄdÄ siÄ rozpisywaĹ za bardzo, bo znĂłw duĹźo gadki byĹo i parÄ osĂłb siÄ poznaĹo (W tym UbeX'a ponownie ).
Co do reszty. Do klubu wbiĹem o 20:30 i do godziny 1 sobie wÄdrowaĹem po klubie, pogadaĹem i trochÄ skakaĹem. Muzycznie mi chyba wtedy wszystko. Potem Brennan. Po 20 minutach zrezygnowaĹem ze stania pod dj-kÄ
i sobie siadĹem w loĹźy, za konsolÄ
. BydĹo tak siÄ pchaĹo pod tÄ
dj-kÄ, Ĺźe moĹźna byĹo doĹwiadczyÄ obraĹźeĹ wewnÄtrznych. Nie wspominajÄ
c juĹź o rozdawaniu tych autografĂłw. Tak nawet nie byĹo na Headhunterz'ie, gdzie ludĹş byĹ na ludziu. W secie Brennana podobaĹo mi siÄ to, Ĺźe zagraĹ waĹki z 2008 roku, co przypomniaĹo mi moje poczÄ
tki z HS'em. Potem Eni i Over. Set Enigmato przesiedziaĹem w poĹowie. Jak siÄ trochÄ luĹşniej pod DJ-kÄ
zrobiĹo to trochÄ poskakaĹem. Ale set Overbizz'a byĹ dopeĹnieniem caĹej imprezy, a przy przejĹciu na HC juĹź w ogĂłle
Impreza jak najbardziej na plus. No i gratzy dla Brennana za pomysĹ z autografami. MiĹy ukĹon w stronÄ publiki.
P.S.: DoznaĹem szoku, jak siÄ dowiedziaĹem, Ĺźe w Energy jest jeszcze 3 maĹa sala | _________________
 | |
| |
 | |
| |