1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No to tak: Do klubu wbiłem o 22. Grał chyba wtedy The Voizer. I jedyny minus z jego strony to to, że zagrał "Lose My Mind" Wiadomo było, że Brennan Heart puści ten kawałek. Ogólnie nie lubię jak powtarzają się tracki na imprezie szczególnie po kilka razy, przykładem jest tego nowy hymn decibela zrobiony przez zatoxa, który leciał wczoraj aż 3 razy!
Później za Dj'ke wszedł Soundfighterz, który zagrał całkiem przyzwoitego seta. Ludzi było już wtedy full na parkiecie. Ja prawie cały czas byłem w strefie Vip więc było trochę luźniej Po jakimś czasie Aras (rezydent klubu) przejął Dj'ke, żeby puścić parę "hitów" takich jak "Zany & DV8 - Nothing Else Matters" i "Like Your Style", zgaszono wtedy światła, ludzie zrobili klimat, wymachiwali zapalniczkami i telefonami Po hitach zagranych przez Arasa znowu pograł troche Soundfighterz aż przyszła pora na Brennan Hearta.
Brennan zagrał całkiem dobrego seta, były hity - "Lose My Mind", nowości i klasyki - "One Blade", Wild Mf's - Fuck It Up". Raz było ostrzej raz lżej, secik na plus
Podczas seta Enigmato ludzie robili zdjęcia z Brennanem. Poszedłem wtedy po piwko i pod ścianą zbierałem siły na ostatni set.
Set Overbizza był najlepszy, głownie przy nim najlepiej sie bawiłem Towarzysko było wtedy najlepiej, sporo ludzi hakkowało a ci co nie umieli to się nauczyli hehe Podobnie jak na poprzedniej edycji w katowicach, poleciało sporo HC. Impreza trwała najdłużej jak do tej pory
hasder, Pamiętam Cię jak dawałeś czadu pod koniec imprezy Szacun! No i pozdro dla Danteya. Do następnej!
W sierpniu The Prophet. I w którymś miesiącu Headhunterz
Po jakimś czasie Aras (rezydent klubu) przejął Dj'ke, żeby puścić parę "hitów" takich jak "Zany & DV8 - Nothing Else Matters" i "Like Your Style", zgaszono wtedy światła, ludzie zrobili klimat, wymachiwali zapalniczkami i telefonami
Impreza ch*jowa ! A teraz najlepszy moment imprezy, ubaw miałem po pachy ... Berannan zagrał "Lose My Mind". Szczepan dla jaj zaczął się wydzierać Hedhanters i pół klubu zaraz podłapało hahah
A teraz najlepszy moment imprezy, ubaw miałem po pachy ... Berannan zagrał "Lose My Mind". Szczepan dla jaj zaczął się wydzierać Hedhanters i pół klubu zaraz podłapało hahah
Ja tam ze strefy Vip słyszałem "Brennan Heart" a nie "headhunterz" Na filmiku też słychać Brennan heart więc wtf?
A teraz najlepszy moment imprezy, ubaw miałem po pachy ... Berannan zagrał "Lose My Mind". Szczepan dla jaj zaczął się wydzierać Hedhanters i pół klubu zaraz podłapało hahah
Ja tam ze strefy Vip słyszałem "Brennan Heart" a nie "headhunterz" Na filmiku też słychać Brennan heart więc wtf?
gaszono wtedy światła, ludzie zrobili klimat, wymachiwali zapalniczkami i telefonami
sorry ale w ENE nie bylo , nie ma , i nie bedzie KLIMATU ,klimat to robil Mega Club w latach 07-09 , klimat robia ludzie kumaci a nie przypadkowi ktorzy nie maja o niczym zielonego pojecia , wczoraj robilismy test na tylach Ene , i nie bede ukrywal ze robilismy ludzi w chuja tekstami typu " co to za kawalek" , przypomnij mi nazwe tego kawalka bo zapomnialem " efekty nie byly zadowalajace